Online chat
Arianko,srdečně Vás zdravím...chci se zeptat na syna..Ladislav 6.4.1970 jestli bude mít cukrovku,jako já...pry je to dědičné...mooc Vám děkuji,mějte krásný den...:D  (Marie H.)
Foto
Maruško, dispozice má, ale do budoucnosti to nevypadá tak, že by se měla projevit.
Dobrý den, prosím, co očekává muž, který mi " vpadl " do života od vztahu se mnou ? Děkuji za Váš čas a odpověď. (Danka)
Foto
Očekává, Danko, ale jen dobrodružství, nic vážného.
Ahoj narodila jsem se 24.12.1974 kolem 7.00 ráno. V mém věku a po tom co mi odrostl syn bych chtěla najit životního partnera a nezůstat opuštěná.Ale bojím se zklamání a tak čekám na "prince", až si mě najde a vysvobodí.Jak toho vysněneho zachránce najít ? (Edita Weisová)
Foto
Editko, jde vám tam nová láska, někdy z jara příštího roku.
Prosím vás paní čarodějkou zůstane moje starší dcera se svým manželem? Moc děkuji. (Dagmar)
Foto
Dagmarko, velmi pravděpodobně zůstane.
Dobrý den p.Ariano, prosim poraďte, mam nastoupit v PO 23.11 do nového zaměstnání? Nebo využít jinne nabidky? Předem moc děkuji za odpověď. Romana 21.1.1972 (Romana)
Foto
Romi, to zaměstnání vypadá docela dobře, ale budou tam mít složité podmínky. Nicméně na ty karty bych vsadila, je tam Eso Disků a Úspěch.
Dobry den , nedari se me v posledni dobe najit nove a kvalitni pratele podari se me to ? Dekuji Zdeňka (Zdeňka)
Foto
Zdeni, musíte udělat nějakou změnu, pořád se stýkáte s lidmi z minulosti a to vám právě brání v příchodu nových přátel, to je všechno.
Paní Ariano jestli paknsi na mne moje bývalá láska Miroslav ještě někdy vzpomene? Mnel mne vůbec někdy opravdu rad? (Pořad věřím.)
Foto
Zlatíčko, občas si vzpomene, ale to je asi tak všechno.
Paní Ariano prosím vás moje dcera se narodila 26.5. 1992 a já bych moc rada věděla jestli v budoucnu bude se svým nynějším partnerem. Maji neustale rozepre a porad po sobe doslova rvou.Moc děkuji. (Maminka)
Foto
Je to trochu komplikované - vaše dcera je ještě mladá, nechte to na nich, karty se přiklánějí ke vztahu s někým jiným.
Dobry vecer.Chtela bych se zeptat jaky ma muj syn ke me vztah.Zdenka 13.5.1960 a syn je 16.2.1994.Posledni dobou si moc nerozumime.dekuji (Zdenka)
Foto
Zdeničko, kluk je v pohodě, ale z vaší strany se jeví, že se mu snažíte pořád vměšovat do života. To, že se nechová podle vašich představ, ještě neznamená, že vás nemá rád.
Zdravím Vás Arianko a prosím o radu, kde najít přítele, se kterým budu šťastná a jestli vidíte snad nějaký přibližný datum, pokud ho najdu, tak kdy. Jsem narozena 28.10.1967, děkuji s přáním hezkého dne, Marcela (marcela)
Foto
Marcelko, láska vám tam jde, ale karty radí, odpoutat se od minulosti. Ve vašem podvědomí je jakýsi blok, kdy spíše očekáváte další zklamání, než něco pozitivního.
Dobrý večer, rada by som sa opýtala na citovú oblasť: už zhruba pol roka mám veľmi komplikovanú citovú väzbu na jedného človeka, potrebujem sa od toho puta oslobodiť, ale neviem ako, nemám odvahu a potrebujem poradiť. Tiež by som sa rada opýtala, či ma v nasledujúcom roku čaká perspektívny citový vzťah, alebo sa mám sústrediť na prácu. Dátum narodenia 08.02. 1985, čas: 20:16. Ďakujem! (Lilly)
Foto
Lilly, teď se soustřeďte na práci, s člověkem, o kterém píšete, to nemá cenu, nová láska vám tam jde v druhé polovině příštího roku.
Dobrý večer paní Ariano, jsem delší dobu bez partnera, ráda bych poznala muže s kterým bych si rozuměla. Mám šanci ještě prožít spokojený život.Hana 7.7.1954, moc děkuji za odpověď. (Hanka)
Foto
Haničko, láska vám tam jde, karty poznamenávají, že by to měl být člověk z vašeho okolí, začněte se více rozhlížet.
Milá paní Arianko,mám obrovské dilema. Potkala jsem kluka,máme hodně společného, humor,povahu, zaměstnání, znamení (oba střelci). Párkrát jsme se viděli a bylo nám spolu fajn. Teď už nám po půl roce nevychází se vidět. Mám vydržet či se rozhlížet pi jiným. Dle jeho sms mu nejsem lhostejná, mám věřit či ne? Nechci se opět zklamat. Já Martina 22 on Honza 27. Děkuji (Martina)
Foto
Martinko, spíše se rozhlížejte po někom jiném, karty radí opatrnost, nicméně zatím bych to nechala plynout, ale obávám se, že Honza to chce mít nastavené pouze v milenecké rovině.
Mila Ariano, moc Vas zdravim a drzim palce, ať na soucasne pozitivni vlne jedete hooodne dlouho. Muzete se prosim podívat na nase manželství? Je nam prano prozit dlouhodoby laskyplny vztah? Nebo bude vsechno jinak a pujdeme si kazdy svou cestou? Dekuji za vas cas a energii. (Radka)
Foto
Raduš, taky zdravím, vaše manželství bude dlouhodobé a celkem v pohodě, musíte manžela víc "týrat", on to vydrží. Pa
Dobrý večer paní Adriano, moje dcera Miroslava 18.2.72 je stále sama a myslím docela nešťastná. Potká ji láska? Děkuji.  (Věra)
Foto
Věruš, nechte to na Mirce, lásku určitě potká, nebude to sice hned, ale potká.
Dobrý den, můžete mi přiblížit, co mě čeká v milostním životě? Narodila jsem se 23. 1. 1963, mám teď ctitele - cizince, který má o mne zdá se velký zájem, ale já sama si nejsem jistá, protože se známe krátce. Vypadá to do budoucna nadějně? Nebo přijde ještě někdo jiný? V jakém časovém horizontu? Nebo se k sobě vrátíme s bývalým přítelem? Poraďte prosím. Nerada bych udělala nějakou chybu. Děkuji. (Markéta)
Foto
Časový horizont se tam ukazuje jaro příštího roku, ale za předpokladu, že se odpoutáte od ex. Ten cizinec stojí za starou belu.
Mohla bych se zeptat na vztah já 14.2.1981 a kamarád 21.6.1981 děkuji rada bych věděla zda ke mě něco cítí a jestli z toho něco může vzniknout (ivana)
Foto
Ivanko, obávám se, že kamarád to bere kamarádsky, do vašeho života vstoupí nakonec jiný muž.
Najdem chlapa? Tatiana 14. 4. 1966. Nedari sa. Dik. (Tatiana)
Foto
Tatiano, u vás je tam až rok 2017 na lásku.
Dobrý den,jsem vdovou 6 roku,jsem nar.1.2.1956,čeká mě ještě nějaký vztah,děkuji Naty (Naty1)
Foto
Naty, karty říkají, že přijde přes nějakou společnost, různé sešlosti atd, choďte více mezi lidi a lásku najdete.
Dobrý den, paní Ariano. Prosím mám dotaz. Jsem v kontaktu s mužem s nímž si hodně rozumím. Stále ale nějak nevím, na čem s ním jsem. Bude mít náš vztah pokračování do budoucna? Jsem narozena 2.7.1968 a on 28.9.1974. Děkuji za odpověď a Váš vzácný čas. Helena. (Helena )
Foto
Tak, jak již bylo řečeno.
Dobrý den, paní Ariano. Prosím, dotaz. Jsem v kontaktu s mužem s nímž si hodně rozumím. Stále ale nějak nevím, na čem s ním jsem. Bude mít náš vztah pokračování do budoucna? Jsem narozena 2.7.1968 a on 28.9.1974. Děkuji za odpověď a Váš vzácný čas. Helena.  (Helena )
Foto
Helenko, to nevypadá, pokud byste to měla pouze v rovině sexu a hezkých chvilek, mohlo by to trvat věčně, ale pokud to budete chápat vážně, tak vás ten muž může zklamat.
Dobrý den, Ariano, chtěla bych se zeptat, zda mě potká láska a v jakém časovém horizontu. 23.4.1967, 20.45 hod. Děkuji :) (Jana)
Foto
Jani, karty neumí určit přesný čas, ale u vás to odhadují zhruba na druhou polovinu příštího roku.
Vztahy Dobrý večer Ariano, mám dotaz, zda zůstaneme s manželem /6.4.1958/ spolu. Děkuji za jakoukoli odpověď Marsel /28.1.1962/ (Marsel)
Foto
Marsel, ano s manželem tam máte i do budoucna pouto, nicméně karty ukazují, že jste v tom manželství spíše jako oběť, příliš se obětujete. Zkuste být větší potvora.
Dobrý den,prosím kde mám najít pana Úžasnýho potkám ho někdy.?Nar..6.2.1969.Děkuji moc za odpověď. (Markéta)
Foto
Markéto, ano, potkáte ho, karty říkají rok 2016 až 2017.
Dobrý den Ariano, jsem několik let sama potkám svého životního partnera? Ještě letos nebo příští rok? Martina 10.4.1972 Děkuji  (Martina )
Foto
Martinko, letos to už nestihnete, ale příští rok se ukazuje jako výborný, zvláště jeho druhá polovina.
Bojim sa ze zasa spravim zivotnu chybu chcem sa odstshovat od exmanzela (stefani)
Foto
Štefi, ještě trpělivost, je důležité, abyste měla stabilní práci a potom vás už nic nezadrží. Je tam vidět, že skutečně od exmanžela odejdete.
Vydrží mi to s přítelem dat.nar.21.9.1969 (Martina )
Foto
Martinko, je tam karta Věž a Trojka Mečů, což nejsou moc pozitivní karty, problém je v tom, že z jeho strany není žádná aktivita, jako kdyby pro ten vztah vůbec nic nedělal. Abyste měla klid v duši, pokud s ním opravdu budete chtít zůstat, tak vám to vyjde, ale pořád budete muset být vy ta generálka.
Dobrý den, už dlouho žiji sama. Mám ještě šanci potkat muže, se kterým by jsme se k sobě hodily? A co pro to můžu udělat já? Děkuji. Robin (Robin )
Foto
Robin, slevte trochu ze svých požadavků a příští rok potkáte Lásku.
Hezký den arianko prosím vás čeká mě tento měsíc s manželem stěhování vyjde nám to?jarmila 3.4.1959 a manžel 2.8.1958 děkuji za odpověď (Jaja)
Foto
Jarmilko, vyjde to, možná se to trošku posune, budou technické komplikace, ale zvládnete to.
10.11.1959 - jsem po operaci, kterou jsem zázrakem přežila - jak to bude s mojí prací,na kterou se už vůbec necítím - jsem už tak strašně unavená a do důchodu mám ještě 5 let, bojím se, že už to nedám - děkuji za odpověd  (Fany Pohlová)
Foto
Fany, možná byste mohla získat invalidní důchod nebo běžte do předčasného důchodu, jinak se vám zdravotní potíže opět vrátí.
Dobrý večer , láska se mi opravdu vyhýbá. Najde si mě , nebo zůstanu sama? Kde ji potkat. Já 4.7.60. Han čí  (Han čí)
Foto
Hančí, karty říkají, že se moc izolujete a jste jakoby v rovině oběti, nevěříte si, může to být i díky výchově. Zkuste být větší potvůrkou a začněte vyzařovat více ženskou energii a dívejte se na chlapy tak trochu jako na trubce. A paradoxně vám tento nadhled přinese lásku.
Potkam ještě letos nějakou lasku? Nebo az v novem roce? Děkuji (Ivana)
Foto
Ivanko, ano, v příštím roce přijde a nebude to trvat ani tak dlouho.
Dobrý večer, mám dotaz, v práci jsem se zamilovala do kolegi on to ví ale nevyjádřil se. Chtěla bych vědět jak na tom budu i když už v té práci nejsem děkuji. (Veronika)
Foto
Verunku, tady platí staré dobré pravidlo "co je v domě, není pro mě", tento vztah by vám žádné štěstí nepřinesl, i když v té práci už nejste. Příští rok vám přinese novou lásku.
Dobry den,kde a kdy muzu potkat lasku?vim,ze necekane,netlacit na pilu?dockam se?dekuji  (Blaza)
Foto
Blaženko, můžete klidně tlačit na co chcete, pan Božský prostě přijde, to je osud, může už být v okruhu vašich známých, ale musíte být v klidu, on bude vyšší štíhlý, tmavé vlasy - a budou i společné zájmy.
Zdravím Vás a prosím o informaci,čeká-li mě v mém pokročilém věku ještě láska - a pokud možno kdy ,abych se dožila ! Děkuji Hana 16.11.1953 v 7 hod. Děkuji a přeji krásný den . (Hana)
Foto
Haničko, v jakém pokročilém věku? Karty naznačují, že jste ještě tak trochu puberťačka. Láska vám tam opravdu jde, jen se nesmíte chápat jako důchodec, karty říkají, že ho potkáte při nějaké sportovní aktivitě nebo při něčem, co se sportu podobá - a bude to proto nečekané.
Dobry den.Muj problém je v tom,ze me chce každý jen za milenku.Nejde se v brzke době muz,co to semnou bude myslet vazne a budeme zit jako rodina?Dekuji. (Petra)
Foto
Petruš, když vy se pořád za milenku považujete, každého muže rozmazlujete a to nepřináší štěstí, karty říkají, že pana Božského potkáte, ale formou jakéhosi konfliktu, můžete ho mít zezačátku plné zuby, ale to se mu právě bude líbit - že jste energická. Dále karty radí, abyste přetrhala vazby do minulosti.
Dobrý den paní Ariano, mám přítele mladšího o 10 let, jsme spolu 3/4 roku. Málokdo nám vztah schvaluje, moji rodiče nejsou vůbec nadšeni. Už čekají, že bych měla mít děti a že s tak mladým partnerem ztrácím čas. Vydrží náš vztah? Budeme mít děti a společnou budoucnost? Děkuji. Lucie (Lucie)
Foto
Lucko, váš vztah opravdu nějakou dobu vydrží, ale karty mluví o nejistotě, jako kdybyste si stále nebyla jistá, že je to ten pravý a to může ten vztah hodně ovlivnit. Kdybyste si ho opravdu umanula, pak by to mohlo vyjít, ale s překážkami, nevíc on to nebere tolik vážně jako vy.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zdraví svého tatínka, má deprese, úzkosti, bere léky, ale ty moc nezabírají. Co bude dál? Zlepší se to nebo zhorší? Moc děkuji za odpověď. Zuzana (Zuzana)
Foto
Zuzanko, karty jasně říkají, že má špatnou léčbu, chce to změnit psychiatra a nastavit úplně jinou medikaci. Pokud byste setrvávali ve stávající léčbě, bylo by to horší a horší.
dobrý večer moc prosím o odpověd minule se na mě nedostala řada. chtěla vědet najdu v 2016 přítele jaký budu mít rok 2016 najdu lásku brzy? děkuji Paní Arianko prosím napište děkuji klárka 1.5.75 6 h ráno (klárka)
Foto
Klárko, chce to ještě trpělivost, rok 2016 je pro vás spíše ve znamení práce a kariéry, v kartách je dobrý rok pro Lásku 2017 a tam už se objevují hodně dobré karty.
Dobrý den Ariano..mne se láska vyhýba velikým obloukem snad celej život.chtela bych proto vědet,jestli se nejak ledy pohnou a amorúv šíp zasáhne i mne.dat.nar.28.12.65 (jana)
Foto
Jani, hledáte ve špatných vodách, karty říkají, že se stále otáčíte do minulosti a jste příliš hodná, což muže moc nepřitahuje, jakmile změnít způsob uvažování, nastane změna, stane se z vás razantní žena a hned je tam karta Slunce, Úspěch a Láska, dokonce byste spolu měli i dítě.
Dobrý den, jsem necelé 3 měsíce v nové práci, kde potřebuji i angličtinu, což není má silná stránka. Zvládnu tuto práci, budu v ní dobrá? Děkuji. Petra (Petra)
Foto
Petro, v kartách se ukazují dost silné komplikace, ta angličtina opravdu bude třeba, ale obávám se, že právě to může být důvod toho, že budete muset odejít, ale neberte to jako verdikt, pokud zvládnete tu angličtinu, bude se vám dařit mnohem lépe.
Kedy budem mat partnera do zivota  (Magdalena)
Foto
Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď - do poloviny příštího roku 2016.
Dobrý den Ariano, budu mít další dítě? Případně kdy? Děkuji. Zuzana (Zuzana)
Foto
Zuzanko, karty jsou docela příznivé, bude to záležet pouze na vás.
Dobrý den, manžel sází a dostal nás do finančních potíží, skončí to někdy? Budeme zase normálně žít? Děkuji. Pavla (Pavla)
Foto
Pavlo, je to gambler a svou závislost by měl řešit s doktorem, jinak to nepřestane, karty říkají, že je dokonce typický gambler, nějakou dobu se může chovat dobře, ale potom opět tajně začne.
Dobrý den, mám pracovní nabídku do Francie, vyjde to? Děkuji. Petr (Petr)
Foto
Vyjde, Petře, pusťte se do toho.
Dobrý den, jsem narozena 7.3. 1973 prozradíte mi...kdy potkám životního partnera? Děkuji a přeji krásný den :-) (Jana)
Foto
Janičko, na otázku "kdy" karty odpovídají, že v horizontu dvou let.
Dobrý večer.Rada bych se optala na syna Františka Ungrada nar.28.9.1993 v Opočně.Má tet velké trapení ve vztahu.Chodil s divkou Petrou nar.18.11.1982.Ona mu tvrdí že sním je těhotná ale odešla od něho.Rada bych věděla jesli to male je meho syna a jesli se kněmu vrátí? (Marta Ungrádová)
Foto
Martičko, František je takový hodný trouba, zamiloval se do dívky, která je hodně razantní a moc se se vztahy nepáře. Těhotná pravděpodobně není, ale nechává si Františka jako "zálohu", Františkovi bych doporučila, aby se s ní rozešel, čeká ho úplně jiná partnerka, tahle si s ním jenom pohrává.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnět v blízké budoucnosti? Děkuji předem  (Petra-Jessi)
Foto
Petro, ano, ta možnost tady je a je veliká - může to být do tří měsíců, pokud tedy i partner souhlasí, ale karty hlásí, že tam může být komplikace s pravým vaječníkem. Určitá neprůchodnost nebo i cysta, takže bylo by dobré i lékařské vyšetření v tomto směru.
Dobry vecer.Chcela by som vediet ci sa mi este ozve pan nar.13.11.1973 ja som nar.8.8.1970 pisali smesi dlho aj telefonovali ale uz dlksiu dobu sa neozval alebo ci sa vobes stretneme.Dakujem Zdena (Zdena)
Foto
Zdeničko, ten pán si už dlouho hledá někoho jiného, takže se rozeběhl po jiné stopě. Příliš jste psychologizovala, i když psal květnaté fráze, tak myslel hlavně na sex a vy jste od toho očekávala romantiku, to ještě nebyl ten pravý.
Dobrý den Ariano, chtěla bych se zeptat,kde dělám chybu. Párkrát už jsem si nechala vykládat karty a téměř vše vyšlo..téměř..vše co se netýkalo toho že najdu vztah, dle karet mi má jít do cesty muž, ale kde se tedy toulá, je to už pár let co tu měl být, ne že bych na tom tak lpěla, ale stejně bych vztah chtěla..Je pravda, že nikam nechodím, není kam, není ani s kým, kamarádky jsou zadané a já sama nepůjdu..Taky v mém věkovém rozpětí se těžko hledá, seznamovat se neumím a nikoho neoslovím, to bych si i připadala hloupě. Na druhou stranu si neumím vztah představit, po takové době samoty ani nevím co bych si s ním počala, neumím se už přizpůsobit druhému a po vztazích co jsem měla předtím se i bojím. No ráda bych věděla co na toto moje rozpolcení říkají karty, pokud mě tedy vyberete. Přeji hezký den. Lenka 29.3.1969 (Lenka)
Foto
Lenko, to všechno zbytečně glorifikujete, ve vaší mysli se VELKÝ PARTNER stal téměř nedostupnou záležitostí. Zkuste na to pár týdnů nemyslet, věnujte se práci, zábavě, aktivitám a uvidíte, jak rychle se všechno změní.
Před rokem mi zemřel manžel, Nechtěla bych zůstat sama, najdu ještě někoho_ (Ivana)
Foto
Ivanko, sama nezůstanete, budete mít nejdříve kamaráda, přítele, potom se sblížíte a bude to zajímavé, je to všechno v horizontu tak dvou let.
Dobrý den, paní Ariano. Najdu si brzy partnera a založím rodinu? 21.1.1982. Děkuji za odpověď. (Helena)
Foto
Helenko, ano, půjde to docela rychle, partner se vynoří po vašem boku celkem rychle je možné, že vás to až zarazí, ale budete spokojená a rodinu založíte, do roka, maximálně do roka a půl.
Dobry večer chtěla bych se zeptat na lásku,jestli potkám partnera s kterým si budu rozumět Martina 19.7.1973 Děkuji (Martina)
Foto
Martinko, láska vám tam jde, jde tam i pan Božský, ale chce to ještě trošku trpělivosti. Vypadá to na první polovinu roku 2016 do června.
Dobrý den ráda by jsem se zeptala jestli seženu do konce roku práci a jestli se mě zlepší finance nar. 5.4.1961 Děkuji za odpověd (Zlatka)
Foto
Zlatko, s tou prací to nevypadá na tento rok 2016, spíše až leden-únor, potom se samozřejmě zlepší i finance.
Dobrý den paní Ariano, můžete mi poradit, kde najdu toho pravého. Už jsem si myslela, že jsem ho našla, ale byl to omyl. Jsem narozena v Praze, dne 22.3.1977 ve 14.30. Moc děkuji. Zita (Zita)
Foto
Zito, hledejte, hledejte, musíte být aktivní, najdete ho přes práci nebo přes společenské příležitosti. Bude to náhoda, ale musíte té náhodě trochu vyběhnout vstříc. Vyjde to tak do půl roku.
Kedy stretnem toho praveho? Dakujem za odpoved (Bibiana)
Foto
Bibiano, první příležitost máte v kartách už teď na prosinec, další budou koncem dubna a v květnu 2016.
pekny vecer pani ariano prosim vas jakou buducnost me ceka  (anna )
Foto
Aničko, karty jsou celkem dobré, v druhé polovině příštího roku se vaše situace bude stabilizovat a to i ve finanční sféře, máte tam i lásku, takže budoucnost je dobrá.
Dobry den libi se mi jeden kluk a chtela bych se zeptat jak to dopadne a chtwla bych se zeptat jestli me v nejblizsi dobe ceka laska ? Tereza narozena 26.6.1995 (Tereza )
Foto
Terezko, ten kluk je takový záhadný střelec, je pravděpodobné že vztah spolu mít budete, ale ještě to není pan Osudový, to naznačuje karta Císařovna a Eso Mečů. Měl by přijít ještě jeden předskokan,... a pravděpodobně až v roce 2017 by měl přijít pan Božský.
Dobrý den Adriano, zustala bych u otazky kde a jak najdu lasku děkuji  (Radka)
Foto
Radko, jde vám tam láska přes nějakou společnost - oslavy, kultura atd. - v lásce vás potká úspěch, na otázku kdy karty mluví už o roku 2016.
Dobry den pani Ariano,jsem uz 4 rokem sama a nikde nikdo o koho bych stala.Najde se nekdo a kdy? Dekuji 21.7.1961 (Bronka)
Foto
Bronko, přijde to už docela rychle, možná vás to i zaskočí. Dokonce karty říkají, že je to člověk z vašeho okolí. Je střední postavy, může mít tak trochu blízko ke sportu. Nebojte se toho a neváhejte, lásku tam opravdu máte.
Dobrý den, jak to bude vypadat s mým milostným životem? Děkuji. 18.12.1983. (Lucka)
Foto
Lucko, bude to vypadat dobře, jen nesázejte na sociální sítě, objevuje se tam Rytíř Disků, může být o něco starší, může být i cizinec nebo v cizině pracuje - je to všechno v horizontu dvou let.
Dobry den jsem nar.23.8.1956 jak dopadnu s láskou (Milan)
Foto
Láska tam je, karty vycházejí Slunce a Spokojenost, musíte být víc aktivní v seznamování s ženami, ale současně po seznámení jim musíte dát větší prostor. Potom to dokážete.
Hezký den, mohla by jste se podívat jestli se někdy s rodinou přestěhujeme do většího a případně kdy?zatím to pořád situace nedovoluje. Děkuji Šárka 15.3.1974 (Šárka)
Foto
Šárko, je to v horizontu tří let, ale skutečně je vidět, že se přestěhujete buď do domu nebo do velkého bytu. Moje věštecká tykadla naznačují hodně vzdušný a světlý prostor.
Dobrý den, již nějaký čas jsem sama. Možná je to i proto, že jsem s hlavy ještě úplně nedostala bývalého přítele. Mám šanci na novou lásku, nebo se mám pokusit obnovit vztah s bývalým přítelem.  (Hanka)
Foto
Haničko, je to přesně tak, jak říkáte, vaši budoucnost hodně brzdí vztah k bývalému. Je důležité se od ně oprostit a potom jsou tam karty - Dvojka Mečů, Změna, Harmonie, Milenci, Láska a Hierophant - Velekněz - Moudrý muž. Rozhodně ten vztah s bývalým neobnovovat.
Prémiová otázka
Foto
Blaženko, teď se asi na mě budete zlobit, ale je tam, že máte slevit ze svých nároků, ve vašem okolí se brzy zjeví muž, má kartu Rytíř Pohárů, nebude to prvoplánový krasavec, ale bude hodný, ten by vás potom měl provázet životem. Ještě karty radí, změňte image - to je třeba barvu vlasů, styl oblékání, prostě radikálně. Karty říkají, že nevyzařujete takovou tu ryze ženskou energii, spíše jen kamarádskou, takže vystrčí drápky.
Prémiová otázka
Foto
Evi, on vůbec není špatný chlap, trochu mu to všechno přerůstá přes hlavu, má starosti, ale nemyslím si, že by měl jinou ženskou, ale je spíše sedřený, máte ve výkladu hodně energickou kartu - Žena-lovkyně - je pravděpodobné že do vašeho života vstoupí jiný muž, který vás ovlivní natolik, že s ním zůstanete.
Prémiová otázka
Foto
Marcelko, rýsuje se tam až rok 2016 nebo 2017, ale bude to stát za to, ještě předtím si projdete nějakými drobnými zdravotními potížemi, ale je tam karta Láska, Vítězství a Štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Nelinko, ten muž myslí jenom na sex, což je celkem v pořádku, ale že by plál nějakými city, to se moc nezdá, zřejmě bude zadaný. Pozor na to. Vaše setkání budou i nadále pokračovat, ale nečekejte žádné výrazné změny.
Prémiová otázka
Foto
Wendulko, ano, osudového partnera potkáte, dokonce je tam vidět i rodina, je tam princip cesty, Kočár, což bude s spojené s tím, že ho potkáte na cestě a dokonce je tady karta Světa, která může souviset se světem a se zahraničím.
Prémiová otázka
Foto
Janičko, zvěřinec taky zdraví, ty deprese pramení ze sebehodnocení, což je jakousi brzdou k panu Božskému. Ale karty se tváří natěšeně, rok 2016 a 17 by měly být hodně dobré, je tam dokonce i změna zaměstnání, na kterou by se právě měl vázat i budoucí chlapík. Má vás ráda spousta lidí, ale jste příliš otevřená - tolik se nesvěřujte, protože v okolí se skrývá nějaká "kamarádka", která vám nepřeje.
Prémiová otázka
Foto
Ivko, syn má velký potenciál právě na fotbal, dokonce má v kartách vyloženě sportovní kariéru, pod kartou Mág, zdraví, možná jsou tu ještě z minulosti průduškové potíže, nicméně má před sebou velkou budoucnost. Dokonce tam má i kartu Star, Hvězda, úspěch. Dcera je hodně uzavřený člověk, neměla by se tolik upínat na holky, kterým takzvaně nestačí. Karta Ďábel a Devítka Mečů naznačují, že kolem sebe má spoustu neupřímných lidí. Nicméně jedna kamarádka se tam rýsuje, se kterou by to mělo klapnout.
Prémiová otázka
Foto
Pavlínko, ano, objevuje se tam muž, Císař, Vládce, někdy v druhé polovině příštího roku, měl by být veliký a mohutný a dokonce je tam i Čtyřka pohárů, finančně zajištěný.
Prémiová otázka
Foto
Ivčo, je v tom vidět jak svatba, tak i miminko. Váš přítel je trochu nerozhodný, ale když s ním budete tak trochu manipulovat, v dobrém, vyjde to.
Prémiová otázka
Foto
Vlastičko, ano, je to velmi pravděpodobné, je tady karta Slunce a Trojka Holí, Harmonie, čestnost, vypadá to, že ten chlap opravdu s vámi chce být.
Prémiová otázka
Foto
Marcelko, Dušan nemá žádnou zvláštní snahu odcházet, vztah jeho je podmíněný majetkově, má vás sice rád, ale jeho partnerka ho bohužel nepustí. Váš vztah bude pokračovat, ale karty naznačují, že to nebude v rámci manželství.
Prémiová otázka
Foto
Marcelko, ano, je vidět, že jste překonala hluboký zármutek a neměla jste snahu někoho dělat, nicméně, je tady, že - Eso Disku a Osmička Holí naznačují, že partnera skutečně potkáte.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ivanko, karty naznačují, že krize je opravdu veliká, je vidět, že svého manžela opravdu milujete, nicméně, je tam Pětka Mečů, to je karta rozchodu, potom Desítka Pohárů, přesycení a karta Konflikt. Ze strany vašeho manžela bohužel není vidět, že by se mohl zlepšit.