Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Arianin láskoskop: Kozorozi se seznámí, Panny půjdou na dračku

/
  • Ariana Argoni, čarodějka a kartářka
    Ariana Argoni, čarodějka a kartářka (archiv)
    5. července 2023 ● 11:13

    Léto plné prázdninových lásek právě začíná, a zatím se zdá, že bude laskavé. Co vás v lásce čeká vám předpoví Ariana Argoni, čarodějka a věštkyně.

  • 1.

    Beran

    ...
    Berani a jejich vztahy budou v červenci bezstarostné a plné lásky.

    Nezkrotní Berani v létě pustí uzdu fantazii a nechají se hýčkat slunečními paprsky a zapomenou na třenice posledních dnů. Zkuste svou drahou polovinu více hýčkat a chválit, často si ani neuvědomujete, jak svou kritikou můžete svůj protějšek ovlivnit.

  • 2.

    Býk

    ...
    Do letních dnů se Býkům pomalu začne vkrádat touha konečně trávit  čas s někým, koho hluboce milují. Kolem nezadaných Býků už delší dobu krouží osoba, která by tuto touhu mohla naplnit.

    Zadaní Býci konečně odhodí zábrany a oddají se radovánkám s blízkými.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    Blíženci uvízli v pasti svých myšlenek na bezstarostné a láskyplné léto, bohužel rodinné záležitosti, jejichž řešení mají na svých bedrech, brzdí mysl i srdce v rozletu. Trpělivost leckdy v lásce schází, nicméně v létě se Blížencům povede strávit pár milých chvilek po boku osoby, která se ukáže jako spolehlivý společník.

  • 4.

    Rak

    ...
    Raci prožili v posledních letech nespravedlivé rány od svého protějšku. Je to možná k nevíře, ale teprve nyní začínají nalézat zdravou sebedůvěru a brzy se jim podaří přilákat někoho, kdo na delší dobu zakotví po jejich boku.

  • 5.

    Lev

    ...
    Ač se to zdá k nevíře, jindy tak společenské a nápadné Lvy nepotkáte na letní párty, ale spíše na procházce v lese, kde si budou chtít v klidu odpočinout a utřídit myšlenky. Což jim jistě prospěje.

  • 6.

    Panna

    ...
    Dlouhodobě stresem přetížené Panny si v červenci vydechnou, i když to na první pohled nebude znát. Z partnerského hlediska budou pořád na roztrhání. Je ale zbytečné planě snít o někom, kdo o vás nestojí.

  • 7.

    Váhy 

    ...
    Cestování s miláčkem po boku se povede zrozencům ve znamení Vah, což pročistí vztahy, které se na delší dobu ocitly na mrtvém bodě. Ve vztazích očekávejte zlepšení.

  • 8.

    Štír

    ...
    Léto je tady a Štíři se opět mohou těšit na velkou dávku emocí a romantických, popřípadě i trochu divočejších hrátek. Budou prostě ve svém živlu.

  • 9.

    Střelec

    ...
    Mírné podráždění a drobné mrzutosti ve vztahu se v létě jak mávnutím kouzelného proutku rozplynou a Střelce čeká zábava a dočkají se i milostného dobrodružství s někým, koho již delší dobu neviděli, ale přesto na něho  mysleli.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    Červenec slibuje nezadaným Kozorohům splnění milostných tužeb. Objeví se konečně po dlouhé době někdo, kdo ukáže radost ze života a sejme napětí posledních měsíců. Užívejte si milostné hry plnými doušky, ať máte na letošní léto pěkné vzpomínky. 

  • 11.

    Vodnář

    ...
    V létě si i Vodnáři dopřejí pobyt v přírodě, nejlépe přímo u vody a s ní spojené dovádění. I když spíše než milostné vztahy budou Vodnáři řešit pracovní změny a zlepšení celkové finanční situace.

  • 12.

    Ryby

    ...
    Ryby si budou chtít užívat nalezený klid a vztahy půjdou tak trochu do pozadí. To jim však nevydrží dlouho, takže pokud budete chtít zlákat k milostným hrátkám někoho, s kým bude zábava, obraťte se na mlčenlivé Ryby.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz