Online chat
Dobrý den chci se zeptat zda syn Pavel vrati do školy odešel z jine školy nikam se neprihlasil na úřad nelze mu domluvit po dobrem zlem na brigády chodil ted si zlomil ruku tak nemůže. Další syn ma odejit kvůli sikane na jinou školu ma to udělat ma zánět jicnu.My s přítelem jak na tom budeme dal.Zlepsi finanční situace. Zlepsi se rodinne vztahy mamk nemluvime spolu pise mi hnusny sms kdykoliv je problem vyliva si na vztek otec pije je agresivni jezdila jsem za nim kdykoliv to slo po rozvodu rodicu ale jak se napije odjizdim se slzy sestra nemuze otěhotnět?A take se malo vidime.Ty vztahy v rodině chci at se stykame .. A i v me práci budu mit postupjsem na pozici předáka. Děkuji s pozdravem(Zdeňka 4.91975)
Foto
Zlepší, ale nesnažte se vyřešit všechny problémy najednou. Soustřeďte se nejdřív na své děti, žádný zázrak se nestane, budete muset postupovat krok za krokem a radovat se i z malých úspěchů. V práci to šlo, půjde to i doma. Hodně štěstí
Dobrý den, téměř celou dobu manželství (36 let) má manžel problémy s alkoholem, s financemi - období klidu se snahou něco pozitivního pro sebe dělat a náhlého propadu (destrukce, sebedestrukce). Včera náhle opět alkohol, zároveň jsem přišla na to, že požádal a od zítřka pobírá důchod - 2,5 roku dříve, i když v zaměstnání nebylo nutká to takto řešit. Cítím se unavená, smutná, podvedená - prosím, je-li to možné o radu, kam se má ubírat můj život dál? (Míša)
Foto
Osamostatněte se, když ne fyzicky (předpokládám, že se asi nechcete hned rozvést), tak duševně. Nechte si pro sebe své peníze, používejte pro sebe svůj čas. Zasloužíte si to, stejně jako kdokoli jiný, nemusíte jen trpět a snášet rány osudu, ani dokazovat, že si zasluožíte příjemné věci. Hodně štěstí
Dobrý den,nevím,jestli ještě mohu,ale mám ještě dost malé děti a v mém věku je to dost náročné,potřebovala bych vědět,jestli vše zvládnu,manžel moc nepomáhá a je toho na mě příliš,našla jsem si alespoň úklid jako brigádu,není tu práce,zatím to zvládám,ale jsem utahaná.Nemám se špatně,nemohu si stěžovat,ale nějak mi něco v duši chybí,nevím,jestli si mohu přát ještě něco víc,neboť mi to připadá jako nevděčnost,ale přesto se ptám,zda je možné dojít i vnitřního klidu a zda s manželem zůstanu.Děkuji.Já 29.6.1965,manžel 9.1.1975(Soňa Š.)
Foto
Zvládnete, i vztahy s manželem se zlepší. Jste unavená, ale cesta k cíli bude vyžadovat trpělivost. Úklid ale není aktivita pro vás, unavuje vás to, protože nic nevytváříte. Najdete lepší uplatnění. Hodně štěstí
dobrý den, prosím budu mít ještě jedno dítě a bude vše v pořádku? Mám nejstarší dítě Jiřího 6.10.2008 s několika zdravotními problémy. Péče o něj je náročnější. Poté ještě mladší dceru. Přesto ještě po jednom dítěti velice toužím ale mám obavy o zdraví své i dítěte. Za každou cenu bych riskovat nechtěla, už kvůli svým dětem. Drobnější problémy jsem v těhotenství měla. Děkuji,Jana 28.12.1980.(Jana)
Foto
Zaměřte se na něco jiného, matkou už jste a teď už směřujete někam jinam. Čekají vás úspěchy v pracovní oblasti života a možná, že když se zamyslíte, uvědomíte si, že touha po dítěti je prostě touhou po změně. Té ale můžete dosáhnout i jinak.Hodně štěstí
Dobrý den. Stojím před velkou životní změnou. Mnoho let jsem k tomu kroku sbírala odvahu a teď mám konečně pocit, že jsem dost silná - a hlavně okolnosti mě konečně donutily. Dokážu se postavit na vlastní nohy a zařídit si spokojený život? Jsem narozená 23.10.1978. Děkuji a zdravím.(Galadriel)
Foto
Dokážete. Opravu už jste dost silná, napsala jste to sama :) Hodně štěstí
Dobrý den, mám před sebou dost nepříjemné situace, rozvod po 20letech, stěhování z krásného domu do panelového bytu a hodně komplikovaný vztah ještě vlastně z manželem a otcem svých dětí....budu mít pak klid? tato situace se táhne již hodně let...děkuji za odpověd....(IVANA)
Foto
Klid musíte najít hlavně v sobě, není to snadné, ale na podzim se budete cítit lépe a budete mít mnohem racionálnější pohled na své problémy.
zdravím, nedávno se se mnou rozešla přítelkyně, po dlouhodobém vztahu. Sice to mezi námi moc neklapalo, ale přesto mě to zaskočilo a nějak se s tím nedokážu smířit, vyrovnat.. Pořád přemýšlím, zda se to ještě dá nějak "spravit"... Půjde to? Nebo je toto bez šance a vstoupí mi do cesty nová a opravdová láska?(d.z.pb)
Foto
Nelepte to, nemá to smysl.
Dobrý den paní Petro, ráda bych se zeptala na budoucnost vztahu se svým exmanželem (já 20.4.67, on 14.8.62) . Po rozvodu (před 4mi let) jsme opět spolu... A ještě jeden dotaz - jak se mi v budoucnu povede v podnikání, které jsem před cca rokem rozjela. Moc děkuji a přeji hezký den.(Šárka)
Foto
Některé páry se prostě nerozpadnou. Máte pozitivní prognozy v partnerském životě i v podnikání, jen postupujte s rozumem a pozor na staré chyby.
Dobrý den, jsem už čtvrtým rokem rozvedená. Rozvádět jsem se nikdy nechtěla, ale manžel si našel jinou a založil s ní novou rodinu. Teď už mám všechno to zlé za sebou. Mám dvě krásné děti a přes rok moc milého přítele. Moc ho miluji. Ale on se minulostí ještě trápí. Má také dvě děti a ještě soudně nevyřešeno SJM. Zatím spolu nebydlíme, ani o tom nechce slyšet. Nevím, jestli je to tím, že si chce nejdříve všechno vyřešit, nebo prostě nejsem pro něho ta pravá. Čeká mě nějaká příjemná změna? Děkuji(Eva)
Foto
On není ten pravý pro vás. :) Počkejte, objeví se vhodnější partner.
Dobrý den,ráda bych se Vás zeptala,jestli se mi podaří domluvit s manželem/Milan 3.4. 1967/ na majetkovém vyrovnání a konečně se nechat rozvést.Procházím přípravou na transplantaci ledviny a neustálé hádky a manželovy slovní urážky mě ničí.Manžel je v plném invalidním důchodu,pohybuje se o franc. berlích a zvykl si na můj plný servis.I když jsem teď i já/Jitka 16.3.1972/v invalidním důchodu,neustále mě slovně napadá,že jsem líná,že se flákám.kritizuje mé vaření,zkrátka vidí chyby i tam kde nejsou.Jsem psychicky vyčerpaná a mému zdravotnímu stavu to také nepřidá.Dočkám se konečně klidného a pohodového bydlení?Děkuji Vám předem za odpověď.(Jitka)
Foto
Není váš manžel trochu ozvěnou vašeho dětství a kritických rodičů? Každopádně pozitivní je, že vás čeká zlepšení zdravotního stavu i postupné "vyléčení" z následků traumat z dětství. Čím lépe se budete cítit, tím lehčí bude vyřešit problémy s rozvodem. Hodně štěstí.
Drahá Petro, jelikož se již delší dobu můj život točí ohledně práce, chtěla bych se zeptat, jak dopadnu. Vše nasvědčuje tomu, abych se dala do podnikání, ale chybí mi odvaha. Moc děkuji za odpověď. A pokud to půjde, tak mám ještě jednu otázku, jak dopadnou problémy a soud (který máme koncem srpna) s mým expřítelem, otcem mých 2 dětí. (Mirka M.)
Foto
Myslím, že odvahy máte dost a že vaše obavy jsou praktického rázu. Nežeňte se do rizika, snažte se najít spolehlivé společníky, aby všechno nebylo jen na vás. Soud se bohužel ještě potáhne, zaměřte se na to, abyste ho psychicky zvládala co nejlépe. Hodně štěstí.
Uplnek je ve Vodnáři... znamená to něco konkrétně pro Vodnáře? :-) ... Musí se bezpodmínečně stát "něco hmatatelného" hned ted v pátek při úplnku... anebo může dojít jen k něčemu v hlavě, srdci... a na hmatatelné plody přijde řada až dýl? :-) (Berenika Kubínová)
Foto
Dnes se nic hmatatelného nestane, ale zítra možná pochopíte, co je ve vašem životě navíc, co vám překáží. Hodně štěstí.
chtela bych vedet jak se muj zivot zmeni,ziju sama s osmi letou dcerkou,miluji jednoho muze ale on me asi ne porad na neho myslim proto bych chtela vedet co me v zivote ceka dekuji.(jirka stojnova)
Foto
Zapomeňte na svůj idol, stojí vás to síly, které potřebujete pro sebe. Pořád v sobě nemáte vyřešenou minulost, proto nehledejte nový vztah a soustřeďte se na vyléčení z těch minulých. Hodně štěstí.
změní vláda svůj negativní postoj k vyplacení mimořádné dotace pro FOD a zachrání se tím sít Klokánků pro ohrožené děti,konkrétně - bude zachován Klokánek v Dolním Benešově? Jsem na tomto životně závislá jelikož je to práce dávající mému životu aspon nějaký smysl. V opačném případě měla bych se poohlídnout po jiné práci a začít řešit také svůj osobní život?(Janny)
Foto
Práci si udržíte, ale není možné, aby vaším jediným smyslem života byl Klokánek. To, že se upínáte k cizímu životu, a neřešíte svůj vlastní je chyba, kterou musíte napravit, jinak vyhoříte a ztratíte i schopnost pomáhat ostatním. Vaše pomoc je útěk, snažte se najít radost i ve vlastním životě. Hodně štěstí.
moc prosim o radu nevim jak se rozhodnout znamy peter danco mi nabizi praci pucjky chce mi dat kleinta ale ja nevim jetsli to mam vzit musim se dp zitrka rozhodnout Veronika Lefnerova dekuji(veronika)
Foto
Buďte velice opatrná, není to zrovna seriozní partner.
Za pár minut bude den, kdy nastane modrý úplněk, je to období změn. Chtěla jsem požádat o výklad toho, co mi chystá můj osud, zda i pro mě nastane pozitivní změna v mém životě, začátkem roku jsem přišla o práci, mám 2 skvělé dcery, ale chybí mi partner. Nějak jsem ztratila naději a přibrala kg. děkuji za odpoveď.(Olga z Prahy)
Foto
V současnosti jste v krizovém období, ale zklidnění i nový vztah je na obzoru. Přejídáním si kompenzujete nedostatek pozitivních zážitků, zkuste jídlo nahradit něčím jiným příjemným. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro, prožívám manž.krizi.Jsem nar.27.5.1958 ve 22 hod.můj manžel nar.28.9.1962 v 21.30 hod. Před měsícem mi odešel za jinou/nar.10.1.1963/jsem z toho velmi zdrcená, jsme spolu 26 let. Mám naději, že se ke mně vrátí, že naše manželství bude pokračovat?moc Vám děkuji.Aťka(Aťka)
Foto
Vrátí se, váš vztah je hodně neklidný, ale je mezi vámi i silná přitažlivost.Váš vztah bude pokračovat, ale výkyvy bude mít pořád, snažte se oprostit od závislosti na manželovi a soustředit se i na jiné, tvůrčí věci. Hodně štěstí.
Dobrý den, už opravdu dlouho řeším komplikovaný rozvod s velmi mstivým člověkem, chybí mi životní opora a i práci bych potřebovala změnit - a to ještě není konec mých starostí. Je to velmi vyčerpávající a už mi dochází energie na řešení tolika věcí. Rýsuje se v dohlednu už aspoň něco pozitivního? Myslím konečně rozvod, partner, lepší práce? Předem děkuji za odpověď.(Michaela)
Foto
Nebude to procházka zahradou, ale zvládnete to, a rozvod vás nepoškodí. Oporu hledejte v rodině a mezi přáteli, vidím tam nápravu vztahů. Postupujte pragmaticky, nenechte se vláčet emocemi. Hodně štěstí.
Na odkaz jsem klikla kvůli modrému měsíci, ale když jsem si přečetla, že budete odpovídat vy, tak se musím rozhodně na něco zeptat. Tak co mě čeká? Hlavně v lásce a taky v budoucí škole (nastupuji na střední). Jsem ve znamení panny a narodila jsem se 6.9.1999. PS: Máte skvělé knihy!(Barbora Jandová)
Foto
Všechno pozitivní, jen pozor na černé myšlenky, máš k nim sklon. Hodně štěstí.
Ahoj co mám dělat aby přítel pořád si nepujčoval peníze a nedělal dluhy, On mě zničí ale momentálně nemám na to abych si našla svůj vlastní byt. Jsem s ním 3 roky a už mi je vše jedno . Děkuji Andrea(Andrea)
Foto
Vztah žádnou perspektivu nemá, hlavně dejte pozor, aby neudělal dluhy, za které budete ručit vy. Odejděte od něj co nejrychleji, jeho situace se bude zhoršovat. Když se zamyslíte, zjistíte, že řešení existuje a vy ho dokážete najít.
Budu těhotná a mít zdravé dítě?(Petula)
Foto
Ano, vyjde to. Hodně štěstí.
Milá Petro,nevím proč se to děje právě mě,ale už jsem přes 5 let sama se synem,ted jsem někoho potkala,po měsící však zjistila nejenom že je mi nevěrný,ale dokonce s někým žije,nevím proč zrovna já.Toužím po lásce a abysme zase se synem měli kompletní rodinu.Dočkám se i já lásky,pozorumění,prostě potkám toho pravého a kdy.Děkuji moc a krásný den Romana 6 ledna 74 nar. kolem 8.30 ráno.(Romana)
Foto
Bohužel toužíte až moc, a opakujete staré chyby. Uzavřete minulost, věnujte se svému zdraví, fyzickému, i duševnímu. Jste ještě mladá, není třeba panikařit a zbrkle sáhnout po "zkaženém" zboží. Hodně štěstí.
Dobrý večer Petro.Chtěla bych pracovat jako osobní asistentka v chráněném bydlení pro osoby s mentálním postižením.povede se my získat tuto práci .pokud ano bude to ještě tento rok?Pracovala jsem 11 let jako os. as nebo mne čeká práce v jiném oboru?Tu to práci jsem měla ráda a tak mne zajímá jak to bude dál.(Helga)
Foto
Povede, ale bude to ještě komplikované. Hodně štěstí.
Chtěla bych, aby se ke mě vrátil můj přítel se kterým jsme se spolu rozešli. (Petra)
Foto
Vrátí se k vám, ale příliš perspektivní vztah to není.
Dobrý den, chtěla bych vědět, jak dopadne můj soud ve věci neplatnosti výpovědi z pracovního poměru. Vyhraji ho a jak dlouho to řízení ještě potrvá? Děkuji mockrát za odpověď.(Jaroslava, nar. 3.8.1957)
Foto
Neupínejte se k výsledku soudu, nic nevyřeší, musíte jít dál.
Dobrý den Petro,mám před sebou závažné rozhodnutí.Po devětadvacetiletém manželství pro naprosté selhání manžela žádám o rozvod.Takhle už dál žít nelze,cítím jak psychicky jdu ke dnuJá 25:9.1967 manžel 26.12.1963.Opravdu se dá vyčíst jak mi to dopadne? A co mne čeká dál?Budu sama,nebo snad někoho potkám?Upřímně samoty se trošku bojím.Moc děkuji za odpoved.Kamila(kamila)
Foto
Rozvod je správné řešení, navíc se zdá, že pro vás nebude nijak nevýhodný. Nežeňte se hned do dalšího vztahu, věnujte se svým koníčkům, zotavte se. Sama nezůstanete, ale neuspěchejte to.
Dobrý den Petro. Přijde mi do života velká láska se vším všudy. Jsem narozena 22.3.1977. Děkuji. Erika(Erika)
Foto
Potomka se ještě dočkáte.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat , mám přítele kterého miluji a i on tvrdí že miluje mě. Stále mě přemlouvá at se přestěhuji. Prosím tedy o odpověd, mám se přestěhovat a budeme někdy spolu jako pár? Já 9.7.1968 on 17.11.1976. Moc děkuji za odpověd. Ilona(Ilona)
Foto
Nestěhujte se, máte o vztahu pochybnosti a vaše intuice je v tomhle případě správná. Hodně štěstí.
Dobrý podvečer, těším se na úplněk. Většina věcí v mém životě má základnu na špičce jehly a já stále balancuji. Už jsem z toho unavená, ale nedá se polevit. Můžete mi napsat něco k tomuto? Děkuji a přeji Vám vše dobré(Dáša)
Foto
Vypadá to, že vše vybalencujete úspěšně :)
Dobrý den,jsem narozena 11.9.1966,manžel 22.5.1960 před rokem začal žít s dívkou o 35 let mladší znamení býk.Pracujeme spolu a tak na něj nemohu zapomenout a mám ho stále ráda.On,ikdyž je zamilovaný stále mě vyhledává, chová se přátelsky a říká,že mě má pořád rád. A o to je to horší.Podaří se mi zapomenout a potkám novou lásku?Děkuji za odpověď.(Marie Fojtová)
Foto
Manžel vás má rád, vždyť to byl on, kdo v manželství tahal za delší konec (zřejmě z důvodů, které tkví ve vašem dětství), necítí se vámi nijak ohrožený, naopak, má jisté uspokojení z toho, že vás "blokuje", abyste si nenašla někoho jiného. Vy se ale přeneste přes žárlivost na jeho nový vztah, a soustřeďte na svůj prospěch. V první fázi vás čeká nový projekt, nejspíš práce, která přinese i zajímavé finance. Nový vztah už potkáte jako "nový člověk", sebevědomější a svobodnější.
Dobrý den, ráda bych se dozvěděla něco bližšího o zdraví svého syna,mám obavy a nevím,jak ho upozornit ,že by měl něco udělat-vyšetření apod. je to dost samorost a nedá si do ničeho mluvit. Pavel 8.3.77 Děkuji velice za náhled,pokusila bych pak s ním promluvit.Děkuji za pomoc Hela(Hela)
Foto
Vaše tušení je správné, váš syn má poměrně dost závažné problémy. Může jít i o problémy se slezinou, nebo se žlázami vnitřní sekrece. Všechno komplikují psychické bloky vašeho syna. Nemá i nějaké problémy se soudy, nebo podobně? Hodně štěstí.
ahoj moc prosím o radu od začátku roku řeším jen samé problémy a starosti na co šáhnu je vše špatně a vše pokazím má cenu dál vtomhle životě pokračovat moc děkuji 16.7..1976(jarmila)
Foto
Určitě má :) Jen vaši momentální stresovou situaci neřešte přejídáním, alkoholem a podobně. Uklidněte se, nadechněte, naplánujte, jak vyřešit malé problémy a pak přejděte k těm velkým. Minimálně v milostném životě by měla do konce roku nastat změna. Hodně štěstí.
Dobrý den jsem nar.30.8.1964 chtěla by jsem vás zeptat jestli se mi začne už konečně dařit , někdy mi připadá , že mám jenom samou smůlu., taky se chci zeptat jestli dcera dokončí studium , jestli mi přijdou nějaké finance. Děkuji a přeji hezký den. (Ľudmila)
Foto
Dcera školu dokončí a vy si potřebujete udělat pořádek sama v sobě. Je toho na vás dost, osud vám opravdu připravuje zkoušky, přestaňte se užírat minulostí, začněte s čistým stolem. Hodně štěstí.
Je mi 66 let, celé roky se peru víc s nepřízní než spokojeností. Skončí to vůbec někdy?Hlavně pohoda v rodině a materiální zabezpečení. Díky za odpověď.(Marcela)
Foto
Vidím tu dost smůly, něco ovšem vychází i z vás. Jste nespokojená sama se sebou, nevěříte si. Musíte jít mnohem cílevědoměji za svým, pak se všechno upraví. Hodně štěstí.
Dobrý den, jsem nar.3.9.1956 a už 3 roky jsem vdova. Život o samotě je velmi těžký ve všech směrech. Prosím, můžete mi říci, co mi osud chystá? Děkuji.(Daniela)
Foto
Rozhlédněte se kolem sebe. Opravdu tam není nikdo, kdo má o vás zájem? Myslím, že je a po třech letech už je na čase odložit smutek. Hodně štěstí.
dobrý den, prosím chtěla bych vědět zda se zlepší vztah mého syna /martin 5.8.1975/ ke mě / jestli bude vztřícnější / zatím se cítím velmi osamělá, jsem sama a pořád doufám, že mě ještě potká něco pěkného. děkuji za odpověď marie 27.4.1953(marie)
Foto
Buďte trochu sobecká a soustřeďte se sama na sebe. Vztahy se upraví, ale dospělé dítě prostě nezajistí veškerý vztahový komfort, který potřebujete. Podnikejte něco, buďte aktivní. Po pravdě, potřebujete ještě lásku muže, ne jen synovskou. Hodně štěstí.
Krásný den,paní Peťo, mám velkou prosbu a moc mi na odpovědi záleží,moc si přeji,abyste odpověděla-v poslední době se nám vše bortí,jako domek z karet, nastane konečně lepší situace,hlavně u dcery jestli se zlepší její zdraví a její muž si rozmyslí rozvod vzhledem, že mají dvě děti (ona 23.6.1978 on 5.10.1974) a u syna, zda bude vše v pořádku -práce,rodina,bydlení (on 10.6.1976,ona 29.12.1976). Moc,moc děkuji a snad budu mít štěstí na vaši odpověď. Krásný den.(já 19.5.1955).(Danka)
Foto
Opravdu jste v krizovém období, jde o to ho přežít s co nejmenšími škodami. Vím,že teď nevidíte světlo na konci tunelu, ale přece jen se blíží lepší časy, hlavě pro vás osobně. Vaše děti jsou už velké, neberte jejich problémy na sebe, myslete i na vlastní život, pak jim budete schopná víc pomoci. Snažte se podívat na všechno realisticky a z lepšího hlediska. Mimochodem, je opravdu váš zeď pro vaši dceru ten pravý? Hodně štěstí.
Prosím o info, zda-li ten pán, který si se mnou píše je skutečně američan, je na misi v Afghanistánu a mohu mu věřit.Děkuji Helena(Helena)
Foto
nevěřte :)
Dobrý den, Petro, moc bych Vás chtěla poprosit o odpověď..... Mám před sebou velký pracovní zlom a s ním spojené velké změny. Dělám dobře? Mám stále ještě podporu a lásku mého muže? ( 8.9.1972 ). Děkuji moc a přeji Vám krásný den. Andrea ( 7.6.1979)(Andrea)
Foto
Po pracovní stránce jste se rozhodla správně, ve vztahu s manželem jsou problémy, ale překonáte je. Je to pro vás oba složitá doba. Až se vyřeší otázka zaměstnání, váš milostný život zas ožije. Hodně štěstí.
Dobrý den, změní se můj život k lepšímu, už delší dobu máme s manželem finanční problémy, opustily jsme náš dům, který jsme skoro dvacet let budovali, teď bydlíme v pronájmu. Měla bych odejít příští rok do důchodu odejdu, nebo budu dělat déle, moc mě práce psychicky ( špatný kolektiv pracovnic vysává). Jsem narozená 11.2.1957 0,30 hod.. Děkuji.(Radomíra)
Foto
Odchod do důchodu by vaši situaci nevyřešil, čeká vás ale jiná pracovní nabídka, takže možná, že na důchod pak ani nepomyslíte. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro.. Chtěla bych se zeptat na jednu věc týkající se lásky. Mám zadaného staršího milence a miluju ho a chtěla bych vědět jak dlouho nám ten milenecký vztah vydrží popřípadě se časem nevyvine ve vážný vztah. Moc děkuji za odpověď (Michaela)
Foto
Ten vztah nemá žádnou perspektivu, jen blokuje místo životaschopnější lásce. Z téhle mouky chleba nenapečete, čeká vás jiný, zdravější vztah.
Dobrý den Petro ,jsem rozvedená a stále sama .Ráda bych se vás zeptala ,zda mě ještě čeká něco hezkého ? Narozená jsem 25.2.1959 ve středu .moc děkuji Věra (Věra B.)
Foto
Myslím, že nemusíte smutnit, sama nezůstanete. Musíte se ale přenést přes trauma z rozvodu, uvědomit si, že "kdo vás neocení, ten si vás nezaslouží" a začít přistupovat k životu pozitivně. Neužírejte se žárlivostí a užívejte si vlastní život. Hodně štěstí.
Dobrý den, jaký rituál bych měla vykonat při vleklých zdravotních problémech, popř. jakou svíci použít? Děkuji.(Kateřina T.)
Foto
Použijte zelenou svíci, ale k hojení ran, zejména duševních, nebo při vleklých problémech, můžete použít i svíci modrou. Nevím, jaký máte zdravotní problém, univerzální postup je zapálit svíci, poprosit o přispění toho, nebo ty, kdo by vám mohli být nápomocni, ať už jsou to bohové, duchové, nebo třeba milovaní zemřelí a pak si intenzivně představovat sama sebe zdravou, zranění zahojené. Představujte si světlo svíce, které zahání z nemocného místa negativní energii. Jen pozor, tenhle rituál může být dost vyčerpávající. Hodně štěstí.
Ztratím střechu nad hlavou? Vím, že jsem obětí komplotu a úplatků exmanžela.Najdu řešení?Kde ho hledat?(Marie)
Foto
Zřejmě se budeme muset odstěhovat, ale vezměte to jako příležitost k životnímu restartu. Něco skončilo, ale něco dobrého a zajímavého zase začíná. Hodně štěstí.
Dobry den ,zajimalo by me co me ceka v budoucnosti ,jestli jeste budu nekdy stastna a jestli tu bude se mnou jeste nejakou dobu tatinek ,o maminku uz jsem vloni prisla a tak ted se staram o nej a prala bych si aby tu byl jeste par let mezi nami,miluji jednoho muze kvuli kteremu jsem se rozvedla uz spolu nejsme asi 2 roky ale obcas jdu k nemu ale uz to neni jako na zacatku bohuzel je o 11.let mladsi a me tento rok bylo 52 let ,jsem narozena 30.03.1963 a jestli budu financne stradat nebo budu zit v poklidu dekuji moc (Anna Kopackova)
Foto
Stav vašeho tatínka by se nijak dramaticky horšit neměl, takže při vaší péči spolu ještě pobudete. Pokud jde o milostný život, toužíte po lásce, ale vztah, na kterém lpíte, už je mrtvý, poohlédněte se jinde. Důležité je, abyste se rozhodovala samostatně. Jste dospělá žena, nikdo nepřevezme odpovědnost za váš život. Uvědomte si, co doopravdy chcete, přijde zlepšení a nová láska. Hodně štěstí.
chtěla bych vědět ,jestli najdu práci,protože jsem 2 roky nezaměstnaná.děkuji za odpověd(věra peštová)
Foto
Práci byste měla v nejbližší době najít. Hodně štěstí.
prosim chtela bych vedet jak mi dopadne zadost pres propbacni na zadost o propusteni z vykonu trestu dekuji(jarda)
Foto
Obávám se, že to nedopadne, ale jinak po propuštění nemáte špatné vyhlídky. Soustřeďte se na kontakt s rodinou, aby všechno dobře dopadlo, je důležité mít zázemí. Hodně štěstí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda budu se svým přítelem, který je cizinec a pracuje trvale v zahraničí. Vídáme se málo, ale jsme v častém kontaktu. Známe se rok a dva měsíce a několikrát mi říkal, že se se mnou ožení. Jsem narozena v 16. července 1996 a on 7.listopadu 1990. Děkuji(Důda)
Foto
Je to převážně virtuální vztah, neztrácejte jím čas, budete mít jiný vztah. Hodně štěstí.
Dobrý den, paní Petro. Prosím, ráda bych se optala, jakým způsobem se bude nadále vyvíjet můj vztah s přítelem? Chová se ke mně moc hezky a je to fajn chlap, ale mám pocit, že ve vztahu se snažím pouze já, zatímco ono se věnuje jen svým zájmům. Dá se to nějak ovlivnit? Ráda bych věděla,zda vztah bude mít pokračování a zda má vůbec cenu o to snažit. Jsem nar. 2.7.1968 a on 10.5.1964. Děkuji předem moc za laskavou odpověď. Helena.(Helena)
Foto
Váš přítel se tak trochu veze a osudový vztah to není. Pokud chcete mít společníka, od kterého příliš nečekáte, nemusíte nic řešit radikálně, vztah skončí sám od sebe. Je před vámi jiný, perspektivní vztah. Nezanedbávejte své zdraví, mohly by tam být nějaké problémy, ne fatální, ale je dobře je nezanedbat. Hodně štěstí.
Jak dopadne dcera u pohovoru (Eliska)
Foto
Výsledek bude pro ni pozitivní.
Prosim Vas je opravdu pravda ze jsem tehotna a bude se mi darit v zivote s timto pritelem co mam ???Jsem ze vseho bezradna zoufala,Dale pak mam dotaz ohledne toho co ted resime dopadne vse dobre nebo uz je vse ztracene ????(Romana)
Foto
Váš život je komplikovaný, měla jste složité dětství a pokud neseberete všechnu svou odhodlanost a životní sílu, připravíte podobné dětství i svému dítěti. Nic není ztraceno, ale musíte se zbavit závislosti na ostatních lidech, přijmout zodpovědnost a jednat rozumně a rozhodně. Přítel vám oporou nebude a myslím, že to víte. Je před vámi hodně práce, ale není důvod, aby všechno nedopadlo dobře. Hodně štěstí.
Dobry denChtela bych se zeptat co me ceka do konce roku,neceho se bojim a neumim ani popsat ceho.Zdenka 13.5.1960.Dekuji za odpoved Zdenka(Zdenka)
Foto
Jste hodně citlivá na některé jevy a tenhle rok je zátěžový, karmický. Čekají vás pozitivní události, jde jen o to, abyste bez škod přežila krizové období. Pořiďte si červený jaspis, večer pijte třezalku, snažte se dopřávat si malé radosti. Už v září by se vám mělo trochu ulevit, konec roku přinese uklidnění. Hodně štěstí.
Dobrý den paní Petro, ráda bych se zeptala jaké změny bych mohla od pátečního úplňku očekávat. Máme s manželem krizi, jelikož nejsem moc spokojena v práci/ pracuji hodně na nočních 12-ti hod. směnách/ a od toho se odvíjela má zvýšená nervozita. Před rokem si začal s bývalou kamarádkou o 18 let mladší / také byla krize - ona 23.9.1976/ a po roce je to znovu a ona toho opět využila a já nevím jak z toho ven, ale ráda bych to dala do pořádku a zůstala s ním / já 28.1.1962 a manžel 6.4.1958/ a potřebovala bych poradit. Také mám nastoupit na nové místo a doufám, že by to mohla být změna k lepšímu. Moc děkuji za odpověď a přeji pěkný den Marsel (Marsel)
Foto
Váš vztah s manželem je oboustranně velmi intenzivní, ale taky hodně nevyrovnaný. Je třeba, abyste na něm oba pracovali, pak má dobrou šanci na pokračování. Nová práce vám rozhodně pomůže a zlepšení pocítíte už ve nejbližší době. Hodně štěstí.
Dobry den chcela by som vediet co ma caka pracujem a byvam v Skotsku moj sen je otvorit si tu vyrobu a predaj kolacov a zakuskov /slovenske recepty/ podala som si los na euromilion tak dufam ze vyhram aby som mala financie na zacatie podnikania a tiez dufam ze sa stretnem s tymi spravnymi ludmi ktori mi v tom pomozu. Dakujem a prajem Vam pekny den(Sona Majerciakova)
Foto
Nepospíchejte, abyste se nedostala do problémů. Časem si svůj sen splníte, začněte skromně a obezřetně. Nejdříve musíte vyřešit některé záležitosti z minulosti a naučit se nést zodpovědnost za sebe i za ostatní. Hodně štěstí.
Mám trápení s manželem,chtěla jsem mu pomoci,žili jsme spolu,nakonec jsme se 19.9.2014 vzali,ze začátku bylo vše O.K.,pak začal pít,bil mě,podala jsem trestní oznámení,býval by šel do vězení na 1 rok,přemluvil mě,vzala jsem to zpět,no a nastal zase problém,začal mi brát peníze,nakonec snědl prášky,zavolala jsem záchranku a už mi zase volal,že se polepší,co mě tedy čeká,děkuji(Hanka)
Foto
Obě víme, že se nepolepší, a vy sama nemáte sílu, abyste zachránila oba dva. Ukončete to s ním, čeká vás jiný vztah s vhodnějším partnerem. Myslím, že už ho znáte, je to někdo z vašeho okolí. Hodně štěstí.
ahoj, nevím, co je třeba za udaje, abyste zjistila co a jak, kazdopadne, momentalne nevim, zda zmenit praci a nebo pockat, jak se vse vyvrbi a to same resim s odstehovanim, pro více informaci sem znameni blizenec a v cin. had(Alena)
Foto
Práci můžete změnit, ale ke všem změnám se rozhodujte až po realistickém zvážení situace. Věnujte také pozornost svému zdraví, výkyvy nálad a pocit nepohody, který zažíváte, může být i výsledkem hormonálních výkyvů. Hodně štěstí.
Dobrý den,paní Petro,ráda bych věděla,jestli se mi podaří se přestěhovat a najít nový život v zemi,kam mne to táhne.Narodila jsem se 10.12.1951.Děkuji .Sophia(Sophia)
Foto
Neupínejte se ke stěhování, razantní změna vás v nejbližší době nečeká a byla by pro vás i nebezpečná. Zamyslete se nad svou situací a uvědomte si, co chcete vy sama a co jsou požadavky ostatních. Dosáhnete svého cíle, jen pokud se soustředíte sama na sebe. Hodně štěstí.