Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rudomodrý úplněk nás čeká ve středu: Přinese chaos a emoce

/
  • Lednový superúplněk je tu...
    Lednový superúplněk je tu... (profimedia)
    30. ledna 2018 ● 16:47

    Úplňky většinou mají moc vnést do temných záležitostí světlo,ten středeční ve Lvu však přinese hlavně chaos a připomene nám rozpor mezi tím, co chceme a tím co opravdu děláme.  Jak ho přežít a dokonce využít pro svůj prospěch?

  • 1.

    Superúplněk

    Superúplněk vytvořil po celém světě dechberoucí scenérie.
    Superúplněk vytvořil po celém světě dechberoucí scenérie.
    Autor: reprofoto Twitter

     

    Tentokrát se toho na nebi děje opravdu hodně. Superúplněk ve Lvu bude jednak „modrý“, jednak  neobvykle velký a do třetice se bude konat zatmění Měsíce, které u nás ale nebude viditelné.

     

    Modrý měsíc: Tohle označení nemá s barvou Měsíce nic společného. Používá se pro situaci, kdy jsou v jednom měsíci dva úplňky.

     

    Rudý měsíc: Ani tady nejde o barvu, Rudý měsíc je takový, který projde zatměním. Zatmění ale u nás nebude pozorovatelné, odehraje se nad Pacifikem.

     

    Superúplněk: je takový úplněk, kdy je Měsíc od Země ve vzdálenosti 360 000 kilometrů a menší.


  • 2.

    Zavládne neklid

    Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
    Tajemná moc úplňku společně s magickým pátkem třináctého, tvoří mocnou dvojici
    Autor: shutterstock

     

    Budeme podráždění, zmatení, klidný spánek se tyk nedostaví. Pro nezadané je však tenhle den velmi nadějný. Může se totiž objevit osudový partner.

    Pusťte se do sexuálních rituálů, radí Raven

    Je to shoda okolností, že úplňky jsou teď na druhého a na 31. ledna a potom na 2. a 31. března. Je dobré toho magicky využít, protože jsou to výborné konstelace jak na běžné rituály, tak i na rituály sexuální a tantrické.
    Takže, kdo má chuť, může se pustit do experimentů - zásada při těchto konstelací je, že by se měly používat svíčky modré a červené barvy. Zapálíte svíčky a můžete začít s rituálem, skončíte a svíčky zhasnete.
    Při sexuálních rituálech je dobré dodržovat, jak jsme si to už říkali, průběh magické operace takový, že si nejdříve řekneme, čeho chceme pomocí rituálu dosáhnout, potom zapálíme svíčky, věnujeme se erotice a sexu a na nic jiného přitom už nemyslíme až do konce, který může být korunován slastným vyvrcholením a teprve potom nebo přitom si zopakujeme účel rituálu (zdraví, peníze, práce, vztah). Když se nám to podaří, máme vyhráno.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz