Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Manželství až na věky? Vyberte si partnera podle čtyř živlů zvěrokruhu!

/
  • (Shutterstock.com)
    26. srpna 2016 ● 06:00

    Šťastný vztah až do smrti? Pokud máte pochybnosti, pak na to jdete asi špatně. Nestačí totiž jen to, že je váš vyvolený svobodný (případně rozvedený), ale důležité taky je, zda k sobě pasujete podle čtyř živlů zvěrokruhu. Jak to vypadá s vaší partnerskou kompatibilitou, pokud jde o živly?

  • 1.

    Oheň

    Autor: Shutterstock

    Znamení: Beran, Lev a Střelec

    Představitelé tohoto živlu jsou vášniví, výbušní, spontánní, ale taky srdeční. Proto potřebují podobně založeného partnera – a to nejen do postele. Je téměř nemožné, aby si muž a žena, kteří se narodili v tomto znamení, nerozuměli. Jestli jste teprve na začátku výběru, pak hledejte ohnivý živel a váš partnerský život bude vášnivý v pozitivním slova smyslu. Beran potřebuje chválu (takže nezapomínejte a chvalte) a poctivost, Lev obdiv (neustále mu říkejte, jak je úžasný) a Střelec reaguje nejlépe na společné nadšení pro věc.

  • 2.

    Země

    Autor: Shutterstock

    Znamení: Býk, Panna a Kozoroh

    Základním poznávacím rysem těchto tří znamení je praktičnost, zodpovědnost, důkladnost, opatrnost, střízlivost a konzervativní přístup k životu. Nikdo nejsme dokonalí a tahle trojka to ví moc dobře, takže je fajn, když oceníte aspoň jejich úsilí. Nemají rádi změny, jsou spíše melancholici. Býci milují pohodlí a styl, takže rádi rozhazují (když jsou peníze) a nebudou vám vaše útraty vyčítat. Panny se o vás budou starat a milovat vás, Kozoroh nesnáší plýtvání a extravaganci, obdivuje šetrnost a vytrvalost.

  • 3.

    Vzduch

    Autor: Shutterstock

    Znamení: Blíženci, Váhy a Vodnář

    Vzdušný živel je sangvinik, který neustále potřebuje komunikovat. Blíženci, Váhy i Vodnáři jsou šťastní, když mohou mluvit, a nejhorší pro ně je, když mluvit přestanete. To si pak myslí, že jste na ně naštvaní nebo snad i něco horšího. Takže, s lidmi těchto tří znamení mějte neustále dialog, poslouchejte je a dávejte najevo, že vás zajímají. S Blížencem se nebudete nikdy nudit (tedy obvykle, pokud nemají špatnou náladu), Váhy mají rády mír a harmonii, takže se nerady hádají, a Vodnář se může jevit, že je tak trochu v oblacích, ale není to tak – jen potřebuje hlubší intelektuální diskusi, třeba na téma lidstvo.

  • 4.

    Voda

    Autor: Shutterstock

    Znamení: Štír, Ryby, Rak

    Pokud jste si vyhlídli partnera, který je narozen v jednom z těchto tří znamení, pak věřte, že má rád upřímnost a je srdcař. Nic na světě nemůže soupeřit s oddaností a láskou těchto vodních živlů. Raci si cení nade vše rodiny, Štíři mají rádi pevné svazky a Ryby se snaží s každým vyjít za všech okolností. Lidé narození v těchto třech znameních jsou empatičtí a díky tomu jsou někdy i zranitelní. Neubližte ji a nešlapte po jejich citech. Tak jak? Každopádně nezapomeňte, že osobní rozhodnutí a vaše intuice jsou mnohem důležitější a mocnější než horoskop. I když – něco na tom bude.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz