Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nemůžete najít toho pravého? Pannám chybí spontánnost, Lvi musí lépe naslouchat!

/
  • (iStock)
    19. května 2017 ● 06:00

    Jste pořád single a nevíte, kde je zakopaný pes? Zkuste se zeptat zvěrokruhu, důvody jsou možná takové, které by vás ani nenapadly. Někdy stačí málo a hned je šance najít toho pravého (nebo pravou).

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Berana se neustále pohybují, soutěží a dělají spoustu náročných aktivit a tyto všechny akce jim brání, aby si udělali čas na hledání partnera. Musíte se prostě otevřít lásce, zpomalte a pochopte, že flirtování je sice zábava, ale když najdete někoho opravdu výjimečného, je to super.

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Býci, jestli jste stále single, musíte se zbavit veškerého hněvu, který v sobě jako Býci máte. Vaše záchvaty zlosti a nepohody musíte eliminovat, jinak vás budou brzdit a vaše srdce se neotevře nové lásce. Negativita je jako houba, která se zvětšuje: čím víc do ní vkládáte, tím větší bude. A když ji uvolníte, zmáčknete a zbavíte toho negativního, máte šanci si do života konečně přitáhnout partnera.

     

    Víte, jak udržet pozornost ženy na schůzce? Komik Honza Geryk ví, jak na to!

    Video
    Video se připravuje ...
    Komici v ženském světě: Honza Geryk udrží pozornost žen na schůzce díky super vynálezu • Adam Balažovič/BPŽ

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy moc dobře víte, že jste nestálí, a právě tohle vaše vnitřní přesvědčení, že se nikdy nedokážete připoutat k jedné osobě, se stává sebereflexním proroctvím. Jakmile budete přesvědčovat sami sebe, že nedokážete milovat jednu osobu po zbytek života, nikdy ji nenajdete. Stačí věřit a změnit vaše myšlenkové pochody. Ano, jakmile se někdo objeví, dejte mu šanci – a dejte ji i sami sobě.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci jsou držáci a rodinné typy, takže se může stát, že se velmi dlouho utápějí v sebelitování. Vykašlete se na minulost, přestaňte sledovat Facebook, Twitter, Instagram svých bývalých partnerů a přerušte to spojení, které vás ničí. Jakmile budete pořád poslouchat minulost, nebudete vidět přítomnost a všechny možnosti, které se vám nabízejí. Nevyhýbejte se vlastnímu a novému životu!

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Vy Lvi jste někdy až moc sebestřední. Aby si vás láska našla, musíte se soustředit nejen na to, co chcete vy, ale i na to, co chtějí druzí a jaké mají potřeby. Pokud budete všechno vztahovat jen na vaši osobu, nebude ve vašem srdci místo pro jiné. Věnujte pozornost tomu, co se děje kolem vás, a opravdu se snažte naslouchat, když druzí mluví, místo toho, abyste je přerušovali.

     

  • 6.

    Panna

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

     

    Zrozenci Panny se musí dostat z rutiny a začít žít spontánněji, jinak lásku nenajdou. Máte-li více možností, máte mnohem větší šanci najít toho pravého. Uvidíte nové věci, potkáte se s novými lidmi a budete dělat to, co byste normálně nedělali. Je těžké najít lásku, když děláte jednu věc po celou dobu a ani jednou nevybočíte ze své komfortní zóny.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Vah mají tendenci skrývat své pravé já a svoje pocity, a navenek se chovají charismaticky. Nesmíte se bát hledat lásku. Je fajn být neustále jako na večírku, ale bohužel jste tak moc zaneprázdněni, že nemáte dostatek času na to, abyste s někým opravdu mluvili a sdíleli s ním to, co se mu podařilo. Ukažte, kdo jste doopravdy, buďte otevření k ostatním i sami k sobě – a uvidíte, že se vám bude líbit to, co uvidíte.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Vy Štíři máte problém v tom, že býváte negativně posedlí minulostí a minulými vztahy. Když se zamilujete, jdete do toho s plnou parádou a když to skončí, jen těžko se z toho vyhrabáváte. Bohužel se často zaměstnáváte pomstou nebo tím, jak dostat svého partnera zpět. Kvůli tomu přehlížíte všechny potenciální nové partnery, které máte přímo pod nosem.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Lidé narození ve znamení Střelce musí hlavně zpomalit. Máte tendenci se rychle zamilovat, a když se začnou věci trošku komplikovat, tak jste doslova ohromeni a vztah buď ukončíte, nebo začnete hledat avantýry. Pokud chcete něco trvanlivějšího než jeden týden, pak věnujte čas i tomu, abyste se dobře seznámili s vaším partnerem, a teprve pak budujte pevnější vztah.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Vy Kozorozi se musíte bavit. Máte tendenci hodně pracovat, pak přijít domů, doma zase pracovat a druhý den se opět vrátit do práce. Takhle svou lásku na celý život nenajdete. Zřídka děláte něco jen proto, že se vám to líbí. Jděte do klubu, baru, jeďte na dovolenou, dělejte cokoli, co je zábavné a kde se můžete potkávat s lidmi. Dopřejte si tuhle „hloupost“, jakým je relax. A nezapomeňte se usmívat, protože úsměv je nejlepší magnet pro seznámení.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

     

    Vodnáři, vy se musíte zbavit obav a strachu, že když někoho budete milovat moc, ztratíte svou nezávislost. Nebojte se přijmout fakt, že i když máte vztah a někoho milujete, můžete i nadále zůstat svobodný. Neztratíte nic z toho, co z vás dělá to, co jste! Naopak, láska může rozvíjet všechno dobré, co ve vás je. Váš vztah nemusí být tradiční, nemusí se podobat žádnému jinému, který znáte. Můžete přece vytvořit vlastní vztah – po svém a se správným partnerem.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Možná jste se už v životě spálily, ale milé Ryby, i když to bylo děsivé a nepříjemné, musíte dovolit jiné lásce, aby k vám přišla. Každý minulý vztah vás něco naučil a tyhle zkušenosti, bez ohledu na to, jak byly bolestné, vám ukázaly, že je fajn mít někoho po svém boku. Ano, neexistuje žádná záruka, že nebudete znova zraněné, ale když to nezkusíte, nezažijete radost, kterou přináší pravá láska. Tak směle do toho!

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz