Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čarodějka lásky a její milostné předpovědi na červenec

/
  • Ariana Argoni - čarodějka
    Ariana Argoni - čarodějka (archiv)
    2. července 2018 ● 10:54

    Čarodějka Arinana Argoni se zaývá hlavně vztahy a konstelacemi, které se týkají lásky. Co věští na horký červenec? Zdá se, že léto lásce přeje. 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Díky planetě Venuši je červenec pro vaši lásku nejlepším obdobím. A pozor na neplánované otěhotnění, prostě měsíc vášně.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor na hádky s partnerem o peníze. Ale během dalších dni se vše urovná. V posledních dnech měsíce se vrátí vášeň i do dlouholetých vztahů. Prostě držte peníze na uzdě a vše bude ok.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V červenci bude vše přát erotice a jiskra vašeho vztahu opět vzplane. Nastává období harmonie a důvěry.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Začátek měsíce nebude lásce moc přát. Můžete si oba jít pěkně na nervy. Nenechte s sebou manipulovat. Až konec měsíce se trochu uklidní.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Venuše vám bude hojně přát od druhého týdne července až do jeho konce. Nezadaní mohou konečně potkat svoji osudovou lásku. Manželství Venuše přinese novou vášeň a zamilovanost.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Může vás zaskočit nevěra, tedy spíš podezřívavost. A vaše snaha vše pitvat může vše zhoršit. Zkuste víc věřit a uvidíte, že je vše v pořádku.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Dlouhodobé vztahy mohou projít zkouškou. Čím měně budete situaci řešit, tím dřív se vyřeší a pak vám cely červenec může láska doslova lezet u nohou. Buďte jeden druhému oporou a můžete zažít restart vztahu. Případné flirty vám spíš uškodí.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Láska na vás bude v červenci chystat trochu past. Zadaným se totiž objeví v životě velmi zajímavý objekt, který může vyplnit nudu ve vašem stávajícím vztahu. Je to tedy na vás. Ale pozor na závazky a velké sliby. To co rychle vzplane, rychlý konec mívá. Budete stať na rozcestí – na jedné straně dobrodružství a na druhé straně jistota. Ale vše mít nemůžete!

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Venuše vám v červenci přinese harmonii v lásce. Krize zmizí a vy tak budete mít šanci zachránit váš vztah, i když vše vypadalo na rozchod.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Červenec vám přinese ujasnění a stabilitu do vztahu. Přestože jste byli už dlouho nespokojeni – Venuše vám přinese něco jako zázrak. Nezadaným může přijit vysněny partner.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V lásce vám Venuše bude skutečně přát. Vylepšíte své manželství či dlouhodobý vztah. Díky vaší snaze po vašem boku bude stát milující a oddaný partner, jen uberte plyn v pracovním nasazení. To by mohlo přinést partnerské komplikace. Může se vám ozvat někdo z minulosti, ale vy najednou uvidíte, že by to byla ztráta casu a hlavně, zájem oné osoby by nebyl upřímný.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    V červenci vás čeká partnerka krize. Váš partner bude žárlit na vaši kariéru, kolem 14. července se spor vyhrotí. Je možné, že do vašeho života přijde někdo mnohem méně náročný. Ale tak jako tak konec měsíce přinese uklidnění, spoustu sexu a vášně a je možné, že svůj vztah zachráníte.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz