Online chat
Dobrý den Ravene,skončí brzy tato vláda ? Bude tam někdy někdo,komu půjde i o lidi ? A prezident, kterému by šlo o mír a ne o válku ? Skončí už boje na Ukrajině a bude zase chvíli "klid"? Děkuji (Lenka)
Foto
Ano, je jasné, že projevujete obavy, které by se daly označit jako existenční, ale když se ptáme na to, kdy skončí tato vláda, tak je dobré si položit otázku, co mohu dělat, když jsem s něčím, co se týká politiky, nespokojený? Kam si mám jít stěžovat? Komu si postesknout, že mi nedali příspěvek na bydlení, komu si postěžovat, že musím žít pouze z důchodu deset litrů měsíčně, komu si postesknout, že mě vyhodili z bytu a je ze mě bezdomovec. Na to vám každý řekne, stát tady není od toho, aby platil za někoho dluhy. Pokud jsi zchudnul, je to pouze tvoje chyba, proč sis bral tak drahý byt, že na něj teď nemáš? Otázky jsou zdánlivě v pořádku, ale samozřejmě, že nejsou. Stát by tady měl být od toho, aby se staral o své občany - což zřejmě nedělá. Můžete se sejít a zacinkat si klíčema, možná dnes už ani ty klíče nemáte a protože je zde cenzura, tak se sotva dostanete se svými názory někam do novin nebo do časopisu, čili přijdete ke zjištění, že vy a vaše názory skutečně nikoho nezajímají a takový řád se nazýval buď otroctví nebo nevolnictví. Ale pozor, nechci budit dojem, že bojuji za něčí práva nebo spravedlnost, sám jsem na tom úplně stejně jako vy, pouze se snažím nazývat věci pravým jménem, pokud mi to cenzura dovolí, pokud mi to nedovolí, tak si to budu akorát myslet a nebudu to nikam psát - no a co? Víte, čím se liší otrokářství či nebolnictví od západní "demokracie"? Každý si musí svůj vlastní život řešit sám za sebe, individuálně. V demokracii se všichni sejdou na náměstí a diskutují kolektivně, čímž se v nich budí dojem "řešení". Už se o tom mluví, čili se s tím něco dělá. O nebezpečí "zdánlivého řešení" psala celá řada filosofů, kteří se tím zabývali a většinou dospěli k názoru, že "zdánlivé řešení" má často horší výsledky než žádné řešení. Takže znovu opakuji svou pradávnou radu - nesnažte se do svých problémů zatahovat jiné lidi, kterým do toho ale opravdu nic není a stejně tak, nenechávajte se zatahovat do problémů, které se vás netýkají.
Dobrý den Ravene,kdy se prosím narodí do naší rodiny zdravá holčička?Děkuji Monika (Monika )
Foto
Bude to příští rok 2023.
Dobrý den, co mě prosím čeká v lásce? Dáme se s panem V dohromady? Děkuji (Paní J)
Foto
Nedáte, bohužel.
Dobrý den, pane Argoni, zapomněla jsem napsat jméno manžela, Jirka, 2.10.1969, dnes se mu zdálo, že máme spolu 5-letou holčičku a čekáme druhé společné dítě a povedlo se mi zhubnout, což se mi zdá k mému věku nereálné, ale kdyby to přišlo, nebránila bych se. Nevím, jak moc jsou sny reálné, nebo zda to bylo spíše jeho přání. Děkuji, Katka, 21.9.1975.(Katka)
Foto
Sny mohou mít někdy až zázračnou moc, je ale trochu složitější postup při využití takových snů, takže berme to, co jste popsala, spíše jako souznění snu a toho, co si přejete, celkově vám ale vycházejí dobré karty - a to už něco znamená.
Dobrý den, vážený Ravene, přihlásila jsem se jako kosmetická poradkyně k jedné nejmenované firmě, nedělám si iluze, že zbohatnu, spíš jestli jsem neudělala chybu? Říkám si, že by to bylo takové zpestření(Veronika)
Foto
Pokud je to spolupráce takové, že do ní nemusíte zpočátku nic vkládat, žádné peníze, žádné kupování produktů od firmy, pro kterou "pracujete", tak je to v pořádku, pokud ale máte nějakou smlouvu, že musíte od nich něco kupovat, tak to moc dobré není.
Dobrý den pane Ravene, chtěl bych se prosím zeptat na jednu věc. V aktuální době je jedno děvče, o které mám rozvíjející se zájem a včera jsme měli mít schůzku, která nakonec nevyšla. Tak bych se chtěl prosím zeptat, zda to s ní může mít nějakou reálnou budoucnost, či se mám spíše poohlédnout jinde. Moc děkuji předem za odpověď.(Patrik)
Foto
Ještě to zkuste, pokud schůzka nevyšla, nemusí to ještě znamenat nic fatálního.
Dobrý den, moc si přeji miminko. Chystám se na IVF. Podaří se to? Kolik cyklů budu absolvovat? Je nějaký způsob, co pro úspěšnost můžu ještě udělat (akupunktura, bylinky, homeopatika už mám za sebou). Děkuji za odpověď(Bebe)
Foto
Lepší je jít na speciální kliniku, která pomáhá při početí. Akupunktura, bylinky, homeopatika patří do nejisté kategorie pomoci.
Dobrý den, kdy budu v pořádku-58 let? Od půlky června mám patní ostruhu-elektro léčba ,laser ale stále bolí i když o něco méně. Ješte jeden dotaz moje maminka si 26.9.2022 zlomila stehenní kost-operace 28.9.2022 dostala šrouby a k tomu si zlomila pažní kost která se nechala srůst sama . Je v Řepích kde s ní cvičí a chce se postavit na nohy. Postaví se a bude chodit třeba s hůlkou? Je jí 87 let. Dcera se stále neozývá-31let. Ozve se? Nevím co s ní je. Stále ji přítel vše zakazuje. Nemáme na ní ani telefon. Pouze mě někdy napíše, ale ted skoro 2 1/2 měsíce nic. Ozve se? Děkuji za odpověd(Nešťastná máma-Jana)
Foto
Pata se srovná do března 2023, nepůjde to moc rychle, ale zlepšení je vidět, vaše maminka má nedostatek organicky vázaného vápníku, ale nechci se plést doktorům do řemesla, pouze podle karet ji vidím, jak chodí s pomocí hůlky, čili rekonvalescence proběhne, mlčenlivá dcera vás zřejmě bude provázet životem i nadále, může být pod vlivem psychicky narušeného partnera, ale to bych už zase fušoval do řemesla doktorům. Možno očekávat tak trochu řešení a trochu i zlepšení celkové sitauce v první polovině roku 2023.
Dobrý den, rada bych se Vás zeptala, zda se mi do konce roku podaří nalézt práci, v které bych byla dlouhodobě spokojená? Narodila jsem se 13/10/86. Předem Vám mnohokrát děkuji za Vaši odpověď.(LIA)
Foto
Spíše to bude až začátkem roku 2023
Dobrý den Ravene,čeká mě a mou rodinu něco pěkného v blízké době? Děkuji za odpověď (Lenka)
Foto
Celkové uklidnění, které se bude týkat rodiny i práce.
Dobrý deň pán Raven povysia ma na manazersku pozíciu ešte dokonca tohto roka v aktuálnej praci? 23.02.1985(Dagmara )
Foto
Ano, je to velmi pravděpodobné.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dopadne vztah nevztah s kamarádem, s nímž jsem delší dobu v kontaktu.Jsme ve fázi dobrého přátelství, ale přece jen si myslím, že je tam něco víc,děkuji za odpověď(Radka, Blíženci )
Foto
Je tam něco víc, ale raději postupujte pomalu a opatrně.
Dobrý den pane Ravene, opustil mě (25.4.1977) přítel (16.12.1971) a zajímalo by mě, zda je šance na návrat nebo to mám hodit za hlavu. Potkala jsem nového muže (31.3.1978), bude z toho něco? Moc děkuji za odpověď(Petra)
Foto
Návrat přítele je v nedohlednu, asi to připravoval již dlouho.
Dobrý den , chtěla bych se zeptat na syna , jsem připravená na vše, 26.5.1989 v 6.20 ráno narozen budu moc věčná za odpověď.(Hanka)
Foto
V krátké budoucnosti je vidět překonávání řady překážet a problémů, nakonec je ale princip Vítězství.
KRÁSNÝ DEN, PANE ARGONI, PROSIM VAS, JAK SE BUDE NADALE VYVIJET VZTAH MEZI MNOU A MUŽEM, KTERÝ BYL DLOUHÁ LÉTA MÝM KAMARÁDEM A V SOUCASNE DOBĚ TO VYPADA NA NECO VIC....MAME JAKO PARTNERI SPOLECNOU BUDOUCNOST NEBO MAME RADEJI ZUSTAT JEN U PŘÁTELSTVÍ? DEKUJI ZA RADU. JA VÁHA ON KOZOROH.(LIBRA)
Foto
Můžete být i více než jen přáteli.
Dobrý den, před rokem jsem změnila zaměstnání a potřebovala bych se utvrdit v tom že jsem udělala dobře a že se i budoucnost bude vyvíjet příznivě, děkuji(Martina, rak)
Foto
Bylo to dobré a zlepší se projeví (jako u všech Raků) na začátku roku 2023.
Hezky den pane Ravene, mam šanci, že se muj psychicky stav zase zlepší? Dekuji(Kostka )
Foto
Ano, určitě.
Dobrý den, jaká je budoucnost vztahu Kuba - Áda? Vezmou se a budou mít rodinu? A jak on to má pořád k silvě? (Kámoška)
Foto
Svatba bude asi trochu komplikovaná záležitost, vše se vyřeší příští rok.
Dobrý den udržím si práci bojím se že budou propoustet(Milan 22.11.1970)
Foto
Bojíte se správně.
Dobrý den, pane Ravene, chce se k mně vrátit můj ex-pritel? Vyšlo by nám to spolu tentokrát?(Petra)
Foto
Moc snahy o návrat tady nevidím.
Dobry den Ravene, ceka na me nekde nova laska? Novy vztah? Dekuji (Maya)
Foto
Ano, objeví se během měsíce.
Dobrý den,rozešla jsem se s partnerem,protože jsme nenašli jiné řešení. Teď nevím,jestli to nebylo unáhlené a jak dál. Děkuji(Veronika)
Foto
Bylo to unáhlené, ale jde o to, jestli si to přítel/partner tak trochu i sám nepřál.
Dobrý den, moc bych si ještě přála miminko, ale nedaří se. Jak to vidí karty, podaří se mi to alespoň s pomocí kliniky? Děkuji. (Mimi)
Foto
Příští rok bude líp i v tomto směru.
Dobrý den Ravene, rád bych se zeptal,jestli je vhodný čas přestěhovat a najít domov jinde a také jak se vymanit a odpoutat z vlivu rodiny a abych se odpoutal od všech pout. Děkuji. 14.4.1982, 18:15(Radim )
Foto
Ano, je k tomu docela vhodný čas.
Dobrý den, pane Ravene. Chtěla bych poprosit - moje dcera se hodně během 2 let změnila ke zlému, komunikuje /i s vnoučatami/ s nami téměř nulově, jestli chci vidět vnoučata, musíme k nim do 20 km vzdálené vesnice, i když ona se mnou pracuje a děti chodí do školy poblíž nášho bydliska. Prosím - změní se jejich chováni v blízke budoucnosti - moooc mně to trápi. Taky máme v práci mimořádně dusno, jelikož nevíme dokdy budeme pracovat - šéf to chce celé zavřít. Novou práci si hledám, ale nějak se nedaří. Prosím jak to vidíte i s mým zaměstnáním a jestli se mi zlepší finanční situace, protože jen tak-tak splácim dlhuhy. Je možnost nejaké výhry? Děkuju velice pěkně na odpověď mých obou problému a přeji jen to dobré. /Reny/(Reny)
Foto
Na výhru zapomeňte, spíše by bylo řešení, jak to tak podle karet vypadá - přestěhovat se někam, kde by to bylo pro vás výhodnější. Dcera se nezmění, s tím raději něpočítejte a firma, kde pracujete, půjde do kytek. Budete muset bojovat na několik frontách, ale zvládnete to.
Dobrý den, rada bych se zeptala na vztah s tchýní, díky.(Eva)
Foto
Bude to dobrodružství, ale můžete vyhrát.
Dobrý deň pán Raven. Prosím Vás, aký je zdravotný stav mojej maminky Stanislavi (21.4.1945) ? Poradili by ste mi prosím, ako ďalej liečiť? Ďakujem a prajem príjemné dni. Katka. (Katka)
Foto
Něco mi říká, že by pomohla fyzioterapie, ale rozhodně by to chtělo zapojit do toho doktory.
Dobry den pane Ravene prosim Vas chtela bych se zeptat na svoji dceru na jeji zdravi co je hlavni pricinou toho co se s ni deje uzdravi se a bude mit deti budu babickou Helena 21.1.1982 Dekuji za vasi odpoved a preji krasny den. (Helena)
Foto
Dlouhotrvající problém, které mají příčiny v psychice.
hezký dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se můžu těšit na něco milého a pěkného, ptám se tentokrát sobecky pro svoji osobu, můžu? Děkuji. Rybka(Rybka)
Foto
Můžete - a osud vás nezklame. Samozřejmě i s tím, že překvapení je právě proto překvapení, že o něm nic nevíme.
Dobrý den, jsem pro svého přítele ta, s kterou chce strávit stáří ? Já: 13.1.1976 + Partner: 16.7.1975 Moc děkuji za vaši odpověď. (Petra)
Foto
Ano.
Dobrý den, nic mi do toho není, ale když se jedná o naše blízké, tak nám do toho něco je a chci se zeptat na mého tatínka, jak dopadne jeho boj s alkoholem ... ? děkuji(Sylva,17.9.1989)
Foto
Ne nadarmo nazval Jack London své knižní dílo Démon alkohol - a s démony se bojuje dost těžko.
Pekny den, pane Ravene. Doresi se do konce tohoto roku ma zadost o vecnem bremenu v muj prospech? Dekuji Avi(Avi)
Foto
Dořeší.
Dobrý den, Mágu ráda bych se zeptala na zdravotní stav tchána. Děkuji (Eva)
Foto
Karty dobré, jedna karta upozorňuje na možnost problémů z hlediska psychosomatiky - opakovaně prožívané starosti se mohou promítnout na špatné funkce orgánu.
Ravenku - obligátní dotaz ... poselství jedné kartičky pro mě ? Děkuji moc. Lili(Liliana, 16.6.1990)
Foto
Šestka Disků - úspěch - něco, o co se dlouho snažíte, se splní nebo v tom smyslu dosáhnete úspěchu. I kdyby to měl být třeba příspěvek na bydlení.
Dobrý den, pane Ravene, dočkám se někdy v budoucnu vnoučátka? Děkuji za odpověď přeji hezký den.(ZdV)
Foto
Dočkáte.
Zdravím, preji fajn den.Dcera na tento měsíc atestace. Da to, podaří se? Dekuji(Mamina)
Foto
Dá.
Krasny den,pane Ravene. Je vhodny pro me partner 7.10.82.ja 17.7.79. Dekuji(ivka)
Foto
Jo, to by celkem šlo.
Ravenku, co mam udělat pro zhubnuti-beham, jídlo hlidam, ale váha stagnuje. Asi začnu pit. Dekuji a krásný podzim. miluska(miluska)
Foto
Běhat je zbytečné, dobré je snížit kalorickou hodnotu jídla, jak se tomu kdysi říkalo, ještě k tomu budu psát nějaké chytrosti na svých argoni com.
Dobrý den pane Ravene, chtěla bych se zeptat ohledně mého vztahu s přítelem. Milujeme se a mám nějaké tušení, jako by chtěl náš vztah posunout dál (svatba). Myslíte, že by to do konce roku vyšlo? Dále se snažíme o miminko a chtěla bych vědět, zda se nám zadaří. Moc děkuji za odpovědi a přeji Vám hezký zbytek dne.(Lenka)
Foto
Může to být do konce tohoto roku, čili bude svatba a potom stěhování.
Dobrý den, Ravene, měním práci, budu tam úspěšná a spokojená? Děkuji(Eva)
Foto
Budete spokojená.
Dobrý den, Ravene, chtěla bych se Vás zeptat, kdy konečně potkám svého životního partnera? 🙂 Budeme šťastní? A vydrží nám to spolu? Děkuji a přeji hezký den.(Beranka 3)
Foto
Do konce ledna 2023.
Dobry den, Ravene. Tazi se s uctou a pokorou, kdy by mohlo přijít druhé ditko. to první jste mi odhadl přesně. Děkuji a at jste v teple. Debora(Debora)
Foto
Příští rok přijde vše, co si přejete.
Dobrý den milý Ravene. Mám k Vám velkou prosbu.Mám nemocnho syna,má 3.stupen invalidity.Podaří se mu v rámci milostivého léta vyřešit dvě nebo tři záležitosti, které by se mohly vyřešit a týká se to milostivého léta.To je jedna věc. A ještě zdvořile prosím, zda se také já uzdravím.Mám již delší dobu nějaké problémy a nevím co to je-něco s břichem,nebo žlučník,prostě něvím a teprve začátkem ledna bych měla jít na CT,čekací lhuty jssou velmi dlouhé.Srdečný dík za Vaši odpověd.Jste vzácný a nejlepší astrolog.Ještě jednou vroucí díky za odpověd.S uctou zdraví p.Alenka(Alenka)
Foto
Vašemu synovi se podaří problémy vyřešit, asi by bylo dobré si na toho vzít i nějakého právníka. To, co vás trápí, bude žlučník a chtělo by to operaci, CT byste měla zvládnout ještě letos, ale i když to bude v lednu, tak bude ku prospěchu věci.
Dobrý deň.Poprosim o zdravie a vráti sa mi bývalý vzťah? Ďakujem (Bliženkiňa)
Foto
Zdraví bude OK, vztah se nevrátí.
Dobry den, pane Ravene. Nemam dlouho praci,chci praci najdu ji do 1mesice? Dekuji Ivv(Ivv)
Foto
Bude to trvat o něco déle.
Dobrý den pane Ravene, dostudují mé dvě dcery ? Pokud ano, pro kterou z dcer bude maturita snažší ? Dcery jsou narozeny 22.9.2004 a 7.1.2006 Děkuji (Petra)
Foto
Bude to snadné a proveditelné pro obě.
Dobrý den pane Ravene. Ráda bych věděla, jak dopadne můj problém s okem, zda se dcera už konečně osvobodí od nepřátel a jak dopadne můj syn. Moc mě to vše trápí.Dekuji a zdravím Nar.12.11.1957(Ilona )
Foto
Problém s okem se bude lepšit, ale bude to ještě nějakou dobu trvat, dcera se možná přestěhuje a syn si najde jinou práci.
Zdravím, prosím o náhled na pracovní oblast do konce roku nebo i začátek příštího, čeká mne nějaký přesun nebo změna? Děkuji přeji hezký zbytek dne....... Bára nar. 29.3.1972(Bara)
Foto
Moc přesunů na vás nečeká, ale začátkem roku 2023 se objeví pár nových osudových nabídek.
Chci se zeptat na snachu Eva 20.3.1989. Najde si práci.chce vůbec pracovat. Moc děkuji za odpověď. (Lenka)
Foto
Bude to trvat dlouho, asi se jí moc pracovat nechce.
Dobrý den pane Ravene,chtěla bych se prosím zeptat na práci.Najdu v nejbližší době dobře placenou práci?Zuzana 1.7.1963.Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Práci najdete, ale bude to spojené s rekvalifikací.
Dobrý den, prosím můžete mi odpovědět, jestli syn brzy dostane zelenu kartu v USA? A v podleních měsících si ztěžuje, že se mu špatně dýchá, jestli jsou to problémy od srdce? Děkuji a moc Vás zdravím. (Ivana)
Foto
Zelenou kartu dostane, může mít nějaké cévní onemocnění z nedostatku pohybu.
Dobrý den pane Ravene, zlepší se někdy vztah mé matky k mému nynějšímu partnerovi ? Matka : 1952 Partner: 1975 Děkuji a přeji pěkný den (Petra)
Foto
Nezlepší.
Dobrý den Ravene, chtěla bych se zeptat na snachu-4.4.1986. Zdá se mi psychicky labilní a mám o ní do budoucna obavy, že nezvládne výchovu dětí a mám trochu problém s ní vyjít. Na co se mám připravit? Děkuji (Alena)
Foto
Asi jí budete muset občas pomoct.
Dobrý den, prosím Vás o výklad, co mne čeká v blízké budoucnosti v oblasti lásky-vztahů ? Čeká mne někdo nový, nový muž, vztah nebo se třeba ozve někdo z bývalých partnerů ? Děkuji moc a přeji příjemný sváteční den Gabriela(Alinka)
Foto
Čeká vás někdo nový.
Dobrý den pane Ravene.Prosím,chtěla jsem zeptat na bydlení.Mám od ledna prodloužit podnájem,nebo hledat jiné bydlení?Zuzana 1.7.1963. Děkuji za odpověď...(Zuzana )
Foto
Zatím ještě prodloužit nájem.
Dobrý den, Ravene. Je můj současný partner ten, s kým prožiji zbytek života? Je to ten pravý? Renata (Renata 1973, rak)
Foto
Vypadá to, že ano, je to ten pravý.
Vážený pane Ravene, poslední rok trpím nedostatkem sexu, bohužel jsem z toho smutná, nepřipadám si tak stará, abych vzdala sexuální život. Jak se s tím vyrovnat, co udělat pro zlepšení? Děkuji. Datum narození 30.8.1976 v 16,30, Praha.(Verča)
Foto
Snažit se najít vhodného partnera, začít cvičit tantru.
Dobrý daden,ráda bych vědlěla,zda sesynovi podaří ještě letos prodat byt neboaž příští rok děkuji.syn 3,8,1982(mamča)
Foto
Příští rok.
Dobrý den najdeme k sobě s mým ex cestu nebo společnou řeč, abychom spolu mohly vycházet já blíženec on skopec. Děkuji za odpověď. (Veronika)
Foto
Společnou řeč najdete.
Dobrý deň pán Raven. Prosím Vás, máme s priateľom Karlom (25.4.1970) bývať spolu alebo každý zvlášť? Ďakujem a prajem príjemný deň. Katarína (13.2.1975).(Katarína)
Foto
Každý zvlášť
Dobrý den,manzel chce abych za ním odešla do zahraničí,nemůžu se rozhodnout. Děkuji (Kamila)
Foto
Lepší bude pro vás zůstat.
Dobrý den zajímá mne Lenka 25.11.1973 mám šanci že budem spolu žít a od kdy děkuji Milan 22.11.1970(Milan a lenka)
Foto
Šance zde je.
Hezký den,mám přítele se kterým žiji v zahraničí,vztah trvá patý rok.Aktuálně jsme koupili dům.Vezme si mě a budeme mít ditě? Děkuji.Já 26.4.1989,on 7.6.1986.(Býčice)
Foto
Ano, je to velmi pravděpodobné.
Dobrý den,chci se zeptat jsem narozena 19.2.1972 v sobotu v 17.30 hod.a nikdo mi neni schopen říct jaké jsem znamení .Je to přelom .Jestli Vodnář nebo Ryby.Děkuji(Žán 1972)
Foto
Ryby
Dobrý den Ravene. Můj synovec má problémy ve škole se spolužáky. Chtěli bychom ho dát na jinou školu. Vyjde to (9.8.2013). Děkuji (Helena )
Foto
Vyjde to.
Dobrý den,mám asi rok nového přítele.Bude nám to klapat a časem je i v dohledu svatba nebo to vidíte jinak.Přítel Beran 1979 a já vodnář 1972 děkuji(Péťa 1994)
Foto
Bude vám to klapat.
Jaká bude zima tuha nebo blato.dik(Pavel)
Foto
Tuhá.
PEKNÝ DEŇ PRAJEM.V SEPTEMBRI SOM NASTÚPILA DO NOVEJ PRACE, JE TO PRÁCA NA DLHODOBO A BUDE SA MI V NEJ DARIŤ, ALEBO SI NÁJDEM NIEČO INÉ. ĎAKUJEM. (Zuzana)
Foto
Zůstanete v této práci.
Tak a zajímá mě chlap..potkám někoho vždyť to už nic pěkného mě nečeká?mám někam.odjet nebo lítat po seznamce..už nevím.(Neststna)
Foto
Dobré by bylo vyzkoušet všechny možnosti.
Dobrý den Ravene, jsem ráda, že jste znovu tady. Máme s manželem krizi. Trápí mě, že pro manžela je nejdůležitější jeho matka (čím je starší, tím je to horší) a já s dětmi ho moc nezajímáme. Co s tím? Díky za odpověď. (Nina)
Foto
Matka je psychopatka a psychopati mají obrovské charisma a velkou přesvědčovací sílu. Možná jednou místo elektromobilu vymyslí auta, která budou poháněná jedním psychopatem, zabudovaným do motoru. Tady se dá řict jedině - moudřejší ustoupí, jiná možnost by byla, odejít.
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda se mi bude dařit pracovně v nejbližší době. Děkuji za odpověď. 20.7.1962(Ludmila)
Foto
Bude, na to se můžete spolehnout.
Dobrý den,chci se zeptat čeká mě rozvod z manželem po 31 letech manželství.Jak to vidíte,bude vše v pohodě nebo se mám obávát.Děkuji (Žán)
Foto
Někdy je lepší něco ukončit ještě dříve, než se rozpadne vlastní silou, jak to tak vypadá, nemusíte se ničeho obávat, všechno bude dobré a možná i trochu zajímavé. Já sám jsem rozvedený třikrát a hádejte, co odpovídám na otázku, které tři dny byly nejšťastnější v mém životě?
Dobrý den, co mě čeká v oblasti lásky a vztahů? Kdy konečně potkám chlapa, se kterým budu šťastná? (září 73)(Eva)
Foto
Takových chlapů můžete potkat i více - a najednou nebudete vědět, kterého z nich zvolit, ale někdo takový se již brzy objeví.
Ráda bych věděla: jsem v očích mého přítele stále ta, co byla na začátku našeho vztahu ? Jsem narozena v kozorohu a přítel je rak. Moc děkuji. (Klára)
Foto
Vztah vypadá dobře, trvale a vytrvale, takže si myslím, že i v očích vašeho (nebo svého) přítele jste stále stejná.
Zajímá mě zdraví.. jak na tom bude moje mamka zdravotně dal.76 let.A moje zdraví co bych měla si hlídat.(Petule dcera)
Foto
To mi tak trochu připomělo moji matku, která by dnes měla 94 let - kdyby řídila svůj osud podle mých rad, u vás vypadá všechno dobře a harmonicky, co se zdraví týká, chtělo by to pouze více dodržovat pohybový režim, každý den se proběhnout a budete mít po starostech, co se zdravím.
Krásný den. Čeká mě ještě do konce roku něco hezkého? :-) V jakékoliv oblasti. Jsem Zuzana nar. 23.7.1979.(Zuzana)
Foto
Samozřejmě, čeká vás ještě hromada krásných věcí, je sic pravda, že svařák ani máslo vám asi nezlevní, ale i tak si najdete spoustu věcí, které vám mohou působit radost.
PEKNÝ DEŇ PRAJEM.DOTERAZ SOM NEMALA ŠŤASTIE V LÁSKE, PODARÍ SA MI EŠTE NÁJSŤ LÁSKU A PARTNERA DO ŽIVOTA? Ďakujem. (Zuzana )
Foto
Ještě budete nějakou dobu zápasit s osudem o šťastné partnerství, ale nakonec vyhrajete.
Zdravím, mám dotaz ohledně preventivní zdravotní prohlídky na kolonoskopii, jdu poprvé a chci se zeptat, zda bude vše příznivé? Jinak jsem zdravotně fit, cítím se tak. 20.7.1962 (Ludmila)
Foto
Bude to dobré, neříkám, že je to prima zážitek, ale budete alespoň vědět, že jste v pořádku.
Přejí krásný den,chci se zeptat jak dopadneme s manželem, Veronika a Antonín ,děkuji meč krát (Veronika)
Foto
Přijde čas sporů a vysvětlování, ale zůstanete spolu a vyřešíte i ostatní záležitosti, které mohou nyní působit rušivě na vaše soužití.
Mám dotaz ohledně dcery.zamiluje se?nějak se k tomu nemá ani nevyhledava.Jw ji 22 let děkuji.(Jasmina)
Foto
Zamilování, láska a posunování partnerství, všechno přijde.
Dobrý den,chci se zeptat jak se bude vyvijet náš vztah z novým partnerem on beran já vodnář.Bydlíme spolu půl roku děkuji(Jane)
Foto
U Vodnářů lze vystopovat určité prvky nestálosti v partnerství, ale toho byste si na sobě všimla, jinak z jeho strany nic nehrozí.
Pěkný den chtěla bych vedet,zda ještě v zimě nastoupim do prace či nikoliv a jak dopadne dnešní pohovor pracovní.dekuji za odpověď.(Romana)
Foto
Ano, nastoupíte.
Chtěla bych se zeptat ,jestli se synovi povede konečně dobře, narozený 1988.moc dekuju(Mama)
Foto
Povede, má dobré konstelace zvláště na přicházející rok 2023.
Dobrý den, přemýšlel někdy můj přítel nad tím, že je pro něj lepší spolu nebýt a rozejít se ? Partner: rak Parnerka: kozoroh (Dana)
Foto
Zřejmě ho to už několikrát napadlo, ale hlouběji nad tím ještě neuvažoval.
Dobrý den chtěla bych se zeptat na manželství,já Lenka 24.02.1966, Jan 15.8.1962 jak vidíte budoucnost. A chci se zeptat jak to vidíte u mě z práci. Zůstanu v práci kde jsem.Nebo je v dohledu nová. Moc děkuji. (Lenka )
Foto
Budou se vyskytovat kolem vás různé komplikace, které se ale postupně vyřeší a dořeší asi tak do konce března 2023. Nakonec zůstanete v té práci, ve které jste nyní.
Dobrý den ,jsem vdova ,najdu ještě někoho na zbytek života děkuji.(Dáša )
Foto
Samozřejmě, že ano, jak to tak vypadá, tak takové to "nejhorší období" už máte za sebou, nyní by vám měl osud přichystat nějaké lepší překvapení.
Zdravím Vás mohu se zeptat na budoucnost osobního života a zaměstnání, co mohu očekávat? Moc děkuji. (Lukyn beran)
Foto
Ono to v podstatě teď platí skoro pro všechny Berany - podmínky pro práci, zdraví a partnerství jsou dobré, nic zvláštního vás nečeká nebo nic nečekaného vás nepřekvapí, v březnu a v dubnu je možné, že přijdou do života menší komplikace ohledně partnerství.
Krásné dopoledne Ravene,mám otazníků ohledně zaměstnání čerstvé jsem nastoupila ráda bych tu vydržela ale myslím že to nedám. Co vy na to?(Simona)
Foto
Myslím, že to dáte, i když je to zjevně zpočátku nezvyk.
Dobrý den, co mě ještě čeká?(Vlaďka)
Foto
V kartách se ukazuje "práce na bytě", bylo by možné dokonce i stěhování, v partnerství se jeví "stabilita", zdraví bude sloužit.
Dobry den, je fajn, ze jste opět tady. Dáváte viru v lepsi čas. Chci se opět zeptat na dceru Janu. Potká v příštím roce lásku , se kterou bude stastna a čeká ji stabilní vztah? Zatim se nejak nedari . Dekuji mamka(Mamka)
Foto
Dcera potká lásku a čeká ji stabilní vztah, vše se jí splní.
Krásný den, co budoucnost a vztah s Michalem rovněž blíženec. (Veronika 24051983 )
Foto
Kombinace dvou Blíženců může snadno přinést do vztahu problémy, ale neměly by být neřešitelné.
Dobrý den, Ravene! Jak se bude dál vyvíjet vztah s mým přítelem/milencem? Děkuji(Šárka )
Foto
Nebude to asi přesně to, co si představujete, raději se připravte na možné komplikace, které se objeví zčistajasna.
Dobrý den, pane Ravene, jsem ráda, že je opět věštírna s Vámi. Čeká nás s manželem stěhování do lepšího bydlení? Příští rok? Děkuji. Datum narození 30.8.1976 v 16,30, Praha.(Veronika)
Foto
Určitě se příští rok přestěhujete, jak se říká "do lepšího".
Dobry den,chtela bych se zeptat na mamku,jestli se ji zlepsi krevni tlak?dojde mi balik v poradku?(Lenka)
Foto
Karty praví, že krevní tlak bude mít tendenci se zvyšovat, ale že jí pomohou léky od doktora - a balík dojde v pořádku, i když jsou teď na všechno trochu delší termíny.
Dobrý den, prosím, jak dopadne soudní jednání? Umožní mi vrátit se do zaměstnání? Děkuji za odpověď a přeji hezký den. (Lukáš )
Foto
Řekl bych podle karet, že ano, že vám umožní vrátit se do zaměstnání.
Dobrý den, vážený Ravene, čeká mě ještě něco milého? Nějaké milé setkání například s panem Radkem? Děkuji. Datum narození 30.8.1976 v 16,30, Praha.(Veronika)
Foto
Určitě vás čeká plno milých věcí, i když je pravda, že s panem Radkem to asi bude ještě pár týdnů, možná měsíců tzv. "zaseklé", ale i zde ledy povolí, chce to jen trpělivost.
Krásný den Ravene, podaří se mi prodat do konce tohoto měsíce nebo do konce tohoto roku byt 1+1 podle mých představ? A co nová láska, je někdo na obzoru? Děkuji (IJ69)
Foto
Nejsou na to dobré karty, spíše bych řekl, že to bude trvat déle.
Dobrý den přeji, jak to vidíte mezi námi do budoucna Magda 22.4.1978 a Milan 26.10.1977.moc děkuji a přeji vše dobré. (Magdaléna )
Foto
Mohla by koncem tohoto roku hrozit i menší krize, ale nic víc.
Dobrý den Ravene,co mě čeká do konce roku v oblasti vztahů? Nar.5.4.1969. Děkuji moc,mějte se hezky.(Zvědavá)
Foto
Možná budete s partnerem trochu více diskutovat a vyměňovat si názory, ale to je asi tak všechno.
Dobrý den, co zdraví, bude v pořádku? Děkuji. Datum narození 30.8.1976 v 16,30, Praha.(Veronika H.)
Foto
Zdraví bude OK.
Zdravím Vás a preji fajn podzimní čas. Čeká me s manželem neco pekneho v příštím roce? Treba cestovani , vnouče nebo svatba dcery? Nějaká radostná událost? Dekuji Zvedava😃(Zvedava )
Foto
Svatba dcery a vnouče.
Dobry den,co me jeste ceka do konce roku?je mozna vyhra?(Lenulik)
Foto
Kromě výhry snad všechno.
Dobrý den, vážený Ravene, měla bych si dávat v listopadu i dále na něco pozor? Děkuji. Datum narození 30.8.1976 v půl páté v Praze.(Veronika)
Foto
Obvyklý stav opatrnosti bude stačit, nevstupovat do vozovky na červenou, vyhnout se rudému šéfovi a podobně.
Ravenku prosím, jak jak se to bude vyvíjet s mojí prací? Zůstanu v té, kde jsem nyní? Nutně bych potřeboval změnu. Děkuji. (7.12.1966)(Pavel)
Foto
Zůstanete, zatím to tak vypadá.
Nastane někdy ze strany příteli, že si spolu už nebudeme rozumět, tak jak tomu je doposud ? Já : Kozoroh Přítel : Rak (Jana)
Foto
Jste oba takzvaná kardinální znamení zvěrokruhu, Rak je v současnosti trochu oslabený, jednou nastane chvíle, kdy si budete myslet, že máte pravdu, i když budete mít naprosto odlišné názory.
Dobry den, chtela bych se zeptat,jak se situace vyresi ohledne vztahu a financi.Dekuji moc za odpoved(Lenka)
Foto
Je bohužel možné, že se vztah kvůli financím rozpadne.
Ravenku, podívejte se mi prosím do Vašich karet, zda se mi podaří otěhotnět? A v jakém časovém horizontu? Děkuji. (1990)(Iva)
Foto
Během roku 2023 a mělo by to být celkem bez problémů.
Dobry den Pane čaroději Ravene. Mam dotaz ohledne syna a snachy. Dočkáme se vnoucete? Syn 33, snacha 28. Jsou zajištění, ale do potomka se jim zatim asi moc nechce a já se nechci ptát . Dekuji mama (Mama)
Foto
Nechte to na nich a vnoučete se dočkáte a všechno bude v pořádku.
Dobrý den Ravenku. Mám na Vás jednu otázku. Podaří se dceři najít vhodného partnera? Dočkám se ještě někdy vnoučátek? Děkuji. (říjen)(maminka)
Foto
Ano, podaří, karty ani já v tom nevidíme žádný problém.
Dobrý den, Ravenku, Ilča 7.12.65, mám ponorku v práci co by účetní, mám to překonat nebo se poohlédnout jinde .... Díky moc(Ilča)
Foto
Zkuste to zatím ještě překonat, budou na začátku roku 2023 nové příležitosti, které budou lepší než ty současné.
Dobrý den, ráda bych se zeptala: Změní má matka svůj negativní postoj k mému příteli ? Já kozoroh, matka vodnář, přítel rak. Děkuji (Petra)
Foto
Nezmění, Raci mají navíc ve svém znamení ještě Černou Lunu, to je takové znamení smůly, která se může projevovat třeba i tím, že dotyčného Raka ostatní pomlouvají nebo mají něco proti němu.
Dobrý den Ravene. Prosím podívejte se mi do Vašich karet na moje zdraví. Mám neustálé problémy s kolenem.Mám jít na výměnu kloubu, Bude se to lepšit? Nebo mě čeká operace? Děkuji. (20.10.1969)(Eva)
Foto
A jejda, tohle vypadá spíše na nové koleno, než že by se to zlepšilo.
Dobrý den Pane Ravene zajímá mne potkám nějakou novou známost děkuji Milan 22.11.1970(Milan)
Foto
Ano, potkáte, budete k tomu mít do konce tohoto roku asi tak dvě nebo tři příležitosti.
Ilona 7.12.1965, bude zvolen na prezidenta Petr Pavel ? děkuji(Ilona)
Foto
Nebude. To by se musel přijít poradit se mnou, ale to se nestane.
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz, kdyby Vám vyšel čas a za případné zodpovězení předem děkuji. Přežiji tuhle zimu ve zdraví a bez nějaké zásadní újmy?(Jana)
Foto
Ano, přežijete. Bez újmy a ve zdraví. Bez omrzlin.
Dobrý den Ravene. Chtěla bych se zeptat na můj zdravotní stav. Bude dobrý nebo mě čeká operace? Děkuji. (září 1990)(Blanka)
Foto
Opět se mi ukazují samé dobré karty, mělo by vše dopadnout podle toho, jak si sama představujete. Pozor, kdyby v těch představách byla operace, tak na ni půjdete, ale tím řečeno, že je nutná.
Dobrý den, Ravenku, Ilča 7.12.65, syn Jirka 15.6.87 se mnou 12 let nekomunikuje kvůli rozvodu, zlepší se jeho vztah ke mě ? Nezvedá mi telefony, už nevím , jak na to..... Děkuji(Ilča)
Foto
Zatím to nechte tak, jak to je, jsou zde dvě možnosti, buď se to zlepší nebo ne, ale v případě, že se to lepšit nebude, tak je téměř jisté, že se na syna Jirku nalepil psychopat, který jej ovládá.
Zdravim Ravene, rada bych se zeptala na svou pracovni oblast. Čeka mne nejaka zajimava pracovni nabidka. Nejak se mi nedari si splnit svuj sen. Dekuji. Katka(Katka)
Foto
Přijde změna k lepšímu a dost dobře možná si splníte i svůj sen. Bude to do poloviny ledna 2023.
Dobrý den Ravenku, prosím podíváte se mi na moji práci? Jsem v nové práci, která mě neskutečně baví, ale jsem tam ještě ve zkušební době. Nechají si mě tam? Nebo budu zase muset hledat něco jiného? Děkuji. (22.4.1996)(Irena)
Foto
Karty jsou dobré, takže si vás nechají.
Ravenku, prosím podívejte se mi do Vašich kartiček na mou práci. V minulé práci to byla katastrofa. Nyní hledám novou práci. Podaří se mi ji najít? Děkuji. (11.9.1990)(Hana)
Foto
Ptejte se všude, kde je to možné - a práce se najde a bude lepší, než ta předešlá.
Dobrý den Ravenku. Jsem ráda, že jste opět tady ve věštírně. Chtěla bych se zeptat na můj vztah. Stále jsem nepotkala toho pravého přítele pro trvalý vztah. Prosím Vás najdu ho? A kdy? Podaří se mi to do konce roku? Děkuji. (11.9.1990)(Hana)
Foto
Do konce tohoto roku jsou pro vás vyloženě krásné a hodnotné konstelace, tak to by v tom musel být čert, aby něco nevyšlo.
Hezký den přeji, prosím nahlédnout co mě čeká v listopadu? Vztahy, práce nebo obecně? Dekuji...... Květa 20.6.1975(Kveta)
Foto
Moc nových věcí zase nečekejte, objevuje se karta Vytrvání - setrvání, ta moc nových věcí do života nepřináší.
Dobrý den Ravene, sestěhujeme se ještě letos s partnerem? Přinese nám to radost a štěstí? Děkuji (Viky )
Foto
Je tady nějaká překážka, kterou ještě možná nevidíte, sestěhování se zpozdí.
Dobry den, bude pristi rok pro me a mou rodinu lepsi. Dekuji (Ivca)
Foto
Ano, bude.
Dobré poledne, spadne mi v listopadu do života správňáckej chlap se smyslem pro humor s vyrovnaným přístupem k životu i sexu. Kam mu naproti - kde mám zatřást :-)(Katka)
Foto
Nechte to zatím, asi tak do konce ledna 2023 běžet samospádem nebo přirozeně, ničím netřeste, ani se nesnažte kdekoliv vnucovat svou vůli, mělo by se to projevit takříkajíc v kladném slova smyslu.
Milý Ravene, prosím o odpověď: Mám nechat syna na soukromé škole, kde je teď a je to vše nějak složité - nebo se mu bude víc dařit na státní škole? Měl by školu změnit? Děkuji Máma-Beran (Máma Beran)
Foto
Pokud by byla možnost co nejdříve školu změnit, tak to udělejte.
Dobrý den Ravene, se sestrou /váhy a ryba/ máme společné plány. Vydaří se nám? Je to pro nás správná cesta? Děkuji(Váha)
Foto
Proč ne? Neříkám, že to musí fungovat napořád, ale může z toho být spolupráce třeba na deset let.
Dobrý den, já beran on váha, zůstat nebo odejít ze vztahu. Děkuji(Martina)
Foto
Zůstat, bojovat, zkoušet budovat vztah, pokud to nepůjde, tak konec.
kdy skončí válka na ukrajině(Jana)
Foto
Je to konflikt, který bych nenazval válkou, takže ani my, kterým do toho v podstatě vůbec nic není, nejsme ve válce, ještě nám nikdo neukázal kryty a nerozdal plynové masky ani nedal instrukce, kam se běžet schovat, až přiletí letadla s bombama, aby dorazily to, co tady začali amíci na konci druhé světové, takže nebudu dítě, které jde do školky označovat slovem babička, lidi občas sami neví, o čem mluví nebo o čem je řeč - no a kdy to skončí? Ruku na srdce, máte jiný dojem, než, že cílem je totální zničení Ukrajiny? My, Češi, když jsme byli v podobné situaci (a nikdo nám nikdy nepomohl a nepomáhal a ani dnes nám nepomáhá), tak jsme složili zbraně a řekli jsme si, že jednou prohranou bitvou se ještě neprohrává válka - a strašíme tady dodnes. A kdo od koho chce pomoc? Ono je to trochu podobné jako s tou sociální pomocí - jsme vychováni k tomu, že když někdo potřebuje pomoc, tak projevuje nesamostatnost a neschopnost zvládnout své problémy. Nebo máme dva metry na stejnou realitu? Já sám měl jednu takovou zásadu pro celý život a byl jsem s tím celkem spokojený - nikdy se nebudu plést do cizích záležitostí, protože mi do toho nic není a nikomu nedovolím, aby se pletl do mých záležitostí, alespoň dokud si budu myslet, že mám ještě svůj vlastní rozum. Potřebuje Švýcarsko od někoho nějakou pomoc nebo snad něco podobného samo nabízí? Učme se od úspěšných.
Milý Ravene, mám v práci hektické období, kdy se to sklidni? A najdu ještě lásku, co ještě letos? Preji hezké dny a děkuji za odpověď. Jarča 12.9.1974(Jarča)
Foto
Během ledna a února 2023 se vše ve vašem okolí zklidní.
dobry den Ravene,moje opetovna otázka na chlapa-milence 2v1.je tam někde?minule jsme poradil chodit do hospody a koukat.chodim a koukám,buď pije moc není vůbec 😀.mejte se hezky(kačka-cekacka)
Foto
Jasně, jak se říká, všeho s mírou, aby vás zase nezačali považovat za agenta BISu, ale pokračujte, jednou to musí povolit.
Dobrý den, pane Argoni, vyhraji už konečně v té Sportce : ))) ? Díky (Iwulenka)
Foto
Karty nejsou zcela odmítavé k této myšlence, ale neobjevila se vyloženě karta Kolo štěstí, která by to potvrzovala, sázel bych tedy dál, ale asi tak ty nejmenší částky, které by mě ještě udržely ve hře. Pokud má štěstí přijít, tak si vás najde.
Ravene, s přítelem jsme spolu 4 roky. Posune se náš vztah dál /např svatba, společné bydlení-a otázka u kterého z nás/? Děkuji, JJJ(JJJ)
Foto
Tady to vypadá, že jo, posune.
Dobrý den, pane Čaroději. Co pěkného mě čeká v listopadu (snad ne revoluce:-) ) - vidíte v kartách na obzoru chlapa, ze kterého se mi podlomí kolena :-). děkuju za odpověď(Kozorožka78)
Foto
Takhle, ono je možné, že jste již podobných chlapů potkala více, ale buď jste si nevšimla, že je to někdo, z koho se podlamují kolena nebo jste ho zcela normálně přehlédla, jak parní válec v mlze, ale dobré období opět na vás čeká - konec tohoto roku.
Zdravím Vás, mám dotaz na lásku, už bych si ráda našla někoho na delší dobu. Kdy někoho potkám? Lenka narozena 4.8.1980.dekuji vám. (Lena)
Foto
Teď bude dobré období na seznamování - konec roku až do začátku ledna 2023.
Zdravím, mám naději na zlepšení vztahů s rodiči, nebo ne. Nevím, zda má smysl ještě něco podnikat. Přijde mi vše zbytečné. Nebo se úplně přestat stýkat. Děkuji (Janina)
Foto
Na vašem místě bych to ještě jednou zkusil, kdyby to vypadalo beznadějně, tak bych vztahy s rodiči ustřihl úplně, tady to vypadá, že vám do těch rodinných vztahů ještě někdo plete (příbuzný? Dobrý známý?)
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na syna 15 let - má stále nějaké zdravotní problémy - bolesti břicha, hlavy. Dle vyšetření lékařů je naprosto v pořádku. Jaký má syn skutečný problém? Děkuji. Bezradná máma(Máma)
Foto
Chtělo by to znát názor psychologa.
Dobrý den pane Ravene, kdy už konečně potká moje dcera /Střelec/ muže, se kterým bude šťastně žít, který ji bude milovat, ne jen zneužívat. Je někde poblíž ní takový? Když ano, tak kde?? Děkuji za odpověď(máma)
Foto
V prosinci tohoto roku, setkají se náhodou.
Dobrý den. Zatím si píšu s jedným mužem že seznamky, bude z toho vztah anebo co říkáte podle karet. Setkáme se? Iva 19.3.1976 a Petr 16. 12.1977(Iva)
Foto
Bylo by dobré se setkat hned jak k tomu bude příležitost, tady to vypadá na vztah tak 50 na 50, jediné, co se musíte ujistit, že muž nehledá vztah "korespondenční", neb i tací jsou mezi námi, potom se můžete upsat k smrti a v reálu z toho nic není.
Mily Ravene,rada bych se zeptala na obvykle veci-hlavne jak to bude s mym zdravim dal,vztah s trvalym partnerem a v neposledni rade finance…. Moc dekuji a preji klidne dny….(Aďule)
Foto
Karty dobrý, všechno dobrý, bude dobré si na zdraví dávat pozor, ale takový ten normální pozor, nemusí to být žádná křeč a bude všechno v pohodě. Všechno ostatní se přizpůsobí.
Dobry den, kamaradka ma vztah se starsim muzem, bude jim to uz fungovat, nekolikrat se rozesli , byl ji neverny . (Iva)
Foto
Podle karet se toho v tomto vztahu moc nezlepší, takže je možno o čekávat, že starší muž si bude chtít znovu vyhodit ze svého staršího kopýtka, na druhou stranu je to aspoň ukazatel toho, že je ještě normální a jakž takž zdráv a vesel.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat prosím na práci, jsem v nové,od října, ale nejsem moc nadšená, je to denně spousta informací a ani kolektiv k tomu moc nepridáva, je to takový divný přístup i od nadřízené. Mám zkušební dobu do konce roku, můžete mi prosím říct co dál? Zůstanu tam příští rok nebo mne vyhodí, zaucim se?nebo poraďte jak co dělat. Děkuji za odpověď. 19.6.75(Jana)
Foto
Zkuste vytrvat, nevyhodí vás, v budoucnosti bude všechno fungovat o něco lépe a radostněji.
Dobrý den, jaký bude prosím pro naši rodinu příští rok. Zdraví, finance. Zlepší se vztahy se zbytkem rodiny. Děkuji Mamka(Mamka)
Foto
Celkově, což představuje takový ten průměr úspěšnosti pro celou rodinu nebo rodinu, kterou vnímáme jako celek, jsou dobře všechny konstelace, takže nemusíte mít strach z roku 2023.
Dobry den, cekaji me nejake zmeny v lasce a v praci. Aby priteli zkolaudovali dum , chybi mu jediny papir , dokaze ho sehnat a bude to ok.Najde bratr lasku .Dekuji(Iva)
Foto
Všechno vypadá dobře a proveditelně, od sehnání kolaudačního papíru, až po spokojeného bratra s novou partnerkou.
Rawenku prosím 11.11. Mě čeká důležité lékařské vysetreni,dopadne v pořádku? A jak na tom budu se zdravím dále? Díky moc za odpověď, přeji krásné dny.Blizenkyne 27.5.1958(AŤKA)
Foto
Karty jsou na to dobré, všechno bude v pořádku.
Váš dotaz Zdravím, pane Argoni, chci se zeptat na situaci v partnerství: já 5.10.1983(ve 22:30), partner 2.10.1966. Pretrva vztah? Mělo by to smysl s 30. 3. 1981? Můžete mi poradit, vo vidíte? (Misa)
Foto
Spíše se pokuste o zachování původního vztahu, tedy i o přetrvání.
Dobrý den, prosím o radu. Jak to budu mít příští rok s prací. Podnikáme s manželem a nevím, zda ukončit nebo vytrvat. Děkuji Jana(Jana)
Foto
Karty jsou spíše takové k zamyšlení než aby rovnou jásaly, že to budete mít dobrý. To byste museli podnikat skutečně v něčem tak debilním, jako třeba prodej dřevěných kapesníčků do smokingů a žaketů, abyste se tím uživili (potom byste dostali dotace) nebo byste to museli mít skutečně dobře naplánované a domluvené, jinak to ukazuje spíše na potíže.
Dobrý den, prohrála jsem soud o alimenty, odvolat se už nemůžu. Za dva roky mohu znovu zkusit podat návrh, doteď jsem se hájila sama, mám investovat do advokáta nebo to vzdát? Mám pocit marnosti. ... Děkuji za radu. (Verča)
Foto
Na tohle bych se musel podívat trochu podrobněji, ozvěte se mi, třeba přes argoni tečka com.
Dobrý den, pane Ravene.Moc prosím,o výklad.Najdu si ještě letos,pritele?A prosím,ještě, zdraví,me rodiny,hlavně malého,vnoucka (kozoroh).Moc Vam dekuji a přeji,hezky, zbytek dne. Ila(Ilona)
Foto
Říkáte letos, což jsou necelé dva měsíce, ale i tak to karty na 100% nevylučují, přítele hledáte již delší dobu, zatím nic, ale - i když to asi nebude do konce tohoto roku, ale do konce února 2023, se někdo zajímavý objeví. Jak se vždycky říká, že se někdo "objeví", bylo by asi docela překvapení, kdyby prošel zdí a najednou stál v pokoji a sám by nevěděl, jak se tam dostal, spíše se vyplatí vlastní snaha po ovlivnění osudu, prostě hledat, hledat, hledat, kdo hledá, najde, i když často něco úplně jiného, než původně hledal, ale i to je krok ke štěstí. Zdraví bude v pořádku. Tak nějak samo od sebe, raději bych se v tom moc nevrtal.
Dobrý den,jen jsem se chtěla zeptat jestli seženu práci jsem v důchodu a mám strach,že nezaplatíme energie,a jestli můj syn si konečně najde ženu.Já 27.2.1956,Syn 24.6.1986 děkuji(anajnec)
Foto
Váš syn si ženu najde, je možné, že již do nového roku 2023 vstoupí bok po boku své nové partnerky, horší to bude s tou prací, tady bych se spíše asi snažil informovat na všechny možné úlevy, příplatky a sociální vymoženosti tohoto státu (nesmějte se, někdy se fakt i něco zadaří)... no dobře...
Krásný dobrý den, jak prosím přežiji konec roku já ?(Bea)
Foto
Řekl bych, že v pohodě, máte ve výkladu karty na práci, kariéru, hmotné zabezpečení a pevné zdraví, takže vám nic nehrozí a hrozit nebude.
Ravene, ráda bych se zeptala na syna Jonáše, má zájem o hraní na kytaru, basu, bubny...jak to vidíte, mám ho v tom podporovat? Zakousne se do toho ? Bude spokojený sám se sebou? Děkuji, milující máma(Máma)
Foto
Taková ta doba, kdy bylo dobré, téměř chvályhodné, když se mladý člověk pokoušel na něco hrát a potom zkoušel vystupovat na veřejnosti, potom založil nějakou slavnou kapelu a užíval si slávy a peněz, je už definitivně za námi. Dnes by to muselo být spojené s businessem, takže, kdyby se vašemu synovi podařilo něco z toho, co hudebně provozuje "prodat", čili by z toho udělal zisk, třeba by začal někde vystupovat za peníze, tak ho v tom podporujte. Jinak bych si to asi rozmyslel a snažil se ho přitáhnout třeba k programátorství, protože v budoucnosti se bude obchod točit spíše kolem počítačů než kolem bicích nástrojů.
Dobrý den, mohl byste mi, prosím vyvěštit, co mě čeká v lásce, jsem nyní sama, tak jestli se objeví někdo nový. (Susa)
Foto
Konec listopadu a celý prosinec tvoří velmi dobré období na to, abyste si někoho zajímavého našla. Popřípadě, aby se objevil.
Dobrý den, odkdy budu pracovat, mám na mysli, kdy bych asi tak výhledově mohla s potencionálním zaměstnavatelem uzavřít pracovní smlouvu.(Sylva, 14/8/1985)
Foto
Od listopadu 2022.
Dobrý den, pane Argoni, jak přežiji já konec roku ? Čekají mne nějaké hrůzy, na které si dát bacha nebo si mohu oddychnout a bude i něco pozitivního. Moc děkuji. Tereza(Tesinka)
Foto
Jestli vás čekají hrůzy, to záleží na tom, z čeho máte strach a co vás ještě nevyděsí, i když to může být nepříjemné a pro ostatní třeba i lehce dechberoucí, ale jak to tak vypadá, může se vám stát, že na opuštěném hradě potkáte bezhlavou postavu, celou v bílém nebo trojhlavého psa nebo i pětihlavého psa s lidskýma hlavama, co by to asi tak mohlo symbolizovat?, ale reálné nebezpečí, v případě, že si tyto příšerky sama k sobě nepřipustíte zde není prakticky žádné. Největším strašákem teď asi bude zdražování potravin, ale nikdy jsem neslyšel, že by zdražování děsilo turisty na starém hradě. Každá situace má prostě svého strašáka a má také své vlastní řešení, proč to říkám, protože lidi jsou často zmatení a začnou řešit něco úplně jiného. Snažím se prostě vždy řešit pouze to, co mi konkrétně hrozí a lidi se pak ptají, jak to děláte, pane Argoni, že jste tak úspěšný? Dělám pouze to, na co stačím, jak by řekl spisovatel Raymond Chandler ústy Phila Marlowa.
Zdravím, Ravene, podaří se mi udělat všechny zkoušky v tomto školním roce v pohodě? Díky, Mára 1998(Mára)
Foto
Vyšla karta školy, vědění a studia - Šestka Mečů - což obvykle znamená také úspěch při nebo ve studiu.
Dobrý den, prosím o radu, co dělat-nedělat. Byla jsem párkrát venku s jedním muže, je celkem neodbytný, a bohužel mu moc nevěřím a myslím, že mu jde jen o to mě dostat do postele, že má ještě i jinou další ženu. Jak to prosím je, co s námi bude dále ? Je celkem neodbytný a je mi to nepříjemné. Barbora, 1985(Baju)
Foto
Inu, objevila se karta Milenci, to je taková karta na vztahy, které ale nemusí být zrovna příjemné a nekonfliktní, takže pokud necítíte vůči tomuto muži prudkou spalující touhu, tak by bylo lepší z počínajícího vztahu rychle vycouvat. Jsou bohužel muži, kteří si neuvědomují, že projevovat se příliš "naléhavě" je často spíše na škodu věci, což se zdá být právě tento případ.
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, jestli byste se podíval na karty a zeptal se jich, jestli se bude Tereza-16/6/1993 stěhovat a případně, jestli to stěhování vyjde ještě letos, jelikož o něj pořád moc usiluji a pokaždé se vyskytne nějaký problém, tak stěhování se odkládá. Mockrát děkuji(Tee)
Foto
Spíše to vypadá na stěhování příští rok, teď mohou být problémy i s tím, že ceny čehokoliv se prudce mění nahoru, dolů, do stran, lepší by bylo ještě počkat, pokud to není vyloženě životně nezbytné či nutné.
Drahý Ravene, odhodlávám se k žádosti o zvýšení platu. Je nyní vhodná doba...bude mi vyhověno? Díky, Jana(Jana)
Foto
Přestaňte se odhodlávat a prostě si tu žádost podejte. Nevím proč se tady lidi pořád stydí přiznat si, že něco potřebují, většinou jsou to peníze a že za každý nedostatek nebo za každou potřebu se má člověk stydět. Ve skutečnosti není hanbou prudce zbohatnout, ale není ani hanbou prudce zchudnout, to se prostě ve společnosti, která všechno měří na peníze, může stát každému.
Dobrý den, zajímá mě, jestli se mi podaří najít práce. Hledám si na inzerát, tak jestli se už konečně usměje na mě štěstí. Pořád hledám, ale bohužel je to zatím špatné, už nejsem z toho moc nadšená, když jsou jen pořád samé neúspěchy. Děkuji Jana-14.12.1972(Jana)
Foto
Zkuste změnit taktiku hledání, například by bylo dobré zapojit do hledání známé, příbuzné, přátele, kamarády, bylo by to účinnější, než hledání přes inzerát, myslím, že ty doby, kdy se dalo najít něco kloudného přes inzerci, jsou již dávno za námi.
Dobrý den, Ravene, mám kamarádku narozenou M, můžu jí věřit? Netají mi nějaké věci? Děkuji. Johca(Johca)
Foto
Jak to říkali naši předkové, tátové a dědové, když ještě byli součástí semknutého šiku bolševiků - důvěřuj, ale prověřuj.
Dobrý den Ravenku, prosím o odpověď zdá má budoucnost tento vztah žena nar.27.5.1958 a muž 6.12.1975.velký věkový rozdíl...díky moc za odpověď (AŤKA)
Foto
Věkový rozdíl by ani tak nevadil, ale spíše bych se obával ekonomických překážek, které se ještě objeví.
Dobrý den, pořád miluji Pavla, myslí na mě taky? Uvidíme se ještě někdy? Děkuji(Eva)
Foto
Nejsou na to příliš dobré karty, spíše to vypadá, že Pavel to bere víceméně sportovně, navíc má ještě jiné zájemkymě a potom se špatně koncentrují myšlenky pouze jedním směrem.
Milý pane Ravene, zlepší se prosím už toto období a naše finanční situace? Díky, věrná Blíženkyně (Iwulenka)
Foto
Zlepšení bude pomalé a váhavé, ono to spíše vypadá, že nás osud nebo pánbůh, či co to je nad námi (nemyslím politiky, ale spíše takové ty vyšší síly) zkoušejí, jak budeme reagovat na zhoršující se podmínky. Krysa, která proběhne bludištěm, aniž by se cestou ztratila nebo se utopila či sežehla plamenem, dostane nažrat a bude si smět schrupnout do příštího úkolu.
Hezké dopoledne, Ravene, co mě čeká v následujících měsích pozitivního? Děkuji mnohokrát , Jane(Jane)
Foto
Upevní se vaše pracovní pozice a dostanete přidáno. Partnerství bude v pohodě, nic špatného vás nečeká.
Dobrý den, začnu řídit auto, které jsem dostala od rodičů? Děkji, Jana(Jana)
Foto
Ano, začnete, i když máte něco jako strach, zábrany, obavy, přemýšlíte, jestli se takhle neprojevuje syndrom, zvaný trauma z dětství, kdy vám zlé děti na pískovišti zešlapaly autíčko do umělohmotné placky, ale buďte klidná, nic takového neexistuje, to byla tak zábava pro starýho Freuda, vy můžete všechno vyřešit jednoduchým způsobem, jak se říká, skočit do studené vody a snažit se zase vyléze ven. Je to nejjednodušší cesta k úspěchu.
Hezký den, ráda bych se zeptala na práci. Práce mě baví, ale kolektiv ne. Připadá mi, že jsou všichni podrazáci, žalují na sebe, lezou mi do pc ... Váhám, zda odejít nebo zůstat .... poradí mi karty jakou cestou se vydat? Moc děkuji. (Nika)
Foto
Jak to tak čtu, ocitla jste se v normálním českém kolektivu, lepší asi nenajdete, bude tedy nejlepší cestou pro vás snažit se věnovat práci a sloužit oddaně pracovním cílům - po čase se celková situace pro vás zlepší a budete spokojená. Jinou práci byste v této době hledala jen těžko.
Hezký den , pane Ravene, podaří se můj nový záměr , spolupráce ? Má budoucnost? Děkuji, Joha Váha(Joha)
Foto
Pozor, nebude to jednoduché, podle karet, speciálně podle Osmičky Mečů se bude někdo, koho možná ani neznáte, znažit o narušení nebo přímo zrušení zamýšlené spolupráce. V zásadě to tedy není marná myšlenka, ale jak už to tak bývá, jakmile se vyskytne myšlenka na jakékoliv "řešení", hned vyskočí celá banda psychopatů, kteří se snaží jakýkoliv rozumný záměr zmařit.
Dobrý den, ustojí naše manželství stávající krizi? Děkuji(Marta)
Foto
Ano, karty jsou na to dobré, ustojí. Asi by to chtělo hlavně trochu osvěžit vzájemnou komunikaci, snažit se domluvit na způsobu, jak se budete domlouvat, když se jednomu nebo druhému nebude něco líbit a krize bude zažehnána.
Dobrý den, jsem naštvaná na bývalého přítele, že mě (ač jsme se po rozchodu vídali jako přátelé) najednou zablokoval na FB a kontakt utnul. Je pro to nějaké vysvětlení? Zdravím a děkuji. (Romča)
Foto
Tak to není moc dobře, jak by řekla Jolanda, vidím "velký, špatný", vysvětlení je celkem jednoduché - je v tom jiná žena, která se o vašeho bývalého přítele v současnosti snaží a protože si ho tzv. "hlídí", tak mu přikázala, aby si vás zablokoval.
Dobrý den Ravene, ráda bych se zeptala na Lukáše, zda se naše tajné schůzky mohou změnit v oficiální vztah? Mně by se to líbilo, ale u něj si nejsem jistá :-) Děkuji. (Veronika)
Foto
Nepůjde to, bohužel, karty jsou spíše odmítavé, nemohu říct, proč přesně tomu tak bude, ale bohužel to nevyjde. U Lukáše to vychází asi tak, že jemu vyhovuje a bude i nadále vyhovovat přesně ten styl, na který jste si zvykli v současnosti, ale nic měnit nebude chtít. Takže, pokud se vám to líbí, tak buďte ráda i za to, co máte.