Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co přinese pondělní úplněk? Pannám špatnou náladu, Berany popadne amok!

/
  • (Profimedia)
    5. srpna 2017 ● 06:00

    V pondělí nás čeká úplněk! Víte, že jakmile k němu dojde, někteří lidé se mohou pod jeho vlivem chovat docela jinak? Někdo vyvádí jako utržený ze řetězu, jiný má svazané ruce a je spíše nejistý, další je úspěšný ve všem, na co sáhne. Jak jste na tom vy?

  • 1.

    Beran

    Autor: Shutterstock

     

    Berani jsou během úplňku doslova šílení a může je popadnout amok. Emoce a sexuální paranoia – to jsou velcí kamarádi Beranů. Neurotický Beran je při úplňku ještě více neurotický a žárlivý, a pokud jste neměli tu čest, pak setkání s ním v tomto období je jako setkat se s vlkodlakem. Na druhou stranu, všichni jsme tak trochu blázni, že? Jen někteří trošku víc.

     

     

  • 2.

    Býk

    Autor: Shutterstock

     

    Jakmile vejde Měsíc do úplňku, ve vašem nitru se začne dít něco podivného. Zdá se, že Býci se chovají v této době poněkud afektovaně, jsou přehnaně citliví, jednají náladově a popudlivě. Nedá se nic dělat, může za to Měsíc. Na druhou stranu je to  také období, kdy můžete plnit svoje sny a také si vyléčit staré rány. Je ideální čas, abyste podepsali něco, co je pro vás důležité – v období úplňku jste totiž velmi aktivní. Nedržte v sobě nic, co chcete udělat, jen vyčkejte na ten správný okamžik.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: Shutterstock

     

    Když je Měsíc v úplňku, můžete mít pocit, že vás štěstí opustilo, a v některých oblastech vašeho života to může být trochu pravda. Měsíc vám ale, milí Blíženci, pouze naznačuje, abyste neztráceli naději. Nikdo na vás nezapomněl a vy byste se měli všem nepřízním osudu postavit a bojovat. Dávejte si jen pozor na to, abyste se soustředili, protože jakmile je Měsíc v úplňku, děláte více věcí naráz a může se stát, že je pak nedotáhnete do konce. Načerpejte z Měsíce sílu a odvahu, bude se vám hodit.

     

     

  • 4.

    Rak

    Autor: Shutterstock

     

    Pro Raky je v životě nejdůležitější domov a rodina. Jakmile se dostane Měsíc do úplňku, budete schopni úspěšně zvládnout vše, co se týká právě rodinných záležitostí. Možná vyplave na povrch závist a budete toužit po něčem, co mají ostatní příbuzní bez ohledu na to, jestli to skutečně potřebujete. Na druhou stranu ve vás právě tahle závist probudí zdravou soutěživost, ovšem pokud se vám nebude dařit, budete špatně reagovat na změny. Můžete i citově vydírat přátele a rodinné příslušníky. Tak pozor na to!

  • 5.

    Lev

    Autor: Shutterstock

     

    Měsíc v úplňku ve vás probouzí touhu být středem pozornosti. Navazujete snadno nové vztahy a jste velmi zábavní. Lidé, s nimiž se v této době Lvi poznají, pro ně budou v budoucnu hrát pravděpodobně velmi významnou roli. Buďte tedy opatrní, které z nich pozvete do svého života. Nesnažte se do všeho strkat nos, mohli byste litovat. Pokud se chystáte cestovat, buďte opatrní, protože vás mohou překvapit neočekávané události. Pozor též na zbytečné utrácení!

  • 6.

    Panna

    Autor: Shutterstock

     

    Během úplňku se z vás stává Panna s černými myšlenkami a špatnou náladou. Pokoušíte se neustále vyrovnat s minulostí a lidmi, kteří v ní sehráli důležitou roli, a snažíte se, aby se ve vašem života znova objevili – třeba jen na chvíli. To by ale nemělo do budoucna žádný význam, tak se snažte odolat pokušení. Z toho důvodu jste také přehnaně kritičtí a nesmlouvaví a jen tak nikomu neodpustíte. Na druhou stranu můžete mít úspěchy v oblasti financí, ovšem jen tehdy, když udržíte svoje výdaje pod kontrolou!

  • 7.

    Váhy

    Autor: Shutterstock

     

    Stačí, aby byl měsíc v úplňku, a Váhy se začnou chovat téměř zuřivě. Což je zvláštní, protože jinak jsou to velmi stabilní lidé, které skoro nic nerozhází. Jsou zvyklí udržovat svoje tlaky pod pokličkou a potlačovat svoje pocity. Normálně jsou spíše stoici, kteří nemění svoje postoje tak snadno. Dokud se ale nedostane Měsíc do úplňku, pak začnou Váhy létat dost vysoko, a jako by se nad nimi otevřela vrata. V téhle době očekávejte slzy, divoké myšlenky a taky sexuální harašení.

     

  • 8.

    Štír

    Autor: Shutterstock

     

    Během úplňku jsou vaše instinkty mnohem silnější než jindy. Bohužel se dostávají na povrch i některé vaše negativní stránky, takže se můžete chovat sobecky. Štíři, budete muset hodně zapracovat na své vůli, teprve pak zažijete zajímavé a magické okamžiky. V této době se s vámi vesmír snaží aktivně komunikovat v mnoha směrech a uvidíte, že pokud budete naslouchat, najdete nové a inspirativní možnosti pro další život. Jen si dejte pozor na projevy svých emocí, abyste nebyli netaktní.

  • 9.

    Střelec

    Autor: Shutterstock

     

    Střelci jsou známí jako nejvíce otevřené znamení zvěrokruhu, jsou fenomenální a éteričtí, snadno létají ve vzduchu – zvláště tehdy, když dojde k úplňku. Je to jako kdyby se spojili s celým vesmírem. Najednou jsou volní a utržení ze řetězu. Díky tomu mohou v tomto období naplánovat něco velkého. Bohužel však hrozí, že si nabijí nos. Jakmile je měsíc v úplňku, můžete od nich taky očekávat, že budou trochu neurotičtí a paranoidní. Ale ono to přejde. 

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: Shutterstock

     

    Typický Kozoroh se dokáže ledačeho zříct, je spolehlivý a odpovědný. Svou povahou je spíše introvert a před ostatními skrývá své zranitelné nitro. Jakmile ale zasáhne Měsíc a je v úplňku, z Kozoroha se stane extrovert, který se snadno vzruší a zapálí pro cokoli. U některých Kozorohů se může frustrace přeměnit na kreativitu, zejména u spisovatelů, kteří právě v této měsíční fázi mohou vytvořit geniální díla.

  • 11.

    Vodnář

    Autor: Shutterstock

     

    Vodnáři mohou během úplňku udělat velký krok dopředu, pokud na tom zapracují. Měsíc jim dává jedinečnou šanci pro osobní rozvoj. Musíte se ale soustředit na to, na čem vám opravdu záleží. Hlavou se vám může honit spousta myšlenek a otázek a budete chtít na všechny znát odpovědi. Je to také vhodná doba pro cesty do zahraničí a komunikaci s duchovně silnými jedinci. Můžete je požádat o radu, či dokonce vedení, rozhodně neprohloupíte.

  • 12.

    Ryby

    Autor: Shutterstock

     

    Zdá se, že během úplňku se instinkty Ryb probouzejí, a mají tak jedinečnou šanci růst a být silnější. Nálada může být sice proměnlivá, ale je to ideální doba na to, abyste nechali pracovat svou fantazii. Poslouchejte svoje srdce a nesnažte se myslet na to, co vás trápí. Podívejte se statečně do nitra své duše a přijměte i těžká rozhodnutí, ke kterým jste dřív neměli odvahu. Teď je správný čas!

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz