Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Máte rádi kávu? Dokáže vám předpovědět osud!

/
  • Káva má magickou moc, nejen když ji pijete.
    Káva má magickou moc, nejen když ji pijete. (iStock)
    11. října 2018 ● 12:58

    Káva se zas vrací na výsluní, ta voňavá, čerstvě mletá, opravdová.  Čarují s ní baristé, velebí ji hipsteři… a vy z ní můžete věštit. "Logr" přece nelže.

  • 1.

    Z jaké kávy lze věštit?

    Jen z takové, kterou si připravíme sami spařením kávy v hrnku.

    Jak připravit nápoj pro věštění?

    Horkou vodu nalijte do nižšího, nejlépe světlého šálku s podšálkem. Ideální je, pokud na věci, které vás zajímají, myslíte už při přípravě nápoje. V hlavě si vytvořte otázky či otázku, na něž budete chtít znát co nevidět odpověď. Kávu si klidně i oslaďte, přidejte mléko. Musí vám chutnat. Jen dávejte pozor, aby vám z ní nikdo neupíjel. Popíjejte pomalu, relaxujte a hlavou zas a znovu nechte proběhnout otázky, na které chcete znát odpověď. Určitě si z celé akce udělejte příjemnou seanci, měla byste se cítit dobře, bezpečně a spokojeně.

    Po posledním doušku vezměte hrneček do ruky, přiklopte ho podšálkem a rychle přetočte, aby přebytečná tekutina vytekla. Druhou variantou je opatrně rozlévat sedlinu až po okraj šálku a otáčet jím proti směru hodinových ručiček. Takže otáčejte, vylévejte, a když se zbavíte přebytečné tekutiny, pusťte se do čtení. Možná se vám nejdříve bude zdát, že nic konkrétního nevidíte, ale dejte všemu čas. Brzy se vám začnou rýsovat jednotlivé symboly.

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Co jednotlivé symboly znamenají?

  • 2.

    Bota


    CCC, 1299 Kč
    CCC, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
    Dobře vytvarovaná znamená, že si žijete vcelku spokojeně, užíváte si přízně přátel i sousedů. Pokud je zdeformovaná, potom se máte právě opačně. Je-li umístěný tento symbol u dna šálku, pak vám hodně záleží na tom, co si o vás lidé myslí, je-li u středu, jste tím, se kterým se musí počítat, když je na okraji – dávejte si dobrý pozor na to, co se o vás povídá.

  • 3.

    Cigareta


    Elektronická cigareta.
    Elektronická cigareta.
    Autor: Dailymail
    Váš plán by mohl vyjít, můžete vše dotáhnout až do konce. Je-li obrazec ve středu, pak se k vám možná připojí i ostatní, když na okraji, znamená to, že se chystáte uskutečnit opravdu dobrou věc.

  • 4.

    Čísla


    ...
    ...
    Autor: iStock
    Jsou podstatná, jen si je musíte propojit s dalšími symboly.

  • 5.

    Čtverec


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Abyste se vyhnula problémům, je třeba změnit taktiku. Když je ve středu – požádejte o pomoc přátele, na okraji – obávanou překážku určitě zdoláte.

  • 6.

    Dům


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Dobře stavěný znamená stabilní rodinné zázemí, křivé zdi značí nepříjemnosti, nerovná střecha zase špatné sousedské vztahy.

  • 7.

    Hvězda


    Na vrchol stromku patří hvězda - letos by měla být červená
    Na vrchol stromku patří hvězda - letos by měla být červená
    Autor: archív firem
    Symbol štěstí, naděje a snů, které se splní. Je-li u dna, čeká vás to brzy, pokud se nachází ve středu – naděje na splnění je veliká.

  • 8.

    Jablko


    Jablečné řezby
    Jablečné řezby
    Autor: Favim.com
    Značí tvořivou činnost. Je-li u dna, potom symbol říká, že se chcete stát umělkyní a jste obdařena nadáním, umístění ve středu značí, že umělkyně už jste, když na okraji – čeká vás úspěch v této oblasti.

  • 9.

    Kameny


    kámen
    kámen
    Autor: Shutterstock.com
    Vypovídají o nepřízni osudu, překážku proto raději obejděte. Pokud je symbol u dna, jde o nešťastnou minulost, ve středu – těžkostem se nevyhnete, na okraji – budete muset přestát jistou smůlu.

  • 10.

    Karty


    Pražané okusili neřesti Antonína Dvořáka
    Pražané okusili neřesti Antonína Dvořáka
    Autor: Eva Fornálová
    Těšte se, štěstí a peníze jsou na cestě!

  • 11.

    Klíč


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Nádherný symbol, očekávejte štěstí a závratný úspěch. Když je klíč ve středu, pak vše půjde jako po másle, na okraji – směle se pusťte do uskutečnění svých nejodvážnějších plánů.

  • 12.

    Slunce


    Česko pronásludují tropická vedra
    Česko pronásludují tropická vedra
    Autor: ČTK
    Jeden z nejsilnějších pozitivních symbolů, vše špatné přebíjí.

  • 13.

    Srdce


    ...
    ...
    Autor: archiv
    Důkladně prozkoumejte jeho kresbu. Je pravidelné, nebo snad dokonce probodnuté šípem? Čeká vás velká láska. Je-li zlomené či puklé, značí to neštěstí v lásce.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz