Online chat
Dobrý večer, zajímá mne, jak dopadne pracovní šetření. Děkuji(Dana)
Foto
Dani, dobře, ale bude to kovbojka........................................... Tímto se loučím, není možné odpovědět všechny dotazy, i tak jsem jich zvládla docela dost, ale objevím se zase příště a příště... Vaše Arianka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli vydrží moje manželství. Kdy a v jakém oboru najdu dlouhodobou práci. Děkuji(Alena)
Foto
Manželství vydrží, je možné, že došlo k něčemu jako je nevěra, ale ustojíte to, tak obrovská citová změna zase ve vašem osudu není - a s tou prací, ano práci najdete v září.
Dobrý den Ariano, ráda bych se zeptala jestli mě čeká nějaká láska.Děkuji za odpověď(Zuzana)
Foto
Ano, čeká, to je vidět hned.
Ariano, chci se zeptat, jestli mě má Zbyněk rád a jestli někoho má . Děkuji za odpověď. (Halina S.)
Foto
Halino, tady je to trochu složitější, protože to vypadá, že Zbyněk někoho měl a toho ještě tak trochu má, a v tom je ten problém.
Dobrý den, chtěla jsem ze zeptat na dceru, narozenou 2.4.1987, jestli se ji bude dařit v osobním životě a v práci, hlavně jestli ji bude sloužit zdraví, poslední dobou má nějaké zdravotní problémy. Moc děkuji za odpověď!(Marie)
Foto
Marie, problémy s dcerou se vyřeší jeden po druhém, ale je možné, že se zase objeví nové problémy, možná by bylo lepší nechat dceru, ať se s těmi problémy popere sama.
Dobrý den, mám roční děťátko s mužem,který je všechno,jen ne otec. Má cenu s ním být ve vztahu? Nebo začít hledat někoho, kdo má podobných náhled na rodinu, společný čas s dětmi? Děkuji vám.(Jarmila)
Foto
Zatím to ještě zkuste a mějte s ním, tedy s mužem, který není moc otcem, trpělivost, vypadá to, že musí vyřešit nějakou ekonomickou otázku nebo má pracovní problém. Mělo by se to zlepšit za pár měsíců.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli dcera příští rok v pořádku odmaturuje a jak bude vypadat můj vztah s přítelem,jsem narozená 27.3.1970,díky Eva(Eva)
Foto
Odmaturuje - a vztah bude stabilní.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat já 1977 a přítel (bývalý) 1970 - jsme se rozešli. Vrátíme se k sobě a máme vůbec šanci spolu zůstat? Nebo již nemám pokoušet osud? Má to už v sobě ukončené a já se trápím zbytečně? Prý trpí krizí středního věku. Staví dům a vymlouvá se na děti, že prý s nimi chce trávit více času, ale mám pocit, že se mnou do samého začátku nepočítal. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den(Petra)
Foto
To vypadá na rozchod, který je už definitivní.
Dobrý den.Ptám se na zdraví.Přijde i v mém věku ještě láska?Podaří se mi vyhrát aspoň trochu větší peníz?Jsem narozena 18.6.1948 v 14.48.Děkuji(verena)
Foto
Zdraví - pozor na osteoporózu a bolesti v zádech, to se však může o hodně zlepšit ke konci tohoto roku, peníze bohužel, na výhru musí být zvláštní talent, který se vám v kartách nejeví. Láska? Koncem tohoto roku.
KRÁSNÝ DEN MILÁ ARIANO. PROSÍM VÁS, KDY A PŘI JAKÉ PŘÍLEŽITOSTI POTKÁM SVÉHO CELOŽIVOTNÍHO PARTNERA? Narodila jsem se 13,10,86. Moc Vám předem děkuji za Vaši odpověď.(ADRIANA)
Foto
Bude to oslava něčích narozenin.
Dobrý den, prosím ,nastanou v mém životě změny k lepšímu? Nar.21.6.1942.DěkujiLia(Lia)
Foto
Musíte si urovnat vztahy s rodinou a všechno bude o hodně lepší.
Ariano prosím, chtěla bych vědět, co mě čeká v lásce . Děkuji(Martina.L.)
Foto
Martinko, to by se dalo nazvat "poučení".
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na možnost vlastního bydlení, na partnerský život dcer, vnoučata. Děkuji anaj 9.9.1964(anaj)
Foto
S tou možností vlastního bydlení je to trochu složité, protože je zde vidět, že máte na to málo peněz a to se bohužel nebude dlouho nijak zvlášť zlepšovat. Možnost mít vlastní byt budet mít asi tak v polovině příštího roku 2016 - partnerský život se jeví jako stabilní, i když se můžete občas pohádat, tak rozchod vidět není. Dcery a vnoučata vypadají rovněž bez zvláštních problémů.
Dobrý den Arianko, byla jsem u Vás asi před patnácti lety - všechno podle Vaší předpovědi vyšlo. Chtěla bych se zeptat jak se mi bude dařit po pracovní stránce a co moje zdraví? (Hana Siřivánková)
Foto
Haničko, moc zdravím, zdravíčko by mělo sloužit, je tady karta Mír a Klid. Pracovní stránka by měla směřovat k lepším zítřkům, ten příští rok bude plný změn, můžete i měnit práci, ale padá mi tady karta Pohoda a Štěstí.
Preji krasny den, rozesla jsem se s pritelem, nemam nikoho , kdo by mne mel rad. najdu nebo potkam jeste muze ,ktery bude mym druhym Ja ??? (Daniela Cejkova)
Foto
Denielko, ještě to chce čas, ale za půl roku byste měla potkat svého pana Božského.
Budu konečně šťastná a zabezpečená?(Zdeňka)
Foto
Zdeni, karty kladou důraz na vaši samostatnost, která u vás není moc patrná, nicméně štěstí i peníze budou.
Dobrý den Arianko, moc mě těší, že jste se uzdravila. Chci se zeptat, jestli ještě potkám nějakou lásku, Ilona 19,2,1962 Třebíč. Děkuji moc a přeji Vám vše dobré.(Ilona)
Foto
Ilonko, zdravím, ano, uzdravila, ale bylo to pěkně složité, lásku potkáte, ale vypadá to spíše na ten příští rok.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem teď pohádaná se svou láskou a nekomunikujeme spolu. Budeme ještě spolu? Mé datum narozeni 23.1.1997. (Týna)
Foto
Týno, ano, budete.
Dobrý den, mám dva syny, kteří nepracují a mají dluhy, jak se bude vyvíjet jejich osud (Jan 14.2.1982, Vincenc 3.1.1983). Děkuji Hela(Hela)
Foto
Milá Helo, přestaňte své syny financovat, vyhoďte je ze svého bytu a nechte je, ať si dělají se svým životem, co chtějí, jinak se utrápíte.
Dobrý den, ráda bych věděla, jak se bude vyvíjet moje manželství, které prochází určitou krizí a finanční stránka. Manžel je nyní bez práce a splácíme úvěr. Já jsem narozena 22.9.1062, manžel 28.6.1957. Děkuji Helena(Helena)
Foto
Helenko, v manželství přitvrdit, jeďte si po svých kolejích, nicméně do vašeho vztahu zasahuje hodně právě finanční situace. Úvěr splatíte, karty říkají, že byste měli být spolu.
Dobrý den Ariano, již dlouho jsem na všechno sama...na děti, domácnost, finance...teď ještě nastala komplikace v mém zaměstnání... Změní se to v nějakou brzkou dobu, najdu kvalitního a milujícího muže, dobrou práci a konečně začnu plnohodnotně žít? Zatím žiji jen pro všechny okolo a přijde mi, že na sebe ještě nemám nárok, čas a peníze. Vím, že mám být vděčná za to, co mám, že jsou na tom jiní hůř, ale nějaký životní parťák by se mi už hodil..Moc děkuji a přeji hodně zdravíčka a pohody.(Zuzana)
Foto
Zuzanko, štěstí vám jde na příští rok a na roky následujícíc, všechno se změní, najdete parťáka pro život, s ním budete i spolupracovat.
Paní Ariano, jsem narozena 22.3.1961v 5,30 ráno. Už jsem prodělala řadu nemocí a operací, včetně zhoubných. Mám konečně "vybráno"?Nemám moc oporu v manželovi -25.6.1955, sám je těžce nemocný vozíčkář.A ještě prosím dotaz k dceři - 31.7.1983, bude mít někdy dítě? Moc děkuji.(Darina)
Foto
Darinko, jste velká bojovnice, rakovina by se už vracet neměla, nicméně budete muset změnit postoj ke svému manželství, přestože je váš muž vozíčkář, nesmíte se mu tolik obětovat. Rakovina z esoterického hlediska souvisí s potlačením své vlastní osobnosti.
Dobry den, jsem nejakou dobu sama...potkam v nejake kratke dobe nekoho, s kym mi bude dobre a bude me mit rad ? Jsem z te samoty nestastna...dekuji. Hana (nar. 27.4. 1964)(Hana)
Foto
Haničko, potkáte, vysoký, štíhlý, tmavé vlasy, budete hodně cestovat.
dobrý den,vše se mi od Vás plní a tak prosím ustojím zbylé měsíce do konce roku zdravotně ,přidávají se komplikace a je to jak na houpačce .Lépe a zase zhoršení.Moc Vám děkuji.Anna 1.6.1946(Anna)
Foto
Aničko, vypadá to, že před vámi je nějaká operace nebo užší spolupráce s lékaři, všechno to vypadá tak, že všechno vstupuje do takzvaného chronického stavu. Zaměřte se pouze na svoji léčbu, nicméně, s určitými věcmi se už nedá nic dělat.
Ahojky Arianko,můj problém je:přišla jsem o veškeré emoce, podaří se mi je opět mít,cítit?děkuji za odpověď:-)(Stefi)
Foto
Stefi, člověk, který přestane cokoliv cítit, má za sebou vždy nějaký krutý problém. Mně samotné začaly emoce fungovat až po dvou letech po rozchodu s mým ex. U vás to vypadá tak, že emoce se brzy objeví a budete velmi šťastná.
Milá paní Ariano , můžete mi prosím říci , zda mě ještě čeká něco hezkého v životě ? Děkuji . jsem 23.3.1954 (hana)
Foto
Haničko, čeká - jsou tady hned dva pozitivní zlomy, je to něco kolem peněz a nového zájmu, který vstoupí do vašeho života.
Dobrý den Ariano, před 2 měsíci jsem se po 7 letech rozešla s přítele a rozchod je definitivní. Můžete mi prosím říct, co bude dál a mám šanci najít nového přítele. / 27.4.58/ děkuji Hanka(Hanča)
Foto
Haničko, bude to ještě tak půl roku trvat, než se vzpamatujete, ale karty říkají, že najdete svého pana Božského, ale bude to až poté, co změníte práci.
Dobrý den Ariano, moc Vás zdravím a chtěla bych vědět jak bude probíhat budoucnost s mým cizokrajným miláčkem. Děkuji za odpověď.(Irena Slavíková)
Foto
Irenko, už se mi dopředu kroutí uši, je tady karta Měsíc, to je rozčarování a Devítka Mečů, která symbolizuje, že z jeho strany mohou přijít neočekávané komplikace.
Dobrý den, narodila jsem se 10.12. 1963 kolem 6h ráno, ráda bych se zeptala na své zdraví a práci. Děkuji (Danuša)
Foto
Danuško, práce by měla být, pokud chcete práci měnit, tak zatím ne, zlepšení by mělo nastat v listopadu. Zdraví - objevují se mi tady klouby a možná i ledviny, hlídat to!
Dobrý den, dostane se můj přítel z drogové závislosti? Děkuji(JOLANA)
Foto
Jolanko dostane, i když tam budou velké potíže, bude muset absolvovat detox. Neusnadňujte mu to!
Dobry den Ariana,chcela by som nazriet do kartičiek a dozvediet sa niečo z oblasti lasky.Stretnem v blizkej buducnosti muža na važny vztah?nar:22.3.1963 niekedy poobede,dakujem. (Iveta)
Foto
Ivetko, je vidět, že vás přitahují dominantní muži, kteří vás vždy nějakým způsobem poničí. Přes to přese všechno, máte ve výkladu Eso Mečů, Hvězdu a Mága, to znamená, že lásku potkáte.
Dobry den,mohla bych se vas zeptat,jestli se mi podari otehotnet jeste tento rok a nebo pristi.? Naroz. 28.8.1984 moc dekuji.Andrea (Andrea )
Foto
Andrejko, vypadá to spíše na rok příští, ale jdou vám na to velmi dobré karty.
Dobrý den paní Ariano, moc Vás prosím o odpověď co mne čeká do konce tohoto roku a zda se zlepší má finanční situace. Děkuji nar.3.5.68(Sylva)
Foto
Sylvuško, penízky se zlepší, i když ne hned, máte tam nějaké vyřešení dlouhodobého problému a celkově vám jdou dobré karty.
Dobrý den Ariano. Dočkám se miminka? Přeji krásné léto. Erika(Erika)
Foto
Eriko, dočkáte, ale je pravděpodobné, že tam bude komplikace s jedním vejcovodem, ale podaří se to!
Dobrý den, chci se zeptat na novou lásku.Helena17.7.1973(Helena)
Foto
Helenko, láska je blízko, pokud už nekrouží kolem vás, máte ve výkladu kartu Vítězství, takže mějte oči otevřené.
Vaz.pani Ariana.Neviem ci mi aspon vy odpoviete,ale skusim.Hadam sa podari.Chcem sa spytat co ma caka v blizkej buducnosti,ci ma caka aj nejaka vacsia vyhra,ako so zdravim,rodina.Sestra s pracou 15.7.82 a moja dcera 15.4.2004 DAKUJEM ZA ODPOVED(Adriana 6.12.79)
Foto
Adrianko, tady Arianka, v budoucnosti máte změny kolem bydlení, zkontrolujte si, zda máte všechno v pořádku, jako jsou smlouvy atd., na výhry spíš zapomeňte, žijete takovým spíš důchodcovským způsobem života, alespoň tak to cítím, zkuste nějaké změny, koníčky, sestře práce vyjde, objevuje se tady gastronomie, ale samozřejmě to může být i něco jiného, dcera má dobré karty, kartu vzdělávání, měly by jí jít v životě i peníze a najde novou lásku.
Mila Andrejka.Mam problem ako vratim peniaze.(anna)
Foto
Aničko, doufám, že ne mně... je tam karta Ďábel a Pětka Mečů, to všechno naznačuje, že problémy ještě budou přetrvávat, ale na konci je karta Dvojka Mečů, to je karta Smíru, vyřešení.
Dobrý den, dnes slavím 30 narozeniny, chtěl bych se zeptat, zda mě čekají nějaké změny jak v osobním, tak i v zaměstnání. Děkuji za věštbu(Ondřej)
Foto
Ondřeji gratuluji, ještě jste puberťák, změny, které přijdou jsou zaměstnání a partnerství, vše je korunováno kartou Štěstí.
Dobrý den, posledních několik let nemá zrovna dobrých. Zajímá mě, zda se to zlepší, jak po zdravotní stránce, tak i po materiální. Budu se muset stěhovat a budu úspěšná v probíhající soudní při? Děkuji Marie 10.1.1961(Marie)
Foto
Maruško, uzavírá se sedmiletý cyklus smůly, od roku 2015 by se vám mělo začít dařit, soudní při, i když s komplikacemi, nakonec vyhrajete.
Milá Ariano, moc Vás zdravím a mám opravdu moc velkou radost, že je Vaše rubrika obnovena. Chtěla jsem se zeptat, jak si myslíte, že se bude vyvíjet situace ve světě? Zda je budoucnost našich dětí ohrožena nebo se situace postupem vyřeší? Co by bylo vhodné dělat, aby se vše zlepšilo? Např. ubrat na materialismu..?? (Klára)
Foto
Klárko, co svět světem stojí, byly a jsou války, já osobně si myslím, že islamizace zeměkoule nebude tak strašná jak si představujeme. Konflikty budou samozřejmě tam, kde se vyskytují přírodní paliva.
Ahoj Arísku můj veliký koníček je háčkování hraček chtěla bych si s tím přividělávat ale nevím jestli to má smysl jestli mi to půjde na odbyt děkuju Jana nar.12.2 1965 v 9 45 přeji krásný den (Jana)
Foto
Janičko, určitě do toho jdi, začni nejdříve s propagací přes fb pořád dokola plus zájmové skupiny, případně server Fler nebo Mimibazar.
Vydrží mi vztah s přítelem? Děkuji(Regina)
Foto
Regino vydrží, když změníte strategii. Jste na něm příliš závislá.
Dobry den chtela bych vedet jestly budu mit partnera kterym budu stasna jaka budoucnost me ceka a financne jak natom budu dekuji moc Anna 9.10. 1975.(Anna)
Foto
Aničko, vaše finance by se měly stabilizovat v následujících měsící, je tady i stabilní zdraví i když mohou zlobit ženské potíže, partner přijde a bude to náhoda, jako třeba, že vám s něčím pomůže.
Milá Ariano, srdečně vás zdravím a mám dotaz na své zdravíčko,bude se mi opakovat ještě exem ? Ráda bych se jej zbavila. Nar. 3.5.1965 ve 04:30 děkuji,Patriska(Patriska)
Foto
Patrisko, exém by se vracel neměl v takové míře, z esoterického hlediska exémy souvisí s člověkem, který je vám nepříjemný. Pokud si stanovíte pevné hranice, zmizí i exém.
Arianko prosím v září mám ještě jedno stání...jak dopadne? A moje zdraví? Děkuji moc ♥ Mirulka(MiriMirulka)
Foto
Miri, dopadne to dobře, je tady karta Vítězství, Eso Mečů a Úspěch, může dojít k nějaké podmínce. Se zdravím to vypadá trochu složitější, asi je to nějaký zánět, který se stále opakuje, chtělo by to radikálně změnit životosprávu a jíst vše, co potřebuje krev.
dobrý den, dne 3 srpna 2015 nastupuji do zamestnání. Bude tato práce pro mne stabilní a perspektivní, byl jsem dlouhodobě bez práce. děkuji D.F.(D.F.)
Foto
Výhledy jsou dobré, objevují se karty Štěstí, Stability a Vítězství.
Dobrý den paní Ariano, ráda bych věděla, zda už najdu konečně partnera pro život a jestli se mi bude dařit v podnikání, pokud začnu na podzim tohoto roku. Děkuji a přeji Vám krásné dny. Jarka(Jaroslava Kuncová)
Foto
Jaruško, v podnikání se dařit bude, jste silný a pracovitý člověk, přestaňte mužům dělat maminku a opečovávatelku a přijde ten pravý.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak to budu mít dále se zdravím a zda se udobříme s mou dcerou.Děkuji(Jana)
Foto
Janičko, zdraví bude i nadále komplikovanší, vyplývá to i z vaší situace, že žijete s někým, komu se neustále podřizujete, být vámi, změním radikálně život. S dcerou se udobříte v příštích letech.
Dobrý den, chtěla bych se optat co mě čeká v nejbližší době a zda nastanou nějaké změny v mém životě? Jsem narozená 9.10.1985 Děkuji.(Slečna )
Foto
Jsou tady vidět změny v pracovní rovině a proto se soustřeďte na kariéru, v partnerské rovině vám tady jde nejistota a překážky, ale roky 2015 a 2017 by měly být hodně dobré.
Dobrý den, prosím udělá dcera zbývající zkoušky letního semestru v srpnu a září? děkuji 5,12,1988(iva)
Foto
Ivo, karty říkají, že zkoušky udělá, má v kartách Štěstěnu.
Dobrý den, čeká mě v srpnu zkouška, vlastně více zkoušek. Chtěla jsem se zeptat, zda mám šanci školu dodělat? Zatím to vidím spíše negativně. Děkuji za odpověď. (Karin)
Foto
Ano, školu uděláte, ale jedna zkouška vám dá pěkně zabrat. Školu také doděláte.
Chtel bych se zeptat jestli se svoji stavajici pritelkyni se k sobe hodime. Ja jsem Adam 24.1.1977 a ona Andrea 31.1.1981?(Adam)
Foto
Adame, je tady nějaká třenice, v kartách se jeví, že ve vztahu není soulad, ale pokud na něm budete pracovat, mohl by vyjít.
Zdravím,chtěla bych se zeptat,jestli mě čeká ještě v životě láska,jestli ještě potkám člověka,se kterým bych prožívala štěstí a lásku..Děkuji za odpověď.Nar.17.2.1967(Marta)
Foto
Martičko, láska vás čeká, ale zapracujte sama na sobě, je důležité mít co nabídnout. Štěstí přijde.
Dobrý den Ari, ráda bych se zeptala na práci, jestli zůstanu v té stávající a co mě tam čeká....A jestli u mě karty neukazují nějakou životní změnu. Předem děkuji a moc zdravím, Monika 2.3.1972 (Mona)
Foto
Moni, zatím ano, změna se ještě nejeví. Ale nic zvláštního vás v té práci nečeká.
Dobrý den Ariano, ráda bych se zeptala jak dopadne Můj současný vztah, který bych zatím pojmenovala jako milenecký, popřípadě, jestli mě v nejbližší době potká ještě jiná láska.Moc děkuji za případnou odpověď. (Martina Lalová.)
Foto
Martinko, je tam karta komplikace, změna, ten milenecký vztah by měl zůstat pouze na sexuální rovině a dál bych od něj nic neočekávala. Novou lásku potkáte, ale ne dříve než v příštím roce.
Dobrý den Ari, zvládnu vyléčit sama sebe samoléčbou bez doktorů? Děkuji E.(Eri)
Foto
Eri, nezvládnete, důvěřujte doktorům, do vašeho života vstoupí docela kvalitní doktor, který vám pomůže. Mladý muž.
Dobrý den Arianko,nenašla jsem odpověd na mou otázku,prosím najdu hodného muže a budu štastná?Kdy?Ivana nar.5.11.1953,Znojmo. Ještě moje dcera Lucie nar.23.1.1981. snad vše v životě si pokazila drogama,zdá se,že možná toho nechá,prosím,bude mít slušného muže a práci.A já konečně klid.Děkuji moc.(Ivana)
Foto
Už jsem odpovídala.
Dobrý den paní Argoni. Ráda bych se Vás zeptala, kdy se mi konečně podaří sehnat práci (popř. v jakém oboru). Děkuji Jana 11/11/66(Jana)
Foto
Janičko, objevuje se mi tady ekonomika nebo obchod nebo sociální sféra, práci seženete, ale můžete dojíždět.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to vypadá do budoucna s mým vztahem s partnerem rok nar. 11.7.1987 a já 29.7.1990. V poslední době si moc nerozumíme a chtěla bych vědět jak to se mnou myslí nadále. Děkuji pěkný den Iveta.(Iveta)
Foto
Ivetko, jděte na něho přes sex, to na něho platí. Do budoucnosti jsou komplikované karty.
dobrý den najdu do roka nebo dříve přítele?1.5.75 klárka(klárka)
Foto
Klárko, zůstaňme u toho roku, je tady, že budete muset řešit spoustu překážek, které nejsou veliké, ale brzdí vás.
Dobrý den Potkám už nějakého partnera? Jsem už delší dobu sama.... a jak to dopadne s moji prací,děkuji. 1978(L.D)
Foto
S prací to dopadne výborně, je tady Eso Mečů, se vztahem je to ještě na dlouhé lokte, ale lásku potkáte.
Dobry den pani Arianko,rada bych se zeptala na následují obdobi,mam 3mesicniho synka a jsem s nim sama.Jestli najdu Lasku a vyhled do prace.Dekuji Tana 3.9.1979(Tana)
Foto
Tani, práce vypadá nadějně, budete tam docházet několikrát v týdnu, ani komplikace s hlídáním by neměly nastat. Partnera najdete, ale nesmíte se tolik poutat na otce vašeho dítěte.
Dobrý den, mohu se zeptat, co me čeká do konce roku děkuji Radka (45let)(Radka)
Foto
Radko - nějaké komplikace v pracovní rovině, které ustojíte, dokonce vám to nějakým způsobem i pomůže, Devítka a Desítka Mečů symbolizují potíže se zdravím, dávejte pozor na močové cesty. Dál by se váš život měl vyvíjet šťastně.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mne čeká v měsíci srpnu zajímavé, jestli nějaký nový partner? Děkuji Martina 30.11.1978 15:00 Praha(Martina)
Foto
V srpnu partner zatím není, může být lehký flirt.
Omlouvám se,dcera Lucie mě trápí 17 let,drogy,nevhodní partneři,kteří jí většinou okradou.Není zlá.ale asi se také chce k někomu upnout,jen nevybírá dobře,Změní se to?Je nar.23.1,1981.Děkuji moc,abych i já mohla klidně stárnout.(Ivana)
Foto
Ivano, přestaňte řešit svoji dceru, je to zbytečné, utrápíte se, ona sama dojde k poznání.
Krásný den přeji chci se zeptat,začínám někoho nově poznávat,bude to velká láska?Děkuji(Jiřina)
Foto
Jiřinko, karty radí opatrnost, je tady nějaký zádrhel, ať už je to jeho vztah nebo váš, pokud se to vyřeši, jde vám karta Stability a jistoty.
Dobry den pani Ariano,ziji s manzelem 8 let a v soucasne dobe prozivame krizi.Manzel je hodne komplikovany ale presto ho miluji.Ja jsem se narodila 20.1.1962 a manzel 21.4.1980 a je cizinec.Chtela jsem vas poprosit aby jste se mi podivala na na nasi budouctnost a budouctnost moji.Jsem velmi nestastna.Dekuji vam mnohokrat. (Lenka)
Foto
Leničko, příliš ustupujete!!! Manžel si prosazuje jen svoje a vy ustupujete. Nepoutejte se na něj tolik, soustřeďte se na sebe, investujte do sebe, ve chvíli, když vás začne ztrácet, pochopí, co ve vás má.
Zapomněla jsem napsat datum nar, 5.11.1953.Znojmo.Nic se mi nedaří,cítím se sama,najdu letos toho normálního partnera,Děkuji,Ivana,Brno..(Ivana)
Foto
Ivanko, v něčem děláte chybu, pořád ustupujete a změny, které podnikáte, nejsou trvalého rázu, chce to víc odhodlání jak v pracovní rovině, tak i ve vašem osobním životě. Přítele potkáte přes práci.
Nar.23.1.1981,najde hodného muže a přestane si zahrávat s drogama?Co se jí narodí?Matka Lucie.Děkuji.(Lucie)
Foto
Lucie, přestane, narodí se jí zdravé dítě.
Najdu hodného životního partnera ,ještě toto léto?Děkuji.Ivana.(Ivana)
Foto
Ivanko, v létě určitě ne, dokonce ani podzim na to nevypadá, karty říkají, že pokud změníte práci, najdete i nového přítele.
Dobry den.Chcem sa opytat na moju pracu.v oktobry mam nastupit na novu pracu .Uskutocni sa tato zmena ?Dakujem.(jana )
Foto
Janičko, objevují se v kartách Změny, ještě to tam není tak úplně jasné s tou novou prací, může se stát, že se ukáže, že to není ještě tak úplně dojednané, jak si myslíte. Spoléháte se na nějakého prostředníka, který se moc nesnaží.
Dobrý den od 1. 9. nastupuji do nové práce , udělala jsem správné rozhodnutí? r.17.12.1972. předem děkuji ...... Víta.(Víta)
Foto
Víto, ano, udělala, ze začátku to může být trochu komplikovanější, ale ustálí se to.
Dobrý den Ariano, narodila jsem se 10.1.1949, chtěla bych se dozvědět, zda mi vyjde obchod, který mám právě započatý nebo nemám plýtvat energiíí. Jedná se o prodej zámku a dále něco o mém zdraví a budoucnosti. Velmi děkuji Olina(Olga)
Foto
Olinko, budou tam nějaké změny, ale karty říkají, ať to nevzdáváte, že ten zámek prodáte, dále karty radí, ať nenasloucháte falešným rádcům z vašeho okolí.
Ahoj Ari.Prosím, co mě čeká ve vztahu? Moje nar.26.10.70 a přítel je 17.6.76.Děkuji 💙(Stanislava)
Foto
Stanislavo, přítele nešetřte, neustupejte mu, potom bude všechno OK, je tady karta Slunce a Potěšení.
Krásný den Ari prosím chci se zeptat na Zdenka Majera jestli něco mezi náma bude .A jestli ano prosím kdy.Děkuji Lenka 3.10.1972. Lenka(Emlerová Lenka)
Foto
Leničko zdravím, nejsou tam špatné karty, jen na něj příliš netlač.
Dobrý den Arianko, chtěla bych vědět, co čeká mého syna???? Je narozen 30.7.1989, chtěla bych vědět, zda dodělá úspěšně školu, a nebo by pro něj bylo lepší nastoupit do práce, pokud ano, najde nějaké zajímavé zaměstnání, bojím se, aby neskončil na úřadu práce????? Díky za odpověď. Eva(Eva)
Foto
Evičko, školu udělá, i když s odřenýma ušima, ale současně tady vidím, že půjde na nějakou brigádu, na úřadu práce rozhodně neskončí.
Dobrý den paní Adriano, zvládnu práci, kterou jsem si naplánovala a zlepšení života? Moc děkuji. Věra 14.11.1948(Věra Králová)
Foto
Věruško, zvládnete, ale nepřehánějte to, je tady karta Opatrnost, abyste se zbytečně nevysílila už na začátku. Pokud nebudete tlačit na pilu, bude se vám dařit hodně dobře.
Dobrý den, manžel má cukrovku, těžce pracuje. Mám obavy o jeho zdraví a on se bojí, aby měl pořád práci a uživil rodinu. Jak na tom budeme oba zdravotně a pracovně? Děkuji, Milada(Milada)
Foto
Milado, výhledy na manželovo zdraví nejsou moc dobré, stejně bude muset něco obětovat v pracovní rovině a přehodnotit, nejenom, že je tam cukrovka, ale vypadá to i na potíže se srdcem. Nicméně vaše problémy se vyřeší, i když to půjde pomalu. A zdravotně na tom vy sama budete velmi dobře.
Dobrý den Ari a Tedíku, chtěla bych se zeptat na dceru, nar 14.8.1971 ve 21,40. Můžete mi, prosím, říct, kdy najde vhodné zaměstnání, které jí vydrží na dlouho ? Zatím je po operaci a pojede v září do lázní. Děkuji za odpověď. Hezký den M.(Marie)
Foto
Maruško, Tedík zdraví, zaměstnání najde ještě v tomto roce, zaměstnání to bude perspektivní a karty říkají, že vydrží dlouho - a taky, že se dobře zotaví z operace.
Dobrý den, paní Adriano, mám naději aaspoň na mírné zlepšení svého zdravotního stavu? Věra 9.10.1967. Moc děkuji(V ěra Voborníková)
Foto
Věruško, nevím, zda jde o pohybový aparát, ale objevují se mi tady i možné onkologické potíže, nicméně je tady karty Síla a hned vedle karta Nezdolnosti a Štěstěny, takže všechny karty říkají, že bude líp.
Přeji krásný den,jsem už dlouho sama a moc to neumím.Chtěla bych vědět,jestli se ještě někdo v mém životě objeví.Jsem narozená 30.10.1957.Děkuji,Jana(Jana)
Foto
Janičko, objeví, přijde člověk, který vám vyléčí vaše zklamání, potkáte ho na cestě (je tady karta Kočár).
Dobrý den Ari,mám dotaz,chci jít podnikat pronajmout si restauraci a zajímalo by mě jak si mi bude dařit,děkuji moc za odpověď a přeji hezký den,Lili naroz.26.7.1966(Liliana)
Foto
Liliano, ještě si to rozmyslte, nejsou na to moc dobré karty. Přemýšlejte o něčem menším, protože vlastní projekt by se vám mohl nevyplatit.
Dobrý den paní Ariano, jsem narozená 30.11.1946. Jaké životní změny mně do budoucna čekají pokud se týká zdraví, případně svatby dětí, jejich přírůstků do rodiny apod.? Prostě čeká mně nějaký impuls, který by nastartoval normální chod rodiny po náhlém, nečekaném ošklivém životním období? Děkuji moc, moc, moc za Váš čas.(Zdenka)
Foto
Zdenko, jde vám tam Štěstí a Eso Pohárů, to znamená, že by mělo být před vámi dlouhé období klidu, děti budou v pořádku, pokud máte syna, tak ten by mohl mít nějaké pracovní problémy, ale vyřeší. Normální chod rodiny nastartuje vaše samostatnost a soustředění se pouze na sebe.
Dobry den.Prosim chtela bych se zeptat na zdravi.Zdenka 13.5.1960.dekuji(Zdenka)
Foto
Zdeňko, ať už je vám cokoli, máte kartu Štěstěny a dlouhého života, karty vám doporučují víc chodit, nevím, zda to dává smysl.
Dobry den.CHtela jsem se zeptat na muj vztah.Petra 3.2.1981.Uz delsi dobu mame krizi.Dekuji za odpoved.Petra(Petra)
Foto
Petruško, ta krize bude ještě nějakou dobu trvat, může dojít i k dočasnému rozchodu, nicméně, podle karet to dopadne dobře.
Dobrý den Ariano přeji hezký den. Má otázka zní, pracovní uplatnění ještě v tomto roce 2015 - bude úspěšné?. 3.3.1967(Pavla)
Foto
Pavlo, ano, trojka Pohárů - Hojnost, Nadbytek, takže úspěch bude.
Dobrý den. chci se zeptat jestli moho jak to vypada zdravotne s moji sestrou Janou narozena 8.5.1995 jestli se uzdravý a bude vse v poradku ? dekuji za odpoved s pozdravem Simona(Simona)
Foto
Simonko, to vypadá na nějaké onkoligické potíže nebo něco vážnějšího, karty doporučují, aby byla hodně opatrná, bude to těžký boj, ale karty současně říkají, že se uzdraví.
Dobrý den Ariano. Již několik let mě trápí špatné vztahy s rodiči a nejstarší dcerou. Jsem narozena 23.5.1964. Je šance na zlepšení a alespoň na nějakou komunikaci. A bude se mi dařit lépe po finanční stránce? Děkuji moc za odpověď. Dana(Dana)
Foto
Danuško, ty vztahy s rodiči nebudou nikdy v pořádku, se starší dcerou se opět dostanete do souladu. Finanční stránky do konce tohoto roku nic zvláštního, březen, dubed příštího roku - karta Slunce.
Chtěla bych se zeptat na vývoj mého zdravotního stavu.(Amálie)
Foto
Amálko, zdraví není tak úplně v pořádku, může to být i něco s krví nebo s imunitou, ale karty říkají, že to zvládnete. Do vašeho života vstoupí nějaký muž, který bude mít na starosti péči o vaše zdraví, doktor nebo nějaký strážný anděl.
Dobrý den Ariano, chci se Vás zeptat na vývoj mého manželství. Jsem narozena 30.10.1970 a můj manžel 20.7.1977. Děkuji Mia(Mia S.)
Foto
Mio, vývoj bude dobré, neobětujte se tolik, je možné, že jeden z vás řešit v minulosti pracovní potíže a z toho mohla být nějaká krize, kolem manžela lítá nějaká Královna Holí, ale všechno se vyřeší a budete spolu.
Krasny den preji :) Prosim Vas muzete me rict mou budoucnost??Budu stastna s timto pritelem co mam teprv 6 mesicu??Dale pak mam dotaz ..je me 39 a zjistila jsem ze jsem tehotna poprve v zivote bude vse v poradku ???Dale dostanu se z problemu i s moji nemocnou maminkou ktere nas ted posledni dobou zaplavuji ???Jsem ze vseho moc utrapena a citim se uplne na dne :( Predem moc dekuji za kazdou odpoved co napisete !!! Mam jeste jeden dotaz myslite ze mam sanci na nejakou vyhru v sazeni (los apd,) Strasne moc si to preji ale nedari se me,,nechci to pro sebe ale pro mou maminku ktera to potrebuje a dluzim ji to za ty roky co jsem tu nezila.....Omlouvam se pokud pisi zmatky ale jsem ze vseho starsne moc zoufala .......Dekuji (Romana)
Foto
Romanko, šťastná budete, ale musíte ho trochu korigovat, dítě by mělo být v pořádku, i když tam může být riziko například těhotenské cukrovky, s maminkou je to tak, že ty výhledy nejsou moc dobré, je pravděpodobné, že jí budete muset zajistit nějakou pečovací službu nebo prostě péči, na sázení zapomeňte, to v osudu nemáte.
PROSÍM-Dobrý deň pani Ariana,prosím napíšte mi či si ešte nájdem prácu , lebo 4 roky sa neviem zamestnať narodila som sa 3.7.1959 v Handlovej na Slovensku a prosím dcéra je tiež Daniela narodená 18.6.1981 a je mesiac tehotná, ako to dopadne s bábätkom. ĎAKUJÉÉÉÉM. Daniela(DANIELA)
Foto
Ani, Danielo, podaří, ale budete muset dojíždět. Vaše dcera bude mít zdravé dítě, budou asi komplikace s otcem toho dítěte, ale jinak bude všechno v pořádku.
Dobrý den paní Ariano,měla bych otázku na výklad.Od září se stěhují k příteli,chtěla bych se zeptat,jestli vše bude tak,jako doposud v pohodě a jestli se mi podaří najít práci v administrativě kde se mi bude dařit finančně i pracovně.Děkuji za vaši odpověď a váš čas.Nar.5.2.1989.(Šárka)
Foto
Šárko, ano, bude se vám dařit ve všech oblastech.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli v nejbližší době mě čeká změna zaměstnání a jestli to bude změna k lepšímu? A jak to vypadá s nynějším partnerem jestli se rozejdeme či nikoli. Monika, 5.2.1977, Jihlava Děkuji za odpověď(Monika)
Foto
Moniku, je tam Devítka Mečů a Desítka Mečů, to bych neriskovala, mohlo by se to spíše vymstít, změnu práce bych odložila až na začátek příštího roku. S tím partnerem - je tady karta Netečnost, Měsíc a Devítka Mečů, nakonec se budete muset rozhodnout v tom smyslu, že vás ten vztah brzdí. Na příští rok tam máte velké vztahové změny, dokonce i jiného partnera.
Dobrý den paní Ariano, prosím o radu a pomoc v manželské krizi, která byla již před rokem a zase se vrátila. Je mezi námi / já 28.1.1962 a manžel 6.4.1958/ bývalá kamarádka /23.9.1976/, která se upnula na manžela a ten se jí svěřuje a věří ji. Ráda bych vztah udržela, ale nevím si rady jak. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den Marsel(Marsel)
Foto
Marsel, teď si jeďte po svém, neupínejte se, pokud možno, na manžela, karty radí, abyste začala rozvíjet své vlastní aktivity, chodit mezi lidi, třeba s kamarádkami a buďte dominantnější k manželovi, to neznamená ho trestat bičem, ale neustupovat od svých názorů a tím nad vším zvítězíte. Jakmile k vám bude vzhlížet jako k osobě, která vlastně nic nepotřebuje, máte vyhráno.
Dobrý den, prosím zlepší se má finanční situace? Jsem narozená 1.5.1955 v 19.00 večer. Děkuji za odpověď. M(Madla L.)
Foto
Madlo, situace se o něco zlepší, je tady Eso Mečů a Trojka Disků - práce. Karty říkají, že máte investovat do změny zaměstnání, karty mluví dokonci i o možnosti pracovat jako osoba samostatně výdělečně činná externě pro nějakou společnost.
Pani Ariana, chcem sa spýtať, či sa mi ešte ozve kamarát Rišo, alebo bude vo vzťahu s cudzinkou ktorá o neho dlho usilovala. Ďakujem(Veronika)
Foto
Veroniko, Rišo se ozve, ale vykašlete se na něj, protože vy mu pouze "pofoukáte" bolístky a on začne lovit jinou ženu.
Dobrý den chci se zeptat jestli ještě najdu velkou lásku. Jsem narozen 20.8.1965. Děkuji za odpověď. V. (Vác.)
Foto
Václave, najdete, máte tady kartu potěšení, Slunce - budete muset začít sportovat, protože právě přes sport ji poznáte.
Dobrý den, prosím co mě čeká do konce roku 2015, hlavně v oblasti zdraví, práce a financí. Narodil jsem se 22.3.1976 v 0,03 hod. (3 minuty po půlnoci). Děkuji za odpověď. Jiří(Jiří Z.)
Foto
Jiříku, v pracovní rovině jsou samé dobré karty, ovšem ohledně vztahů je tady nějaký zvrat, který budete muset nečekaně řešit. Finanční vrchol přijde před létem příštího roku.
Arianko,prosím vás jaké je mé poslání,cesta,aby se mi začalo finančně dařit?S úctou a přáním krásných dnů vám děkuji(nikola)
Foto
Nikolko, to vám nemohu říct v pár větách tady na chatu, máte hodně umělecky založené karty, ale současně se můžete realizovat v oblasti ekonomiky a obchodu. Pravá práce pro vás by se měla objevit na konci tohoto roku - jsou na to karty Vítězství, Klid a Síla.
Dobrý den,jsem Ivana narozená 24.5.1948.Mám šanci na stírací los za 10Kč. vyhrát větší částku peněz?Stále si kupuji,víc peněz ale nemohu dát.Budu mít štěstí?Jak to udělat aby se zadařilo?Děkuji moc. (Ivana Rokošová)
Foto
Ivano, na losy zapomeňte,zbytečně utrácíte peníze. Peníze k vám přijdou jinou formou.
Dobrý den. Očekávám pracovní příležitost. Bude dobrá? Datum narození 1. 11. 1973. Děkuji za odpoved. (Silvie)
Foto
Silvie - pracovní příležitost bude dobrá, ale úplně jiná, než čekáte, je tady karta změny, ale potom karty Štěstěna a Hojnost, Nadbytek.
Dobry den. Nic se mi nedari . Jse uz delší dobu bez práce. Ted jsem zacal mensi podnikani. Moc prosim můžete mi rict jestli se mi konecne podari trochu dobře zit.Jak to bude semnou dal. Snad se ta smula co mam ode mne odlepi.A ještě prosim zdravi nemam moc dobre. Moc prosi o odpověď . Predem dekuji Pavel 27.8.75(pavel)
Foto
Pavel, vykašlete se na své podnikání, vy nejste typ na samostatné úkoly, zbytečně vás to zatěžuje, pracujete radějidě pro nějakou dobrou firmu, na to vám jdou dobré karty. Vaše psychika blokuje skoro všechno.
zdravím,čeká mě v blízké době aspoň něco pozitivního?udělám např.řidičák?(eva 30.12.1964)
Foto
Řidičák ano, ale pozor na couvání. Podzimní měsíce by měly být relativně dobré, je tady i nějaké zlepšení v lásce.
Dobrý den paní Ariano, podaří se mi získat lásku muže, který je nyní v těžké životní situaci a na, kterého si myslím? Je zadaný a říká, že s manželkou již dva roky nežije. Já jsem nar.8.12.1966. Děkuji za odpověď. H.(Hanny)
Foto
Hanny, rychle od něj pryč, lže, vůbec nemá tendenci se od manželky odloučit. Musíte vidět realitu taková, jaká je. Nakonec potkáte úplně jiného muže, osvobozeného od minulosti.
Dobrý den, jaký bude /časově/ vývoj vztahů Eva, 9.12.77. Děkuji za odpověď(Yvona)
Foto
Tady je to trochu komplikované, protože nejdříve jsou karty dobré, ale potom se ke konci tohoto roku ukazuje něco jako "zrada", konflikt a usmiřování. Takže jednoduché to mít nebudete.
Dobrý den, paní Ariano. Ráda bych věděla, zda mě ještě čeká nějaký perspektivní vztah. Jsem nar. 2.7. 1968 v 7.05 ve Zlíně. Děkuji předem za Vaši laskavou odpověď. Helena.(Helena)
Foto
Ano, čeká, Helenko, ale ještě nějakou dobu budete muset být trpělivá, sluníčko vyjde v jarních měsících příštího roku.
Milá Ariano, co mám udělat pro to, abych poznala kvalitního partnera, potkám ho ještě vůbec? Děkuji za odpověď 3.2.1971(Mona)
Foto
Moni, choďte do společnosti, máte kartu Svět, buďte otevřená, měňte prostředí, dále máte kartu Eso Mečů, sounáležitost a Hierophanta, což jsou trochu starší, ale velmi jemní a milí muži.
Dobrý den.Prosím,co mě čeká do konce letošního roku? Děkuji(Ilona)
Foto
Ilonko - je tady nějaký dílčí úspěch v práci, možná hádka v rodině a dobrá karta na vztahy - Císařovna.
Milá Arianko, prosím tě zlepší se má finanční situace..? děkuji :-)(Růžena)
Foto
Růženko, ano, zlepší. Máte dobré karty od listoapdu tohoto roku.
Zdravím paní Ariano, chtěla bych se zeptat na své zdraví a zda ještě najdu nějakou spřízněnou dušičku,ale opravdovou srdeční záležitost. 21.7.1961 Děkuji a přeji hezký den(Broňka)
Foto
Broni, spřízněnou duši potkáte, ale nebude to tak jednoduché, ale ten člověk ještě bude mít závazky, ale pokud to společně vyřešíte, objevuje se tady karta Láska a Porozumění. Padá tady Císař - to je velký, mohutný chlap.
budu se stěhovat nebo dožiju v domě, odkud nyní píšu tento dotaz(Eva)
Foto
Evičko, možnost je tu veliká na stěhování, vychází karta Štěstí, i penízky na to budou, ale jste velmi nerozhodná a tím se to brzdí.
Dostanem sa s mojich financnych problemov nedari sa mi s tohto kola (Lydia)
Foto
Lydie - máte v kartách Věž a Měsíc, to jsou karty, které naznačují, že to bude ještě nějakou dobu trvat, nicméně příštího roku se do vašeho života dostaví člověk, který vám pomůže s výdělečnou činností a konečně vyjde slunce. To dokazuje karta Slunce.
Zdravim.Prosim,dcera Lenka4.8.1983 zustane bydlet v nasem domea bude mit deti?Dekuji.(Mina)
Foto
Je tam Devítka Mečů a Desítka Holí, to všechno naznačuje, že by to nedělalo dobrotu. Děti mít bude, spíše jedno, ale za delší dobu. Čím víc na ni budete fixovaná, tím víc to bude pro ni komplikovanější.
Dobrý den Vám přeji. Jmenuji se Věra a nar.30.3.1978. Žila jsem dlouho s přítelem Roman nar.15.7.1975. Vloni se k nám nastěhoval jeho syn a to byl začátek našeho konce.Skoro po roce tohoto soužití jsem je poprosila,aby se odstěhovali,už jsem psychicky i fyzicky nemohla,bylo to jak peklo na zemi a to nepřeháním.. S přítelem se někdy setkáme.Moc mi chybí,ale o jejich návratu ke mně už neuvažuji.Přítel by se mohl nastěhovat,ale jeho syn už ne. Nejsem sobecká,ale zažila jsem s ním a kvůli němu hodně ošklivého a zničil nám vztah. Chci se prosím zeptat,zda má náš vztah budoucnost (až bude jeho syn plnoletý,že bychom opět spolu žili) anebo to vše mezi námi vyšumí.Budu stále tak sama anebo si najdu někoho jiného,který by mě opravdu miloval a byl by mi oporou? Již nechci stále jen dávat a když potřebuji opravdu já pomoci,tak se všichni otočí zády.Proč nemohu také být šťastná,aby mě všichni jen nevyužívali?Děkuji Vám za odpověď,nevím už jak dál. Děkuji Věra(Věra)
Foto
Věruško, ten vztah bohužel nemá perspektivu, ten pán preferuje více svoji krev než vás. Jste příliš hodná, proto vás ostatní využívají. Soustřeďte se pouze na sebe, na to, co vás těší a na své koníčky a právě přes ně byste měla najít novou lásku.
Dobry den,prosim.dcera Jitka 1.9.1984 najde slusnou znamost?Asi kdy? Dekuji(mamka)
Foto
Ano, je tady Štěstí, je velmi pravděpodobné, že ho může potkat přes svou nebo jeho práci a mohlo by to být docela dobře už do konce tohoto roku.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na dceru zda si najde lepší práci , kde bude spokojená a zda se zlepší vztah ke mě. Jestli si najde hodného partnera . Nar.12.8.1971 v 16.20 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Janičko, pravděpodobně tam ještě před tou dobrou prací bude nějaká brigáda, něco jako východisko z nouze, ale nakonec tam má kartu Vítězství a peníze. Vztah mezi vámi je opravdu hodně komplikovaný, příliš se jí raději nevměšujte do života. Partnera najde, ale bude to Itálie.
AHoj Ariano, jsem už dlouho sama a moc ráda bych se te zeptala, kdy potkal nového partnera. Katka(Katka)
Foto
Katko, dá ti zabrat nějaký muž z minulosti, nicméně láska přijde, buď na konci tohoto roku nebo na začátku příštího roku.
Jak dopadne ten člověk, který má rádost , když škodí své bývalé rodině? Jak dlouho se mu to bude dařit ?(Marie)
Foto
Maruško, kartna funguje, i když někdy pomalu, dlouho mu bude ještě všechno vycházet, pak je tam nějaká nemoc či úraz, nemá dobré vyhlídky do budoucna.
Dobrý den ariano😀 mám dotázek prosím o odpověď.chci se zeptat na vztah v zaměstnání s odost mladším mužem chci vědět kam směřuje. vím ze byl zadaný a chci se zeptat zda budeme mít spolu vztah a co ke mne doopravdy cítí jsem z toho opravdu zmatena.ja 28.4 1973 moc děkuji preju pěkný den.(Lola)
Foto
Karty říkají rozhodně ne, mladý muž myslí spíše na sex, což je u chlapů pochopitelné, vidí ve vás odvážnou amazonku, ale pokud byste to brala citově, on sám ten vztah ukončí. Karty tohle dobrodružství nedoporučují.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda syn dostaví dům vrátí dlužné peníze a zda doplatí půjčku ,kde mu dcera dělá ručitele, kterou ted neplatí. Nar>14.1.1977 Děkuji Jana(Jana)
Foto
Janičko, dům dostaví, s překážkami, ale dostaví. S těmi penězi to bude na dlouhé lokte, ale musíte na něj více tlačit. Ale ta peripetie s ním nakonec dopadne dobře.
dobrý den paní Ariano chci se zeptat jestli potkám lásku 21.7.1971 děkuji za odpověd (bohdana)
Foto
Bohdanko, potkáte, osud už je rozjetý, pan Božský, středně vysoký, vlasy hodně nakrátko, prostě kus chlapa, budete spokojená.
Ahojky,,Ari udela muj syn v zari maturitu a najde si pak praci,,dekuji, Nada,narodil se 21.5.1996(Nada)
Foto
Naděnko, udělá, ale měl by si dát pozor na nějaký technický předmět.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat zda syn se dostane na střední školu státní nebo soukromou a jestli ji dokončí Nar.31.7.2000 Děkuji Renata(Renata)
Foto
Renatko, syn se dostane na státní školu. Na soukromou nepadají dobré karty. Školu dokončí.
Dobrý den, zdravím Vás. Najdu si letos práci a přítele? Děkuji za odpověď.(Alena J.)
Foto
Alenko, nechcete toho nějak moc? Práce bude, a bude i dobře placená. Přítel bude příští rok, musíte se ještě osvobodit z nějakého vztahu, ve kterém váznete víc, než si myslíte.
hezký den ráda bych věděla jestli moje zdravotní výsledky který mě čekají budou v pořádku nar.19.9.1948 děkuji(marcela)
Foto
Marcelko, bude to s odřenýma ušima, ten zdravotní stav je skutečně na pováženou, ale karty říkají, že to zvládnete, protože máte tuhý kořínek, máte karty štěstěny a úspěchu. Je vidět, že vám váš partner v minulosti dával pěkně zabrat, možná je to právě proto.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na zdraví a jestli mě ještě něco hezkého čeká prozatím mám samé trápení .Nar 3.11.1943 Jana(Jana)
Foto
Zdraví - jsou tady vidět klouby, to asi úsměrné věku a celkově oslabený imunitní systém. Karty říkají, že se máte osvobodit od rodiny, ne odejít, ale více investovat do sebe a do svého života, máte celkem příjemné karty na podzim - setkání s člověkem, kterého jste dlouho neviděla, nějaký nový zájem a částečně i cestování.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, ráda bych změnila zaměstnání a potom rozvod a odstěhování se od manžela, vyjde mi to v nejbližší době, alespoň ta změna zaměstnání? Jsem narozena 3.7.1970, děkuji.(Vendy)
Foto
Práce rozhodně vyjde, je tady dokonce i Eso mečů, takže vyjde i rozvod, pokud očekáváte problémy na téma rozvod, tak je tady překvapivě karta Mír a Stabilita. Samozřejmě že to přinese komplikace, vycházející z toho, že budete muset být samostatná.
Dobry den prosim mam zustat ve vztahu s muzem 11.8.1976?ja 9.11.1987.ma to budoucnost?nebo me jde do zivota novy partner?? Dekuji velice a preji krasny den.(zuzanka)
Foto
Zuzanko, karty říkají, že to s ním máte ještě zkusit, je velmi pravděpodobné, že se na podzim zlepší. Stále na něho myslíte a tím si bohužel můžete brzdit setkání s dalším partnerem, ale obecně vám karty v lásce přejí.
dobrý den pani Adriano Mé jméno je Sona 14.1.1978 chtela bych se zeptat jestli konečně potkam svou životní lasku.Už stracím nadeji.A jestli budu mít vše letos vyřešené tak jak bych chtela.Děkuji (sona)
Foto
Karty říkají, že se musíte vrátit částečně do minulosti, protože tam zřejmě je odpověď na Vaši vztahovou otázku. Je možné, že toho člověka už znáte, ale dosud jste ho neohodnotila jako perspektivního partnera. Jinak všechno ostatní vyřešíte, máte pozitivní karty.
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jak vypadá můj osud do půl roku, co se týká práce, peněz, bydlení, lásky. Jsem narozena 25.4.1969 v Praze v ranních hodinách. Děkuji, Alena(Alena)
Foto
Milá Alenko, v pracovní rovině by se vám mělo dařit, ale musíte být více průrazná, máte v kartách Zisk, to je dobré, ale v citové rovině jsou vidět konflikty a obětování se pro nějakého muže. Karty říkají, že to vyřešíte, ale nebude to jednoduché. Do konce roku. Peníze? Přiští rok. Bydlení - jsou tady nějaké právní záležitosti, karta Zklamání, Justice, princip Oběti, budete se muset něčemu přizpůsobit. Příští rok bude rozhodně lepší.
Dobrý den paní Ariano, trápí mě problémy s páteří. Měla bych dotaz - budu muset jít na operaci a pokud ano, pomůže to? A co láska? Nejsem v manželství šťastná. Velmi děkuji za odpověď.(Petra)
Foto
Operace rozhodně ano, v kartách máte Kolo Štěstí, je i možné, že se přitom vyzkouší nějaký nový postup, který se ukáže jako dobrý. V partnerství se ukazuje, že jste se ještě stále neodpoutala od minulého vztahu, teď až do konce tohoto roku to bude tak trochu "kovbojka".