Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dnes je den kraslic: Kterou si vyberete?

/
  • Které vajíčko vás nejvíc přitahuje?
    Které vajíčko vás nejvíc přitahuje? (archiv)
    2. dubna 2018 ● 11:07

    Kterou kraslici si vyberete z naší velikonoční koledy? Možná, že se ve vajíčku skrývá tajemství vaší životní cesty.

  • 1.

    1.


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Máte citlivou, romantickou osobnost. Jste trochu introvertní a nejlépe se cítíte u šálku čaje a dobré knihy, nebo  s jedním či dvěma nejlepšími přáteli. Jste velmi praktičtí, ale stále v sobě máte snílka. Nemáte problémy s placením účtů, nebo s péčí o domácí zvířata, přesto však máte stále hlavu v oblacích. Na druhou stranu oceníte řád.

  • 2.

    2.


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste mezi svými přáteli oblíbení pro váš ostrý, minimalistický styl a špičkové organizační schopnosti. Čerpáte spokojenost z plnění úkolů a někdy se zdá, jako byste vyskočili z učebnice matematiky. Vždycky uspějete. Baví vás ale i pečení, šití… a také plnění bankovního účtu.

  • 3.

    3.


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste zábavná a temperamentní osoba, která je nejšťastnější, když všichni kolem vás jsou veselí! Milujete oslavy a návštěvy a všichni si vás cení, protože umíte naplánovat ty nejlepší večírky v okolí. Nejste konfliktní, ale když už přijde na věc, svoje si obhájíte. Jste silně loajální vůči lidem, které milujete.

  • 4.

    4.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste kreativní a nejšťastnější jste, když se pustíte do svých uměleckých projektů. Někdy působíte opuštěně, ale je to hlavně proto, že své umění stavíte víš, než potřebu společnosti. Jste vždy připraveni na cokoli nového, ať už je lekce kreslení nebo výuka surfingu. Jste nezávislí a je pro vás těžké se usadit, hlavně proto, že vlastně nechcete.

  • 5.

    5.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste solidní a spolehliví, a vaše osobnost je pro druhé oporou. Snažíte se najít stabilitu ve svém životě a totéž chcete poskytnou i ostatním. Uspokojuje vás dobročinnost, někdy jste ovšem trochu rigidní, co se týče názorů a pokud přijmete nějakou novotu, nejdřív si to dobře promyslíte.

  • 6.

    6.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste složitá a tajemná osobnost, a máte rádi zábavu a pohodlí. Dáváte přednost životu ve velkých městech, z lidí čerpáte inspiraci i energii. Vaše povolání může souviset s módou, uměním nebo interiérovým designem. Někdy jste trochu na štíru s financemi, ale máte pocit, že životní radosti za to stojí.  Milujete krásné věci.

  • 7.

    7.


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Jste nrozený vůdce, a nebojíte se to ukazovat. Jste pravděpodobně nejstarší dítě v rodině a můžete pracovat ve vysoce ceněném povolání. Můžete být podnikatelem, cestovním průvodcem nebo chirurgem. Chtěli jste být zodpovědní a nemáte potřebu omlouvat, že jste šéfem. Pořád toužíte po pochvale a úspěchu.

  • 8.

    8.

    ...
    ...
    Autor: archiv
    Váš život je vír a milujete každou minutu! Jistě, někdy je to drama, ale žijete prostě naplno. Někdy možná pochybujete o svých rozhodnutích, nakonec do toho ale zase jdete po hlavě. Dostáváte se v obtížných situacích, zvláště když jste mladí, ale jak stárnete, všechny tyto divoké zážitky se spojují a přeměňují se v životní moudrost.

     

Klíčová
slova

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz