Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Prokletí: Bojíme se ho i dnes

/
  • Zlá vůle může ublížit
    Zlá vůle může ublížit (profimedia)
    23. července 2020 ● 10:40

    Jedním z nejčastějších požadavků, se kterými lidé za čarodějkami a mágy chodí, je ochrana proti kletbě, uřknutí, magické hrozbě. Sice to zní trochu jako ze středověku, ale to nemění nic na faktu, že zlá vůle může uškodit víc, než jsme si ochotni připustit.

  • 1.

    Za prokletí na šibenici

    Čarodějnic, (ilustrační foto).
    Čarodějnic, (ilustrační foto).
    Autor: Profimedia.cz

     

    Do vězení za prokletí už se nechodí Ve starověku a středověku bylo prokletí považováno za regulérní zločin a kromě touhy získat sousedův majetek bylo podezření z prokletí či uřknutí či „zlého pohledu“ jedním z nejčastějších důvodů inkvizičních procesů. Dnešní trestní zákoník na ně nepamatuje, nicméně mnoho lidí má pocit, že jim bylo tímhle způsobem ublíženo, že po konfliktu, či například darování nějakého předmětu se zhoršil jeho zdravotní stav, smůla se mu „lepí na paty“, atd.

  • 2.

    Uřknutí nebo očarování?

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com

     

    Uřknutí, na rozdíl od očarování ani nemusí být úmyslné, prostě osoba A chová zášť k osobě B a negativní energii na ni přenáší. Prokletí je prostě přání zlého, často ve vzteku (vzpomeňte si na pohádku Sedmero krkavců). Očarování je vědomý akt, rituál, který někdo koná, aby škodil a opravdu se, minimálně morálně, rovná plánování trestného činu. Máte pocit, že vás něco takového potkalo? Můžete zkusit bránit se „sklenicí bolesti“.

  • 3.

    Sklenice bolesti

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Budete potřebovat pevnou sklenici s uzávěrem, střepy, a tělní tekutiny. Sklenici naplníte střepy, ty zalijete, pevně uzavřete a to celé zakopete do Země. Je třeba zakopat lahev hluboko, hloubky. Dokud bude sklenice uzavřena a její integrita neporušena, bude vaše energetické tělo zapečetěno proti útokům.

     

    Proč se kouzlo jmenuje sklenice bolesti?  Protože toto preventivní kouzlo způsobí obrovské problémy těm, kteří by na vás po jeho realizaci chtěli kletbu vyslat.

     

    Kletba je totiž samozřejmě také „spojení“, ovšem se záměrem ublížit, škodit. Není možné, aby člověk, který se snaží jiného proklít, stál úplně stranou, neangažoval se.  Střepy uvnitř láhve, zalité tělními tekutinami (sliny, krev, moč), zajišťující stálé energetické napojení s vaší osobou, potrhají a vážně poškodí silové pole agresora. Po velice krátké době je takový agresor stižen zdravotními problémy, které mu působí bolest.

    ,,Pokud podobné magické metody fungují a vy je využijete, můžete ochránit sebe a své blízké proti nepěkným věcem,“ říká Zbyněk Milner, čaroděj, který se zabývá hlavně domácí magií. „Pokud nefungují, ztratíte tak maximálně jednu sklenici a pár střepů. Takže z mého pohledu prostě nemůžete prodělat.“

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz