Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy, styl a elegance. Které znamení má dokonalý cit pro módu a oblékání?

/
  • (iStock)
    10. července 2021 ● 06:00

    Někteří lidí na oblečení moc nedbají a je jim jedno, co si oblečou, hlavně aby se v tom cítili dobře a pohodlně. Jiní ovšem hodiny přemýšlejí o tom, co si na sebe vzít, aby to ladilo s kabelkou, botami či barvou brýlových obrouček. Tito lidé módu milují a sledují dychtivě nejmodernější trendy.

    Existují čtyři znamení, která jsou vždy oblečená od hlavy až k patě naprosto perfektně. Velkou pozornost věnují nejen šatům, ale taky doplňkům a vždy se snaží zapůsobit. Která znamení patří k těm nejvíce trendy znamením zvěrokruhu?

  • 1.

    Býk

    Býk

     

    Býci mají velký smysl a cit pro módu. Mají taky velký dar proměnit i jednoduchý outfit v efektní elegantní oděv, který ohromí všechny kolem. Stačí použít vhodný doplněk a svůj outfit rozzáří do daleka. Oblékat se a sledovat trendy je pro ně v podstatě způsob života. Mají požehnání shůry vykouzlit z čehokoli, třeba i z oblečení ze second handu, úžasný outfit, který chce každý napodobit.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 2.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou králové, kteří milují záři reflektorů. Proto chtějí vypadat vždy co nejlépe, aby upoutali pozornost lidí kolem sebe. Vždy se snaží být udržovaní, čistí a styloví. Někdy si na sebe ale klidně oblečou něco odporného, jen aby si jich lidé všimli a reagovali na ně. Jinak si Lvi potrpí na značkovou módu a najdete mezi nimi spoustu shopaholiků. Oblékání je pro ně především o možnosti vyjádřit se.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 3.

    Váhy

    Váhy

    Váhy milují krásu a krásné věci, k nimž patří i oblečení. A velmi si potrpí na barevné trendy oblečení. Udržují si přehled o těch nejnovějších trendech, ale vědí taky, jak si udržet svůj vlastní osobitý styl. Vždy jsou věrné samy sobě a nejraději vytvářejí své vlastní trendy.

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Váha • Videohub

  • 4.

    Vodnář

    Vodnář

    Vodnáři mají velký smysl pro estetiku. Vědí, co bude s čím dobře vypadat, a podle toho se oblékají a taky nakupují. Jejich smysl pro styl se ovšem neomezuje jen na oblečení. Styloví jsou i v případě zařizování bytu či domu a vždy dokážou vše krásně sladit. A ještě něco: Vodnáři kupují vždy jen to nejlepší a nejelegantnější, ale přednost dávají jednoduchosti a eleganci.

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Vodnář • Videohub

     

     

     

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Letní horoskop pro jednotlivá znamení od astroložky Boháčové • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz