Online chat
Dobrý den pane Ravene. Mohl byste se mi prosím podívat na muže 15.7.1989 zda se mnou ještě bude komunikovat nebo mě úplně odstranil ze života? Děkuji moc(Lenka 17.05.1990 nar.ve 20.15)
Foto
To nevypadá moc dobře, asi se vás bojí. Tak a jdu si dát cigárko a kafe, ve kterým bude stát lžička.
Dobrý den, potkal jsem jednu dívku se kterou se už nějaký čas stýkám. Jedna kartářka mi řekla že tato dívka není ta pravá a pokud s ní zůstanu, tak budu za nějaký čas velmi nešťastný. Ta pravá prý přijde, ale až po téhle známosti. Velmi Vám důvěřuji a proto se chci zeptat jestli je to pravdivá předpověď. (Ben.)
Foto
Blbost.
Dekuji za odpovedi a vsechny, kterym jste dnes respondoval. Zaroven se omlouvam za duplicitu svych dorazu, mela jsem obavu, ze muj doraz zapadne a nebude zodpovězen. Krasny den Vam a vsem prispevatelum!(Baby)
Foto
Nevadí, hlavně, že dojde na řešení.
Dobrý den pane Ravene. Mám problém s krční páteří a jde mi to do hlavy. Jdu na vyšetření a tepen. Bude všechno v pořádku. Děkuji (Monika)
Foto
Bude to hlavně dlouhodobé.
Dobrý den Rave, chtěla bych se zeptat,jak to dopadne s naší chalupou, bývalý exman.tam pořád bydlí,ale podle soudců na to nemá právo, nechce odejít.Tento stav trvá už 2 roky.(Jaroslava 18.6.1952)
Foto
Právníka, i když to něco stojí, tak výsledky to má.
Dobrý deň.Muzu se vás zeptat mám kamaráta,ale asi sa boji ísť semnou na kávu.Zlepsi sa to či nie.(Zuzana 1986)
Foto
Zkuste ho pozvat na pivo.
Dobrý den, v práci jsou kolegyně které nepracuji a nadřízený s tím nic nedělají i když o tom vědí. Změní se to nekdy? Ta práce mě baví, ale rozčiluje mne ta lhostejnost a lenost. Děkuji moc za odpověď. Magda 21.7.1977(Magda)
Foto
To je u nás normální.
Dobrý den, mám období, kdy se plácám úplně ve všem, práce, finance, nemocná zvířata atd., bude lépe? Děkuji 28.10.75(Jiřina )
Foto
Bude lépe, možná i proto, že hůř už být ani nemůže. Podle Knihy proměn se neustále vše mění ve svůj opak.
Vyplatím dlhy(Helena)
Foto
Určitě, vycházejí karty Peníze, Zisk a Splněná přání.
Dobry den, tak co Lukáš, chce mít se mnou vztah nebo jen sex? Dekuji(Ver)
Foto
To zjistíte nesmírně snadno a rychle.
Dobry den. Zlepsi se "prostredi" v praci? Nemohu vydrzet to napeti((. Nar.6.5.1970(Radka)
Foto
S tím raději nepočítejte.
Dobrý den,mam problém se vztahem, nemiluji svého přítele ale nejsem schopná ho opustit.Moje rodina by to nikdy neprijala. Nevim co mám dělat. Dekuji za odpověď (Lucie )
Foto
Hledejte jiný vztah, pak se to vyřeší samo.
Bude se muz nar.15.7.1989 ( anglican)se mnou ještě někdy bavit když si mě po zjisteni že mám jeho datum.narozeni vytetovane na ruce zablokoval? Já nar.17.5.1990. Dekuji(Lenka)
Foto
Hm, je to spíše malichernost, ale asi vám dal špatné datum.
Splni se mi sen napsat knihu?(Monika)
Foto
Ano, mohu poradit z vlastní zkušenosti, stačí si sednout a psát a psát...
Důvěřovala jsem mu a on mě okradl, podvedl, lhal mi a když už nevěděl, kudy kam, bez vysvětlení mě opustil. Ráda bych, aby se to všechno nějak vrátilo. Stane se tak?(Petra)
Foto
To se už nevrátí, lepší je zapomenout.
Zdravím Vás pane Ravene, mohl byste se prosím podívat, jestli přítel udělá kompromis a přestěhuje se on za mnou? A zda se i náš vztah posune na vyšší úroveň? Jakub 18.9.1981, já Veronika 3.6.1988 Děkuji (Ver ☀️)
Foto
Není to v kartách vidět.
Dobrý den pane Ravene,zhroutila jsem se z přepracování a nevyspání. Jak dlouho budu nemocná a zastoupí mě kolegové.dekuji(Marcela,17.4.1962)
Foto
Už to mám taky na krku, dlužno počítat s dobou asi jednoho měsíce.
Dobrý den pane Ravene, ráda bych se zeptala na stěhování a zda je k tomu vhodná doba. Děkuji(Verona)
Foto
Není, bude lepší.
Stále nevidím odpověď? Děkuji Markéta 14.7.1979(Markéta 14.7.1979)
Foto
No, vidíte, zase jsem to všechno nestihl, i když jsou některé odpovědi naprosto jasné, tak přece jenom, musím to vyťukat písmenko po písmenku a už na to není čas, takže se sejdeme zase u příštího chatu, pokud máte na srdci cokoliv, co je pro vás důležité, můžete mi dotaz poslat i do mailu na seznam, raven.argoni, ale i tam se musíte trochu obrnit trpělivostí, princip času se v esoterice symbolizuje Saturnem, který se kreslí jako zlostný a zapšklý stařec, který pojídá své vlastní děti, no a protože jsme všichni ve své podstatě Saturnovy děti a jednoho dne pozře Saturn i nás, tak je lepší, když se budeme snažit konat hlavně věci rozumné a smysluplné, popřípadě věci, které ostatní alespoň pobaví.
Zdravím, je rozumné obnovit vztah s expřítelem? Můžu mu věřit, že to bude tentokrát lepší, že opravdu chce?(Šárka)
Foto
Šanci to má. Zkuste to.
Ravenku, zlepší se to? Prije mi do života něco nového? (Líy)
Foto
Zlepší, možná konečně po dlouhé době, ale zlepší.
Ravenku, přijde mi do života nový muž nebo se k sobě vrátíme s partnerem? Dekuji(Lily)
Foto
Vrátíte se.
Jsem ve znameni Ryby mám se dal snažit o muže v Panně nebo si mám nechat Blížence?(Pavla)
Foto
Blížence.
Dobrý den p. Ravene.měla bych několik pro mě důležitých otázek. Příští týden začíná pro mě dost důležitý a zásadní kurz a mě by zajímalo zda ho úspěšně dokončím a zda se mi po něm dobře povede. A druhá věc se týká. Teď mám trošku složitější vztah, kde se mi druhý neozývá a mě by zajímalo, jak to ten dotyčný v sobě má, zda se mi ozve a jak to bude vlastně fungovat dál.(Barbora 31.3.1986 v 10h)
Foto
Všechno bude trochu složitější, než to v současnosti vypadá. Kurz dokončíte, ale připravte se na trochu pomalejší pracovní rozjezd. Stejným způsobem bude ještě pokulhávat i složitější vztah, tady to vypadá, že dotyčný začal mít zájem o nějakou jinou ženu, ale to všechno si budete muset ještě vysvětlit.
Dobrý den, Ravene. Má vztah s Jardou naději na budoucnost? Prožijeme spolu ještě něco hezkého? Děkuji za odpověď.(Renata 1973, rak)
Foto
Ještě to má naději, bude to chtít jen nasadit trochu vyšší míru tolerance, jinak to vypadá celkem na oboustrannou spokojenost.
Zdravím pane mistře Koncem května jsem šla bydlet s kamarádkou do pronájmu po 3 týdnech už jsem věděla že chci pryč.Bylo by to na dlouhé vyprávění.. Žádám vás.. Mne zajímá jestli si do září sama opatřím bydlení?(vystačí mi na to finance?) Budu tam bydlet sama nebo s někým nějakým partnerem? Seženu si pronájem a vše, co se stehovani týče já sama? Mockrát vám děkuji za odpověď. Žena vodnář,had v kovu(19.2.2001.10:20) (Suzanne )
Foto
Ano, můžete o tom napsat knížku, zajímavé příběhy mají vždycky naději na úspěch. Podle karet si najdete byt sama pro sebe a budete spokojená. Je to lepší i pro případnou žádost o příspěvek na bydlení. Od konce roku budou zajímavé sazby.
Milý čaroději, moje přání je být ještě babičkou. Splní se mi, prosím . 1960(Mirka)
Foto
Určitě, to vychází téměř se 100% jistotou.
Měla bych podniknout nějaké kroky směrem k O.?(Hana)
Foto
Byl bych opatrný, kdyby to šlo tak nějak zařídit, jako že se dáte "náhodou" do řeči, tak to bych klidně zkusil, ale nic víc.
Dobrý deň Ravene, chcem sa opýtať, minulý rok som vymenila zamestnanie, som spokojná. Je táto práca perspektívna do budúcnosti? (Daniela, 4.10.1969)
Foto
Ano, je, vychází na to karty Práce a Vítězství.
Ahoj Rave, tak se splnilo vše, jak jsi mi řekl. I staronový nápadník je, avšak necítím že by to bylo to ono, je to jenom tím, co jsem prožila, nebo to cítím dobře?. Na co se mám těšit, toho nepříjemného bylo už dost. Děkuji(Jitka)
Foto
No právě, teď byly takové dost divoké konstelace, všechno sice šlo, ale váhavě, pomalu nebo zdráhavě a byl i docela kumšt se domluvit s většinou lidí, často byli jak spící panny, ale to jsou prostě zákruty osudu, které člověk musí občas vytrpět, aby potom bylo líp. Takže, teď se bude všechno zase trochu zlepšovat nebo ještě více zlepšovat a je teď dobré si přesně říct, co chceš, aby se v životě splnilo - a ty předpoklady na to jsou právě teď.
Prosím, má moje přátelství, kamarádství s moji Dr. Šanci aby z něj byl vztah?(Petr)
Foto
Ano, šance na to je docela velká.
Preji krasne leto. Moc prosím o nastineni leta a dalších měsíců fo konce roku. Loňský tok vyl hodne náročný. Vo me s manzeĺem dale čeká. Vyjde dovolená, případně vnouče nebo svatba nějaká. Co v pracovním životě. Moc dekuji Vase Verna čtenářka Jana.(Jana)
Foto
Léto bude v pohodě, je pravda, že loňský rok byl hodně náročný (ono také, jak pro koho), ale tak nějak statisticky, byl. To už máte za sebou, takže dovolená vyjde, může být i ta svatba a co se týká práce, tak to bude také všechno fungovat, nečeká na vás nic negativního.
Dobry den. Ozve se teta a da mi penize, ktere mi nalezi za dedictvi nebo bude hrat mrtvolku ?(Sylva,17.9.1989)
Foto
Nedá vám nic. V dnešní době jsou na prvním místě peníze, na druhém zdraví a na třetím práce a společenské postavení. Podle tohoto schematu se budou lidé řídit a nikdo a nic je nepřesvědčí, dělat to jinak.
Dobrý deň.ja by som sa chcela spýtať,či sa mi vyrieši moja finančná a bytová kríza.dakujem(Helena )
Foto
Vyřeší, ale budete si občas připadat jako Sisyfos.
Pěkný den, už rok jsem zamilovaná do kolegy ale neví o tom . Má to budoucnost? Také bych se chtěla zeptat jestli mě v práci čeká povýšení děkuji za odpověď 22.12.1980(Lenka)
Foto
Nemá.
Jsem v zahraničí pracovně ,mám zůstat ještě do podzimu nebo mazat domu:-).(Simca)
Foto
Do podzimu.
Krasny den pane Argoni, budu nekdy jeste stastna a najdu klid a pokoj na dusi,o ktery jsem se sama pripravila? Nevim,proc jsem ucinila takove rozhodnuti,ktere mi znicilo cely muj zivot, ale zrejme vsechno ma svuj smysl. Jsem naprosto znicena a nemam chut zit.Tak rada bych chtela vratit ten den zpatky,ale bohuzel to nejde. Odpustim si nekdy?Dekuji Vam(PNR)
Foto
Co blbnete? Všechno, co je v minulosti tak už neexistuje, nemá proto žádnou cenu přemýšlet nad tím, co by bylo, kdyby se ten den dal vrátit zpátky. Hromada lidí si láme hlavu nad tím, proč si zničili život a kariéru třeba jen díky hloupé nehodě, když si zdřímli za volantem, vyjížděli šťastně v sobotu ráno, všechno bylo sluncem zalité, těšili se na chatu, říkali si, jak jsou úspěšní, finančně zajištění, každý s nimi chtěl kamarádit, potom stačila malá nepozornost a pozabíjeli nic netušící rodinu, kteřá se rovněž těšila na chatu a považovali se za úspěšné. Nešťastné náhody se pletou do osudů lidí a pletly se do života všem žijícím tvorům odjakživa a není cesty, jak tomu zabránit. Možná je jedna taková, docela jednoduchá cesta - naučit se nemyslet na pitomosti. Člověk by měl myslet na současnost a soustředit se na vlastní nejbližší budoucnost, třeba aby se neopařil, když se vrhne na devadesátistupňové kafe z automatu nebo by si měl uvědomit, kde má klíče, když se zrovna chystá zabouchnout dveře. Jinak je lepší si život moc nekomplikovat. Pak může být občas i trochu šťastný.
Dobrý den, pane Ravene. Prosím - chtěla bych vědet jak to bude s mým zaměstnáním- nevím jestli bude i nadále trvat a nic nové se mi zatím nerýsuje. Taky bych prosila o info- mám úvěry a ne malé, jestli taky na mne nespadne nějaká finanční výhra a jaká, popřípadě kdy - zatím se mi celoživotně vyhýba. Už z těch dluhu nespávam. Děkuju velice velice pěkně a přeji pěkný zvyšek dne. (Renča)
Foto
V zaměstnání zatím zůstaňte, samozřejmě se čile poohlížejte po jiné práci, kdyby byla lépe placená a realizovatelná, tak není co dát řešit, zatím to ale vypadá na výdrž v současné práci. Finanční výhra zatím ještě nehrozí, když budete chtít, tak si klidně občas vsaďte, ale rozhodně nějakou rozumnou částku, čímž myslím třeba dvě stovky za týden nebo tak nějak, rozodně ne více, pokud by se ve vašem životě našel nějaký, třeba karmický důvod k výhře, tak stačí, když budete mít vsazenou třeba i malou částku, ono si vás to najde. Já sám to ale v kartách zatím navidím, takže, i kdybyste nesázela vůbec tak do konce roku se nic zvláštního nestane.
Zdravim pane Caro(deji),chci se zeptat na bztah s manzelem. Mame tezkou krizi,chci odejit,on vsak trva na tom,at zkusime zapracovat na vztahu,komunikaci,rodine. Ma smysl to slepovat? Budeme spolu? A stastni?(Nikola)
Foto
Naděje na pokračování vztahu tady zatím ještě je, i když můžete mít krizi jak vrata. Podle všeho se oba definitivině rozhodnete do konce tohoto roku, ale těžko říct, co bude pro vás lepší, jestli se nyní rozejít nebo pokračovat s nějakou dohodou. Lepší by bylo ještě počkat.
Pane Ravene, je sance,ze otehotnim a detatko bude zdrave nebo v mem veku se jedna o hazard a nedoporucujete ani se pokouset. Diky 22.3.81,19:40 Ostrava(Nina)
Foto
Ale jo, to bude dobrý, jsou na to i dobrý karty, lékař - odborník vám řekne to samý.
Pane Carodeji Ravene,udelala jsem hroznou vec a chci se zeptat,jestli mi Buh da jeste sanci byt matkou? Nebo me navzdy uvrhl v nemilost a nemame se ani pokouset otehotnet.Dekuji(Paja)
Foto
Vaší upřímné lítosti bude vyhověno, takže se nemusíte obávat žádných dodatečných trestů.
Dobrý den Ravene, rozhodne se Josef pro náš staronový vztah, budeme všichni zase žít jako rodina? Moc děkuji, Šárka (Šárka )
Foto
Je to možné, vypadá to nadějněji než klasický hod korunou, tak asi spíše ano.
Dopbrý den, Ravene, chystám se v říjnu do starobního důchodu.Zvládnu současnou situaci s energiemi a potravinami sama ? Bude můj život poklidný ? Ludmila 26.7.1961 Děkuji(Ludmila)
Foto
Na to se dá říct pouze, vzhůru (finančně dolů) do invalidního důchodu! Chtělo by to jenom, abyste si zjistila, jaké jsou možnosti ještě dalších finančních "výpomocí" ze strany úřadu sociálního zabezpečení, oni toho mají, šibalové, vždycky více v zásobě, než jsou ochotní přiznat, ale jak to tak vypadá, že máte nárok i na ten poklidný život.
Dobrý den pane Ravene, Žádám Vas o výklad na můj dotaz.. Jak to se mnou bude co se týče finančního růstu a kariérního úspěchu? Jsem na správné cestě ? Potkám po cestě muže který mě nebude chtít omezovat, ale bude se mnou sdílet stejné priority v životě? Narozena 19.2.2001 v 10:20 hodin, pěkně děkuji(_suza.ne_)
Foto
Všechno vypadá super, jak v pohádce. Čili jste na správné cestě, akorát s těma chlapama si budete muset dát trochu pozor, mohlo by se stát, že by vás "úspěšný muž" chtěl ovládat, ale to už by bylo na delší vysvětlování.
Dobrý den, jak se bude vztah vyvíjet? ozve se dneska? Děkuji(Hanna)
Foto
Neozve, vypadá to na jiný vztah, který bude on sám za sebe ještě řešit.
Dobrý den, chci se zeptat, najdu lásku (16.4.65)? A jak se synovi bude dařit v podnikání? Hezký den(mama)
Foto
Stále dobré karty, jak na lásku, tak i na podnikatelského syna.
Dobrý den, neumím se rozhodnout jestli zůstat v současné práci, kde to není vůbec dobré a nebo si najít něco jiného a jít pryč. Moc děkuji za odpověď.(Edita, 22.11. 1983)
Foto
Lepší by bylo zvolit odchod až koncem října nebo v listopadu. Teď by to šlo pouze za předpokladu, že budete mít již nalezenou jinou práci, na kterou budete mít podepsanou smlouvu.
Dobrý den, jsem již dlouho sama. Chvíli se znám s jedním mužem, zatím si jen píšeme, schůzka ještě nebyla. Posune se to dál nebo mi přijde do života zcela nový muž, kterého zatím neznám. Děkuji (Jitka )
Foto
Vypadá to spíše na jiného nebo nového muže. Stávající korespondenční partner se projeví jako nesmělý.
Dobry den pane Ravene rada bych se zeptala jestli manžel dojede letos Dékuju moc(Alena)
Foto
Karty praví, že ano.
Přeji hezký den pane Ravene, již delší dobu jsem sama (nar. 25.4.1977) a nedaří se mi najít přítele. Zajímalo by mě, jak to mám v oblasti lásky a vztahů? Potkám v blízké době člověka, do kterého se zamiluji, a bude nám spolu dobře? Děkuji za odpověď (PETRA)
Foto
Karty jsou dobré, konstelace též, takže můžete očekávat setkání se zajímavým partnerem již během července. Maximálně srpna.
Dobrý den,chci se zeptat na vztah se synem, prestavame si nějak rozumět.zlepší se to mezi námi? Hana 23.4.1976 a Zdeněk 12.6.2005 děkuji (Hana)
Foto
Vztahy se zlepší v listopadu a v prosinci.
Dobrý den,najdou si letos mě dvě dcery konečně ty pravé partnery?A můžeme očekávat zhoršení situace se světovou válkou?(Jana)
Foto
Spíše to bude začátkem roku 2023, ale najdou. Se světovou válkou si starosti nedělejte, ještě není před čím utíkat, ani proti čemu bojovat.
Ravenku ještě prosím o vhled na moje synovce 12. 6. 1976 a 12.9.1991 oba mají velmi neperspektivní partnerky, s tím starším už druhý rok nekomunikuji nezachoval se ke mně dobře., pravděpodobně si to ani neuvědomuje. Všichni moji příbuzní jsou vlastně jako cizí. 10. 7. 1957 v 16.15(Pavla)
Foto
Všechno, co se týká vztahů se časem začne zlepšovat, takže i vztahy se starším a mladším synovcem se nakonec zharmonizují a v období kolem konce tohoto roku 2022 můžete všechny vztahy v rodině dokonce ovládat, aby byly takové, jak si to sama přejete. Samozřejmě ale, pokud budete chtít.
Krásný den, Ravi, chtěla bych vědět, kdy už konečně potkám toho pravého. Děkuji(Markéta)
Foto
Jak jsme si říkali, kdyby čert na žebráku jezdil (no, snad k tomu nakonec nedojde), za měsíc, za dva a přijdou zajímavé změny.
Dobrý den,zůstanu v současné práci nebo si najdu něco jiného ? Děkuji (Romana )
Foto
Během měsíce, dvou se objeví něco nového.
Dobrý den, chci se na moji mladou kolegyni, jmenuje se Petra nar. 19.8.92 chtěla by už rodinu a nedaří se jí najít toho pravého. Děkuji moc. (Petra)
Foto
Nemá ale na to špatné karty, to znamená, že to chce už jen trochu trpělivosti a všechno dopadne dobře nebo se obrátí k dobrému.
Dobry den,zaujíma má praca a vzťah .Dakujem. 27.5.73(Dana)
Foto
I když se to nebude řešit hned, takříkajíc na počkání, ani to nepůjde jak švihnutím čarovného proutku, tak to prostě půjde a když budete toužit po změně, tak to vyjde.
dobre poledne,vidíte,prosím, v kartách chlapa na techtle i pořádné mechtle pro kozorozku 13.1.(kozoroh)
Foto
Samozřejmě, že ano, možná to bude chtít jen trochu více aktivity z vaší strany. A bude na techtle i na mechtle.
Dobrý den pane Ravene, dopadnou vyšetření dcery dobře? Děkuji (Andy)
Foto
Ano, jak to tak vypadá, tak vyšetření budou OK.
Dobrý den, poslední půlrok mám hodně náročný, nespokojenost v práci (hledám novou), zrada přítele (protože se mi nepodařilo otěhotnět), nedostatek finančních prostředků, jedná velká nejistota. Pracuji na sebestabilizaci za pomocí alternativy i psychologu. Mým největším srdcebolem je, že nemám dítě, které jsem si vždy přála. Jsem teď bez partnera a zvažuji umělé početí a dárce. Co na to říkají karty? Je zde naděje, že to výjde přirozeně, nebo mám šanci jen přes kliniku a dárce? Jak to kdyžtak vypadá časově - klinika ihned nebo na podzim? Kdy mám větší šanci. Děkuji. (Baby)
Foto
Ano, jak již řečeno, šanci, že všechno dořešíte a vyřešíte máte velkou, kliniku je lepší zvolit na podzim.
Dobrý den, prosím o zeptani se, kdy potkám známost, přítele? Lenka nar. 30.5.1978(Lenka K. )
Foto
První možnost máte právě před sebou - červenec, srpen 2022.
Krásný den vám přeji , chci se zeptat budu ještě šťastná s mužem mých snů a podaří se nám miminko , mám 10 procentní šanci přirozeně , ale nějaká je ,povede se nám ? (Jeenyss)
Foto
Máte šanci dost vysokou jak na muže snů, tak i na mimčo.
Dobrý den pane Argoni, čeká mě v následujících měsících něco zajímavého? Děkuji (Andrea)
Foto
S někým se seznámíte a budete mít možnost vydat se na zajímvou buď dovolenou nebo prostě cestu a rekreaci.
Dobrý den pane Čaroději, co pěkného mi přinesou prázdniny - chlapa ze kterého se mi podlomí kolena: děkuji(katka)
Foto
Někdo se určitě opět objeví, řekl bych, že je i možnost několika chlapů, kteří by všichni dohromady sváděli k vyzkoušení nějakého polyamorního vztahu.
Dobrý den, prosím vás, čekají mě do konce tohoto roku nějaké zásadní změny? V soukromí nebo v práci. Děkuji moc za odpověď.(Dagmar )
Foto
Velké nebo důrazné změny nevidět.
Budu ještě se svým mužem co ho miluju dětmi společně a šťastná? Budu mít dost peněz na proplacení všeho ? (Jana)
Foto
S financemi si poradíte a koneckonců i dítě nevypadá úplně marně.
Zdravím Ravene, chci se zeptat na práci, je to do fabriky,mám to vzít od září, nebo srpna? Chci vědět prosím jestli a jak to ta budu zvládat,jestli zvládnu tu práci? Jana 19.6.75 Děkuji za odpověď. (Jana)
Foto
Nečekal bych na nic, vzal bych nabídku od srpna. Práci zvládnete.
Dobrý den, bude dál pokračovat přátelství s mou kamarádkou 68 Renatkou já Lenka 53. Díky moc (Lenka )
Foto
Ale jo, proč ne?
Zdravím Ravene, mám hledat bydlení přes realitku? A kolik km od mého zaměstnání? Nebo na to nekoukat jít třeba na vesnici 100 km daleko?nevím jestli vůbec dosáhnou na hypo, po rozvodu mám jen pár korun a jsem v podnajmu. Díky moc za radu. LENKA 53(Lenka )
Foto
Hledal bych přes realitku, nejdříve v okruhu kolem 20 km kol zaměstnání. Hypotéka ještě bude pár měsíců pouhým snem.
Zdravím Ravene, kdy najdu lasku? Díky Lenka 53 (Lenka)
Foto
Chce to trochu rozlišovat mezi významem otázky, kdy najdu lásku a přiskotačí ke mně někdo, náhodou... a všimnu si toho? Pokud budete víceméně aktivně hledat, objeví se švarný junák či spolehlivý mládenec tak do roka a do dne. Nevím, jestli by se to pomocí rituálů dalo zmáknout během tohoto léta, ale možná by i tato cesta stála za hřích.
Přeji krásný den Ravenku, jsem ráda, že jste opět tady. Prosím podévejte se na moje zdraví, hlavně jestli mi vydrží zrak a nebude se zhoršovat vidění, moc mně to trápí a dělám co můžu abych si pomohla. Doufám, že mně Černá Luna nebude moc trápit, už to stačilo. Přeji krásný den a všechno dobré. 10.7.1957 v 16.15(Pavla Račice)
Foto
Zrak se spraví a vydrží, teď to chce nechat oči odpočívat, pokud to půjde a chodit spát před půlnocí. Oko má v těle asi tak nejvyšší regenerační schopnost, no a na to, aby člověk nedopadl jak hodinář Hanuš, si musí člověk nejenom "chránit zrak", ale hlavně si dávat pozor na psychopaty kolem.
Dobrý den, Ravene, mám starší přítelkyni, je se mnou jen aby nebyla sama a měla s kým jezdit na dovolené apod, anebo mě má skutečně ráda /miluje/. Děkuji Pepa 1965(Pepa)
Foto
Ten "vyšší" vztah tam je.
Dobrý den, vážený Ravene, to je dobře, že je dnes věštírna s Vámi. Mám tradiční dotaz, vyjde ještě někdy setkání s panem Radkem? Děkuji.(Veronika)
Foto
Však již zajisté dokážete odkrýt nejedno skryté tajemství z rozložených tarotových karet a bude jistě zajímavým experimentem též synchronní výklad tarotových karet, což můžeme vyzkoušet i s Monicou - to by byla přímo výkladová lahůdka, rozkládat na jednu otázku troje taroty najednou a určitě bychom tam viděli třikrát kartu Milenci a třikrát kartu Vítězství. Proč se občas s kartami nevydat cestou, kterou zatím ještě nikdo nekráčel? ale zcela jistě byste viděla, že setkání s panem Radkem vyjde již poměrně brzy. S tím synchronním výkladem karet to musíme co nejdříve vyzkoušet, zrovna jsem si říkal, že když mohl Ernst Hemingway dostat Nobelovu cenu za novelu Stařec a moře, proč by nemohla ta samá cena, tedy ne úplně ta samá, čili teď už Hemingwayova, ale prostě další Nobelova, zamířit na Prahu 7, za krátkou, leč svižnou studii Stařec a synchronní výklad tarotových karet? Alespoň byste měli s panem Radkem o čem pohovořit.
Zdravím Renata 68 a přítel Josh 36 jak dlouho bude trvat tento vztah a miluje ji? DÍKY (Srdíčko )
Foto
Inu, jak se říká, boty bych na ten vztah nevsadil, je tam ještě něco jiného než pouhé citové pouto nebo podlehnutí neodolatelnému charisma(tu).
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě změna v zaměstnání? Děkuji. 30.8.1976, 16:30. Praha.(Veronika)
Foto
Takhle - nemusí to být změna vynucená, jako že přijdete do práce a na stole máte papírek Zítra už nechoďte, ale může to být změna, která se prostě bude týkat pracovního procesu, čili přeřazení na jiné pracoviště nebo se mohou vystřídat nad vámi šéfové, jinými slovy, ano, ale nepůjde o trátu práce či zaměstnání.
Dobrý den, vážený Ravene. Poprosím o odpověď na otázku zdraví? Bude v pořádku? Děkuji. 30.8.1976, Praha 16:30.(Verča)
Foto
Může se objevit oslabení zdravotního stavu na začátku roku 2023, jinak ale vypadá celkový stav dobře.
Dobrý den, mám pořád ráda svého ex přítele, tak jsem se chtěla zeptat, kdy už tento cit úplně zmizí. A proč ke mně není upřímný a hraje se mnou nějaké hry...? Dekuji(Pepina)
Foto
Znáte ono nepsané pravidlo, že láska se nejlépe léčí jinou láskou? Hned jak budete mít vedle sebe někoho, s kým vám bude dobře a nebudete dotyčného řešit jen jako příležitostného kamaráda nebo pracovního kolegu, tak původní cit zmizí, protože nebude důvod k tomu, aby dále existoval. A proč k vám není přítel, který je stále víc a více "bývalý", zrovna dvakrát upřímný? Protože si neví rady, jak by vám měl říct, že už dlouho má jinou partnerku a neví, jak ji řešit. Na obou stranách je tedy jistá nerozhodnost a potřebovali byste nějakého sudího, který by vám odpískal poločas nebo střídání hráčů a vy byste neměli příležitost k dalším diskuzím.
Dobrý den, ráda bych se zeptala na vztah syna 1998 a jeho otce. Zlepší se někdy, zabezpečí otec syna nějakým způsobem? Děkuji. Matka 1966(Matka)
Foto
Zlepšení vztahu je možné očekávat do konce tohoto roku. Je možné, že otec je ovlivňován buď partnerkoku nebo matkou nebo někým, kdo je s ním ve společné domácnosti.
Mohu mít ještě jeden podaří se mi dostat z dluhu děkuji uprimnost(Petr)
Foto
Ano, hlavně za předpokladu, že se do práce na oddlužení pustíte co nejdříve. Potom už ale bude celkem jednok jakým směrem a jak, co se týká způsobu, do toho pustíte.
Můžu očekávat postup v práci?(Hana)
Foto
Zatím je to tak na hod korunou, ale v praxi to znamená, že ano. Můžete očekávat postup.
Dobrý den, toužím po dítěti a nedaří se mi otěhotnět. Zvažuji IVF. Jak to vidíte, mám úspory investovat do umělého oplodnění, nebo to je beznadějné. Přítel mě pro mou “neschopnost” rozšířit rodinu opustil a zvažuji dárce. Děkuji za odpověď.(Baby)
Foto
Karty jsou na vaši otázku víceméně indiferentní, jinými slovy, to všechno jsou otázky, které si musíte rozhodnout sama, proveditelné by bylo prakticky cokoliv, čili můžete si najít partnera a s ním přijít do jiného stavu, stejně tak se můžete vrhnout do náruče umělého oplodnění, zřejmě by to vyšlo. Nejdůležitější je odpověď na otázku, jestli něco z toho vyjde a odpověď zní, ano. Nemohu ale radit přímo cestu, protože těch cest je víc a nedá se říct, že jenom jedna je proveditelná a správná. Asi bych se obrátil na vašem mmístě přímo na docenty nebo doktory, co k tomu řeknou jako odborníci a potom bych uvažoval o dalším kroku.
Prosím pane čaroději podari se mi zůstat justinko inime hezký den a hlavně zdraví vám (Petr)
Foto
Dobré karty do budoucnosti znamenají hezký, svěží vhled do budoucnosti.
Dobrý den,jsem narozena 17.3.1958 a žiju sama již delší dobu. Mám šanci, že by se to mohlo změnit?(Anna)
Foto
Ano, mohlo by to změnit, chce to jen číhat a číhat na jakoukoliv zajímavou příležitost, jak tento systém věcí kolem sebe změnit. Mělo by to přijít do října tohoto roku.
Krásný den přeji. Moji mysl zaměstnává člověk, který mě přitahuje i odpuzuje zároveň. Nevím si s tím rady, proto prosím Vás o vhled..... Děkuji ze srdce.... (Michaela)
Foto
Zde pomůže jediné, nechte to zatím běžet dál, jak to běželo dosud, čistě podle karet a konstelací se ukazuje, že dotyčná bohužel nemá o vás takový ten upřímný a nekompromisní zájem, o jaký byste měla zájem i vy, ale mělo by to nakonec vyřešit tak, že potkáte někoho jiného a budete mít klid.
Hezký den, Rave, prodávám už nějakou dobu sestavu bubnů, neúspěšně. Kde dělám chybu, podaří se mi je nakonec prodat.Dík.Býk(Býk)
Foto
Asi budete muset jít s cenou dolů a potom to prostě stále dokola zkoušet na nějakém "bazaru".
Dobrý den, mám-e naději , že náš vztah vydrží ? Děkuji,(Ivet)
Foto
Budete to mít těžké, potože veškerá újma, která se projevuje ve vašem vztahu, vypadá jako výsledek diverzní činnosti nějaké jiné osůbky, která má též zájem o vašeho partnera. Řešení se potom musí řídit přesně podle podmínek, které ve vztahu v současnosti panuí.
Zdravím Ravene, rád bych se zeptal, co můžu očekávat zásadního do konce tohoto roku. Dík, Ozzy 1970(Ozzy)
Foto
Všechno bude celkekm v pohodě, je možné, že v jistém slova smylu labilní situace se může vyvrbit kolem práce nebo kolem zaměstnavatele.
Dobrý den, dojde ke zlepšení vztahu se synem?(Hana)
Foto
Určitě. Snažte se rozklíčovat smutnou situaci pomocí otázky, komu by se mohl hodit váš špatný vztah se synem?
Hezký den,Rave, co mě čeká hezkého v následujícím období? Děkuji, Joha /Váha(Joha)
Foto
Pevné zdraví a stabilní, zajímavá práce, více už snad nikdo ani nepotřebuje.
Krásný deštivý den milý čaroději, moc prosím o odpověd na mou otázku. Syn - nar 2001kozoroh střídal partnerky, ted si našel jednu a zamiloval se, bohužel co já vidím a i ostatní, je to typická zlatokopka, on začal být podpantoflák,nikdy takový nebyl, i se mnou začíná mít problém, protože neříkám to,co chce slyšet. Naštěstí se ted rok neuvidí ale poté prý chtějí být znovu spolu, začít spolu bydlet atd. Ráda bych věděla, zda jim to vydrží nebo syn potká někoho jiného, případně otevře oči a pochopí . Děkuji za Vaší odpověd. máma(máma)
Foto
Tady to vypadá tak, že partnerka "zlatokopka" se bude snažit nějak si vašeho syna udržet pod kontrolou a bylo by docela ku prospěchu věci vědět, jak to bude chtít udělat. Z toho potom budeme moct vycházet, protože může se jí podařit držet vašeho syna v izolaci, tak, že si nikoho jiného nenajde, ale též se může stát, že i její plány budou mít mezery a pokud se váš syn dostane do svěží, milé společnosti, s velkou pravděpodobností si najde jinou. Možná ale také "zlatokopku". Podle karet je silná pravděpodobnost, že si ho současná pratnerka drží pomocí financí nebo pomocí materiálních výhod, které mu je schopna poskytovat, takže jemu se nemusí jevit jako "zlatokopka", ale jako schopná spolupracovnice. Může od ní mít také příslib něčeho cenného (barák, pár bytů v Praze a podobně), kterému se těžko odolává. Potom už stačí jen víra (že ona nabídka skutečně existuje) a postižený je ztracený. Začne se chovat tak, jak ho dosud neznáte. Pokud se ale budete snažit sama situaci analyzovat, tak musíte postupovat nenápadně a opatrně a zásadně nikdy nesmíte podceňovat protivníka, zvláště, když se jedná o zlatokopku.
Dobrý den, udělá O. krok směrem k mojí osobě?(Hana)
Foto
Neudělá.
Dobrý den, hurá, že jste tu, vždy vás prošvihnu, ano, potřebuji radu i nadějí, já Veronika 9.4.1973, nějak nevím co se sebou. Co mi život nabízí a na co si mám dát pozor ? Díky předem za odpověd.(Verunka)
Foto
Máte naprosto praktické otázky a to je dobře. V současné době byste měla zhodnotit a zvážit, jak vypadá váš život po stránce zdravotní, tady by mělo všechno být, jak se říká, uspokojivé, dále, jak jste na tom pracovně - v této oblasti opět vypadá všechno celkem dobře, potom by bylo dobré trochu se zamyslet nad otázkou, jak jste na tom s bydlením, kde a za jakých podmínek máte trvalé bydliště a trochu probrat otázku partnerství. Partnerství by se mělo ukázat jako celkem bezproblémové, takže jediné, co byste mohla řešit, ve smyslu zlepšovat na svém životě by bylo bydlení. Tady nemusí být všechno úplně uspokojivě vyřešené. Dlouhodobě potom se můžete snažit změnit něco na své práci a pracovní činnosti, je možné, že nemusíte od rána do večera dělat jen to, co vás baví, možná by bylo dobré si najít ještě nějakou činnost, která by vám více vyhovovala z hlediska seberealizace.
Dobrý den, zajímalo by mne zda najdu nějakého přítele nebo zůstanu už sama. Děkuji(Iva)
Foto
Pokud budete opravdu chtít, tak přítele najdete.
Dobrý den, prosím o radu, budeme z manželem zase v pohodě a zůstaneme spolu, podvedl mě.drkuji moc(Jiřina Štastková)
Foto
Kupodivu na vaši manželskou budoucnost nejsou špatné karty, takže spíše bych řekl, že se to všechno urovná, než že byste šli každý svou vlastní cestou. Můžete na svou šťastnou budoucnost udělat i oba společně menší rituál 13. července na úplněk. Jen tak pro zajímavost, včera bylo výročí upálení Mistra Jana Husa, který ve svém učení prosazoval trest smrti za nevěru. Nevím, nevím, jestli by se stal naším miláčkem, kdyby to s ním nakonec nevyřešili tak trochu po mafiánsku.
Dobrý den Ravene,čeká mě cesta do zahraničí,vzhledem k situacím na letištích,mám trochu obavy.Klapne vše bez problémů? Děkuji za odpověď 5.4.1969(Lenka)
Foto
Všechno klapne, neříkám, že se nemůže přihodit ani to, že by bylo někde menší zdržení, ale zásadní překážky ve vašem rozletu v současné době nevidět.
Zdravim Vás Ravene...Juž pres rok marodim, prosim kdy tuto etapu ukoncim??A vidite tam chlapa? Dekuju(Petruše)
Foto
Dlouhodobé nemoci nejsou nic dobrého ani z hlediska tělesného a fyzického, ani z hlediska duševního, jak říkal Nietzsche, co mě nezabije, to mě posílí, tak se docela sekl a koneckonců sám skončil tak, že se zbláznil a jako totální pošuk dožil ve svém šílenství, aniž by ho to posílilo, z hlediska osudu je lepší počítat s tím, že není nic, co by bylo negativní a současně by nás to mohlo posílit, posilovat nás mohou pouze věci pozitivní a cokoliv, co se nám hodí, všechno ostatní nás pouze oslabuje a zdržuje. Někdy stačí si takovou věc uvědomit a zbavíte se i dlouhodobého onemocnění, zvláště, když máte možnost se celé řadě negativních věcí vyhnout. Chlap se objeví cca tak za měsíc, za dva.
Dobrý den pane Ravene.Prosím chtěla bych se zeptat na práci?Mám zůstat v původní práci(Podepsat od září novou smlouvu),nebo přijde jiná nová pracovní nabídka(finančně lepší)?Zuzana 1.7.1963.Děkuji za odpověď....(Zuzana)
Foto
Zatím to podle karet vypadá tak, že by bylo lepší ještě vydržet a zůstat v původní práci, nic nového nepodepisovat a čekat na lepší nabídku. S hodně velkou pravděpodobností se něco zajímavého objeví v prosinci, jak dárek k Vánocům.
Dobrý den pane Raven,tak jak to semnou vypada co se týče vztahu?Objeví se konečně už naky poradny muž?A co se týče prace,můžu čekat povýšení?(Verca)
Foto
Období, které se obecně nazývá "podzim" bude pro vás, dalo by se říct snad přímo klíčové v oblasti životních změn, které vám pomohou a současně i srdce potěší. Do toho se samozřejmě počítá i kýžené povýšení.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli letos potkám muže, se kterým budu stastna a se kterym nám to konecne výdrží? A pokud ano, v jakém měsíci se setkáme?(Beranka 3)
Foto
Ano, z karet se na nás usmívá symbol září, takže potkáte a bude to s nejvyšší pravděpodobností v září.
Dobrý den pane Ravene.Chci se Vás zeptat co mě letos ještě čeká?Zdraví,práce,láska,něco významného,něco na co se mohu těšit?A nástřel do roku příštího.17.10.1972 Děkuji mnohokrát.(Ilona)
Foto
Když to vezmeme po pořádku, tak zdraví bude v pořádku, nemusíte mít strach ani z nákazy, ani z úrazu, pracovního, dopravního, vše je v pořádku, práceschopnost zachována, v práci bude pár menších změn, které ale nebudou vyloženě zasahovat do vašeho osudu, i kdybyste si chtěla najít lepší práci, tak se jako lepší řešení ukáže snaha zůstat v současné práci, láska vykazuje celkem vysoký stupeň odolnosti, takže ani v této oblasti se nedá najít žádnou číhající nepříjemnou změnu, na kterou byste se už měla začít pomalu připravovat, je možné a poměrně i dosti pravděpodobné, že se budete pokoušet se svým partnerem o nějakou společnou zájmovou činnost, kterou byste mohli mít jako vedlejší zdroj příjmů, tady by stačil jeden nebo dva konstruktivní nápady a rychlá, svižná domluva. To by mohla být asi ta nejzajímavější změna, která by se potom táhla do roku 2023 a dál. Nejsou před vámi žádné osudové katastrofy, což je asi to nejdůležitější.
Dobrý den, pane Argoni. Chtěla bych se Vás zeptat, jestli se mi ozve někdo z bývalých lásek nebo mě čeká něco nového. Dlouho se nic nejen v této oblasti neděje i přes marné snahy něco změnit. Děkuji(Radunka)
Foto
Karty praví, že jeden takový člověk se ozve, bude to někdo z minulosti, někdo, koho docela dobře znáte, ale bude jen jeden a kromě tohoto člověka se čirou náhodou (tomu se právě říká osud), seznámíte ještě s někým, koho teď ještě neznáte a ani nevíte a netušíte, o koho by se mohlo jednat.
Dobrý den pane Ravene.Chtěla bych se prosím zeptat na bydlení.Mám prodloužit podnájem,nebo půjdu bydlet do konce roku k příteli?Zuzana 1.7.1963,přítel Miroslav-Beran.Děkuji za odpověď....(Zuzana)
Foto
Zde jde o věc, kterou můžete ovlivnit vlastní vůlí, což je vždy dobře, když nás něco takového potká, protože se jedná o situace, které v člověku pěstují pocit odpovědnosti za svůj život. Z takového toho celkového pohledu bude pro vás lepší, když si prodloužíte podnájem.
Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat jak se mi bude dařit ve vztazích , lásce - jestli mě nějaká potká, ve zdraví,ve financích. Čeká mě do roka a do dne nějaká změna? Děkuji . 9 10.1967 (Vlaďka)
Foto
Dá se říct, že toho od osudu očekáváte docela hodně, je to spíše taková osudová nadílka než jenom jedna nebo dvě změny, zasahující do způdobu života, ale s velkou pravděpodobností se dočkáte jisté změny prakticky ve všech oblastech, kterých jste se ve svých představách o vlastní budoucnosti dotkla. Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď.
Dobrý den, nic mi do toho není, ale jak prosím dopadne otcův boj s alkoholovým démonem. Zasáhne osud nebo se nestane vůbec nic a rodeo bude pokračovat. (Alinka)
Foto
Samozřejmě, když jde o blízkého člověka, o kterého máte zájem nebo jste v tomto boji jakkoliv zainteresovaná, tak máte právo vědět diagnózu i odhad, jak to s panem otcem bude pokračovat. Podle karet přijde něco jako je zásah osudu, ale mělo by to být v dobrém, takže si nakonec řeknete, že se na vás usmálo štěstí.
Dobrý den, jak nakonec dopadne moje stěhování ? Budu se stěhovat nebo nakonec ne a zvládnu vše okolo financí ?(Beáta, 14/12/1990)
Foto
Vypadá to, že se stěhovat budete, ptám se na dobu do konce tohoto roku a finance zvládnete též.
Dobrý den, vyřeší se v dobrém moje "zápletka" a anabáze v jednom s úřadem práce nebo mě vyřadí z evidence. Zachrání mě něco ? Díky a přeji hezký den :)(Liliana, leden 1990 )
Foto
Spíše to vypadá na dohodu. Na vyřazení z evidence to nevypadá.
Dobrý den, je naděje - odkdy prosím budu pracovat ? ... a ještě se Vás chci zeptat, jestli si najdu práci sama na inzerát ? (Tereza, 16/6/1993)
Foto
Spíš než na inzerát (i když to karty nevylučují) najdete práci přes známého nebo známou, ale mělo by to být realizovatelné do konce prázdnin.
Dobrý den, pane Ravene Argoni, kdy prosím pomine moje stagnace ? Ať dělám, co dělám, nejde s ničím hnout ! Už toho mám plné zuby. Děkuji(Tamara A.)
Foto
Stagnace není dobrá pro aktivní lidi, pokud jste ale ve stavu, kdy si potřebujete odpočinout a to spíše pasivně než aktivně, není ani delší stagnace tak úplně k zahození. Nicméně, ať už je to jak chce, tak u vás se ukazuje vliv nebo projev stagnace maximálně tak do srpna tohoto roku, potom se bude celkový psychosomatický stav zlepšovat.
Dobrý den, obligátní dotaz – budou se naši nakonec rozvádět ?(Dcera)
Foto
Dnes to vypadá, že se ještě rozvádět nebudou a budou pokračovat v déletrvajícím boji, stále je zde možnost uzavření dohody, domluvy, smíru, popřípadě by z toho mohla vzniknout nová dohoda o "neútočení" pro následujících pár měsíců.
Dobrý den, prosím Vás o náhled do karet na mě a lásku. Jsem dlouho sama, jak dlouho sama ještě budu ?(Tee)
Foto
Karty to zatím ještě vidí poměrně chmurně, což potrvá prakticky do konce tohoto roku 2022.
Dobrý den. Zlepší se prosím něco u mě nebo opět a znovu, setrvalý stav, i přes pokusy něco změnit. Děkuji(Kaly)
Foto
Tady to vypadá ještě tak na tři měsíce, tj. do začátku října 22 na setrvalý stav, potom přijde zlepšení.
Dobrý den. Vím, že výklady na zdraví by se dělat neměly a jsou docela ošemetné, ale já se Vás zkusím zeptat na své zdraví. Bojím se jít dlouhou dobu k lékaři. Nevím, co stojí za mými zdravotními problémy. Jsem už docela na rozsypání. Co by to mohlo být, napoví karty ? Jedná se o něco vážného ? Děkuji moc.(Andulka)
Foto
Určit přesnou diagnózu podle karet, to se zatím nepodařilo nikomu, karty napoví, jestli je něco v nepořádku nebo jestli je všechno v pořádku, popřípadě se ukáže, zda-li problém, který řešíme, je akutní nebo jestli to zase tolik nespěchá - u vás to vypadá na dlouhodobou chronickou virózu, popřípadě zánět, který by se ale dal diagnostikovat rozborem krve. Právě proto, že se jedná o něco, ze zdravotního hlediska disharmonického, co se odráží v krevním obraze, cítíte se unavená, vyčerpená, malátná, protože to ovlivňuje schopnost hemoglobinu přenášet kyslík po těle. Samozřejmě je to odhad spíše esoterický a karetní než odborný, to už nechávám lékařům a doktorům.