Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Měsíční test osobnosti: Řídíte se srdcem, nebo mozkem?

/
  • Měsíc a vlny. Který obrázek oslovuje vás?
    Měsíc a vlny. Který obrázek oslovuje vás? (archiv)
    9. srpna 2018 ● 11:46

    Měsíc vám napoví, kam směřujete a jaký jste typ osobnosti. Znáte své silné a slabé stránky?

  • 1.

    1.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Tento obrázek volí kreativní, ambiciozní osoby s velkou fantasií. Pokud jste si ho vybrali, máte velké plány do budoucnosti, a nejste rádi, když je musíte měnit. V lásce a přátelství jste věrný člověk. Máte všechny předpoklady pro úspěch v podnikání.

  • 2.

    2.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Tento obrázek si vybírají silné osobnosti, které jsou ale ovlivňovány emocemi.  Rozhodování mezi srdcem a mozkem je vždycky těžké. Nejpodstatnějšími vlastnostmi jsou upřímnost, štědrost a laskavost. Jste ochotni se měnit, pokud to přinese užitek ostatním a chcete, aby se s vámi všichni cítili dobře.

  • 3.

    3.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Milujete učení, jste zvědaví, na to, co vás obklopuje a rádi čtete Máte dobrou intuici a to vám pomáhá vyřešit problémy. Jste přátelští a můžete pracovat v kolektivu, ale jste raději, když je po vašem. Ve všem chcete být nejlepší a na úspěch ostatních trochu žárlíte.

  • 4.

    4.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Ctnosti, kterými vynikáte, jsou klid a trpělivost. Tváří v tvář problémům nikdy nepropadáte panice a trpělivě hledáte řešení. Rádi zkoumáte svět.  Jste schopni dělat několik věcí najednou. Pozor ale, abyste ve své touze po novotách nezanedbávali svou rodinu. Štěstí se většinou skrývá uvnitř, ne venku.

Autor: neo

Klíčová
slova

test osobnosti povaha charakter

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz