Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

5 nejvíce promiskuitních znamení. Kdo střídá partnery jako ponožky?

/
  • Kdo střídá partnery jako ponožky?
    Kdo střídá partnery jako ponožky? (istock.com)
    4. dubna 2024 ● 06:00

    Víte, že typickým nevěrníkům je lepší se raději vyhnout. Jsou lidé, kteří zkrátka nevydrží dlouho v jednom vztahu, mají toulavé boty nebo si myslí, že jinde je tráva zelenější. Jsou labilní, vnitřně rozervaní nebo příliš vášniví a roztoužení, chtějí poznávat život a přijímat nové výzvy. Pohodlí ve stabilním vztahu je brzy omrzí, ubíjí je stereotyp nebo patří k těm věčně nespokojeným, kteří celý život marně hledají svůj ideál. A někteří si prostě nemohou pomoct. Točí se za každou sukní a žene je sexuální pud, jakmile někde zahlédnou to, o čem si myslí, že by to mohli potřebovat, utíkají za tím a nic je nezastaví.

    Na koho ze zvěrokruhu si dávat největší pozor a kdo má velké sklony k častému střídání partnerů?

  • 1.

    Beran (21. 3. – 20. 4.)

    Beran
    Beran
    Autor: istock.com
    Beran je od přírody lovec. Třeba jako kočka. Když vidí myš, tak ji musí mít. Mnozí Berani ctí zásady partnerského života a jsou věrní a oddaní. Pak jsou ale ti, kteří rádi přijímají nové výzvy a touží často lovit a dobývat srdce žen nebo mužů. Doma dlouho neposedí, nesnášejí nudu a stereotyp. Vyžadují aktivní život plný dobrodružství a vzrušení, milují adrenalin a nechávají se rádi unášet spontánními nápady. Jsou vášniví a hraví, pokud se doma nudí nebo jim nevyhovujete v sexu, rádi si tyto své potřeby naplňují jinde. Beran ale většinou nechce udržovat paralelní vztahy, raději vám upřímně řekne sbohem a už se zpátky nevrací.

    VIDEO: Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství?

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Jak si přivolat bohatství? • Videoredakce ženských titulů

  • 2.

    Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

    Blíženci
    Blíženci
    Autor: istock.com
    O Blížencích se říká, že jsou velmi promiskuitní. Jejich těkavá energie jim moc neumožňuje se nadlouho usadit v pevném svazku. U někoho to zafunguje a bezpečí stabilního vztahu mu poskytne patřičnou oporu i potřebné limity, pro jiného je to ale příliš svazující a omezující. Pokud Blíženec nemá to, co potřebuje, rád si to hledá jinde a nedělá mu problém udržovat paralelní vztahy, protože je přesně ten typ, který zvládá více věcí najednou. Vyhovuje mu i komunitní způsob života a mnohá přátelství, rád si povídá, flirtuje a sdílí své myšlenky a pocity. Pokud možnost sdílení doma nemá, jde jinam a tam se to pak může snadno zvrhnout. Třeba i sklouznout do zamilovanosti nebo sexuálních dobrodružství, která k intimitě zkrátka patří. Navíc u Blížence nikdy moc nevíte, na čem jste. Jednou vás miluje k zbláznění, za dva týdny už se vám třeba ani neozve, protože ho zaujal někdo jiný. Za měsíc je ale zase váš a ujišťuje vás o tom, že jen potřeboval mít trochu času pro sebe.

    VIDEO: Helen Stanku: Lidští upíři

    Video
    Video se připravuje ...
    Helen Stanku: Lidští upíři • Videoredakce ženských titulů

  • 3.

    Lev (23. 7. - 22. 8.)

    Lev
    Lev
    Autor: istock.com
    Lvi jsou velmi vášniví a snadno se nechají ošálit krásou, vidinou luxusu a atraktivitou druhého člověka. Mlsně jdou po kráse, síle osobnosti a sex-appealu. Když Lev uvidí jinou nádhernou šelmu, snaží se jí zalíbit, vlichotit a vyžaduje velký obdiv, uznání, umí být dokonalý gentleman, často jen naoko. Jeho velká touha po pozornosti z něj udělá nevěrníka velmi snadno v případě, kdy má pocit, že se mu doma pozornosti nedostává. Pak se jde blýsknout do společnosti nebo si domluví nějaké rande snů přes internet. Lvi mají sklony k nevěře, ale rodiny neopouštějí. Rodina a děti jsou pro ně něčím posvátným, zároveň jsou důležité proto, že jim patří a jsou zkrátka jejich. A toho, co je jeho, se Lev jen tak snadno nevzdává.

    VIDEO: Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to:

    Video
    Video se připravuje ...
    Věděli jste, že díky vaší zahrádce si můžete přivábit bohatství? Vědma Helen Stanku vám prozradí, jak na to. • .

  • 4.

    Střelec (23. 11. - 21. 12.)

    Střelec
    Střelec
    Autor: istock.com
    Střelec je nezávislý dobrodruh, který moc neřeší, zda zrovna s někým chodí, nebo ne. Když ho někdo zaujme, jde na přátelské rande, za sportem či adrenalinovým dobrodružstvím, a buď prostě přeskočí jiskra, anebo ne. Střelci bývají vášniví, ale potřebují mít společné zájmy a životní styl s partnerem, který je pro ně parťákem do pohody i nepohody. Často zůstávají single a užívají si nevázaného sexu nebo mají tendence platonicky se zamilovávat či hledat svůj milostný ideál. Obvykle nezůstávají dlouho v jednom vztahu. Když přijdou problémy, raději utíkají, než aby je řešili. Mají toulavé boty a hlavu v oblacích.

  • 5.

    Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

    Vodnář
    Vodnář
    Autor: istock.com
    Vodnář je znamení, kterému velice vyhovuje komunitní způsob života. Má poměrně velké sklony k polyamorii a s každým je hned velký kamarád. Pokud se s někým vyspí, tak to prostě bere jako přirozenou součást života. Obvykle je velmi družný a otevřený, proto se ta velká otevřenost a spontánnost promítá i do jeho vztahového a sexuálního života. Mít doma Vodnáře vyžaduje opravdu velkou trpělivost, ve společnosti druhých si snadno může najít jinou spřízněnou duši, zamilovat se nebo se bez problémů schází s více lidmi najednou. Potřebuje pro sebe hodně svobody a není to typ, který by seděl doma za pecí.

Autor: Taťána Kročková

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz