Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Arianin říjnový láskoskop

/
  • Na podzim zahřeje jen láska
    Na podzim zahřeje jen láska (Shutterstock.com)
    1. října 2019 ● 09:59

    Počasí se ochazuje, ale o vzazích to platt nemusí. Čarodějka Ariana Argoni vás provede nástrahami měsíce října bezpečně a láskyplně. 

  • 1.

    Beran

    beran
    beran
    Autor: shutterstock.com
    Málokdo bude ve vztazích pevný a věrný tak, jako to bude u Beranů. Stálá partnerství přetrvají všechny nástrahy a u nových vztahů lze očekávat jistou váhavost  skoro strach jít do něčeho nového.

  • 2.

    Býk

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Od Býka můžete v říjnu dostat i hodně vážné vyznání, popřípadě i žádost o ruku - a bude to myslet vážně. Přelétavosti se u většiny Býků nedočkáme.

  • 3.

    Blíženec

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Když bude mít Blíženec nový vztah, tak tím bude doslova žít a nebude myslet na nic jiného, ale ještě v tomto říjnu se Blíženci dožijí ve vztahu buď zklamání nebo lehkého rozčarování.

  • 4.

    Rak

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    S významným Měsíčním uzlem ve svém znamení bude mít Rak plnou podporu všech přírodních jevů, aby byl v o blasti partnerství a lásky spokojený a ještě měl úspěchy i ve škole a doma v rodině.

  • 5.

    Lev

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Budou asi trochu zmatení. V minulosti měl vše, na co si vzpomněl, nyní kolem bude pár dní prázdno, potom se, asi v polovině října, začne celková situace a všechno, co souvisí se sexem zlepšovat.

     

  • 6.

    Panna

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Na co jiného by mohla Panna myslet než na sex? Možná ale právě tím odradí řadu zájemců, kteří budou chtít nejenom vztah, ale třeba i sportovní kamarádství nebo pracovní kolegialitu.

  • 7.

    Váhy

     
    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Je tady mnoho dispoc k udržení vnitřního klidu a dobrého partnerství, pokud není, tak se jistě rychle objeví, Váhy jako jediné znamení si bude užívat jak ¨Slunce, tak i Venuše a Marsu.

     

  • 8.

    Štír

    štír
    štír
    Autor: shutterstock.com
    Hrozí pracovní postup a možná i několik vztahů na pracovišti. Milí Štíři, zamilovat se do pracovního kolegy je snadné, ale uživit ho, až ho rodina vyhodí na ulici, je o hodně těžší.

  • 9.

    Střelec

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Střelec je někdo, kdo střílí nebo kdo si i střílí z ostaních. Občas ovšem i zkušený Střelec přestřelí a právě se v říjnu stane mnoha Střelcům ve vztahové rovině. Možná poznáte, že i samota je lepší než nefunkční vztah.

     

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Milí Kozorozi, konečně se nyní, v říjnu, naučíte využívat síly Saturnu, který sice všechno zdržuje a občas bývá i nepříjemný, ale když někoho hledáte, tak máte více příležitostí než ostatní.

  • 11.

    Vodnář

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Je to jediné znamení, které je úplně prázdné, ve Vodnáří není žádná planeta, ani v opozici není žádná planeta a těžko se v životě Vodnáře najde někdo, kdo by mohl potěšit jeho duši. Pouze klasické vztahy budou Vodnářům fungovat, nic jiného.

  • 12.

    Ryby

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Ryby budou spící panny, mají také Pannu v opozici, nečekejte u Ryb změnu,  ze společenského hlediska s nimi moc legrace nebude a v případě, že vám něco slíbí, tak u toho nejspíše usnou.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz