Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Stará kouzla našich předků: Magie vám pomůže dosáhnout toho, co chcete

/
  • Svěřte své štěstí do rukou starých kouzel
    Svěřte své štěstí do rukou starých kouzel (shutterstock.com)
    17. srpna 2015 ● 06:00

    Život přináší mnohá trápení a lidé od pradávna hledali různá řešení, aby své trable překonali. Chcete poznat kouzla moudrých žen, která se předávala z generace na generaci a přitom neztratila nic ze své síly? Otevřete s námi starou čarodějnou knihu.

  • 1.

    Kouzlo rozchodu

    Autor: Zbyněk Milner Na Větře

    Občas to prostě ve vztahu nevyjde. Aby rozchod bolel co nejméně, zvolte kouzlo s hrachem a fazolemi.

     

    V čase úplňku vezmete misku, ideální je keramická. Do ní nasypete hrách a fazole. Je třeba dbát na to, abyste do mísy dali stejný počet fazolí a hrachu, a to za každý rok vašeho partnerství 12 kusů hrachu a 12 kusů fazolí, zkrátka za každý měsíc jeden. Tak například vztah trvající 4 roky bude znamenat, že do misky nasypu 48 fazolí a 48 hrachů.

    Autor: Zbyněk Milner Na Větře

     

    Misku budete mít pod postelí nebo v její blízkosti a každý večer, než usnete, vyjmete jeden hrách pravou a jednu fazoli levou rukou z misky. Obojí hodíte z okna a budete zaklínat: „Vezmi to voda, není toho škoda.“ Tak si počínejte před spaním každý večer. Když je mísa prázdná, naplníte ji vodou a tu vynesete před dům, kde ji vylijete na zem, ideálně do hlíny, aby se vsákla, nebo na trávu, ne na beton či asfalt. Přitom zaklínáte: „Voda do Země, ty ode mě.“ Potom mísu rozbijete a vyhodíte.

  • 2.

    Proti nočním můrám

    Autor: archiv

     

    Sny jsou poslové podvědomí a mohou nám být v mnohém užitečné, někdy však přicházejí sny zlé a nemusí ani pramenit z nás. Může na nás působit negativní energie místa. Jak se bránit nočním můrám magicky?

     

    První rada říká, že máme pod postel položit ostrý nůž, který jsme předtím namočili ve směsi medu, česneku a nejodované soli. Jiná rada říká, že se má lůžko obtočit červenou a bílou nití. Věřící si také pod postel pokládali Bibli.
    Dobré je také pověsit v místnosti, kde spíte, obrázek kohouta nalepený na zrcadle oválného tvaru.

  • 3.

    Kouzlo prosazení vůle

    Autor: Zbyněk Milner na Větře

     

    Někdy se stane, že věci nejdou tak, jak bychom chtěli. Správná čarodějnice si ovšem umí poradit. Tady je návod:

     

    Ve své domácnosti posbírej všechny nože, které doma máš, a napusť sklenici vodou. Ve vodě rozpusť sůl bez jodu, kterou nabereš levou rukou. To dobře zamíchej rovněž levou rukou – a jak jinak než doleva. Potom naber rukou pravou cukr a ten rozpusť v již osolené vodě, míchej pravou rukou doprava. Do nádoby se sladkoslanou vodou noř ostří nožů a přitom zaklínej: "Ohněm kalený, solí pečetěn, vodou kropený, cukrem uzamčen.“ S každým ponořením nože odříkej zaklínání, a jak se budeš blížit ke konci, zvyšuj hlas, abys na konci skoro křičela: "Ohněm kalený, solí pečetěn, vodou kropený, cukrem uzamčen.“

     

    Nože nech usušit, ale neotírej je. Když jsou suché, poskládej je kolem zapálené svíčky ostřím ven. Přitom jak bereš nůž do ruky, polib jej a pomysli na své přání či na vůli, kterou chceš prosadit. Takto rozestav nože kolem svíčky, tu nech dohořet. Takto si počínej, dokud se tvé přání nevyplní či vůle neprosadí.

     

    Zdroj: Zbyněk Milner Na Větře

Klíčová
slova

magie čarodějnictví kouzla

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz