Online chat
Prémiová otázka
Foto
Ano Maruško, na jaře je velmi vhodná doba. Vše s lehkostí zvládnete a navíc Vám to prospěje. Dcera je silná, dosti tvrdohlavá, v něčem umanutá, čímž si sama způsobuje těžkosti. Nesnese omezení, takže potřebuje takové zaměstnání a vztah, ve kterém se cítí volně. Hodně jí pomůžou otevřené prostory v přírodě, zklidní i nabije zároveň. Syn má od června 2017 různé životní změny. Aby to vše ustál, pomohlo by mu kolo, lyže, brusle, joga, taichi.... Vše, co se týká rovnováhy. Do života mu přijdou nové vztahy. Některé budou přínosem, na některé pozor.
Prémiová otázka
Foto
Milá Heleno, letošním rokem jste se stala dospělá, jste vystudovaná a připravená na život. Konečně byste tedy měla vědět, kdo jste, co potřebujete a taky koho potřebujete. Už byste neměla tápat nebo trpět ve vztahu, jenom proto, abyste někoho měla. Buďte náročná, všímejte si detailů a vytvořte si z předchozích zkušeností takového partnera, který by se mohl ze snů stát skutečností. A takováto příležitost přijde od dubna 2017 dále.
Prémiová otázka
Foto
Milá Lenko, od listopadu se častokrát ocitnete na křižovatce. Budete se muset rozhodovat mezi dvěma nebo několika možnostmi. Zkuste být trpělivá a sledujte všechny detaily, které Vám chtějí pomoci ve správném rozhodnutí. Čeká Vás tedy spoustu práce, která se bude týkat základních potřeb a jistot - práce, finance, vztahy, domov, zdraví... Vše bude v pohybu, aby se něco změnilo, vypustilo, vybudovalo jinak apod. Uklidnění všeho nastane od května 2017. Je potřeba upevnit si svou půdu pod nohama, abyste se zbytečně nepropadala.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Hani. Na jaře s Vámi nejspíše city zacloumají. Od června dále nebude mít potřebu se vázat, spíše mít kamarády, ale volnost. Pak až léto 2018 přijde na řadu srdce a láska, potřeba opravdového vztahu.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jitko, prosím, nemám Vaše datum narození a bez něj neumím odpovědět. Napište ještě jednou. Děkuji.
Prémiová otázka
Foto
Milá Petro, vidím, že to máte složitější. Nicméně ve Vašem případě Vám nic neutíká, i když to zní hloupě. Velká pravděpodobnost bez překážek se objevuje celý rok od narozenin 2017 až do narozenin 2018. Nástin tohoto roku se objeví v prvních třech měsících roku 2017. Tudíž i tady se můžete dočkat "zázraku".
Prémiová otázka
Foto
Milá Míšo, od prosince do narozenin Vám do života vkročí noví lidé, i když ne všichni Vám budou po chuti. Ale nakonec zjistíte, že díky tomu něco zjistíte nebo pochopíte. Srdeční záležitosti se rozehrají od června 2017. Mimo to budete ještě přemýšlet nad prací a finančním zajištěním. Vše budete chtít uvést do stabilnějšího a jistějšího stavu.
Prémiová otázka
Foto
Milý Lukáši, škoda, že jste nenapsal svou hodinu narození, byla bych přesnější. Máte čísla, která potřebují žít a pracovat v něčem, co Vás baví, těší, nabíjí, kde se stále něco děje, s lidmi a pro lidi, se kterými jste rád. Potřebujete mít v sobě dobrý pocit, že jste spokojený v osobní i pracovní oblasti, že využíváte své schopnosti a vědomosti naplno, že nežijete v rutině. Z čehokoli budete mít stres, který přejde do vzteku, agrese, je nutné toto řešit, změnit či opustit. Pokračování takového stylu života by vedlo do apatie a naprostého vyčerpání. Od prosince 2017, zvláště pak od jara 2018 Vám vůbec neuškodí zkušenost v zahraničí. S firmou strýce nevím, pokud by Vás to bavilo a měl tam možnost svého prostoru a myšlení, pak ano, pokud by to však byla jen povinnost, pak byste se trápil. Přeji Vám hodně štěstí.
Prémiová otázka
Foto
Milá Danko, od června 2017 a dále máte v citové oblasti něco nového, zažehujícího. Bude to náhlé, nečekané, přepřipravené. Prostě se to stane. Do té doby si zkuste v myšlenkách jen detailněji vypracovat profil svého vysněného. Aby Vám do života přišel právě takový.
Prémiová otázka
Foto
Milá Vlasto, bohužel k numerologii jsou zapotřebí data narození. Když se podívám na Váš vlastní datum, tak do narozenin se zmítáte mezi citem a rozumem a spíše se z nepochopitelných důvodů přikláníte k tomu, co Vás více trápí a rozhodí. Po narozeninách však už budete toužit po klidu, usazení, zakořenění, po jistotách a bezpečí. Bude-li Vám tedy Pavel vyhovovat a bude-li nablízku, pak se nejspíše rozhodnete pro něj.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, změny k lepšímu se objevují od května dále. Ať se to týká práce či osobního života. Do narozenin budete mít bohužel vše zmatené, proto se do ničeho důležitého nepouštějte. Zaměřte se na sebe, vzpomínejte na dětství, oblíbené hry, filmy, sny. A něco z toho si zopakujte. Žijte kulturou, doma si udělejte příjemnější, barevnější, voňavější, útulnější prostředí. Řešte vše až od května, kdy budete vědět jak a budete mít i více energie, odhodlání a hlavně jasnější cíl.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Alčo. Od teď do narozenin byste se neměla zbytečně vydávat z energie. Spíše se naměřte na to, kde a čím je nabrat. Co Vám přináší potěšení, čím se nabijete, abyste se mohla od narozenin plně soustředit na nové myšlenky, plány, projekty, aktivity, učení atd. Přemýšlejte nad budoucností, do čeho byste mohla investovat, abyste z toho měla užitek. Po narozeninách máte rozlet na spoustu stran. Budete si užívat.
Prémiová otázka
Foto
Milá Martino, vydržte, nejlepší období na opravdové seznámení je přelom konec léta/podzim 2017. Dokonce je tam pak i možnost otěhotnění od dubna 2018.
Prémiová otázka
Foto
Milá Lucie, od února bude vše nějak naruby a jinak než máte teď naplánováno. Tzn.že od 13.11.do února si dělejte radosti všeho druhu, hezké věci, fajn lidi, protože pak bude divoko. Od narozenin máte spoustu nových začátků, mnoho náhlých změn ve všech oblastech, cestování apod. Tudíž Vám do života vejdou další lidé a je možné, že se s někým sblížíte více.
Prémiová otázka
Foto
Milý pane Jaroslave, to mne velmi těší. Do narozenin máte čísla, která jsou spojená s jakýmkoli způsobem komunikace a uměním. Vím, že Vám to může připadat podivné, ale cvičení byste mohl zaměřit na úchopy např.pastelky a kreslit, čmárat, je jedno co z toho vyjde. Nebo do rytmu písničky něco mačkat. Po narozeninách máte samoléčitelské schopnosti, které mají původ v hlavě a silné víře. Jestliže budete mít jasno co a jak chcete, pak se takovýmto jasným zadáním stávají zázraky. Navíc s poctivým pravidelným cvičením lze vidět v létě velikánský pokrok. A já Vám v tom držím palce a přeji hodně štěstí.