Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

6 nesnesitelných věcí, které dělají Váhy ve vztahu. Zvládnete je tolerovat?

/
  • Které nejvíce nesnesitelné věci dělají Váhy ve vztahu?
    Které nejvíce nesnesitelné věci dělají Váhy ve vztahu? (istockphoto.com)
    25. dubna 2024 ● 06:00

    I když se o Vahách stále mluví jako o velmi nerozhodném znamení, mají mnohem více cílů než by se mohlo zdát. V prvé řadě je potřeba si připomenout, že je to vztahové znamení a tudíž bez partnera nemohou a nedokážou ani dýchat. Jenomže vztahy s Vahami nejsou úplně jednoduché, obzvláště pro ty, kteří očekávají trochu více svobody a nezávislosti. Váhy totiž potřebují bezvýhradnou péči, oddanost a jsou velmi rády, když je vše tak, jak si vysnily. Velmi se o to snaží a často partnera svou láskou a svými nároky dusí. Které nejvíce nesnesitelné věci dělají Váhy ve vztahu? Sami tak zjistíte, zda máte na to, sbalit Váhu a zůstat s ní věky věků.

  • 1.

    Zavaž mi střevíček!

    Váhy

     

    Váhy jsou opravdu princezny nebo princátka. Mají rády pěkné oblečení, dbají na eleganci a parádu, neoslovuje je hrubost, neotesanost nebo špatné způsoby. Ocení vedle sebe gentlemana nebo dámu na úrovni, zároveň protějšek, který bude umět bez řečí plynule a flexibilně reagovat na jejich potřeby a zahrne je péčí, láskou, klidně i přepychem a drobnými pozornostmi. Zavázat Vahám rozvázané botičky je naprostou samozřejmostí, o kterou je i pod jejich úroveň si říkat. Zkrátka a dobře musíte kolem nich neustále poskakovat jako jejich sluhové a vychytávat, co všechno by v tuto chvíli oceňovaly či potřebovaly. A nejde jen o to vnější, ocení vkusnou konverzaci, slušnou intelektuální výbavu, smysl pro humor, nadhled a charisma. Nezaujme je sprostá holka z hospody či z chléva nebo obhroublé způsoby vysloužilého námořníka.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení? To se dozvíte ve videu!

     

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Neopouštěj mě!

    Váhy

     

    Pokud už si něco začnete s někým, kdo je narozen v tomto znamení, měli byste vědět, že Váhy nejsou moc typem na krátkodobé povrchní vztahy, anebo snad sex na jednu noc. Mají radši dlouhodobější partnerské nebo kamarádské vztahy, v nichž budou moci druhého postupně poznávat a vědět, že ten člověk zkrátka navždy patří do jejich života. Váhy nesnášejí loučení, je to pro ně velice těžké. Většinou se na druhého člověka dokážou hodně silně upnout a nerady přetrhávají jednou vytvořené vazby, ať už jde o jakýkoli druh vztahu. Vah se jen tak snadno nezbavíte, proto si dávejte pozor na neuvážená rozhodnutí. Váhy potřebují vztah, ne se jen občas nezávazně setkávat! Nemůžete si dovolit člověku narozenému ve Vahách jen tak nezavolat a už se neozvat!

     

  • 3.

    Kam jdeš? Půjdu s tebou!

    Váhy

     

    A stejně tak je pro lidi narozené v tomto znamení velice důležité trávit veškerý volný čas se svým partnerem či partnerkou, proto se na vás dokážou pověsit jako klíště! Když už tito lidé vytvoří vztah, chtějí být s tím druhým a užívat si společně kulturu, zájmy, sport, společenské události, chodit do kina, do divadel, na vernisáže, tancovat, společně se pobavit s přáteli a podobně. Budou vám vymýšlet tak pestrý program až vám z toho bude přecházet zrak! Když se rozhodnete někam jít sami, zeptají se vás téměř vždy, zda mohou jít s vámi. Musela by to být opravdu hodně obhroublá zábava, aby raději než s vámi trávili čas s kamarády či sami doma, například by s vámi nejspíše nešli na hokejový stadion, ale ani to není vyloučeno. Váhy si totiž nepotrpí na nic, co by neodpovídalo jejich jemnosti a dobrému vkusu. Muž Váha ale nemá nejmenší problém vymetat v obleku plesy a dělat damám gentlemana a tanečníka, což třeba druzí muži vůbec nechápou a dělat by to nechtěli.

     

  • 4.

    Proč mi častěji neříkáš, že mě miluješ?

    Váhy

     

    Váhy stojí o upřímné vyjadřování pocitů a myšlenek ve vztahu. Líbí se jim, když si zamilovaní lidé sdělují svoje dojmy nebo to, jak se cítí. Rádi slýchávají, jak moc jsou pro druhého důležité. Proto by nejraději slůvka „lásko”, „miláčku” nebo vyznání lásky „miluji tě” a podobně poslouchali každý den, anebo ještě lépe několikrát denně. Pokud patříte mezi ty, kteří to říkat neumějí nebo to neříkáte tak často, Váhy vás budou učit vyjadřovat emoce a někdy i nepřímo nutit k tomu, abyste je zahrnovali krásnými slůvky, vyznáním lásky a lichotkami. Jen tak se totiž cítí doopravdy milované a doceněné.

     

  • 5.

    Miláčku, myslíš, že bychom mohli…

    Váhy

     

    A je to tady. Váhy mají své nároky, a pokud se jim nezdáte dost dobří, budou se vás snažit přetvořit k obrazu svému. A to nejspíše s nevyšší diplomacií sobě vlastní. Stejně tak budou rády vymýšlet společný program a plánovat společnou budoucnost. Už se z toho nevykroutíte! Váhy toho budou po vás hodně chtít. Budou vás zbožňovat, to ano, ale hezky skrytě vás dostanou tam, kde vás chtějí mít. A pokud náhodou zareagujete nevlídně, nečeká vás nic jiného než slzy a výčitky!

     

  • 6.

    Jen já vím, co je pro tebe nejlepší

    Váhy

     

    Poslední nešvar znamení Vah je to, jakým způsobem si ony myslí, že ví, co je pro vás nejlepší. Musíte změnit práci a vydělávat více. Musíte se jinak oblékat, ideálně změnit také účes a styl, být více reprezentativní. Musíte začít chodit více do kina a divadla, číst vhodnou seberozvojovou literaturu nebo se zajímat o celospolečenské dění. Ideální bude, když změníte i stravu a dáte se na vegetariánství či veganství. Nakonec omezení alkoholu je samozřejmostí, výjimkou jsou společné večírky ve společnosti přátel a oslavy narozenin. A rozhodně nebude špatné začít společně chodit do tanečních, to se vám bude hodit! Váhy vám snadno a rychle vytvoří životní program, v tomto ohledu nebývají nijak nerozhodné.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz