Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Velký horoskop na duben: Střelce čeká erotika, Ryby zradí důvěra

/
  • ..
    .. (shutterstock.com)
    27. března 2020 ● 06:00

    Jaro je tu, a s ním obvykle přichází i plno energie a pozitivní nálady. Rozkvetlá příroda nám dodává sílu i úsměv na tváři, bohužel si jí nyní nemůžeme užít tak jako obvykle. Musíme se tedy obrnit trpělivostí. Nadcházející komplikace a životní změny se pokusíme zvládnout s chladnou hlavou. Co nás nemine? To musíte vědět!

  • 1.

    Beran

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Aprílový rozlet bude pro Berany velice úspěšný, navzdory ztíženým podmínkám. Čeká vás pár nezapomenutelných okamžiků, které ovlivní vaše budoucí směřování. Nezadaní Berani objeví inspirativního člověka, který si zaslouží jejich pozornost. Na pracovním poli se překvapivě rýsuje možnost kariérního posunu, spojená s velkou výzvou. Nemůžete si nyní stěžovat ani na chybějící energii a stresovat byste se neměli ani kvůli financím. Zkrátka: Žádné překážky, které byste neuměli překonat!

     

  • 2.

    Býk

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Býci, ač to zní nepravděpodobně, první dubnová dekáda přivane překvapivě rychlý sled událostí, které ani nebudete stačítit sledovat do detailu. Nebojíte se žádné pracovní výzvy a do všeho se pouštíte s vervou. V této době je také ideální dokončovat důležité projekty, pokud vám to vaše práce dovolí, a napravovat staré chyby. Poté se ale energetický rezervoár vyčerpá a do všeho se budete muset nutit. Kritická bude zejména polovina měsíce, kdy si budete připadat úplně vyždímaní. Nepřepínejte tělo ani mysl, ať to všechno zvládnete!

     

  • 3.

    Blíženci

    ..
    Autor: shutterstock.com
    V životě Blíženců se mnohé změnilo. Neobvyklá situace je donutila zpomalit a uvědomit si, že v uplynulých měsících opravdu hodně pracovali a nyní mají příležitost věnovat se rodině. Je až překvapivé, kolik z vás sálá optimismu, kterým dokážete nadopovat i své okolí. Mnozí z vás by nyní také chtěli dýchat jen pro lásku či mezilidské vztahy, jimž se aktuálně daří. Stále ještě hledáte v životě toho pravého nebo tu pravou? Zkuste se zamyslet: Možná totiž lásku svého života už nějaký čas znáte, jen jste ji pro samý shon prostě přehlíželi...

     

  • 4.

    Rak

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Raci, máte šanci zapracovat na profesním životě, a hned vám vysvětlíme jak. V první dekádě měsíce se prohlubuje vaše schopnost osvojení nových znalostí. Je to tedy skvělý čas pro studium všeho, co vás zajímá a na co jste dosud prostě neměli prostor. Takže vzhůru do toho, zkuste on-line kurz nebo studujte konečně knihy, na které se ve vaší knihovně jen prášilo! S penězi to tento měsíc asi nebude nejrůžovější, naštěstí vy se umíte uskromnit a navíc máte nějakou tu rezervu. Nenechte se zlákat "výhodnými" nákupy přes internet, teď není ta pravá doba na investice.

     

  • 5.

    Lev

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Nezadané Lvy čeká v dubnu nejedno překvapení. Situace sice nepřeje společenským událostem, které tak milujete, ale vy si cestu najdete! Zkusíte on-line seznamky a bude vás to bavit, navíc sklidíte jen samý úspěch! Sebejistota se vám nedá upřít a vaší originální osobnosti neodolá mnoho protějšků. Spřízněnou duši však odhalíte až na samém sklonku měsíce. Pracovně na tom nebudete zrovna nejlépe, práce z domu vás nenaplňuje, ale nedá se nic dělat. V poslední aprílové dekádě se víc šetřete a zaměřte se svoji domácnost. Určitě přijdete na to, co všechno byste mohli vylepšit.

     

  • 6.

    Panna

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Panny, duben si posvítí na mezilidské vztahy, čemuž nahrává i aktuální situace ve světě i u nás. Vy osobně si budete lámat hlavu s tím, jestli byste pro lásku neměly dělat mnohem víc, protože jste velmi sebekritické a chyby hledáte hlavně u sebe. Čerstvě zamilovaní si nejsou jisti, zda je jejich protějšek na stejné vlně. Citový život řešíte prostě silněji než obvykle a vaši blízcí se s tím budou muset smířit. Po pracovní stránce budete zřejmě také trochu trpět - pokud pracujete z domu, kupící se úkoly vás budou neustále znervózňovat a budete mít tendenci jim věnovat více času než obvykle. Nenechte si práci přerůst přes hlavu, jinak hrozí, že na konci měsíce padnete vyčerpáním, zejména psychickým.

     

  • 7.

    Váhy

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé Váhy, vaším hlavním tématem pro duben zůstává láska, jakkoli je situace momentálně velmi složitá a seznamování rozhodně nepřeje. Rozvíjejte mezilidské vztahy, ve kterých už žijete, a pokud toužíte po lásce a jste nezadaní, zamyslete se, jestli náhodou vhodný objekt už dobře neznáte, jen vám prostě nedošlo, že je to ON/ONA. Nejšťasnější dny přijdou na konci dubna, buďte trpěliví! Zkraje měsíce se proto soustřeďte na práci, je možné, že dokonce slíznete smetanu díky svým originálním nápadům! Ve druhé dekádě už to sice nepůjde tak hladce, ale čeká vás odměna na konci měsíce, tak se těšte!

     

  • 8.

    Štír

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Štíři, elán je věc, která vám v začátku měsíce neschází. Vaše okolí se nestačí divit, jak je možné, že v současné situaci hýříte optimismem a dobrou náladou. První dekáda překypuje touhou po posunu někam dál... Chcete vyzkoušet něco jiného, překročit limity. Že je to nemožné? Vy si cestu najdete! Naplánujete si spoustu úkolů, což vás možná v dalším období začne rozčilovat, protože příval energie si v druhé půlce měsíce neudržíte a jen stěží se ubráníte stresu. Problematické může být zejména partnerské soužití, a i když se budete snažit, komunikace s opačným pohlavím nebude dvakrát harmonická. Když bude nejhůř, ponořte se do vzpomínek, tam najdete odpověď na to, proč jste spolu.

     

  • 9.

    Střelec

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Duben by za normálních okolností byl v případě Střelců měsícem plným pohybu, ale situace mu příliš nenahrává. Projeví se to celkovým neklidem a neschopností se soustředit. Zkuste se aspoň věnovat plánování projektů, na které jste jindy prostě neměli čas. Nápady máte skvělé! Zádrhelům se bohužel nevyhnete v oblasti financí a nemůžete příliš poléhat na to, že vás zachrání někdo blízký. Pocítíte, že jste udělali chybu, když jste nemysleli na úspory... Ale nebojte se, nebude to tak tragické. Druhá polovina měsíce slibuje zklidnění mezilidských vztahů. Nejlíp si budete rozumět s dětmi jakéhokoli věku, jejich přítomnost vám udělá nejlépe!

     

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, aprílový rozjezd je příjemný a plný smysluplných kontaktů s těmi, které máte rádi a kterým věříte. Budete - jako jedni z mála, dobře naladění a pro ostatní znamení, která se zdaleka necítí tak komfortně, budete velkou podporou. Po 10. dubnu se však vaše nálada promění a i na vás dolehnou chmury. Toto psychické rozpoložení se odrazí i na pracovním výkonu, naštěstí si ale z toho nemusíte dělat hlavu, protože všichni vědí, že jakmile budete zase fit, všechno se spraví. Ke konci měsíce hledejte útěchu u vaší drahé polovičky, která vás zná nejlépe. Zažijete spolu něco velmi vzrušujícího!

     

  • 11.

    Vodnář

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milí Vodnáři, těšte se na měsíc plný milostného tokání. Pokud jste zatím neobjevili spřízněnou duši, zvlášť ve druhé polovině měsíce dubna by se mohl najít někdo, kdo vás opravdu zaujme. Objevíte atraktivní osůbku, která je naladěná na stejnou frekvenci jako vy a konverzace s ní bude osvěžující a stejným dílem také vzrušující. V práci nasbíráte plusové body za píli i dobrou náladu, již rozséváte do celého kolektivu, což je zvlášť v těchto dnech důležitější než splněné termíny... Od 19. dubna se však vaše renomé může zhoršit proto, že pozornost přenesete do svého soukromí. Snažte se aspoň pečlivě vážit slova.

     

  • 12.

    Ryby

    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozornost Ryb se vlivem dubnového totemu stáčí ke vztahům. Jste důvěřiví, což přinese nejednu horkou chvíli. Čerstvě zadané čeká bohužel probuzení z romantického opojení. Kolem 20. dubna už uvidíte celkem jasně, jestli jste nesvěřili svoji důvěru do rukou špatného člověka. Pokud zjistíte, že ano, a přesto se rozhodnete dát mu druhou šanci, buďte maximálně obezřetní. Opatrnost vyžadují také finance. Pečlivě čtěte dokumenty, které podepisujete. Na internetu nesdílejte svá citlivá data a pozor si dejte i při placení kartou. Zkrátka, držte se okřídleného úsloví: Dvakrát měř, jednou řež.

     

Autor: Adéla Ondroušková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz