Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ve čtvrtek nás čeká úplněk! Do čeho se pustit, čemu se vyhnout?

/
  • (Shutterstock)
    4. října 2017 ● 06:00

    Úplněk má na spoustu lidí silný účinek. Někteří při něm náměsíčně chodí, jiným krvácejí více rány a další jsou agresivnější a páchají více násilných činů. Co můžete od zítřejšího úplňku očekávat, na co si dát pozor, a čemu dát naopak přednost?

  • 1.

    Čas k činům a změnám

    Autor: iStock

     

    Měsíc v úplňku je ideální pro nové začátky. Pokud si stanovíte cíle, ke kterým chcete dojít, právě v době úplňku můžete udělat vzrušující krok dopředu. Díky své síle můžete znásobit své touhy a sny a taky je realizovat. Je to také skvělá doba na otevírání dveří zajímavým lidem, aby vstoupili do vašeho života. Mějte však na paměti, že ten vstup může být až moc intenzivní. Dávejte si pozor na to, komu ty dveře otevřete.

     

  • 2.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani jsou v době úplňku obzvláště citliví na hlavu. Trpíte-li na migrény, milí Berani, pocítíte ji většinou právě zítra. Pijte hodně čisté vody, vyhýbejte se kávě, čokoládě a cukru. Úplněk působí taky na oči a mozek, pomohou vám obklady. Úplněk je pro vás taky signálem k tomu, abyste konečně ukončili rozpracovaný projekt, a získali tak uznání. Pozor však na oblast vztahů, když je úplněk, jste žárlivější než jindy, takže můžete být nesnesitelní.

     

  • 3.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Dobré vlivy na vás budou působit dobře, nepříznivé špatně. V době úplňku očekávejte větší riziko, že vás začne bolet v krku, zvláště pozor byste si měli dát na uši kvůli průvanu a hluku. Během zítřejšího úplňku byste pak měli intenzivněji pracovat na tom, abyste získali finance. Pokud nejste pod tlakem, zítra taky snadno dokončíte to, co jste začali. Na rozdíl od jiných znamení zvěrokruhu můžete reagovat na události méně agresivně.

  • 4.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Úplněk je dobrý pro psaní, komunikaci a intelektuální činnosti. Ideální je také pro cestování nebo nakupování za výhodné ceny. Blíženci jsou v této době přizpůsobivější, ale také jednají extrémněji. Reagují mnohem rychleji a jsou nekonečně zvědaví. To tedy využijte k tomu, milí Blíženci, abyste udělali co nejvíc věcí naráz a abyste získali nové informace. Možná si jen dejte pozor na své emoce, které se pokuste udržet pod pokličkou.

     

     

     

  • 5.

    Rak

     

    Autor: iStock

    Raci budou během zítřejšího úplňku vrcholně sebevědomí a štědří. Je to doba skvělá pro rodinné návštěvy a domácí aktivity, jako jsou vaření a konzervování. Budete také úspěšní, milí Raci, pokud máte podepsat nějakou smlouvu nebo dohodu, případně zahájit nějakou prezentaci či kampaň. Je to též vhodná doba na uzavření sňatku. Zítra budete mít přirozený smysl pro dobré načasování a také naladění na ostatní lidi. Pozor si jen dejte na žaludeční problémy, jako jsou nadýmání a pálení žáhy.

     

  • 6.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Zítřejší úplněk je pro Lvy pozitivní. Budete kreativní, nadšení a budete podávat špičkové výkony ve všem, k čemu se dostanete. Zvládnete skvěle i konfrontaci a lidé budou reagovat srdečně a velkoryse. Je to také dobrý den pro to, abyste získali nové úvěry nebo si koupili auto. Máte-li něco, co je potřeba opravit, pak to udělejte právě zítra během úplňku. Týká se to i vašeho zdraví – úplněk by měli Lvi využít i pro kosmetické či stomatologické ošetření.

     

  • 7.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny budou zítra během úplňku energičtější a odhodlanější postavit se překážkám. Máte-li stanovené priority, milé Panny, pak se jim věnujte naplno! Je to dobrý den pro organizování, pracovní záležitosti, analýzu, práci s čísly a odstraňování chyb a potíží, které vznikly dříve. Každá činnost vyžadující praktičnost a pozornost směřující k detailům je během úplňku posílena. Pokud chcete skončit s nějakou neřestí nebo špatnými návyky, začněte zítra.

     

  • 8.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Úplněk ovlivňuje Váhy v tom, aby navázaly zdravější vztahy se svými blízkými. Zvyšuje se taky jejich kreativita ve všech oblastech. Během zítřka budete také, milé Váhy, diplomatičtější a opatrnější, pokud jde o přístup k problémům. Je to také dobrý den pro zlepšení sociálních dovedností a vylepšení vašeho vzhledu. Běžte nakupovat oblečení a kosmetiku. Pokud se chystáte na operaci, pak rozhodně ne v době úplňku!

     

  • 9.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři budou zítra vášnivější a pozitivně naladění na ostatní lidi. Je to také dobrý den pro výzkum a nejrůznější vyšetřování. Budete vynalézavější, milí Štíři, a to díky zvýšené intenzitě vašich vášní. Zítra se také zlepší vaše sexuální vztahy. Pozor na pohlavní orgány a močový měchýř, preventivně si dopřejte sedací koupel s řebříčkem. Budoucí matky by si měly dát pozor na námahu, aby nepotratily.

     

  • 10.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Úplněk je pro Střelce znamením, aby začali studovat, procházeli se venku, zkoumali svobodu a nakupovali – třeba auto. Je to také ideální den na zahájení diety, posílání důležité korespondence nebo vytržení zubu. Zítra budete pozitivní, milí Střelci, a vaše nálada k vám bude přitahovat druhé pohlaví. Máte jedinečnou šanci na vzrušující flirt nebo krátký románek. Zítra rozhodně nepodnikejte dlouhé procházky, jste-li netrénovaní, za pár hodin byste pocítili bolest ve stehnech.

     

  • 11.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Zítra vás čekají pozitivní změny v práci i doma a také spousta příležitostí pro zábavu a společenské aktivity. Úplněk je taky dobrý pro organizaci, sestavování rozpočtu a vytváření plánů. Budete odhodlaní a připravení převzít kontrolu nad situací. Hrajete-li fotbal, nepřehánějte to s tréninkem, kolena by to mohla odnést, protože v době úplňku jsou silně zatížená. Mažte je a obkládejte.

     

  • 12.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Cokoli začnete zítra během úplňku, by mělo být pozitivní. Je to také dobrý den pro kontakt s přáteli, skupinové schůzky, brainstormingy, humanitární akce či opravu vašeho počítače. Můžete si bez problémů půjčit peníze, cestovat nebo zahájit dietu, přihlásit se do nějakého fitness centra nebo si koupit dům. Úplněk je den, kdy byste se měli zbavit starých věcí, včetně minulosti. Pokud jde o zdraví, vyvarujte se zítra dlouhého stání, záněty žil by vás mohly zaskočit. Takže nohy nahoru a ulevte lýtkům.

     

  • 13.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby budou zítra během úplňku ještě citlivější, než jsou, ale také laskavější ke všem blízkým osobám. Je to dobrý den pro vystoupení, konkurzy, pomoc druhým, psychický vývoj a také porozumění. Pokud se potřebujete naladit na vibrace druhých, milé Ryby, zítřejší úplněk vám v tom pomůže. Vaše intuice bude vysoká a může vás skvěle vést. Pozor na chodidla a prsty u nohou.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz