Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Andělští průvodci: Jak je najít?

/
  • Andělští průvodci vás ochraňují celý život.
    Andělští průvodci vás ochraňují celý život. (shutterstock.com)
    22. února 2021 ● 13:05

    Bez ohledu na to, jaké náboženství vyznáváte, vám pravděpodobně duchovní průvodci posílají zprávy. Existuje mnoho druhů průvodců, ale andělé strážní jsou ti, kteří jsou přiřazeni výhradně vám. Vedou vás celým životem. Je jen na vás, zda tyto signály považujete za božské vedení nebo ne. Poznejte pět způsobů, jak s nimi komunikovat.

  • 1.

    Věnujte pozornost intenzivním emocím nebo fyzickým pocitům, které cítíte z čista jasna.

    w
    Fyzickým znamením může být husí kůže nebo můžete pocítit jemný vánek, který kolem vás proudí. Emocionálně někteří lidé pociťují ohromný pocit lásky a podpory, která je ovládá.

  • 2.

    Všímejte si jedinečných zvuků

    w
    Pojí se vám zvuk, který slyšíte, s nějakou výjimečnou situací nebo pocitem? Kdy ten zvuk slýcháte? Děje se to vždy v určitou denní dobu? Stává se to, když jste ve stresu? Mohli by to být vaši andělé, kteří vám připomínají, abyste se uklidnili, nebo vám dodávají odvahy (Pamatujte, že pokud toto bzučení přetrvává hodiny, může to být zdravotní problém.)

  • 3.

    Příjemné vůně

    ...
    Pokud ucítíte nečekaně krásnou vůni a nedokážete přijít na to, odkud pochází, možná se objevil anděl, aby vám projasnil den.

  • 4.

    Sladká chuť v ústech

    Dívka s andělskými křídly
    Chuť sladkého nektaru v ústech je znamením, že vaše energetické vibrace se zvyšují, zejména během meditace. Čím vyšší je naše vibrace, tím snazší je spojit se s anděly.

  • 5.

    Představte si anděly ve své mysli.

    w
    Zatímco mnoho lidí se snaží vidět anděly svýma fyzickýma očima, je snazší vidět je vnitřním okem nebo čakrou třetího oka. Klíčem k tomu, abyste viděli anděly svým vnitřním okem, je uvolnit se, přestat se tolik snažit a být otevření všemu, co vám přijde do cesty.

  • 6.

    Jak můžete zjistit, kdo jsou vaši strážní andělé?

    w

    Existuje mnoho postupů, které vám pomohou naladit se na „andělskou vlnu“ a poznat vlastní anděly. Věnujte zvláštní pozornost hudbě, kterou často slyšíte, abyste zjistili, zda se v textech objeví nějaké stopy. Meditujte, abyste je poznali.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz