Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Barevné spektrum podle horoskopu: Která barva hojí vaši duši?

/
  • Která je ta vaše?
    Která je ta vaše? (profimedia)
    9. května 2019 ● 11:00

    Barvy nás obklopují a působí na naši náladu, mohou povzbuzovat i uklidňovat, rozčilovat i léčit. Které jsou ty pravé pro vaše znamení? 

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Energické znamení Berana, jehož planetou je Mars - potřebuje stejně povzbuzující barvu. Tito aktivní lidé obvykle preferují všechny odstíny červené, žluté nebo oranžové. Právě tyto barvy mohou zesilovat jejich živou povahu a cholerické tendence.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    První zemité znamení Býka je často spojováno s barvou jara. Takže zelená a to jak ve světlých, tak i v tmavých odstínech. Tato barva jim přináší klid a vyrovnanost. Býkem také prospívá červená, která jim dodává energii, když se cítí unavení a potřebují povzbudit. Pro klidnější mysl jim pomůže barva hnědá nebo šedá

     

  • 3.

    Blíženec

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Vzdušné znamení Blíženců ocení neutrální barvy. Tito lidé obvykle preferují světle zelenou, béžovou či slonovou kost. Pocit důležitosti jim dodají světlejší odstíny fialové v kombinaci s bílou, nebo béžovou. Pro uklidnění myšlenek je pro ně vhodná kombinace černé a bílé, které dobře vyjadřují rozporuplnost tohoto znamení.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Citově založen Rak často podléhá svým náladám. K ukotvení potřebuje chladné a kovové odstíny celého barevného spektra. Děti tohoto znamení dávají přednost lehčím tónem zelené a modré, které je energeticky nabíjejí. Pokud zatouží po dobré náladě, skvěle jim poslouží oranžová.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Narození v ohnivém znamení Lva, jsou rádi středem pozornosti, a proto volí zářivé a výrazné barvy. V jejich šatníku často najdete žlutou, oranžovou, či karmínovou v nejrůznějších kombinacích. Dominantní barvou pro slavnostnější příležitosti je kombinace bílé a zlaté, které posilují energii a pozitivní charakter těchto osobností.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Znamení Panny bývá často spojováno s typicky přírodními odstíny, jako například zlatavé odstíny, khaki, zelenou nebo hnědou. Žádný z těchto odstínů však nesmí být příliš světlý ani tmavý. Panny dobře povzbudí oranžová a zlatavé nebo žluté tóny. Pokud se chtějí naopak uklidnit, dobře jim poslouží modrá.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Lidé narození ve znamení Vah si nepotrpí na křiklavé barvy. Spolehlivě je dostane béžová, jemně žlutá, nebo bílo-růžová kombinace. Nepohrdnou ani nejrůznějšími odstíny šedé s černou nebo bílou barvou. Pokud potřebují nabrat energii, spolehlivě ji získají díky zelené v kombinaci se světle žlutou. Pro získání rovnováhy jim svědčí bílá s růžovou.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Oblíbenou barvou Štírů je obvykle šedá, černá a kovově studené odstíny. Tomuto znamení učaruje šarlatová, či karmínová. K uklidnění mysli Štírem prospěje azurově modrá, zelená a zlatavá barva. Pokud potřebují oporu, najdou ji v podobě bronzové nebo tmavších odstínech hnědé barvy.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Střelci jsou veselé znamení, na které ovlivňuje planeta štěstí a optimismu - Jupiter. Tito lidé dávají přednost ohnivým odstínům žluté, oranžové, zlaté a ohnivě červené. Věčně rozjařeným Nositelé tohoto znamení prospěje k uklidnění modro-zelená, bílá a šedá.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Je znamením, kterému vládne planeta Saturn. Líbit se budou trochu tmavší barvy, které jim dodávají pocit bezpečí. Konkrétně se jedná o odstíny tmavě modré, hnědé a černo-hnědé. Neodolají ani smaragdově zelené, stříbrné, šarlatové nebo temně fialové barvě. Kozorozi se vyžívají v doplňcích, které často volí v modré nebo oranžové barvě.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Lidé narození ve znamení vizionářského Vodnáře jsou často spojováni s temně fialovou barvou. Převážně také volí chladnější odstíny modré, zeleně, či bílé a stříbrně. Mladší ročníky láká neonová zelená, ale dobře se cítí iv černé, šedé a červené barvě.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock.com
    Citlivé Ryby obvykle využívají celé spektrum barev. Mezi jejich favority patří zelená, modrá, šedá a bílá barva. Často je potkáte v kovových odstínech modré a zelené, a pokud potřebují dodat optimismus, volí béžovou a žlutou. Ženy Ryby často potkáte oděné v starorůžové barvě či energických tónech oranžové a zářivě červené.

     

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz