Říká se, že jste to, co jíte, ale výrobci výkonných mixérů k tomu poznamenávají, že můžete jíst, co chcete, důležité je, co dokážete strávit. Je to tak nejen s jídlem, s pitím, s léky, s potravinovými doplňky, ale také s názory, vědomostmi, radami a sdělovanými zkušenostmi.

Když budete mít moudrého a vzdělaného učitele, kterého nebudete poslouchat,  nebudete si ho všímat a třeba ho budete i šikanovat, tak i když to sama o sobě bude obrovská legrace, nic chytrého se od něho nedovíte. Mně nikdy nebylo jasné, co se po mně chce, když mi říkali, že mám jít ostatním příkladem. Jak ostatní poznají, kdy jdu příkladem a kdy se chovám tak, jak zrovna chci?

Takže právě dnes se, milé Váhy, Střelci, Vodnáři a Berani, částečně i Panny, Štíři, Kozorozi a Ryby, dostanete do situace, kdy někdo řekne něco moudrého nebo mimořádně přínosného. Pozor, může se jednat i o informaci, která zazní z televize nebo si ji přečtete na obrazovce počítače a později se ukáže, že by mohla být pro váš další život dost užitečná. Nevím, o co přesně půjde, kdybych to věděl, tak to sem napíši rovnou.

Býci, Blíženci, Raci a Lvi – budete mít cestovatelské sklony. Někam vás to potáhne, ale přemýšlejte trochu o tom, jestli musíte pořád mít někoho vedle sebe, s sebou nebo nad sebou, abyste se cítili v pohodě. Samostatnost rovněž není k zahození. I když se nemůžete tak často a s takovou radostí hádat.