Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaký sex prožijete se Štírem a na co vás bude balit Lev? Láska podle horoskopu!

/
  • Které znamení miluje dlouhou předehru a kdo jde rovnou na věc,
    Které znamení miluje dlouhou předehru a kdo jde rovnou na věc, (shutterstock)
    2. srpna 2015 ● 06:00

    Někdo jde rovnou na věc, jiný si potrpí na romantická gesta. Také hvězdy určují, jak se bude člověk chovat ve vztazích. Které znamení se nechá unést vášní? S kým vás čeká jedno překvapení za druhým a kdo umí být tak sexy, až to bere dech?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Beran
    patří mezi náruživá znamení. Je temperamentní, rychlý, přímý. Pokud se mu někdo zalíbí, většinou nemá problém to dát najevo a jít si za svým. Miluje vzrušení, a tak je s ním možné realizovat sex v podstatě kdekoliv. Někdy, v touze dosáhnout svého cíle, má tendenci pospíchat a jít na věc snad až příliš rychle.
  • 2.

    Býk

    Býci si dávají načas. Chtějí svádět a být sváděni. S nimi si užijete procházky, večeře, oťukávání a večery plné příslibů. Pokud s ním vztah klapne, patří k nejvěrnějším znamením. Jako milenci dokáží být velmi citliví a něžní. Také tam oceníte jejich nekonečnou trpělivost, jsou doslova mistři předehry. Pokud milujete romantiku, Býk je pro vás ideální partner.
  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Blíženci jsou mistři komunikace, zábavy a překvapení. Pokud někdo vymyslí zcela originální způsob lovu partnera, jsou to určitě oni. Dokáží být chvíli romantičtí, aby vás vzápětí překvapili erotickou zprávou na dobrou noc nebo rovnou telefonátem. Při milování budou rádi experimentovat.
  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Raci jsou velice citlivé znamení. Během svádění se ve vás objeví takové emoce, o kterých jste ani netušili, že je můžete prožít. Rak také velice dobře vycítí, co se vám při milování líbí. O milování moc nemluví, o to víc ho ale prožívá. Řadí se spíše ke konzervativnějším znamením, experimenty zvládne jen s tím pravým partnerem.
  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Když přijde do místnosti Lev připravený k lovu, všem se podlomí kolena. Nejdřív se náležitě prodá a pak se zaměří na objekt, který chce svést. Dotyčný si v tu chvíli připadá více než poctěn, že si ho sám velký Lev vybral. Na milování se Lvem určitě nezapomenete, dokáže si s vámi pěkně pohrát. Jen někdy mívá tendence více myslet na své vlastní uspokojení.
  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Panna kolem sebe umí rozvinout roušku tajemství. Na první pohled snad může působit spořádaně a cudně, pokud chce někoho svést, stačí jen jiskra v jejích očích, která slibuje něco mnohem vášnivějšího. Pokud Panna získá k partnerovi důvěru, je ochotna s ním podniknout fantastické výlety do neznáma.
  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Váhy budou u druhého vždy hledat harmonii, a to jak tělesnou, tak i duševní. Dokáží vytrvale naslouchat a rozhodně vás nehodí přes palubu kvůli první neshodě. Jako milenci jsou pozorní, milí a zábavní. Rozhodně myslí i na potěšení druhého.
  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Štíři jsou považováni za mistry erotiky. Jejich svádění vás rozhodně rozpálí a nedovolí vám myslet na nic jiného. Pokud se necháte svést Štírem, zažijete určitě jedny ze svých nejintenzívnějších zážitků. Pokud plánujete se Štírem delší vztah, dejte pozor: Štírům se prostě některá znamení mohou zdát nedostatečně vášnivá či náruživá.
  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Jestliže je Štír mistr v milování, Střelec je mistr ve svádění. Nemá problém přizpůsobit se prostředí i protějšku, který chce získat. Jeden den je z něj znalec umění, druhý vás provede přírodou a pojmenuje všechna souhvězdí. Miluje poznávat vše nové, a to i při milování. Je zrozen pro vzrušení a změnu, s tím u Střelců musíte počítat.
  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Kozoroh je málokdy ochoten udělat první krok, vždycky čeká na signály od protějšku. Dokáže ale dobře vnímat všechny náznaky a touhy svého partnera. Při milování není ten, kdo by inicioval experimenty, sám se jim ale nebrání a rychle se učí. Pokud Kozoroha dobře navedete a budete s ním mít trpělivost, získáte oddaného partnera i milence.
  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Vodnáři jsou zábavní a vzrušující. Dokáží oddělit tělesný prožitek od emocí: pokud se rozhodnete pro nezávazný flirt, Vodnář je pro vás ten pravý. Dokáže ve vás vzbudit pocit jedinečnosti a rozhodně bude mít doma nějakou hračku, se kterou vás během milování nejdřív překvapí a posléze přivede do extáze.
  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ryby naopak ocení, když je tělesná vášeň spojena s city. Milují, když jsou sváděny, dokáží se nekonečně dlouho hřát v přízni druhého a je jim přitom blaze. Při milování vás za to odmění proudem pozornosti a vášně. Pokud hledáte partnera s nekonečnou fantazií, Ryby jsou pro vás ty pravé.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz