Autor: BPŽ/archiv

 

Jako první vidíte… Dívku

Pak jste: Okouzlující, tajemní, tvůrčí

Jste kreativní člověk se zvláštním kouzlem! Doslova přitahujete lidi ve svém okolí, protože z vás vyzařuje něco zvláštního. Mnoho lidí cítí zvědavost, protože v sobě máte podivné kouzlo, a vy to moc dobře víte a umíte z toho vytěžit maximum. Spousta lidí vám kvůli tomu taky hodně závidí, protože veškerou pozornost na sebe strhnete vy. Jste také skutečným hráčem, pokud jde o lásku, takže neukazujete svému partnerovi všechno, ale otvíráte svoje nitro kousek po kousku.

Jako první vidíte.... Lebku

Pak jste: Jemní, tolerantní a soucitní

Někdo by řekl, že jste měkkota. A to jen proto, že máte spoustu soucitu a pochopení pro všechny. Kromě toho jste ochoten akceptovat všechny názory a nápady, pokud nejsou hloupé a netrváte na svém. Obvykle máte skvělé znalosti a máte schopnost soudit spravedlivě a racionálně bez zaujatého pohledu. Také se velmi dobře přizpůsobujete jakékoli situaci, protože se rychle učíte. Jste bystrý člověk, který téměř vždy dělá správné rozhodnutí. Jste také velkorysý a mnoho lidí vás respektuje a jde za vámi. Máte úžasný intelekt a skvělé sociální dovednosti.

Jako první vidíte… Pohled z okna ven…

Pak jste: Vášniví, ohleduplní a máte smysl pro humor

Jste vášnivý a aktivní člověk! Máte také velký smysl pro humor a je s vámi velká zábava. Ve vaší blízkosti je vždy hodně lidí a jsou s vámi rádi, protože dokážete vytvořit dobrou náladu, ať jste kdekoli. Pokud se něco nepříjemného stane, okamžitě podniknete kroky a lidé vám budou věřit a následovat vás. Jste zodpovědný a důvěryhodný člověk!