Je dnešní den trochu prokletý? V tento den v roce 1865 byl zavražděn Abraham Lincoln, v roce 1912 se potopil slavný Titanic a o 77 let později přišlo při fotbalovém zápase na stadionu Hillsborough o život 96 diváků. V roce 2010 došlo tento den k výbuchu islandské sopky Eyjafjallajökull a v roce 2013 Kavkazané zaútočili bombami při Bostonském maratonu. Na tento den připadá také výročí zahájení války Severu proti Jihu v roce 1861. Co nás čeká letos?  

Numerologický rozbor Lenky Suchardové
Tento den přináší lidstvu určité pozastavení, zamyšlení a pochopení. Upozorňuje na chaos, na vytrácení se smyslu, na nedodržování či porušování pravidel přírodních či lidských. Něco musí být ukončeno, zrušeno, zničeno, aby došlo ke zmatkům a nastartoval se úklid a přehodnocení situace, priorit, přenastavení dosavadního systému atd.

Hlavními tématy jsou čísla 18 až 27. Tímto úsekem tento den neustále probíhá. V každém roce je na jiné úrovni.  Titanic byl spojen s dvacítkou, ta přináší oběti; stadion Hillsborough byl pod vlivem 27, což značí destruktivní chaos; islandská sopka byla ovlivněna 18, ta patří do přírodních živlů, na Bostonský maraton měla vliv 21, která se chce zviditelnit porušením pravidel a zákonů.

Letošní rok je ve znamení 24. Můžeme tudíž očekávat jakékoliv upozornění na vztahové záležitosti, soužití, spolupráci. Buď se setkáme s pomocí, péčí, starostlivostí, láskou nebo bezohledností, manipulací, využíváním a nenávistí.

Každý by si měl uvědomit své myšlení a chování nejen vůči ostatním, ale především k sobě. Tento den nabízí otevřít doširoka své srdce a vnímat krásu, vůně, hudbu, všechny harmonizující vlivy. O to více si všimneme těch lidí, kteří nejsou spokojeni sami se sebou a budou se snažit vše pěkné ničit, na vše se mračit a kritizovat.

Úspěšně si takto roztřídíte své nejbližší a těm, kterým je ouvej, se pokuste pomoci, mají-li zájem a vidíte-li možnost úspěšného posunu.