Online chat
Milá Arianko, čeká mě něco nového v lásce, rodině .... ? :-) Díky(Iwuška)
Foto
Iwuško, v kartách máte spíše stabilitu než nějaká nová překvapení, takže vše bude záležet pouze na vaší iniciativě.
Dobrý den milá Ariano, jsem asi rok rozvedená, mám přátelství s ženatým mužem, snažím se z toho vycouvat, ale city jsou silné. Potkám někoho jiného ještě v tomto životě? A jak mi dopadne majetkové vyrovnání s bývalým manželem? Pokud budete mít čas, děkuji moc za odpověď. Zdraví Martina.(Martina)
Foto
Martinko, perspektiva sice moc dobrá není, nakonec budete muset ze vztahu s ženatým mužem vycouvat, ale zatím bych to nechala běžet, jak to běží, spíše bych se starala o majetkové vyrovnání, to bude podle toho, jak se tomu budete věnovat.
Hezký den,mám problém s exmanželem,který se nechce odstěhovat s našeho domu,už mě docházejí síly mu pořád vysvětlovat,aby si našel svoje bydlení,chtěla bych vědět jestli se moje situace zlepší díky Diana(Diana)
Foto
Diano, v kartách je Královna Mečů, vypadá to na delší problém, ale nakonec se exmanžel odstěhuje a problém bude vyřešen.
Milá Ariano, čekají mne gynekologická vyšetření s tím, že se rozhodne o event. operaci. Můžete mi, prosím, alespoň nastínit, jaká je prognóza? S díky Vás zdraví Zdena, 25. 12. 1945(Zdena)
Foto
Zdeni, na zdravotní otázky bohužel nemohu odpovídat, všechno bych na vašem místě konzultovala pouze s lékaři.
Dobrý den, Arianko. Chtěla bych Vás poprosit o věštbu na můj pracovní život. Mám pocit, že mi osud stále přikládá víc a více a já už to nezvládám, jelikož už více jak rok si hledám práci a už jsem z toho špatná. V podstatě jsem se smířila se stavem, ale chtěla bych se už zařadit do procesu. Změní se něco. Co byste mi poradila?. Jsem narozena 16.6.1993 v 19:22 hodin. Přeji pěkné léto. (Tereza)
Foto
Terezko, je před vámi práce, která možná nebude taková, jakou očekáváte, ale určitě do toho jděte, protože se z toho může nakonec vyklubat velmi slušné zaměstnání. Ale změna je před vámi vidět, takže práci, se kterou budete spokojená nakonec najdete.
Srdecne zdravim a chtela bych se zeptat,jestli me ceka spolecna budoucnost s muzem, ktery je v me blizkosti, narozeny 12.7.1982, ja 27.3.1975, dekuji (Kacka)
Foto
Kačko, moc dobře to nevypadá, v kartách jsou vidět překážky, které se budou překonávat jen těžko.
Dobrý den Ariano chtěla bych moc moc prosim vědět jestli se srovná náš vzth s manželem nebo bude konec manželství já 21.6.1958 man .28.4.1955 moc děkuji za odpověd Lenka(lenka)
Foto
Lenko, podle karet je to docela jasné, manžel od vás neodejde, krize může být i trochu delší, ale nakonec přijde vyrovnání a "uzdravení" vztahu.
Krásný den Ari, co já a láska.. ? (23.6.1965)(vava)
Foto
Vavo, jsou tady dobré karty, objevuje se i partner hned vedle karet Štěstí a Vztahu. Jak to tak vypadá, bude to po nějakém přechodném období, kdy se partnerství moc nedařilo, ale to už bude za vámi.
Ustojim s manželem problémy,které Tedko nastali nebo se našem manzelstvi rozpadne? Dekuji(Maja)
Foto
Májo, podle karet to vypadá, že to ustojíte a všechno dopadne dobře. Zřejmě jde o "lokální" krizi, která může nastat prakticky kdykoliv, ale neměla by mít fatální následky.
Dobry den p. Ariano chcela som sa opytat ci si najdem pracu do konca roku dakujem 13.9.1971(Ina)
Foto
Inuško, rozhodně ano a budete spokojená.
Milá Ari, najdu ještě lásku? Jsem narozena 2.7.1968.Děkuji za odpověď a přeji krásný letní den. Helena(Helena)
Foto
Helenko, na 100%, je tam Slunce, Láska, Štěstěna, mohlo by to být už ten příští rok.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vztah, jsem zmatená, nevím, zda se přítel ostýchá do vztahu 'více položit" nebo ho chce naopak ukončit, poradíte prosím? Děkuji V.(Veronika)
Foto
Veroniko, záleží na tom, co vy sama od vztahu očekáváte, protože on není zrovna typ na romanticky bezhlavé vztahy. Ne, že by vás neměl rád, ale neví, jak by vám měl dávat záruky, které od něho očekáváte. Podle mě on sám bojuje s nějakou překážkou, tak mu pak nechte prostor, nicméně karty naznačují, že když budete prozíravá, může váš vztah nabrat novou energii a obrátky.
Dobrý den, vyřeší se konečně situace mého syna Dana ve sportu. Bude hrát?(Leona)
Foto
Leono, nerada říkám špatné informace, ale nemá v budoucnosti moc dobré a příznivé karty. Objevuje se nějaké "zpoždění" nebo dokonce "vyhazov". Bylo by zřejmě lepší zvolit nějakou jinou cestu za kariérou. Ale samozřejmě to záleží na jeho vůli.
jak se bude vyvíjet náš vztah s kamarádem?(mmm)
Foto
Milá mmm, pokud máte na mysli na sexualitu, tak padne kosa vašeho snažení na kámen, když to necháte na rovině kamarádství, bude všechno v pořádku. Vztahově by se to po čase mohlo začít kazit.
Pekný deň.. Ja22.3.1975..12.2.1974..je pre mňa životný partner a budeme ďalej spolu zdieľať budúcnosť.. Sú tam z jeho strany nejaké city.. Ďakujem krásne za odpoveď. (Zuzka)
Foto
Zuzko, když budete sama váhat, tak z toho nic nebude, v opačném případě to nevypadá špatně, ale je možné, že si teď, v současnosti od toho vztahu slibujete moc. Když se budete vznášet v romantické současnosti, tak to půjde, ale když budete chtít řešit budoucnost i se všemi potížemi, které se budou muset řešit, tak se budete muset dívat na svět reálnýma očima, jinak váš partner vás má rád, opravdu rád.
Syn Jan 8.12.2005..jak mu půjde nadchazejici skolni rok,na co je treba se u Honzíka zamerit ve vztahu k nemu obecně:-) Děkuji moc Ari a preji Ti krásný den.(Gabča Průchová)
Foto
Gabčo, v kartách je, že Honzík dost těžko udrží pozornost, proto bych se nezaměřovala na školu, na osnovy a podobně, ale zaměřila bych se přímo na něj, abyste mu dávala najevo podporu a lásku, ostatní už zvládne sám.
Dobrý den Adrianko. Jsem vdova. Ted jsem po letech potkala starou lásku, která ale netrvala dlouho a skončila nedorozuměním, které jsme si až po tolika letech vyřikali. Ma tento vztah tentokrat perspektivu? Dekuji a přeji hodně moc stesti a lásky v manželství. Fandím Vám. Jarka(Jarka)
Foto
Jaruško, moc děkuju - a jak to vypadá s vámi - je dobře, že jste si s partnerem všechno vyříkali - a karty říkají, že kdybyste to oba chtěli zkusit ještě jednou, tak by to sice šlo, ale asi byste se dostali do stejných potíží. On je takový suchopár nerozhodný, v kartách máte, že potkáte úplně nového chlapa, novou lásku, jen buďte trpěivá, ono to přijde.
Chtěla bych se zeptat na vývoj mého manželství, jak se nám bude dařit společný život. Děkuji(Adina)
Foto
Adino, máte nádherné jméno, váš manžel vás má rád, dalo by se říct, že s vámi počítá napořád. Teď máte v kartách určitou krizi nebo netečnost, ale pokud byste uvažovala o rozvodu, tak karty říkají, že když současné potíže překonáte, že bude opět dobře, máte ve výkladu Štěstí, Rodinu, Práci - tady je možné, že partner může něco řešit v práci, proto nemá tolik času na rodinu, kolik byste chtěla nebo potřebovala.
Dobrý den,prosím, přinese mi letošní zbytek léta-roku konečně do života Lásku?Moc děkuji za případnou odpověď.Lenka 14.3.1970(Lenka)
Foto
Leni, obávám se, že ne. To byste musela jít na seznamku a opravdu cíleně hledat, zkusit to můžete, všechno by se tím urychlilo. Jinak karty se tváří tak, že to bude příští rok.
Ari prosím kdy potkám svého budoucího partnera , kdy budu mít lásku děkuji Marie 4.3.1976(Marie)
Foto
Maruško, nikdy se neptejte, kdy potkáte partnera. Osud nemá rád projevy netrpěivosti, je to takové malé tajemství, že když něčeho chceme dosáhnout, tak je nelepší snažit se na to zapomenout. Musíte se oprostit od minulosti, která vás svazuje, já to odhaduji na rok 2019, potom tam máte karty jako Zamilovaní, Štěstí, Rozkoš, Uskutečnění a Slunce, lepší to už snad ani nemůže být.
Zdravim sleduji vas na fb a obdivuji vas co jste sama ze sebou udelala.Jakou cestu jste musela ujit.Na co se zeptat.Jsem v karmickem roce 9 kdy se mi vse vraci ve vetsi mire,ale jsem stastna.Jen se nedokazu odprostit od partnera.Nebo asi nechci.Takze se ptam na deti.Budou v poradku a stastne v novem domove,skole.Moc dekuji(Martina Ruzickova)
Foto
Martinko, moc děkuji, je vidět, že také na sobě hodně pracujete a podle karet na sobě budou muset pracovat i vaše děti, cíl je jasný, je to jejich spokojenost, které nakonec dosáhnout, ale cesta bude občas trnitá. Děti vypadají v pořádku, jinak to ale vypadá na dost krkolomné záležitosti v oblasti lásky, ale i tak všechno napovídá tomu, že se vše v dobré obrátí.
Ari,budu mít někdy vlastní dům stačí docela malý, děkuji za odpověď. Renata30.12.70 (Renata )
Foto
Reni, náhodou to rozhodně nepřijde, karty říkají, že přes partnerství také ne, zřejměš to půjde přes hypotéku. Samozřejmě, až se uvolní, protože v současné době je to téměř nemožné. Nicméně karty se ne tuto otázku tváří pozitivně.
Ahoj Adriano,co mě čeká?Děkuji moc MÁJA(MÁJA)
Foto
Májo, karty vyjadřují celkovou stabilitu, takže těch změn zase nebude až tolik, nejzajímavější to bude v oblasti partnerské a možná i v oblasti bydlení, to už ale bude podle toho, jak se sama rozhodnete. V práci vas ceka nejake vzdelavani, mozna dokonce postup.-)
Milá Arianko, chtěla bych se zeptat, jak to bude vypadat u mě v práci, přijdou nějaké změny? Pokud ano, jak se mám zachovat? Děkuji a hezký sluníčkový den:-)(Jana)
Foto
Jani, změny přijdou a možná budou i dost velké, ale to nejdůležitější pro vás je, že zřejmě dostanete možnost v práci zůstat, popřípadě se přihlásit na další vzdělávání nebo dokonce rekvalifikaci, což by bylo pro vás dobré i v tom smyslu, že nejenom v práci zůstanete, ale budete finančně lépe ohodnocená.
Dobrý den Arianko, chci se zeptat, co říkají kartičky, zda jdu momentálně správným životním směrem. Děkuji(Markéta)
Foto
Markétko, váš momentální "životní směr" karty vidí jako dobrý. Pokud by to šlo všechno podle karet, tak jste se v blízké minulosti měla o něčem rozhodovat a zvolila jste ze dvou možností tu, která je pro vás lepší.
Arii zeptám se na moji práci? Zůstat nebo odejít dekuji(Vlaďka )
Foto
Vlaďko, teď ještě zůstaňte, ale hledejte si jinou práci. Tu najdete asi tak do listopadu a potom rozhodnout hlavně peníze. Pokud v nové práci budete mít více peněz, tak můžete odejít.
Milá Ari, budu mít někdy v budoucnu dům či byt v mém osobním vlastnictví? Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji za odpověď a Váš čas a přeji hodně štěstí a krásný den. Helena(Helena)
Foto
Helenko, karty na vaši otázku nejsou vůbec špatné, takže je zde možnost dosáhnout toho, že budete mít byt nebo i dům v osobním vlastnictví.
Dobrý den, prosím o odpovědˇ. Já 3.12.1970 ,on 15.10.1978 , jak mě vnímá on v našem mileneckém vztahu ? Chce ho ukončit ? Mám v něm já setrvat nebo ukončit ? Děkuji a přeji pěkný den....Iveta(Iveta)
Foto
Ivetko, podle karet to vypadá na vztah, který měl určitou dobu k fungování a trvání, bohužel se zde pro další pokračování vztahu objevují horší karty, samozřejmě se nedá říct, jestli je "na vině" váš partner nebo vy, spíše to vypadá, že vztah nebude fungovat z hlediska, které by se dalo nazvat či označit jako "osudové". Asi by bylo nejlepší si s partnerem promluvit, jestli budete chtít pokračovat spíše ve vztahu kamarádském nebo vztahu, který by byl uvolněnější.
Dobrý den, kdy potkám nového životního partnera? Jsem už 8 let vdova.(Vlaďka)
Foto
Vlaďko, máte karty celkem dobré, dokonce je zde i karta "ideálního" partnera a karta seberealizace (ve vztahu), k tomu se řadí i Kolo štěstí, je zde ale vidět (Viselec), že musíte v sobě překonat pocit zklamání nebo pocit hořkosti z nějakých minulých vztahů, které zřejmě nevyšly. Pokud to překonáte, budete muže přitahovat o poznání více než tomu bylo dosud. Je to tedy hlavně na vás.