Online chat
Dobrý den Lenko, pokud to je možné zjistit, ráda bych věděla, kdy najdu práci adekvátní svým zkušenostem a vzdělání. Už hledám dlouho, ale stále nemám štěstí. Nebo mám zkusit něco zcela mimo svůj obor? Moc děkuji, Blanka 26.07.1972 (Blanka)
Foto
Dobrý den, Blanko. Od r.2019 je hlavní obor práce s lidmi díky psychologickému přístupu, najít řešení hravou a jemnou formou, ale přitom za tím bude schována Vaše síla a jistota v to, co děláte. Do té doby byste měla nalézt, vzdělávat se a detailně prohlubovat nějaké učení, vědu. Která to bude, objevíte hlasem srdce a otevřenými smysly. Do konce ledna sledujte, co Vám přichází do cesty, nic nebude náhoda. Od února zjišťování o co jde, kam to vede a od konce dubna víte jak to uchopit a už Vás nic nezastaví. Což je smysl Vašeho ročního cyklu, odvážně se pustit nevyšlapanou cestou.
Dobrý den paní Suchardová, nečekám, že se na mě dostane, ale mile bych byla překvapená. Jsem narozená 11.2.1957 0,30 hodin prosím chtěla bych vědět, který rok a měsíc bych měla odejít do důchodu správně bych měla jít v červnu 2016. Mám zůstat v práci, kde už nejsem moc spokojená, nebo odejít? Děkuji moc (Radka)
Foto
Milá Radko, potěším Vás, od srpna 2016 už byste v práci být neměla. Od května z každého dne prožitého v zaměstnání můžete mít "osypky". Vše a každý Vám poleze na nervy. Ještě půl roku po odchodu bude potřebovat zregenerovat a v r.2017 hurá do dalších aktivit.
Prosim o věštbu jestli mi dobře dopadne operace střev narozena16.12.1950 děkuji  ( Zdena)
Foto
Milá Zdeno, operace dopadne dobře, ale bylo by dobré, kdybyste se začala více soustředit na sebe a zpracovala svou minulost, hlavně pocity lítosti, křivdy, ublížení. Ne že si je budete i nadále hýčkat, ale pokusíte se je přijmout, pochopit, že to mělo svůj důvod a dále už na to budete nahlížet s klidem na duši i v břiše. Nebojte se pustit vše, co už není třeba v sobě nosit. Hodně štěstí.
Dobý den. Paní Lenko, mám zdravotní potíže již dlouho. I přes operace mám stále bolesti. Narodila jsem se 11.10.1952. Bude líp. Děkuji. Milada. (Milada 11.10.1952)
Foto
Dobrý den, Milado. Za pár dní Vám začne velmi důležité roční období, ve kterém můžete spoustu věcí změnit, včetně zdravotního stavu. Od ledna máte tak silná čísla, že svou vlastní energií a vůlí dokážete i nemožné. Díky této své přeměně můžete získat nové přátele nebo se začlenit do skupiny lidí s podobnými zkušenostmi. Držím palce.
Dobrý den, rozejdeme se s manželem nebo krizi zvládnemem? Jsme spolu od r. 2005 a poslední dobou se nějak nemůžeme v ničem domluvit a on od problémů stále utíká ke svým rodičům....Já (9.9.1972), manžel (16.3.1970). Děkuji za odpověď. (Lucka)
Foto
Dobrý den, Lucko. Manžel má těžší období, které potrvá do června 2017. Ani on chudák neví, co se s ním děje, každá vteřina je jiná. Má vše zpřeházené, uvnitř i navenek. Opravdu neví, co má dělat. Nejlepší by bylo, aby si s někým popovídal, stačí, aby ho někdo vyslechl a jemně navedl. On svou cestu najde, ale chce to trpělivost. Rozhodující pro něj bude podzim příštího roku, udělá zásadní krok. Vám se ukazují taková čísla, která vyžadují samostatnost, někdy se můžete cítit izolovaně. Od prosince se stanete citlivější, od manžela nyní klid a náruč raději nečekejte, najděte si kreativní činnosti - jóga, tanec, zpěv, rozšíření si vzdělání apod.
Dobrý den, mají čísla souvislost se zdravím? Děkuji. (Lenka)
Foto
Dobrý den, Lenko. Ano, každé číslo má vztah ke konkrétnímu orgánu.
Dobrý den, paní Suchardová. Chtěla jsem se moc zeptat: v prosinci mám porodit syna v Thomayerově nemocnici a chtěla jsem se zeptat, zda porod a všechno proběhne v pořádku a já a syn budeme zdraví, nebo jestli mám rodit v jiné porodnici. Dále jsem se chtěla zeptat, jestli se s přítelem vyhrabe z finanční krize. Já jsem 28.6.1992 v 5:15 ráno a přítel 27.8.1991. Moc děkuji, je to důležité. (Kristýna)
Foto
Milá Kristýno, nemusíte rodit v jiné porodnici. Neutápějte se zbytečně v negativních nebo destruktivních myšlenkách, aby byl syn v pohodě a těšil se na svět. Hlava Vám pracuje až moc, raději volte aktivitu, pohyb nebo práci. Od dubna byste si mohla přivydělávat prací doma nebo brigádou. Partner má složitější období, které mu skončí v červnu.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Julie. Manžela nemůžete nutit být jiným, neumí žít jinak, nechápe, co po něm chcete. Má rád své stálé, jisté, stereotypní. Zatímco Vám teprve za 1-2 roky začne "divoký" život, aktivní a plný rychlých změn, nových potřeb a cílů. Do narozenin bych však nedělala zásadní změny, vše si nejdříve v sobě vytvarujte, ujasněte si s klidnou myslí, co přesně budete dělat, jak řešit situaci. Teprve po narozeninách máte pěkná čísla k dosažení rovnováhy tím, že krok za krokem, s rozvahou a logickým uvažováním uskutečníte svůj plán. Tudíž je možné a pravděpodobné, že se odstěhujete na přelomu jara a léta 2016. Budete mít potřebu cestovat a tím objevíte a rozvinete své zatím netušené schopnosti. Otevírá se před Vámi nový svět. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Zuzko, do svých narozenin máte stále náročné období, bylo by lepší neriskovat a nepůjčovat si, problémy by se staly daleko více vlekoucí. Můžete-li, počkejte a úvěr řešte konec prosince a dále. Po narozeninách díky energii a vytrvalosti Vámi vložené můžete začít být finančně spokojená. Celoživotně upřednostňujte písemné smlouvy než ústní.
Prémiová otázka
Foto
Milá Hano, protože jste nenapsala datum narození přítele, nemůžu odpovědět, zda-li tento přítel je pro Vás ten pravý. Nicméně ta Vaše čísla jsou příliš citlivá, hodná, laskavá, mírumilovná, tudíž potřebujete partnera, který Vám tyto Vaše hodnoty nebude nabourávat. Jste velmi přizpůsobivá, často naivní, snadno zneužitelná, bylo by úžasné, kdybyste se začla řídit svým pocitem a intuicí,abyste věřila sobě a svým schopnostem. Pak se nemusíte vůbec nikoho a na nic ptát, protože sama budete moc dobře vědět co dělat, s kým se kamarádit, s kým žít, kde bydlet, co jíst apod. Do narozenin byste se neměla v ničem omezovat, bavit se s různými lidmi, možná mezi nimi objevíte svou duální duši, která Vám přístí rok dodá pocit citové jistoty.
Dobrý den, v práci mi byla přímo přikázána práce, která se mi již teď nelíbí, beru ji jako krok zpět a myslím, že si toto nezasloužím. Přemýšlím nad tím, když ukončím pracovní poměr, zda najdu dobrou práci, popř. kdy? Monika, 28.8.1976 (Monika)
Foto
Milá Moniko, To co Vám přišlo do života, nebylo náhodné. Od narozenin byste měla co nejvíce používat slovíčko "NE". Je to generální úklid na všech frontách, nejen té pracovní. Když budete vědět, že se v práci situace nezmění a nezlepší, začněte hledat novou práci, ale s tím, že zatím si ponechte jistotu v této. Psychika se zklidní, protože ví, že to bude jinak a lepší.Na jaře budete nabitá a chtivá něco nového se učit a dělat. Do února síly a energie na nové začátky moc nejsou.
Dobrý den, paní Lenko. Denisa 22.5.1990 20:50. Bydlím s matkou (Alica 16.2.1964) která mě nebere jako rovnocenou. Chci se zeptat jestli se v roce 2016 naskytne příležitost odstěhování se od ní. Děkuji za odpověď.  (Denisa)
Foto
Milá Deniso, Už koncem listopadu budete mít potřebu odletět třeba na Mars. Ukočírujte malinko toto výbušné palivo, buďte doma jen nejnutnější čas. Od února se na scéně objeví člověk, se kterým se rozhodnete zrealizovat společný záměr. Jaro,léto příštího roku byste měla budovat a obydlovat svůj prostor a organizovat svůj čas.
co mám předurčeno ještě vykonat Alena 20.09.1956 děkuji (Alča)
Foto
Milá Aleno, v září 2014 Vám skončila "služba". Od té doby se už máte věnovat takovým aktivitám, které Vás baví, máte z nich radost a necítíte žádnou nutnost, povinnost a vztek. Jsou to velmi mladistvá čísla působící na mozek. Budete-li stále aktivně a vesele žít, pak Vaše tělo zapomene stárnout a budete vypadat lépe než ve dvaceti. Učte se, bavte se, komunikujte, cestujte, stýkejte se s mladými lidmi nebo stějně naladěnými. To je Váš úkol.
dobrý den paní Lenko, mohu se zeptat z numerologického výhledu, co můžu očekávat v nejbližší době - na co se zaměřit nebo se vyhnout - děkuji narozená 20.7.1970 Radka (Radka)
Foto
Milá Radko, v červenci 2016 dospějete a začne nová životní etapa.Změní se Váš přístup k sobě a k ostatním lidem. Zatoužíte se vzdělávat, poznánavat, cestovat, bude Vás bavit předávat vědomosti nebo zkušenosti druhým lidem, stanete se silnou osobností schopnou vyřešit každý problém a přitom být stále veselá a optimistická. Dajte najevo svou výjimečnost, nestyďte se a najděte v tom navíc podnikatelské možnosti.
Dobrý den Leničko,podaří se mi otěhotnět a donosit zdravé miminko??narodila jsem se 5.3.1991 ve 13:30h .Děkuji za odpověd  (Petra)
Foto
Milá Petro, otěhotnění je možné, jen Vaše psychika častokrát pracuje za Vás, zpracovává minulosti, ale i předbíhá čas a pak je z toho pěkný guláš. Budete-li uvolněná a myslet na přítomné libé okamžiky, a ne stažená, vystresovaná, navztekaná nebo lítostivá, pak se vše s tím správným partnerem povede. Určitě je pro Vás připravena holčička.
Prosím koukněte se na moje zdraví děkuji 17.8 1958 ráno  (Maja)
Foto
Dobrý den, Májo. Vaše zdraví jde ruku v ruce s psychikou, bude-li ta v pořádku a spokojená, pak i fyzické zdraví bude ok a naopak. Až do příštích narozenin se snažte najít si to, co Vás baví, těší, hřeje,voní, líbí. Vydobyjte si pro sebe takové prostředí, lidi, zábavu, jídlo, činnosti, které Vás nabijí a rozradostní. Od února se vše může měnit k lepšímu, budete mít potřebu se projevit, ozvat se a zařídit si vše podle sebe.
Dobry den, jiz nekolikrat jsem posilala dotaz, ale doposud se na me nedostalo. Chtela bych vedet zda budu mit jeste dite a kdy? A zda se zbavim svych zbytecnych obav a strachu ktere me trapi a budu zase stastna jako driv? Dekuji 19.3.1984 (Lucka)
Foto
Dobrý den, Lucko. Strachy jsou součástí Vašeho života, jsou tam proto, abyste v sobě našla sílu a vůli je přeskočit, brát jako inspiraci, tím, že je zvládnete, zvednete si sebedůvěru a ujistíte se ve svých schopnostech. Dítě má zelenou v r.2018.
DOBRÝ DEN PROSÍM RÁDA BYCH SE ZEPTALA MÁM PŘED SOUDEM O SVĚŘENÍ DĚTÍ DO PÉČE 5.10.2015 JÁ NAROZENA 22.2.1978 V 12,35 MANŽEL 26.1.1973 ČAS TED NEVÍM. ..ZAJÍMÁ MĚ JESTLI MI BUDOU SVĚŘENY DO PÉČE MANŽEL ŽÁDÁ STŘÍDAVOU PÉČI. A V PRÁCI U MĚ BUDOU PROPUŠTĚT, MÁM VYČKAT NEBO HLEDAT PRÁCI ..PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD (JANA)
Foto
Milá Jano, teď jste ve stavu oddaném dění se, nemáte příliš sil, od 22.11. najednou objevíte příval energie, schopné se postavit čemukoliv a budete bojovat a nastartujete fyzické i mentální síly k přežití a k vítězství. Od jara zprovozníte nový řád,systém a pravidla chodu Vašeho i rodiny. V létě si pak budete užívat času a prostoru pro sebe, abyste objevila staré, ale i nové radosti života. Neznám datum manžela, ale pokud by nyní soud nevyšel nebo byl zadán nový termín, tak od konce listopadu je vše na Vaší straně.
Prémiová otázka
Foto
Milá Renato, od ledna máte možnost takovou práci najít, nejen lépe placenou, ale aby Vás i bavila. Jen je zapotřebí pro to něco udělat. Máte tam spoustu jedniček, ty znamenají to, že se nemůžete spolehnout na štěstí, pomoc někoho, ale sama za sebe bojovat, prezentovat se, propagovat své schopnosti. Příští rok Vám přijdou do cesty takové situace a lidi, aby zvýšili Vaše sebevědomí a sebehodnocení. Proto je možné, že až r.2017 pro Vás bude významnější a důležitější, zatím je to vše příprava. Budete měnit většinu ze svých doposavadních jistot a zajetých kolejí. Vztah s partnerem neumím odpovědět, nemám datum. Ale r.2017 může přehodnotit i vztah s tímto partnerem. Hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Hanko. Bohužel jste nenapsala hodinu narození, která upřesní výklad. Nikol si bude svou cestu prorážet sama, rady může vnímat jako nucení do něčeho. S tímto přítelem to bude mít jako na houpačce, nicméně jít to bude částečně vyhovovat. Nikol se ve vztahu nechce nudit, má potřebu neustálého dění až dramat, a to nejen ve vztazích. Je šikovná a schopná, což může být zviditelněno až za cca 17 let. Do té doby se má naučit rozpoznávat lidi, kteří jsou pro ni vhodní a naopak. Je to práce s naivitou a paličatým chtěním někoho přesvědčit nebo převychovat. Nechte jí čas se vyvíjet a dospět.
Prémiová otázka
Foto
Milá Gabi, ještě příští rok máte bojový, aby to nebylo tak náročné, měla byste mít vše dobře předpřipravené a pak pomalinku dle plánu postupovat. Není ten správný čas na riskování. Tato doba neustálých překážek a hledání energie, síly, financí se určitě v dobrém k Vám vrátí v r.2017, kdy je pro Vás připravena olympijská medajle. Nyní, do ledna hledejte lidi na správném místě, kteří Vám mohou ve Vašich záměrech pomoci.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jitko, od 16.11. přichází změna, hlavně pracovní. Chce Vás to pošoupnout na jinou úroveň, a to takovou, že již nemáte být pod vlivem někoho a něčeho, ale začít pracovat i žít a myslet zábavněji, kreativněji a hlavně sama za sebe. Čeká na Vás jiný druh práce, samostatnější, akčnější, stresové situace se stanou každodenní výzvou a radostí z vítězství. Od února začnete v sobě objevovat to, co bylo doposud skryto. Život, práce, vztahy Vás budou bavit.
Prémiová otázka
Foto
Milá Eliško, od prosince přichází nová živelnější a radostnější energie, chuť něco změnit, poznat, objevit, začít. Příští rok jste plodná jak fyzicky tak duševně. Za rok jste připravena na těhotenství. Rok 2016 je pro Vás velmi důležitý a dojde k mnoha zásadním změnám vašeho dosavadního stylu života. Nebojte se toho, vše zvládnete a vesele nastartujete další etapu žití.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ilono, vnímáte, že se začínáte měnit, už nechcete hrát jen roli vše přeživší ženy, ale zjemňujete se, emoce si s Vámi pohrávají a k tomu potřebujete ten správný protějšek. Do cesty Vám měl ne vstoupit, ale přilítnout člověk, abyste se probudila. Netvrdím, že tento muž bude ten správný a stálý, nenapsala jste datum, ale svou roli už určitě sehrál a bude záležet na Vás a okolnostech, jestli tuto proměnu může podpořit Váš manžel, tento muž nebo někdo jiný. Teď žádné změny nedělejte, počkejte, po novém roce se objeví další skutečnosti a Vy se pak podle nich rozhodnete. A hlavně vše připravíte krok za krokem, ne unáhleně, čímž byste mnoho tratila.
Prémiová otázka
Foto
Milá Laďko, od března se začněte rozhlížet, můžete potkat někoho, kdo Vám rozproudí i zamotá city a emoce. Vám bývalý přítel je spíše na pozici bratra či dítěte. Po narozeninách jste plně připravena spolusdílet radosti i jiné prožitky.
Prémiová otázka
Foto
Milá Anno, od února 2016 na dva roky Vám začíná období, kdy za sebou necháte spoustu starého, ať viditelného, fyzického či myšlenkového a pocitového. Započne Vaše transformace a zjistíte, co by Vás bavilo a s kým chcete žít, přátelit se a spolupracovat. Během roku poznáte lépe sebe sama a měla byste mít z toho radost. Přijdou Vám do cesty noví lidé, zájmy a učení. Skončila Vám péče jen o druhé a nastává péče o sebe. Sledujte vše, co se okolo Vás děje, co Vám lidé sdělují apod., vše bude nějak důležité. Práci i lásku najdete, netlačte na nic, nespěchejte.