Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ravenův velký milostný horoskop na březen

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    5. března 2018 ● 00:00

    Březen 2018 můžeme považovat za vpravdě magický měsíc, jak jsme si již řekli, budou se v něm opakovat dva úplňky, stejně jako tomu bylo v lednu 2018 a stejně jako v lednu budou druhého a jednatřicátého. Nov, který byl 17. ledna 2018, najde svůj  zrcadlový obraz v Novu 17. března 2018. Oba úplňky i Nov jsou tedy jak stvořené pro rituály zrcadlové magie, kdo toho nevyužije, jako kdyby neexistoval.

  • 1.

    Beran

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Berani mají od začátku března až do 5. března v poslední třetině svého znamení Uran a nic jiného - budou přemýšlet o životě a hlavně o partnerství, možná budou uvažovat i o založení rodiny, ale mohou mít pochybnosti, jestli to všechno zvládnout a budou přemýšlet, co by se stalo, kdyby to nezvládli a tohle všechno se začne v poněkud lepším světle ukazovat od 6. a 7. března, kdy do znamení Berana vstoupí Merkur, pán komunikace, podnikání a peněz a Venuše, nejlepší planeta na bouřlivé vztahy, sex a plodnost.

     

    Merkur a Venuše budou v oblasti sexu a plodnosti nejsilnějši působit 17. března, kdy se v sousedních Rybách odehraje dramatický Nov a 18. března, kdy se ve večerních až nočních hodinách přidá ke spojení Merkur - Venuše ještě Měsíc. Konjunkce, neboli spojení Merkur-Venuše-Měsíc uprostřed znamení Berana, udělá z mírného, domestikovaného Berana divokého Skopce a dojde-li této noci ke spojení Skopec-Lev, Skopec-Rak, Skopec-Panna, ale i Skopec-Kozoroh a do velké míry i Skopec-Štír a samozřejmě i Skopec-Skopec nebo Beran-Skopec (tady jsou drobné rozdíly v nevybouřené vášnivosti, není vyloučeno, že se setká dvacetilený Skopec s padesátiletým Beranem a mohou společně počít dědice svého panství, dnes je možné skutečně všechno) a z hlediska analogie a synchronicity se vše točí kolem prvního jarního dne, 21. března 2018, kolem Berana a z hlediska planet též kolem Venuše, Merkuru a Měsíce.

     

    Do jaké míry budou vyjmenované konstelace působit na život a osud všech možných Beranů, záleží samozřejmě i na postavení planet a měsíčních uzlů v nativním horoskopu, čili ve chvíli zrození, tady mohou být drobné odchylky, ale schválně používám adjektivum "drobný", abychom jen kvůli několika rozdílům v horoskopech zrození nehledali v obecných osudových rovinách jednotlivých Beranů nesrovnalosti či jakékoliv astrologické křeče. Například může být všechno negativně ovlivněné Saturnem nebo Černou Lunou, ale v celkovém kontextu to může znamenat třeba jen drobné zakolísání naladění - většinou jsou to věci, které se dají ovládat vůlí, a například Saturnský vliv se dá upravit pomocí řízených meditací.

     

    Období od prvního jarního dne, neboli od rovnodennosti až do konce března 2018 bude pro Berany obdobím radosti a nespoutaného veselí, protože jejich znamení opouští Měsíc, který může přinášet nejenom inspiraci, ale i deprese a dostává se do něj Slunce a pod vládou Slunce, Venuše, Merkuru a Uranu bude pocit jejich důležitosti stoupat až do magického úplňku 31. března 2018. Po celou tuto dobu budou Berani z partnerského hlediska naprosto neodolatelní pro jakékoliv vyhlédnuté pohlaví a bude z nich sálat přirozená autorita, díky níž se objeví pár příležitostí začít si budovat závratnou pracovní kariéru. Možnost založit rodinu, popřípadě se stát vytouženým partnerem a rodičem je po celý březen pro Berany mimořádně vysoká.

  • 2.

    Býk



    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Z astrologického hlediska bude začátek března 2018 pro Býky celkem klidný a úspěšný. Pokud Býci řeší jakékoliv nesrovnalosti v partnerské oblasti, bude pro ně zajímavé období kolem 7. března 2018 - v opozici se na ně ze znamení Štíra usměje spojení Jupiter a Měsíc. Znamená to štěstí v oblasti, která souvisí s Lunou, což je šťastný průběh sexuálních aktivit, dobré období na seznamování se a také na oplodnění partnerky, zvláště, pokud je ve dvojici, která očekává početí, ve znamení Býka žena. Když je ve znamení Býka muž je to o něco málo komplikovanější, zvláště, když žena bude Kozoroh, Lev nebo Vodnář.

     

    Býk má během března dobré konstelace ve vztahu ke všem ostatním znamením, takže se může s kýmkoliv prakticky na čemkoliv domluvit (pokud samozřejmě nebude chtít nesmysly).

     

    V druhé polovině března si budou Býci lépe rozumět s Blíženci, Raky, Lvy, Pannami, Váhami a Štíry než se Střelci, Kozorohy a Vodnáři. Ryby a Berani zůstávají ve vztahu k Býkům neutrální.

     

    21. a 22. března 2018, tedy období kolem jarní rovnodennosti budou Býci patřit ke znamením, kterým se vyloženě bude všechno dařit. V jejich znamení se ocitne Měsíc, který všem Býkům dodá zvláštní přitažlivé kouzlo pro opačné pohlaví, takže období od 21. března do 31. března by se pro Býky dalo směle označit jako období plodnosti. Je to zajímavá výzva pro všechny páry, které se snaží o miminko, protože v tomto období stačí, když je jeden z nich narozený ve znamení Býka. Relativně o něco horší je spojení Býka s Kozorohem a se Lvem, ale to se dá napravit  menším svižným rituálkem. Nebo domluvou, podle toho, na co budete mít chuť, na co se budete cítit a co budete chtít vyzkoušet.

     

    Od 23. do 30. března si mohou Býci budovat a upevňovat svou pracovní kariéru a mohou si plánovat, co budou dělat v dubnu a v květnu. Podle všeho by to mělo vyjít, protože jejich odhady budou střízlivé a reálné. Takže, pokud budete potřebovat nějakou radu do života, běžte v březnu raději za Býkem nebo za sousedním Beranem či Rybou, než za jakýmkoliv jiným znamením. Býci nemusí chodit za nikým, těm bude stačit, když se na chvilku zamyslí - a 31. března mohou využít pro magii a rituály, protože nastává chvíle, kdy do jejich znamení vstupuje Venuše, která posílí všechno, co se týká partnerství, seznamování, sbližování se, sexu a plodnosti, čili v této oblasti se můžeme u Býků na březen dívat jako na zajímavý měsíc, v němž se budují základy pro jakékoliv partnerské změny, jež se budou odehrávat v dubnu 2018.

  • 3.

    Blíženci

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Blíženci budou muset na začátku března 2018 dořešit pár drobností ohledně partnerských vztahů a vztahů v rodině. V opozici k Blížencům jsou Střelci s Marsem, může se tedy snadno stát, že od úplňku 2. března 2018 až do 10. března 2018 se prakticky nad všemi Blíženci budou vznášet Damoklovy meče závisti, intrik a pomluv. Vstup do března 2018 se u Blíženců celkem snadno spojí s něčím, co ostatní budou chápat jako úspěch a to se zásadně neodpouští.

     

    Blížencům bude výborně sloužit zdraví, kdyby se vypočítaly údaje pro všechna znamení podle statistiky, tak by se možná zjistilo, že v tuto dobu jsou nejméně nemocní právě Blíženci a od poloviny března 2018 do 24. března, kdy Blížence poctí svou návštěvou Měsíc si mohou Blíženci plánovat změny v pracovní a rodinné oblasti. Kdykoliv si plánujeme jakékoliv životní změny, je dobré trefit se do určitého období, které bude těmto změnám příznivé. U Blíženců během března 2018 jsou to období od 2. března do 5. března a od 23. do 25. března 2018. Jsou to spíše momenty, ale když se vám, jako Blížencům, podaří využít tato období pro spřádání plánů do budoucnosti, t.j. hlavně na duben a květen 2018, tak se vám později podaří prakticky všechno uskutečnit.

     

    Jste-li Blíženec, nikoho nemáte, ale zatím ještě hledáte vhodného partnera nebo partnerku na sex a na vztahy, popřípadě i na společnou cestu životem, včetně založení rodiny, tak velmi zajímavý bude pro vás poslední týden od 26. do 31. března, časově to v podstatě odpovídá přibývání Měsíce až do úplňku, kdy Slunce bude v Beranu a Měsíc ve Vahách. To bude pro Blížence obecně období štěstí a šťastných rozhodnutí, když budete chtít založit rodinu tak je to i vhodné období pro početí potomka.

     

    Pokud jste Blíženec a přemýšlíte o tom, že byste nejraději nějaký vztah ukončili nebo ze vztahu odešli, popřípadě se rozvedli, bylo by podle astrologických konstelací lepší, kdybyste to ještě vydrželi minimálně do dubna, protože zrovna březen není pro vás dobrý jako měsíc na řešení partnerských konfliktů. Období od prvního březnového úplňku 2. března až do druhého březnového úplňku 31. března raději využijte pro všechno, co chcete ve svém životě konstruktivně změnit a ušetříte čas i energii.

  • 4.

    Rak


    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Raci budou po celý březen 2018 v klidu, z osudového hlediska jim nic nehrozí, takže by neměli mít ani nehodu, ani jim nic nespadne na hlavu, ani je neoslabí žádné nečekané či náhlé onemocnění, které by jim zkomplikovalo život - a to platí takříkajíc od úplňku do úplňku, tedy od 2. do 31. března 2018. Pouze 25. a 26. března mohou Rakům trochu zkomplikovat život cizí nápady nebo situace, jež se v ezoterní psychologii označují jako "interference" neboli pohnuté chvíle, kdy se někdo pokusí plést se vám do života.


    Můžete se s někým setkat, kdo vám nabídne spolupráci nebo vás někam pozve a vy jste s tím nepočítali a třeba kvůli tomu něco nestihnete. V horším slova smyslu se na vašem osudu může projevit vliv Kozorohů, Vodnářů a Beranů, na druhou stranu bude celkem dobrá komunikace a spolupráce se Štíry, Střelci, Blíženci a Rybami. Ostatní znamení budou vůči vám neutrální, vždy bude záležet hlavně na tom, co budete chtít řešit a v jaké situaci se budete snažit s určitým člověkem domluvit. Do velké míry právě pro vás bude platit, že v březnu 2018 jste osudu a štěstí svého strůjci a páni.


    Jste Raci, vaše znamení je důležité, přímo kardinální a druhé znamení, které vás může hodně ovlivňovat a může vám hodně pomoct, ale také vás může ve všem hodně zdržet, je Kozoroh. Při mnoha březnových jednáních se budou Raci a Kozorozi projevovat a ovlivňovat jako znamení Jin a Jang. Pokud se ve dvojici či v partnerství sejdete jako Rak a Kozoroh, tak během března 2018 máte skoro jistotu, že se na ničem pořádně nedomluvíte, lepší by tedy bylo domlouvat se s ostatními raději na pracovních záležitostech a všem, co se týká kariéry. Do jiného stavu přijde jen málo Raků, i když třeba o to budou mít hodně velký zájem, ale duben a květem budou v tomto smyslu daleko lepší měsíce.


    Cokoliv, co souvisí s partnerstvím a sexualitou má pro Raky hodně zajímavé konstelace právě v druhé polovině března, ale spíše to vypadá, že Raci mohou vyniknout v oblasti sexu a partnerství, pokud své emoce spojí s říší umění, jinými slovy, když třeba napíšete sbírku básní o zlomeném srdci a disharmonickém souznění tónů zborcené harfy, zaujmete o mnoho více lidí, než když se budete snažit vyřešit něco sami za sebe. Někdy je lepší stylizovat se do požadavků doby a okolí, než se snažit dobýt vítězství ve jménu vlastních pravd.

  • 5.

    Lev

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Ve znamení Lva se po celý březen vyskytuje Měsíční vzestupný uzel, který v horoskopech obvykle působí jako neklamné znamení dlouhodobé prosperity. Lvi budou hodně spokojení, dalo by se říct, že březen 2018 se Lvům bude líbit. Všechny konstelace, které během března 2018 nastanou, i když vzhledem k ostatním znamením mohou občas takzvaně hrát všemi barvami, budou ke Lvům kladné, příznivé a přející - kromě jednoho jediného dne, kdy nastane jarní rovnodennost, která letos vychází na 20. březen 2018 v 17:16 hod.

     

    Jarní rovnodennost je okamžik, kdy Slunce vstoupí do znamení Berana a právě letos se pár minut po oficiálním vypuknutí rovnodennosti, dostane Měsíc v Býku do dvojité kadratury k Měsíčnímu vzestupnému uzlu ve Lvu a Měsíčnímu sestupnému uzlu ve Vodnáři. Ano, to jsou přesně ty okamžiky, které každému zkušenému astrologovi vhánějí slzy do očí. V praxi to pro Lvy znamená, že pokud budou cokoliv vyřizovat s Vodnářem, Vodnářkou nebo může nastat i v případě, kdy se Lvi budou snažit domluvit s Kozorohy a Rybami. Méně příznivé konstelace pro komunikaci mezi Lvy a uvedenými znameními pominou během 21. března, který se ze zvyku běžně považuje za první jarní den a proč nakonec ne, když je to první den, pro který platí jarní konstelace od časného rána do noci, zatímco 20. března dopoledne ještě jarní konstelace nejsou.

     

    Prvních deset dní v březnu od 1. března do 10. března jsou pro Lvy dobré konstelace na upevnění přátelství a dalších komunikačních svazků, do nichž patří i pracovní a rodinné vztahy. V polovině března se projeví prakticky na všech rovinách lví existence finanční stabilita. Pokud Lvi přemýšlejí nebo budou přemýšlet o rozmnožení svých řad o pár Býků, mohou se pokusit v průběhu druhé poloviny března o početí potomka. Z toho by se mohl nějaký ten Býk narodit. Závěr března pro Býky znamená práci na sobě, zdraví, cvičení a meditace, každý podle toho, co zrovna bude mít v hlavě a v jakém množství.

  • 6.

    Panna

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Panny se do března 2018 zakousnou s velkou slávou, hned 2. března budou mít ve svém znamení Měsíc v prvním březnovém úplňku a potom je čeká ještě jedna návštěva božské Luny od 28. do 30. března, těsně před druhým březnovým úplňkem 2018, který se bude odehrávat v sousedních Vahách.

     

    Začátek a konec března bude pro Panny spojený s principem úspěchu a dalo by se říct i slávy. Pokud jste se o něco snažili a dlouho se to nedařilo, s velkou pravděpodobností se vám podaří splnit svá předsevzetí a dosáhnout svých cílů v průběhu března. S tím, že hned na začátku a na samém konci se dočkáte i svých pěti minut slávy, abyste za svou snahu dostali alespoň část nějaké odměny.

     

    Z hlediska vztahů kamarádských, pracovních, rodinných a partnerských raději nečekejte žádnou velkou slávu, spíše se můžete u známých lidí spolehnout na stabilitu, ale i to je často lepší než zrada nebo podraz. Zdraví bude sloužit, sex vám bude bavit, spíše se dočkáte ale toho, že k sexuálním radostem budete mít v první polovině března méně zajímavých příležitostí než tomu bude v druhé polovině března.

     

    Kolem 17. března, v období, kdy nastane poměrně silný Nov v Rybách (setká se zde Slunce, Měsíc a Neptun) budete dost možná i trochu trpět nedostatkem pozornosti a ve dnech 15. až 20. března je hodně pravděpodobné, že budete muset čelit negativnímu principu interference, neboli nátlaku. Často slýchávám u různých slavných herců obdivné výkřiky, jako třeba, to je, panečku, pan herec! Dlužno si ale uvědomit, že v reálném životě se běžně setkáváme se skutečně největšími a nejúspěšnějšími herci, u kterých nás ani nenapadne, že něco hrají nebo předvádějí a že naprosto přesvědčivě a dlouhodobě imitují někoho, kým ve skutečnosti nejsou. Podle konstelací, které se na vás, milé Panny, budou doslova lepit těsně na začátku druhé poloviny března, se s nějakým takovým hercem setkáte v tom smyslu, že se vás bude snažit ovlivnit a využít ve svůj prospěch. Nedělejte raději nic, s čím by vnitřně nesouhlasil váš šestý smysl, ani nic nepodepisujte v situacích, kdy budete mít tušení, že není všechno v pořádku. Pozor, může se to oderát i v oblasti partnerské, kde budou hrát hlavní role lidé, kterým jste zvyklí věřit.

  • 7.

    Váhy

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Pro Váhy bude březen 2018 užitečný a přínosný, do životních příběhů mnohých Vah vstoupí nové a užitečné věci a zkušenosti, ale nebude to hned. Začátek března bude pro mnohé Váhy skutečně váhavý, pokud se budete o něco snažit, zmocní se vás pocit, že se kolem zastavuje čas, jako kdyby speciálně pro vás tento měsíc začínal až kolem 4. nebo 5. března.

     

    Ve znamení, které je vůči Vahám v opozici, v Beranu jsou Uran, Merkur a Venuše, které přesně vystihují všechno, po čem budou Váhy toužit, ale současně jim to může zdůraznit nejednu vrásku na čele.

     

    Uran symbolizuje život, způsob života, bydlení, ale také zčásti rodinu a vztahy s nejbližšími lidmi. To jsou věci, které se Váhy budou snažit změnit nebo stabilizovat či optimalizovat, ale v první polovině března se to všechno bude zdát jakoby zamrzlé. Naopak je možné, že se dostanete do konfliktu s někým, kdo vám původně byl docela blízký a budete si muset celou řadu věcí začít znovu vysvětlovat.

     

    Merkur je práce, finance, hmotné zabezpečení, komunikace, práceschopnost a zdraví, opět je to další oblast, kterou budou Váhy chtít na svém životě zlepšit a budou pomalu, ale jistě zjišťovat, že to není tak jednoduché, jak si původně myslely a představovaly. Spíše opět zjistí, že se všechno rozjíždí jen pomalu a váhavě. Hlavně bude váznout komunikace, protože když se budou chtít na něčem s někým domluvit, tak budou mít pocit, že mluví do zdi nebo si s použitím té samé zdi procvičují hod hrachem.

     

    Venuše jsou vztahy, sex, rodina a tady by se toho rovněž našla spousta, co by se podle Vah dalo zlepšit, problém ale bude ve většině případů v tom, že většina Vah je na tom poměrně dobře až hodně dobře a veškeré snahy po zlepšení se potom podle názorů "snažitelů" míjejí účinkem, protože, jak často říkám, když člověku nic není a nic ho nebolí, tak nepomáhají ani nejlepší léky. 

     

    Po Novu 17. března 2018 nastane uklidnění, protože si Váhy (nebo většina Vah, abychom astrologicky negeneralizovali všechny Váhy do jednoho pytle) začnou uvědomovat, že na tom vlastně nejsou až tak špatně, jak se původně domnívaly. V období od 19. března do 31. března se s velkou pravděpodobností něco zajímavého vyřeší v oblasti partnerství a sexu a ke konci března mohou Váhy očekávat i zajímavé zprávy ohledně práce, respektive pracovních nabídek.

     

    Takže, shrnuto, podtrženo a sečteno, projeví se březnové zlepšení životní situace spíše ve vnímání reality než v nějakém bezuzdném materiálním zlepšení životní situace.

  • 8.

    Štír

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Na Štíry bude mít přímo magický účinek úplněk, který se odehraje 2. března 2018 v Panně. Potom se Měsíc přes Váhy přesune do Štíra, kde bude od 5. do 7. března společně s Jupiterem dodávat všem  Štírům pocit důležitosti a téměř až nadřazenosti. Pro ostatní znamení může být v tuto dobu jednání se Štíry skoro až nepříjemné, ale to všechno se rychle vyrovná po 8. březnu a potom až do 31. března budou Štíři kolem sebe rozdávat jen radost a pohodu. Po celý březen je ve znamení Štíra mocný Jupiter, planeta štěstí a pohody. Jupiter býval pánem bohů a pánem planet a svým způsobem si toto privilegium udržel dodnes.

     

    Nov, který se 17. března odehrává v Rybách bude mít kladný dopad na Štíry v oblasti partnerství a sexu, ale především v oblasti zdraví, práce a financí.

     

    Pokud budou Štíři chtít cokoliv vyřídit nebo upravit v práci a zaměstnání, bude na to vhodný čas mezi 19. a 23. březnem, to je týden jak stvořený pro komunikaci na pracovní bázi a pro uzavírání a podepisování smluv nebo pro uzavření jakékoliv prospěšné gentlemanské dohody.

     

    Pokud se do těchto termínů netrefíte, tak nemusíte zoufat, ale vyplatí se být více pozorný, bdělý a ostražitý. Ve šťastné dny jde prostě všechno líp, je to takový ten radostný pocit lehkosti, kdy jde práce od ruky a všechno se daří, ale to určitě znají všichni. Nejenom Štíři. V ostatní dny musí často nastoupit pevná vůle a odhodlání něco pro sebe a pro rodinu udělat.

     

    V partnerské oblasti a v oblasti sexu se mohou věci projevovat jako lehce zamrzlé po celý březen, Štíři přece jenom i podle pranostik  mají vylézat až v dubnu, ale to nevadí, zajímavé vztahy se mohou buď prohloubit nebo úplně nové navázat už od prvního jarního dne, 20. března do konce března 2018.

     

    Pokud toužíte po dítěti, tak velmi zajímavé období na úspěšné otěhotnění je pro Štíry (pokud jsou to ženy) i pro jejich partnerky (pokud se jedná o Štíry-muže) od 8. března do 31. března. Jak to bude vypadat v dubnu 2018, si povíme zase příště.

     

  • 9.

    Střelec

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Střelci budou prakticky od začátku března až do Novu 17. března disponovat bojovným Marsem, což v našem všeobecně soutěživém prostředí není nikdy na škodu. Zdraví bude sloužit minimálně ve smyslu práceschopnosti, Střelci budou plní energie a pokud mluvím o energii v souvislosti s Marsem, mám na mysli samozřejmě i sexuální energii. Můžeme tedy směle očekávat, že Střelci, zvláště potom muži, budou pro všechny ženy v okolí silným lákadlem a pokud se znamení Střelce vyskytne ve dvojici, toužící po dítěti, bude zde vyšší pravděpodobnost početí, než tomu bylo v lednu a v únoru 2018.

     

    V první polovině března 2018 se mohou Střelci snažit zlepšit si život po všech stránkách a budou mít hodně velkou naději na úspěch. Stejně tak mohou využít jistého osobního kouzla a zdání neodolatelnosti v oblasti partnerské. Snadněji, než kdykoliv jindy se jim podaří přesvědčit potenciální sexuální partnerky a partnery k intimním hrátkám ve dvou.

     

    Trochu složitější situace nastane po 17. březnu, kdy se Mars, který Střelcům dodával dostatečné zásoby energie, přesune do sousedního Kozoroha. Od 17. do 31. března jsou Střelci prázdným znamením, není zde žádná planeta a v podstatě ani nic jiného, co by je jakkoliv ozvláštňovalo. Je to, jako když člověk přijde o práci. To se projeví citelným poklesem aktivity a průraznosti a může se stát i to, že se Střelci začnou svým partnerům jevit jako spící panny, přestože právě znamení Panny, Kozoroha, Vodnáře a Berana, jsou znamení, která by mohla Střelce osvěžit. V praktickém životě to může vyústit až do natolik spletitých mezilidských vztahů, že se v nich nevyzná ani poměrně zkušený astrolog.

     

    Například se může v druhé polovině března celkem dobře stát, že muž-Střelec, který bude mít za partnerku ženu-Váhu, se v druhé polovině března poblázní do ženy (nebo dívky) - Panny, protože ji bude podvědomě vnímat jako použitelný zdroj energie pro svou chřadnoucí tělesnou schránku. Všechno, co se v životě odehrává, je hra energií a informací, které tyto energie řídí. Pokud je člověk ezoterně vzdělán, velmi dobře si uvědomuje, že by měl hlavně pozorovat přírodu a brát si ze všeho poučení a neměl by nikoho kritizovat a vnucovat ostatním své názory. Jak sami vidíte, může nastat situace, v niž by například Panna s Kozorohem ruku v ruce začali poučovat Střelce, co a jak má dělat, ačkoliv by zrovna v tu chvíli ani ke všemu ochotný Střelec neměl dost sil na uvedení jejich rad do praxe. Takže pozor na to, něco podobného může nastat.

     

  • 10.

    Kozoroh

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Kozorozi vstoupí do března 2018 nenápadně, bez zbytečného povyku a s větší mírou opatrnosti než ostatní znamení, protože právě u Kozorohů "na dvorku" je zaparkovaný Saturn, Pluto a Černá Luna, trojka, která nikdy nikomu nic dobrého nepřinesla a nikomu nic neulehčila, spíše naopak.

     

    Od 17. března se k nim přidá ještě válečný Mars. Černá Luna už tradičně přináší spíše smůlu než štěstí, Saturn je ve své prapodstatě bůh Kronos nebo Chronos, Čas, vládce a správce stárnutí, chátrání a celkového rozkladu a Pluto většinou zvyšuje míru neuspořádanosti systému, takže to opět není žádný symbol radosti a míru, ani veselý trpaslíček pro štěstí. 

     

    Kozorozi mají celý březen 2018 na vybranou, buď budou v čemkoliv postupovat živelně a nepromyšleně a nasekají takové dluhy, že se z toho jen tak nevzpamatují nebo si každý svůj krok promyslí jako tah v šachové partii, v níž se hraje o velké peníze a na konci března budou celkem spokojení.

     

    I negativní znamení mají v sobě energii, kterou může pro sebe využít každý, kdo ji získá. Energie je jenom jedna, není žádná "pozitivní" nebo "negativní" energie. Kladné či záporné hodnoty energie získá podle toho, kdo a na co ji použije. Je to jako se zbraní, když si s ní budu hrát a budu neopatrný, můžu si prostřelit nohu, ale když ji budu používat podle pravidel a nenechám ji bez dozoru, může mi někdy zachránit život.

     

    Kozorozi se proto připraví, že hned na začátku března dostanou jednu nebo dvě nabídky na novou práci, popřípadě spolupráci, což může vypadat lákavě, ale bude dobré si všechno důkladně promyslet, aby nedošlo k podpisu nějaké neproveditelné, ale právně vymahatelné hlouposti.

     

    Od Novu 17. března se u Kozorohů začnou hromadit zajímavě vypadající návrhy a nabídky z oblasti partnerství a sexu - opět bude dobré, když si budete všechno kontrolovat a prověřovat a hlavně se o ničem nerozhodujte rychle, zbrkle či spontánně. Mohli byste se dostat do situace, ze které se dá vycouvat jen těžko nebo také vůbec ne. Všechno ostatní, jako jsou rodinné vztahy, práce, hmotné zajištění a zdraví se bude projevovat celkem stabilně. Není tedy o co přijít, ale pozor, abyste se nenechali zlákat jakoukoliv ošidnou nabídkou, kterých budou kolem vás kroužit mraky.

     

  • 11.

    Vodnář

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

    Po celý březen 2018 mají Vodnáři ve svém znamení retrográdní Měsíční sestupný uzel, k čemuž se prakticky od první minuty 13. března 2018 připojí Měsíc, který do Vodnáře vstoupí včas, jak vojska z dávných kronik a 15. března, v pravé poledne znamení Vodnáře opustí. I naprosto racionálně a logicky uvažující člověk musí uznat, že je to až příliš velká náhoda nebo souhra náhod na to, aby to nic neznamenalo.

     

    Esoterně uvažující astrolog upozorní na možnost interference, čili Vodnáři by si měli dát mezi 12. a 16. březnem pozor na zdraví, partnerství, práci, finance a kariéru. Minimálně na jednu z výše uvedených veličin někdo zaútočí a poruší něco, co Vodnář či Vodnáři dlouho budovali.

     

    V oblasti zdraví se může jednat o náhodnou virózu nebo nákazu zbloudilou bakterií, takže raději nechoďte na místa, kde se shromažďuje více lidí (dopravní prostředky, divadla, kina), v oblasti partnerství si dávejte pozor na to, že se někdo bude snažit montovat se do vašeho fungujícího vztahu, může to být na pracovišti, ale také kdekoliv jinde, promluvte si se svým partnerem a upozorněte jej na tuto možnost a sami si dávejte pozor, protože nemá cenu poškozovat něco, co zatím docela dobře funguje, v práci se může stát, že se právě v tuto dobu začne někdo snažit pracovně vás poškodit s úmyslem zbavit vás zajímavého místa, aby tam mohl dosadit někoho ze své rodiny, popřípadě se bude snažit překazit vám kariéru, aby mohl místo vás vyniknout někdo z útočníkových oblíbenců.

     

    Pokud si všechno ohlídáte a nic vás ve smyslu "interference" přímo ani nepřímo neohrozí, budete mít potom od 16. března až do 31. března klid.

     

  • 12.

    Ryby

    horoskop
    horoskop
    Autor: iStock

     

    Ryby budou mít v březnu 2018 poměrně dost rušno. Při prvním magickém úplňku 2. března bude Měsíc v Panně a Slunce v Rybách. Kromě Slunce budou v Rybách ještě Merkur, Venuše a Neptun a to už znamená hodně velkou zodpovědnost vůči všem ostatním znamením. Ryby budou působit jako spolehliví pomocníci a rádci, "kamarádi do deště", ať už se bude jednat o muže nebo o ženy. Na druhou stranu to znamená i to, že po Rybách pořád někdo bude něco chtít, ale Ryby to zvládnou a dá se říct, že budou ve společnost dost oblíbené, možná se v březnu 2018 ujme nové přísloví nebo nová hláška, "Ryba ani po třech dnech nezkazí žádnou legraci".

     

    Konstelace jsou dobré jak pro zdraví, tak pro partnerství a pro práci, trochu horší je od 8. března postavení Merkuru a Venuše, které říká, že v pracovní a finanční oblasti se mohou Ryby ocitnou v závislosti na někom, kdo se bude snažit rozhodovat, co má a nemá Ryba dělat. Jak se s tím Ryby vypořádají, záleží na individuálních schopnostech toho kterého jedince, ale dobré konstelace pro boj za osvobození Ryb nastávají kolem Novu, 17. března, který se rovněž odehrává v Rybách (ve znamení Ryb bude Slunce, Měsíc a Neptun). Dá se potom očekávat, že až do prvního jarního dne 20. března 2018 budou Ryby hodně silné, jinými slovyy, není radno se s nimi v tuto dobu dostat do sporu. To platí hlavně pro Ryby, které by právě čirou náhodou měly v tuto dobu soud nebo jakékoliv správní řízení.

     

    Spojení Slunce s Měsícem, doplněné Neptunem dodá rybí přemýšlivosti inspiraci a rozhodnost. Je možné, že nás koncem března Ryby překvapí svou uměleckou tvorbou a to se může projevit i u Ryb, které jsme dosud za žádné zvláštní nebo výrazné umělce nepovažovali.

     


    Březen bude pro Ryby šťastný měsíc, symbolizující cestu za samostatností a nezávislostí. Samozřejmě, jak už bylo řečeno, cesta každé Ryby je individuální, takže všechno, co si říkáme a co je odvozeno z horoskopů, se bude ve skutečnosti realizovat mnoha způsoby, kterým nemusí každý rozumět.

     

    31. března se odehraje tento rok již druhý modrý úplněk, Měsíc bude ve Vahách a Slunce v Beranu. Samozřejmě i Ryby budou mít z tohoto úplňku užitek, zvláště, když se pokusí udělat nějakou menší magii nebo rituálek na osobní štěstí a luxus. Takže, jak už bylo řečeno, nemusí se Rybky vyhnout všem konfliktům, sporům a konkurenčním bojům, ale budou na tomto poli poměrně hodně úspěšné. Z toho plyne ještě i ta skutečnost, že co udělají se svým zdravím, bude záležet hlavně na nich, na jejich odhodlání a projevené čilosti. Osudové rány na Ryby nečíhají prakticky žádné.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz