Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čas na jarní úklid! Berani musí udělat pořádek ve vztazích, Lvi ve skříni

/
  • (iStock)
    4. dubna 2018 ● 06:00

    Jaro je tady a možná je na čase udělat něco víc než jen utřít prach a umýt okna. Jaká oblast vašeho života potřebuje jarní restart? Zvěrokruh vám napoví, co byste měli udělat hned teď!

  • 1.

    Beran

    Autor: iStock

     

    Berani by si měli udělat pořádek hlavně ve svém osobním životě. Takže: jste opravdu vedle toho, s kým máte být? Pracujete skutečně tam, kde se cítíte dobře? Pokud váháte s odpovědí nebo už přesně víte, že nikoli, pak udělejte důležitý krok a odhalte falešné přátele či partnera, který s vámi nikdy nebude kompatibilní. Opravdu chcete pořád dávat do vztahů víc, než dávají ti druzí?

     

  • 2.

    Býk

    Autor: iStock

     

    Jaro volá po tom, abyste si, Býci, uklidili především ve své ložnici. Proč to je tak potřebné? Protože potřebujete načerpat sílu a energii, a ty nenajdete v místnosti, kde vás něco ruší a kde nemůžete dobře spát. Vyhoďte z ložnice tedy všechny moderní přístroje, které blikají a které vás rozptylují, odstraňte televizi, počítač a raději si dejte na parapet čerstvé bylinky. Pomůže to nejen k tomu, abyste lépe spali, ale taky to prospěje vašemu sexuálnímu životu.

     

  • 3.

    Blíženci

    Autor: iStock

     

    Blíženci, vy milujete komunikaci a chtěli byste mít ty nejmodernější smartphony či aplikace. Ovšem potřebujete jich skutečně tolik? A co vaše slevové kartičky do nejrůznějších obchodů? Vážně je využijete? Není třeba okamžitě rušit všechny účty, ale tři telefony fakt nepotřebujete. Zbavte se jich, vymažte z telefonu zbytečné aplikace, které jste použili třeba jen jednou, a uvidíte, jak se vám bude lehčeji žít.

     

  • 4.

    Rak

    Autor: iStock

     

    Raci, vy byste si měli po zimě uklidit hlavně v obývacím pokoji. Jste rodinnými typy, které mají rády návštěvy, takže otevřete svůj domov všem blízkým. Váš obytný prostor by měl být o trochu přívětivější a teplejší díky tomu, že v něm nebude nepořádek, spousta poházených časopisů a papírů. Odkliďte do skříně přikrývky, deky a zbytečné polštářky, na které jen sedá prach.

     

  • 5.

    Lev

    Autor: iStock

     

    Lvi jsou rádi středem pozornosti a podle toho taky vypadá jejich skříň. Většinou je přeplněná oblečením, které si koupili, ale oblékli jen jednou (nebo nikdy). Chápeme, Lvi, že chcete mít na výběr a že toužíte po tom, abyste při každé příležitosti byli šik, ale skutečně potřebujete sukni nebo svetr, které jste si koupili v roce 2009? Je to jen výmluva, že se bez toho neobejdete, věřte, že obejdete. Takže otevřete skříně a udělejte v nich generální úklid.

     

  • 6.

    Panna

    Autor: iStock

     

    Panny nejsou nikdy nepřipravené, protože nemají rády, že by je nějaká situace mohla rozhodit. Proto jsou i jejich kabelky a tašky neustále plné všeho, co by se někdy mohlo hodit – náplastí na odřeniny, kapesníčků, špendlíků, sirek, nití a jehel. Panny by si tedy měly udělat pořádek hlavně ve své kabelce a vyhodit z ní všechno, co vážně není potřeba. Fakt potřebujete tři balení žvýkaček, nabíječku, záložní nabíječku, dvě lahve s vodou, když máte obchod hned za rohem, milé Panny? Uvědomte si, že vaše kabelka není bezpečnostní schránka.

     

  • 7.

    Váhy

    Autor: iStock

     

    Váhy, vy si vezměte do ruky kalendář a trochu ho proberte. Určitě je zaplněný nejrůznějšími úkoly a závazky, které byste rády splnily. Zvažte, jestli jsou opravdu všechny tak nutné a jestli by nebylo vhodnější některé z nich prostě vyhodit. Skutečně musíte na tu schůzku s člověkem, kterého nesnášíte? Opravdu musíte na tu akci, na kterou se vám nechce? A ani tam nemusíte jít... Někdy je těžké odmítnout a říct ne, ale vám to velmi prospěje.

     

     

  • 8.

    Štír

    Autor: iStock

     

    Štíři mají rádi věci pod kontrolou, zvláště pokud jde o finance. Dejte si tedy do pořádku své výdaje, Štíři, nepřeháněli jste to v poslední době? Ujistěte se, že je váš bankovní účet vyvážený, že nejste v debetu, že nikomu nic nedlužíte a že vaše povinné platby pravidelně odcházejí tam, kam mají. Vaše sluneční znamení nesnáší nejistotu, potřebujete stabilitu. Jedině pak se uvolníte a skutečně si užijete jarního slunce.

     

  • 9.

    Střelec

    Autor: iStock

     

    Střelci si musí na jaře uklidit hlavně ve svém zaměstnání. Střelci, máte v kanceláři nepořádek? Nemáte splněné některé úkoly, které neustále odkládáte? Pokud si v tom neuděláte skutečně pořádek, může se taky stát, že o práci přijdete. Věřte tomu, že když si svůj pracovní prostor krásně zorganizujete, budete v pohodě a budete i efektivnější.

     

  • 10.

    Kozoroh

    Autor: iStock

     

    Kozorozi potřebují především zvolnit. Multitasking je sice fajn, ale pro vás moc ne, Kozorozi. Miliony úkolů doma i v práci, které se pokoušíte zdárně splnit, vás jen a jen znervózňují. Zkuste na to jít jednoduše a neberte každý hovor, který vám zazvoní, nekontrolujte každý e-mail, který vám přijde, mažte je a snažte se, aby váš den nebyl tak chaotický.

     

  • 11.

    Vodnář

    Autor: iStock

     

    Vodnáři jsou lidé s mnoha nápady. A s dobrými nápady. Ovšem někdy jich máte tolik, Vodnáři, že se v nich nevyznáte. Zamysleli jste se někdy nad tím, jak si své myšlenky a poznámky vedete? Jsou čitelné? Píšete si je do sešitu nebo počítače? Máte v nich pořádek? Přehodnoťte to a založte si jednoduchý seznam, který neublíží, ale naopak přinese jasno do všeho, co děláte.

     

  • 12.

    Ryby

    Autor: iStock

     

    Ryby by se na jaře měly postarat hlavně samy o sebe a své tělo. Není vaše pleť trochu bledá a šedá, Ryby? A co vaše spánkové rituály? Strávíte hodně času tím, abyste vyrazily ráno do práce upravené? Přijměte minimalistický styl života za svůj a dělejte jen to, v čem se cítíte dobře a co vám dělá dobře. Nesnažte se být dokonalé a raději si napusťte vanu a do ní nakapejte éterické oleje.

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz