Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Materiál na šéfa: Tahle znamení to rozhodně nejsou

/
  • Pro někoho je lepší pozice, kde "tolik nefouká"
    Pro někoho je lepší pozice, kde "tolik nefouká" (profimedia)
    26. září 2022 ● 06:00

    Zatímco někteří lidé se narodí se schopností vést, jiní, kteří mají odvahu ujmout se vůdčí role, někdy žalostně selhávají. Často vedou pasivně-agresivní komunikaci, nepřijímají odpovědnost za chyby, ignorují problémy nebo podporují nepříjemnou kulturu na pracovišti. Která znamení k tomu mají sklon?

  • 1.

    Ryby

    ...
    Ačkoli Ryby nejsou neschopné, postrádají některé přirozené vůdčí vlastnosti, které mají jiná znamení. Toto citlivé znamení může ztroskotat v práci, i když neustále pracuje na něčem, na čem mu hluboce záleží. Pokud jde o vedení ostatních, má toto znamení zvěrokruhu spíše uvolněný přístup, který může způsobovat problémy.

  • 2.

    Býk

    ...
    Býk se snaží překonat některé překážky. Tento typ osobnosti se často špatně rozhoduje, a není považován za dobrého vedoucího, protože se rozhoduje pouze na základě emocí, nikoli logiky. Býk také nemá rád změny, proto mu dělá problém sladit se s ostatními členy týmu.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Blíženci jsou schopni vykonávat práci rychle a jsou také poměrně přizpůsobiví i v těch nejnáročnějších podmínkách. Nejsou však příliš spolehliví jako vedoucí pracovníci, protože především kvůli jejich impulzivitě a oblibě pracovat samostatně může být nutné je vytrvale uhánět. Blíženci také trpí obavami a nedostatek sebedůvěry, proto se do vedoucích pozic nijak neženou.

  • 4.

    Vodnář

    ...
    Přestože mají Vodnáři největší potenciál pro vedení, jsou nejslabšími vůdci mezi znameními zvěrokruhu. Vzhledem k tomu, že Vodnáři jsou velmi naivní a nesobečtí, je snadné je ovlivnit a zneužít, mohou být dokonce obětí vlastních podřízených.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz