Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kterých 6 znamení zvěrokruhu nedává nikdy druhou šanci?

/
  • (iStock)
    18. března 2020 ● 06:00

    Neodpouští a nezapomínají. I takoví lidé jsou. Jací jste vy? Když někdo udělá něco špatného, co vás zraní, dokážete odpustit a dát druhou šanci? Nebo nikdy neodpustíte a nezapomenete? Velmi často závisí i na míře ublížení, které vám druzí způsobili.

    Víte, že některá znamení zvěrokruhu odpouštějí méně a téměř nikdy nedávají druhé šance? Která znamení k nim patří?

  • 1.

    Býk (20. dubna - 20. května)

    Býk
    Býk
    Autor: iStock

    Býci jsou v navazování vztahů pomalejší, dávají si načas. Ovšem pokud se něco přihodí, dokážou vztah velmi rychle ukončit. Nedávají téměř nikdy druhou šanci, protože mají příliš hrdosti. Jakmile se rozhodnou, je velmi obtížné je přimět, aby změnili názor. Pokud má Býk pocit, že jste udělali něco neodpustitelného, ztratíte ho navždy, protože vám nedá příležitost to napravit.

     

  • 2.

    Štír (23. října - 21. listopadu)

    Štír
    Štír
    Autor: iStock

    Jestli jste se dostali do situace, kdy potřebujete druhou šanci od Štíra, je to pravděpodobně proto, že jste zradili jejich důvěru. Bohužel pokud to tak skutečně je, jen tak snadno se s tím Štír nevyrovná. Nechystá se dát druhou šanci, pokud jste zklamali jeho důvěru, a i když řeknete mnohokrát „lituji toho“, jen zřídka to Štír akceptuje. Štír má tendenci žít podle hesla: „Jednou a možní odpustím, dvakrát a konec.“ Tak si dávejte dobrý pozor.

  • 3.

    Rak (21. června - 22. července)

    Rak
    Rak
    Autor: iStock

    Raci jsou v některých ohledech pesimističtí, zejména pokud jde o druhé šance. Možná už někomu v minulosti druhou šanci dali, ale pak byli znova zranění. Zničit a pošlapat jejich důvěru a zlomené srdce je pro Raka víc, než si umíte představit. Raci spíše podezřívají, že by je někdo mohl zklamat, takže raději druhé šance nedávají a jdou dál.

     

  • 4.

    Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: iStock

    Kozorohy jen tak snadno neovlivníte. Nevěří totiž, že je jejich úkolem napravovat problémy někoho jiného. Pokud si s Kozorohem zahráváte a doufáte, že se to nějak přežene, máte smůlu. Nedávají druhé šance lidem, u kterých hrozí další selhání. Kozorozi ale vědí, že někdy mají druhé šance smysl, ale ne těm, kteří jim ublížili. Popřejí vám vše dobré, ale už s vámi nebudou na jedné lodi.

  • 5.

    Lev (23. července - 22. srpna)

    Lev
    Lev
    Autor: iStock

    Lvi jsou velmi optimističtí a laskaví, ale obecně moc druhých šancí nedávají. Myslí si, že jakmile někomu ukážou své skutečná já, je potřeba si vzájemně důvěřovat. A pokud jim někdo takový způsobí bolest, vyloučí je raději ze svého života. Jestli ublížíte Lvům, a to až tak, že vás začnou nenávidět, nečekejte odpuštění, natož druhou šanci.

     

  • 6.

    Panna (23. srpna - 22. září)

    Panna
    Panna
    Autor: iStock

    Panny mají jasnou představu o tom, co od partnera nebo přítele očekávají, a když to nedostanou, nebudou s nimi chtít mít nic společného. V takovém případě čekejte spíše konec. U Panen neexistuje žádné „podruhé“, žádné opakování, návraty a snahy o zlepšení věcí. Když je zklamete, máte utrum. Proč by vám Panna měla dávat druhou šanci? Aby se zase spálila? Nene, je natolik kritická, že další šanci vám jednoduše nedá.

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz