Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Největší astromýty o lásce? Těmto pěti nevěřte doslova!

/
  • ...
    ... (Shutterstock)
    20. října 2016 ● 06:00

    Jakmile jde o lásku, nemálo z vás se obrací na astrologii a začne hledat odpovědi na otázky, jak najít toho pravého, kde ho hledat a jak si ho udržet. Jistě, je fajn nechat si poradit od hvězd, ovšem ve finále to může být všechno docela jinak. Jaké největší astrologické mýty mezi lidmi panují?

  • 1.

    Mýtus 1: Stejné sluneční znamení = stejné souznění duší

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Je mnohem víc věcí, díky kterým si s tím druhým rozumíme. Upřímně. To, co nás s tím vyvoleným spojuje, jsou i jedinečné kombinace energií, které mohou způsobit na jedné straně katastrofu, na straně druhé naopak úžasnou kompatibilitu. To, že jste oba narození ve stejném slunečním znamení, sice naznačuje, že máte podle hvězd podobné charaktery, ale ani astrologie nemá patent na partnerské štěstí. Úspěch vztahu nezávisí jen na Slunci, ale taky na Měsíci a dalších planetách, které naši povahu určují. Takže ve finále je všechno mnohem složitější, než se může zdát.

  • 2.

    Mýtus 2: Perfektní na papíře = perfektní v reálu

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Tenhle mýtus následuje hned za tím prvním. To je druhá strana astrologické mince – že vy dva můžete sice vypadat skvěle a kompatibilně na papíře, ovšem při osobním setkání to může být jinak. Tohle moc dobře víte, zvláště pokud randíte po internetu. Na sociálních sítích může ten druhý vypadat skvěle, úžasně a naprosto dokonale, ale v okamžiku, kdy se s ním setkáte, zklamaně zjistíte, že chemie prostě nefunguje.

  • 3.

    Mýtus 3: Načasování je nade vše

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Tenhle třetí mýtus je skutečný „lamač“ srdcí. Navzdory tomu, co všichni astrologičtí experti říkají, nikdo nemůže pozitivně předpovědět, kdy potkáte lásku svého života. To prostě není v silách nikoho. Hvězdy sice mohou říkat, že ideální den pro nalezení nové lásky je pro Váhy čtvrtek, ovšem existuje mnoho lidí, kteří vám můžou vstoupit do života. V případě pochybností si „otestujte“ více uchazečů o vaše srdce, a to dřív, než si je k sobě nastěhujete. Bez ohledu na to, co říkají hvězdy.

  • 4.

    Mýtus 4: Magický úplněk

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    Číslo čtyři? Úplněk a romantika. To je přece jasné jako facka, aspoň vám to neustále astrologové říkají. Ovšem jen to, že je Měsíc v úplňku, ještě neznamená, že v ten večer někoho najdete. Jistě, díky úplňku budete mnohem emotivnější, ale jak sami dobře víte, někdy je příliš emocí na škodu. Raději počkejte, než uděláte nějaké zásadní rozhodnutí.

  • 5.

    Mýtus 5: Astrologové jsou neomylní

    ...
    ...
    Autor: Shutterstock

    V neposlední řadě je velmi oblíbená mylná představa, že astrologové jsou mistři romantiky a že vyřeší všechny vaše vztahy. Nejsou. Někteří z nich nemají ani tušení o tom, jaký váš vztah je, natož aby vám správně poradili. Ne že by byli všichni špatní, ovšem pokud pochybujete o jejich radě, řiďte se posledním pravidlem: Důvěřujte vlastním instinktům! Ty jediné vám odpoví pravdivě.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz