Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Partner a nejlepší přítel zároveň? Která znamení to potřebují jako sůl?

/
  • (iStock)
    30. března 2020 ● 06:00

    Když se to podaří a váš partner je zároveň vaším nejlepším přítelem, je to dokonalé spojení. Máte hodně společného, spoustu podobných nebo stejných zájmů, baví vás být spolu a nikdy vám nevyschne nit, když si spolu o něčem vyprávíte. A někdy to je tak trochu děsivé, jak se podobáte jeden druhému.

    Mít ve svém partnerovi i nejlepšího kamaráda určitě neznamená, že nemáte jiné přátele. Samozřejmě máte a je super, že vaši přátelé mají rádi taky vašeho partnera. Ostatně, jak by neměli, když vy dva jste nejen partneři, ale taky přátelé. Mít za partnera nejlepšího přítele zesiluje hodnotu vztahu. Která znamení to tak mají a doslova to potřebují?

  • 1.

    Blíženci

    Autor: iStock

    Blíženci potřebují, aby byl jejich partner zároveň nejlepším přítelem. Potřebují totiž, aby s nimi ten druhý pořád mluvil. Blíženci mají totiž pořád o čem mluvit. Pokud je jejich partner i jejich nejlepší přítel, podnikají spolu spoustu věcí. Zažívají dobrodružství a baví se. Jsou si tak blízko, že to vypadá, jako by měli svůj vlastní jazyk, kterému nikdo jiný nerozumí.

     

  • 2.

    Beran

    Autor: iStock

    I pro Berany je důležité, aby byl jejich partner zároveň dobrý kamarád. Mají totiž velký smysl pro humor, který rádi sdílejí se svými partnery. Partneři Beranů s nimi musí držet krok a zkoušet nové věci. Každý den musí žít Beran totiž na maximum. Jejich partner by měl být stejně energický jako Beran, nebo by měl mít schopnost uklidnit a usměrňovat.

  • 3.

    Vodnář

    Autor: iStock

    Vodnáři mívají sklon mít kolem sebe spoustu přátel, protože jsou přirozeně přátelští a nikoho neodsuzují. Je důležité, aby měl Vodnář za partnera člověka, který bude jeho nejlepším přítelem. To upevňuje jejich sepětí s přítomností. Vodnáři taky potřebují vedle sebe člověka, který jim vždy bude krýt záda, i když se dlouho neuvidí.

     

  • 4.

    Lev

    Autor: iStock

    Pro Lvy je typické přátelit se s mnoha lidmi. Proto je pro ně dobré, když je jejich životním partnerem taky dobrý přítel. V takovém případě může Lev počítat s tím, že ať se děje, co se děje, jejich partner bude zároveň největším zastáncem a taky zachráncem. Lev je velmi loajální a vyžaduje, aby všichni lidé v jejich životě, zejména jejich partneři, byli také loajální. Lvi musí cítit, že jejich partneři do nich opravdu investují naplno.

  • 5.

    Štír

    Autor: iStock

    Štíři mívají za partnery velmi často své nejlepší kamarády. Je to vlastně dar, protože před nimi nemusí nic předstírat, tajit a být sami sebou. Pokud někoho takového najdou, budou spokojení a šťastní. Když někoho znají tak dobře, že ve vašem životě přebírá spoustu partnerských rolí, přináší to mnohem vyšší úroveň důvěry ve vztahu. A důvěra je pro Štíry důležitá.

     

  • 6.

    Střelec

    Autor: iStock

    Střelci jsou velmi společenští lidé, takže potřebují partnera, který je taky přítelem, jenž je schopen je potěšit i ve chvílích, kdy se nudí nebo jsou smutní. Partner, který je taky nejlepším přítelem, uspokojí mnoho potřeb Střelce. Milují takové partnery, kteří s nimi sdílí spoustu věcí, zejména lásku k zábavě, dobrodružství a socializaci.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz