Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kdo ze zvěrokruhu umí vydělat peníze a dobře je využít? Těchto šest k nim patří

/
  • Patříte mezi ně?
    Patříte mezi ně? (iStock)
    15. prosince 2021 ● 06:00

    Většina lidí touží po štěstí. Když ovšem dojde na definici toho, co znamená být šťastný, spousta lidí řekne, že to znamená finanční stabilitu a umění vydělat peníze. Bohužel někdo ani přes sebevětší snahu není schopen hospodařit s penězi. Buď jsou to shopaholici, nebo neumí šetřit. Ovšem jsou naopak tací, kteří mají dar peníze nejen vydělat, ale také je dobře investovat.

    Některá znamení zvěrokruhu mají schopnost přitahovat finance, aniž by pro to museli něco víc udělat. Podle astrologie existuje šest takových znamení, která přitahují bohatství a peníze.

  • 1.

    Panna

    Panna

    Panna je jedním z nejbohatších znamení zvěrokruhu s vysokou šancí na finanční prosperitu. Důvodem je to, že jsou Panny od přírody velké perfekcionistky. A nikdy se nespokojí s průměrností. Prozkoumají každý aspekt své práce, aby pak mohly přehodnotit situaci nebo změnit to, co je potřeba. Vždy budou sklízet užitek, pokud převezmou iniciativu k provedení nezbytných změn. Když Panny do něčeho investují, jejich astrologický gen způsobí, že jsou posedlé dokonalostí. Je to vysoce pravděpodobné, že zbohatnou prostřednictvím svých obchodů nebo v rámci své profese. Jsou stále rozhodné a realistické, což jim pomáhá zvyšovat jejich šance na úspěch a finanční prosperitu.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Panna • Videohub

  • 2.

    Štír

    Štír

    K tomu, aby Štíři zbohatli, jim pomáhá jejich vášeň a intuice. To jim umožní přesně odhadnout, jak zajistit, aby byly jejich výsledky práce ziskové. Pokud jde o marketingové strategie, dokážou Štíři velmi zdařile využít svou intuici. Jestli nejsou majitelé nějaké velké firmy, moc dobře podvědomě vědí, jak to udělat, aby se dostali na vrchol. Od přírody jsou tajnůstkáři a záhadní, takže budou nenápadně zkoumat strategie svých vlivných rivalů a vymýšlet chytré plány, které jim umožní je přemoci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Štír • Videohub

  • 3.

    Lev

    Lev

    Lvi jsou vynalézaví a sebevědomí, kteří vždy míří na vrchol. Jsou známí svou hrdostí, ale jednou z jejich méně známých vlastností je ta, že rádi experimentují a vymýšlejí nové způsoby, jak věci dělat jinak a lépe (a finančně výhodněji). Jsou skvělí komunikátoři, vědí, jak přesvědčit lidi, aby jednali tak, jak si oni přejí, proto jsou téměř všichni Lvi kandidáti na generální ředitele. Lvi půjdou vždy hodně daleko, jen aby dosáhli svých cílů a co největších zisků. Podle statistiky patří Lvi mezi nejbohatší jedince světa.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Lev • Videohub

  • 4.

    Býk

    Býk

    Býci jsou známí svou houževnatostí, trpělivostí a pracovní morálkou. Není tedy nic zvláštního, že Býk je jedním z nejvíce prosperujících znamení zvěrokruhu. Pokud jde o dosažení cílů, jejich houževnatost se jim vždy vyplatí. Býk je dříč a udělá absolutně cokoli, aby uspěl a vydělal peníze. Býci jsou také inteligentní a ve svém uvažování využívají velmi úspěšně logiku. Jsou charismatičtí, a to vše hraje v jejich prospěch. Když v něčem vyniknou, peníze vždy následují!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Býk • Videohub

  • 5.

    Kozoroh

    Kozoroh

    Kozorozi jsou největší workoholici zvěrokruhu. Často pracují přesčas i na méně placené pozici. Ale na druhou stranu nenajdete Kozoroha, který by přijal špatně placenou práci. Kozorozi totiž mají silnou touhu uspět a s průměrností se nesmiřují. Potřebují strukturu, organizaci a vše, co s tím souvisí, je oslovuje. K problémům přistupují s cílem vyřešit je za všech okolností, a nikdy nedovolí, aby jim vlastní emoce překážely v práci.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Kozoroh • ABL

  • 6.

    Beran

    Beran

    Možná nejméně očekávaný kandidát na tomto seznamu bohatých a finančně úspěšných znamení zvěrokruhu. Navzdory nedostatku trpělivosti a houževnatosti při prosazování svých ambicí se ale Beran na tento seznam dostal. Berani jsou totiž extrovertní lidé, nadšení pro svou práci. Jejich snaha a odhodlání je vždy nasměrují na správnou cestu k úspěchu i penězům. Trpělivost jim sice chybí, ale zase umí najít způsoby, jak jít za svými cíly. Možná nepracují „žhavě“ jako ostatní znamení, ale vědí, jak pracovat chytře, což znamená, že mohou být nakonec velmi finančně úspěšní.

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Astroložka Boháčová: Obecná charakteristika znamení - Beran • Videohub

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz