Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 znamení, která milují drby. Kdo prodrbe dny i noci tak, že na nikom nezůstane nit suchá?

/
  • Patříte mezi ně?
    Patříte mezi ně? (istockphoto.com)
    17. března 2024 ● 06:00

    Možná i vy patříte mezi ty, kteří rádi řeší druhé, odsuzují, kritizují a pomlouvají. Ale třeba jen milujete drby a rádi si poslechnete zaručené zprávy o tom, kdo s kým, kolik kdo vydělává, jaký trapas se komu stal nebo cokoliv nového, abyste prostě byli v obraze. Víte, že se má každý starat sám o sebe a nikoho nesoudit, protože v jeho botách nechodíte. Ale stejně vám to nedá a svou zvídavost omlouváte jen tím, že se prostě zajímáte o okolní dění. Třeba proto, abyste se sami ze zkušeností druhých poučili, anebo někomu pomohli. Jenomže drby jsou prostě drby. A nikdy nevíte, kolik je na nich pravdy, i když se říká, že aspoň trochu ano. Která znamení zvěrokruhu patří mezi lidi typu „jedna paní povídala”, drbům věří, anebo je sami vytvářejí?

  • 1.

    Býk

    znamení zvěrokruhu

    Býci milují žhavé drby, obzvláště ze světa showbyznysu, protože sami preferují luxus a mají dobrý vkus, rádi si přečtou něco o tom, kdo ze slavných zase udělal módní přešlap, kdo si pořídil luxusní vilu, anebo rozházel všechny peníze. Zajímají je samozřejmě také vztahy, sexuální výstřelky, rádi se dozví něco nového o svých blízkých sousedech či kamarádkách. Pokud ale máte Býka za kamaráda, umí udržet tajemství a obvykle si ve vážných věcech moc nepouští pusu na špacír. Moc dobře si uvědomuje, že ani jemu by nebylo příjemné, kdyby o něm někdo vykládal soukromé věci, natožpak roznášel nepodložené informace.

     

    Na co mají talent jednotlivá znamení zvěrokruhu? To se dozvíte ve videu:

    Video
    Video se připravuje ...
    Horoskop: Na co mají talent jednotlivá znamení? • Videohub

     

  • 2.

    Blíženci

    znamení zvěrokruhu
    Blíženci jsou velmi komunikativní a zvídaví, někdy přímo vyloženě zvědaví. Proto se opravdu vždy rádi dozví něco nového, a to naprosto o všech v nejbližším okolí, nebo třeba na druhém konci světa. Hltají zprávy a informace, včetně různých drbů, nejraději však mají podložené informace, na které se dá spolehnout. Sami jsou tak moc upovídaní, že se někdy neubrání „drbání 24/7, což znamená, že neustále vyjadřují nejen své myšlenky a pocity, ale i mluví rádi o druhých lidech a nezapomínají přidávat své domněnky, analýzy a posuzování. U Blíženců máte v podstatě jistotu, že při rozhovoru s nimi o druhých lidech na nikom nezůstane nit suchá, jak se říká.

     

  • 3.

    Lev

    znamení zvěrokruhu
    Lvi jsou velice sebestřední a rádi mluví o sobě. To, co prožívají druzí je až tak nezajímá, typičtí Lvi nenechávají druhým moc prostoru se vyjádřit, ale pokud jde o drby, to je věc zcela jiná. Rádi si vyslechnou osudy a trapasy druhých lidí, a to už proto, aby sami sebe utvrdili v tom, jak jsou lepší než ostatní a jak jim by se zaručeně nic takového nemohlo stát, a to ani omylem. Někdy se chovají manipulátorsky a rádi získávají výhody pro sebe právě na základě toho, co se o druhých v rámci nejrůznějších drbů dozvěděli. Nejvíce je ale zajímá porovnávání se s druhými a velebení svého ega i získávání pocitu, že jsou lepší než ti ostatní.

     

  • 4.

    Váhy

    znamení zvěrokruhu
    Váhy milují zprávičky ze světa showbyznysu, zajímá je nejen krásné oblečení a životní styl, ale také kdo s kým. Jakožto velmi vztahové znamení hodně mluví o vztazích, samy drbou o sto šest, anebo rády drbům naslouchají. Zajímá je, kdo se s kým vyspal, kdo čeká dítě, kdo se rozvádí, nebo kdo komu zahýbá. Váhy dokážou s kamarádkami prodrbat celé odpoledne v kavárně, nerady však mluví o sobě a přiznávají své slabosti. Všechno musí navenek vypadat dokonale. Ale pokud jde o druhé, to si obvykle přisadí, hodnotí, spekulují, smějí se, někdy projevují lítost a empatii, přičemž se hrozí toho, aby se něco takového nestalo jim.

     

  • 5.

    Vodnář

    znamení zvěrokruhu
    Ani Vodnář na nikom nedokáže nechat nit suchou. Vodnáři jsou velmi přímí a upřímní, proto jim nepřijde divné vykládat o někom otevřeně i velmi intimní věci. Mluví otevřeně o sobě a ničím se netají, stejným způsobem mluví i o druhých a obvykle moc nechápou, proč by to někomu mohlo vadit. V případě velmi empatického Vodnáře je vidět snaha udržovat intimní zónu a tajemství druhých, ale tato snaha často zůstává jen snahou, neboť pro Vodnáře je zcela přirozené otevřeně mluvit o tom, co kde viděli a co prožívají druzí. Vodnáře ale nezajímají povrchní věci zavánějící materialismem, raději řeší osobní vztahy, práci, životní styl nebo vykládají o druhých vtipné historky.

     

Autor: Taťána Kročková

Klíčová
slova

astročlánky astrologie

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz