Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Můžou spolu pracovat dva Berani nebo dva Lvi? Hvězdy říkají ano, ale…

/
  • (Shutterstock.com)
    14. října 2016 ● 06:00

    Zajímá vás, jestli jste kompatibilní s někým, kdo je narozen ve stejném slunečním znamení? Tedy, v pracovním procesu. Pravda je asi taková. Buď to bude ráj, nebo peklo na zemi. Zkuste zjistit, jaké vlastnosti se promítají do společného tvůrčího procesu a co s tím můžete udělat.

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com

    Když se v práci potkají dva Berani, je to často pěkná Itálie plná výbuchů. Berani jako kolegové mohou být nekompatibilní v případě, kdy se pořád snaží trumfnout toho druhého nebo když je jejich hlava až moc tvrdá. Chce to občas kompromis, ovšem někdy může být vaše impulzivnost pro pracovní výsledek inspirující.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com

    Býci spolu obvykle velmi dobře vycházejí, protože mají dobrý a stabilní charakter. Zbytečně se nehádají, když nemusí, a pokud už se dohadují, tak o financích nebo o něčem, co naruší jejich stabilitu.

  • 3.

    Blíženci

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com

    Blíženci na pracovišti můžou znamenat erotickou pohromu (pokud jde o rozdílná pohlaví), protože moc rádi flirtují. A nemusí to ani myslet vážně, jen z toho mají radost. Radost jim ovšem dělají taky vášnivé diskuze o čemkoli, samozřejmě i o práci. Ovšem dlouhodobě je kompatibilita běh na dlouhou trať – jakmile jeden začne druhého nudit, je zle.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com

    Dvojice Raků může být slučitelná jen v případě, že si jeden druhého bude vážit a budou to dávat najevo. Většinou jde o velmi emoční pracovní vztah, a když selže, často to skončí hádkou nebo dokonce slzami.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com

    Vztahy mezi dvěma Lvy bývá většinou neslučitelný nebo velmi komplikovaný, to proto, že jeden nebo druhý cítí silnou potřebu být králem a vůdcem. Někdy to funguje tak, že si pomyslné královské žezlo tihle dva přehazují, ale skutečná rovnost je vzácná a spíše nemožná.

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com

    Dvě Panny na pracovišti můžou znamenat milý zápas v nebi. Každý z nich má vysoká očekávání od toho druhého, což může vést ke sporům. Spíše často si dvě Panny ale vzájemně pomáhají, aby se staly lepšími lidmi. Zejména tehdy, když si skládají komplimenty.

  • 7.

    Váhy

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com

    Váhy jako spolupracovníci mohou fungovat jen tehdy, když se oba naučí vybrat si pro sebe tu správnou bitvu. Je ironií, že každá Váha touží po harmonii, přesto občas bude plná zášti nebo bude neodbytně trvat na splnění každého detailu. Kompatibilita pak závisí na tom, jak se s tím obě Váhy poperou.

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com

    Ačkoli dva Štíři spolu obvykle dobře a rychle vycházejí, jejich vztah nemusí být kompatibilní od začátku, co vstoupí do stejné kanceláře. Docela často spolu bojují a někdy dojde i na citové otřesy. Jejich vztah na pracovišti může fungovat, ale vždy mezi nimi bude hodně vášnivých rozdílů.

  • 9.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com

    Aby k sobě našli dva Kozorozi cestu, bude to trochu déle trvat. Moc dobře totiž ví, že ten druhý potřebuje hodně prostoru pro sebe, jinak nebude v pohodě. Kozorozi vždy respektují toho druhého, jeho soukromí i pracovní čas, i proto spolu nakonec vytvoří hluboké pouto stejných hodnot.

  • 10.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com

    Dva Vodnáři jsou pracovní partneři, kteří se navzájem podporují a povzbuzují, rádi prozkoumávají toho druhého, jak si v práci vede. Někdy jsou sice trošku sobečtí, což může vést k ignorování emocionálních aspektů jejich vztahu – zvláště tehdy, když nemůžou odvrátit vzniklé problémy.

  • 11.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com

    Ryby jako kolegové se mohou jevit jako velmi kompatibilní, protože mají obvykle stejné sny a plány, ale je to jen zdání. Ve skutečnosti jim o jejich uskutečnění nejde. To může vést k problémům. Oba se musí ujišťovat o tom, že ten druhý není žádnou obětí a že ve skutečnosti jsou opravdu na stejné lodi.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz