Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Arianin láskoskop: Panny najdou lásku, Berani si zalumpačí

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    7. července 2022 ● 06:00

    Čarodějka Ariana Argoni, odbornice na všechny peripetie lásky, vás provede první prázdninovým měsícem. Komu bude přát láska?

  • 1.

    Beran

    ...
    Můžete se v červenci vrhnout do nového vztahu, popřípadě si jen opatrně zalaškovat, prostě zkusit něco nového. Když bude chuť, bude i příležitost.

  • 2.

    Býk

    ...
    Pokud máte delší nebo trvalý vztah, přesvědčíte se, že váš partner nebo partnerka je pro vás ten nejlepší na světě a pokud nikoho nemáte, je velká pravděpodobnost, že se s někým dáte dohromady.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Můžete řešit nadhozenou otázku, jestli jsou lepší polyamorní vztahy nebo zarputile monogamní, ale i kdybyste si v tomto směru něco zajímavého vyzkoušeli, zůstanete u klasické podoby partnerské věrnosti.

  • 4.

    Rak

    ...
    Červenec vám nabídne to, čemu se říká výběr. Budete mít možnost zvolit si svého partnera z poměrně široké palety zajímavých nabídek a vaše volba se ukáže jako správná a pro budoucnost uspokojující.

  • 5.

    Lev

    ...
    Horoskop je nyní pro vás jako jedno velké kolo štěstí, neboli Kolo Fortuny, poznáte, jakou úlohu hrají ve vztazích šťastné náhody, ale také poznáte, čemu se říká princip vrtkavosti, kdy je najednou všechno jinak.

  • 6.

    Panna

    ...
    Pozor - jedna velká láska může být celkem snadno (díky zajímavým konstelacím a okolnostem) vyměněna za jinou velkou lásku. Je to jako kdybyste šli na trh s hrudkou másla a večer se vraceli se slepicí. Nebo naopak.

  • 7.

    Váhy

    ...
    Červenec je dobrý na to, aby se jakákoliv vztahová rozkolísanost zpomalila, popřípadě úplně zastavila. Právě nyní zažijete pocit stability, důvěry a spokojenosti. Vyskytne se i cesta ke společnému podnikání nebo k užitečné spolupráci.

  • 8.

    Štír

    ...
    Zláká vás možnost vyzkoušet si něco, čemu se říká "sexuální dobrodružství", možná se jen setkáte se správnými lidmi, kteří nedělají ze vztahů žádnou vědu a jsou ochotni podniknout cokoliv nového, lákavého a nevyzkoušeného.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Vztahy, které se rýsují kolem Střelce na červenec se jeví jako zdravé, pevné a odolné působení času a možná i počasí. Většina Střelců bude muset trochu plánovat, komu a čemu věnovat svůj čas, důležité je, že o Střelce bude všeobecný zájem a budou se těšit přízni známých i příbuzných.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Pro Kozorohy se červenec bude pravděpodobně jevit jako měsíc vhodný spíše k zamyšlení na téma "co a jak dál", než k vymýšlení partnerských a sexuálních lotrovin, ale bylo by dobré trochu se uvolnit a užívat si života a osobní přitažlivosti, kterou k vám budou ostatní znamení cítit.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    A zase tady máme starou písničku, které se občas objeví nebo zazní a vzbudí vaši pozornost - vztahy na pracovišti. Obvykle říkáme, že vztahy na pacovišti nejsou vzhledem k celé řadě skrytých nebezpečí to nejlepší, co může člověk pro svůj osud udělat, ale výjimečně si to můžete zkusit, alespoň budete mít nadlouho pokoj.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Všichní ví a budou to vědět inadále, že to se svými vztahy myslíte dobře a ukazuje se to i v horoskopu - věrnost, vstřícnost, monohamie, prostě klasický soubor všech téměř až křesťanských ctností. Ale, na druhou stranu se vám to bude docela líbit. Ryby bývají rády výjimečné.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz