Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Březen 2024: Numerologická předpověď podle osudového čísla. Koho čeká štěstí v lásce, koho naopak těžké časy?

/
  • (iStock)
    2. března 2024 ● 06:00

    Bude vám tento měsíc nakloněn, nebo budete mít v březnu spíše potíže? Zde je podrobná numerologická předpověď pro osudová čísla jedna až devět. Vaše datum narození vypovídá hodně o vašem životě. Díky numerologii můžete pochopit, co vám příští dny přichystají.

    Jak zjistíte, jaké je vaše osudové číslo? Není na tom nic těžkého. Abyste zjistili své osudové číslo, stačí sečíst všechny číslice vašeho data narození a budete je postupně redukovat do 1-9. Příklad: Narodili jste se 16.8. 1995, takže 1+6+8+1+9+9+5= 39=3+9=12=1+2=3. Vaším osudovým číslem je číslo 3.

  • 1.

    Osudové číslo 1

    ...

    Jedničky čekají v březnu velké změny na osobní i profesní úrovni. Pravděpodobně vás čekají nové povinnosti v práci, ale v osobním životě můžete čelit mnoha výzvám. Nebuďte paličatí, jinak se dostanete do problémů. Používejte své vůdčí schopnosti moudře. Některá nedorozumění vám mohou věci zkomplikovat a může chvíli trvat, než se z nich vzpamatujete. Dbejte na své zdraví a raději si připravujte obědy doma.

     

     

     

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to.

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 2.

    Osudové číslo 2

    ...

    Březen bude pro dvojky celý o růstu. Na profesionální frontě můžete dostat šanci získat nové místo, pozici nebo nový projekt. Ve vašem osobním životě vás čeká luxus. Je vhodná doba na koupi nového domu nebo bytu. Pokud plánujete začít podnikat, březen je ideální pro start. Nové příležitosti vám přinesou peníze. Vyhněte se stresu, pravidelně odpočívejte.

     

     

     

     

  • 3.

    Osudové číslo 3

    ...

     

    Z profesního hlediska pro vás bude březen produktivním měsícem. I v osobním životě očekávejte neočekávané. Možná budete celý měsíc zaneprázdněni zařizováním peněz na něco speciálního, možná na koupi domu. Vaší pracovní aktivity si všimne okolí, a nakonec z ní budete mít prospěch. Vyhněte se hádkám se svým životním partnerem a snažte se s ním trávit kvalitní čas.

     

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 4.

    Osudové číslo 4

    ...

     

    Tento měsíc bude pro čtyřky bude skvělý hlavně z hlediska financí. Ve všem, co děláte, se vám od partnera dostane plné podpory. Věnujte pozornost ale svému zdraví. Pokud máte s nějakou konkrétní osobou problémy, promluvte si s ní o tom. Nebuďte podráždění ani žárliví, pokud bude mít kolega úspěch, místo toho se inspirujte.

     

     

     

  • 5.

    Osudové číslo 5

    ...

     

    Ve vašem osobním i pracovním životě vás čeká něco nového. Pokud jste zaměstnaní, můžete dostat zajímavější nabídku. Váš milostný život bude také skvělý, s partnerem vás čekají krásné chvíle. Pokud jste single, můžete potkat někoho výjimečného. Ti, kteří již jsou ve vztahu, možná budou chtít udělat krok vpřed a představit svého partnera rodině.

     

     

     

    VIDEO: Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Horoskop lásky a financí 2024 • Videoredakce ženských titulů

  • 6.

    Osudové číslo 6

    ...

     

     

    Tento měsíc pro vás bude skvělý především ve vztazích. S partnerem vám to bude klapat. Pokud jste single, nebojte se rozhlížet kolem sebe. I manželské páry budou mít skvělý měsíc. V práci se ale budete cítit poněkud přepracovaní, nedá se nic dělat, musíte se naučit odmítat. Při řešení čehokoli buďte velmi trpěliví. Vaše klidná povaha vám přinese úspěch.

     

     

  • 7.

    Osudové číslo 7

    ...

     

     

    V březnu čekají sedmičky těžké časy. Měli byste se vyvarovat přílišného přemýšlení. Věnujte se činnostem, které vám přinášejí štěstí a radost. Zapomeňte na to, co si o vás ostatní myslí. Odpočiňte si od rutiny, jděte na procházku nebo se soustřeďte na svou práci. Když budete pracovat poctivě, získáte si srdce každého.

     

     

     

    VIDEO: Čínský horoskop financí 2024: Jiří Čermák

    Video
    Video se připravuje ...
    Čínský horoskop financí 2024: Jiří Čermák • 

  • 8.

    Osudové číslo 8

    ...

     

     

    Přiznejte se, že máte ve zvyku zbytečně utrácet. Ale tato vaše vlastnost vám tento měsíc tak či onak hodně prospěje. Je totiž čas udělat si čas na to, abyste se taky bavili. Udělejte si pro sebe pauzu a klidně si dopřejte něco, co byste si jinak nekoupili. Očekávat můžete také nějaké finance navíc, tak proč se nerozšoupnout.

     

     

     

  • 9.

    Osudové číslo 9

    ...

     

    Devítky, v tomto měsíci buďte velmi opatrné, věci nemusí dopadnout tak, jak jste chtěly. Ale neztrácejte trpělivost a věřte si, nakonec to všechno dopadne dobře. Nový měsíc vám přinese spoustu nových příležitosti. I po osobní stránce budete spokojeni. S partnerem vás čeká příznivý měsíc bez hádek.

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz