Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Arianin láskoskop: O Kozorohy bude rvačka, Blíženci pozor na pomluvy

/
  • I podzim přeje lásce
    I podzim přeje lásce (Shutterstock.com)
    3. září 2020 ● 11:32

    Ariana Argoni vás provede milostnými nástrahami září. Koho čekají milostné žně a kdo by měl raději sedět v koutě?

  • 1.

    Beran

    ...
    ...
    Autor: iStock
     Soustřeďte se nyní pouze na jednu partnerku, popřípadě na jednoho part

    nera, to platí pro všechny Berany, kteří neví nebo váhají, kterého partnera mají sami pro sebe zvolit. Mohly by s tím být i docela potíže.

  • 2.

    Býk

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Starý vztah se vám bude možná zdát trochu fádní, až unylý, ale poznáte, že v tradici je síla. Vztahové novinky si raději nechte až na začátek  roku 2021, v současné době není dobré nic měnit.

  • 3.

    Blíženci

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Pozor si dávejte na to, co o vás budou lidé vyprávět za vašimi zády, nemusí to být vždy to nejlepší a může to poškodit současný vztah. Sami se ale do žádných intrik nepouštějte, není na to vhodná doba.

  • 4.

    Rak

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Máte dobré konstelace jak na současný vztah, tak i na vztah, který může trvat už delší dobu - a pokud se chcete seznámit s někým novým? Ani tomu se mezi či překážky do cesty nekladou.

  • 5.

    Lev

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Trochu jste se zapomněli v minulosti, už tady máme pomalu konec roku 2021, bude proto dobré vyřídit si z minulosti všechny resty, trochu zavzpomínat, jestli náhodou ještě někomu něco nedlužíte a vyrovnat si účty.

  • 6.

    Panna

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Jestli jste měli ve vztahu menší či větší krizi, tak se to vyrovná, stejně tak se urovná i případný začátek rozchodu nebo definitivního konce. Prostě ve vztazích by nyní Panny neměli mít nic za definitivní.

  • 7.

    Váhy

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Konečně je po starostech, všechno se vysvětlilo a nastává nová, zajímavá etapa partnerského života. Právě proto se vám bude zdát partner či partnerka jako vyměnění, samozřejmě v tom dobrém slova smyslu.

  • 8.

    Štír

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Zjistíte, že potřebujete mít po svém boku někoho, s kým je možné spolupracovat nejen v posteli, ale i v mnoha další situacích. Určitě ho (nebo ji) už znáte, zbývá se jen domluvit.

  • 9.

    Střelec

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Může nastat trochu smutnější období vzhledem k tomu, že možná neznáte přesně své zdraví, popřípadě ani neduhy, které by vás mohly zdržovat a to jak u sebe, tak u svého partnera. Září je ale dobrý měsíc k tomu, abyste to napravili.

  • 10.

    Kozoroh

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Nebudete vědět kam dříve skočit, bude o vás velký zájem, což je na jednu stranu docela dobré, na druhou stranu se vám může stát, že snadno přehlédnete někoho, kdo by pro vás skutečně byl ten nejlepší.

  • 11.

    Vodnář

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Možná si Vodnáři muži řeknou, škoda, že u nás  nemáme povolené mnohoženství a Vodnářky ženy si řeknou, že by nebylo špatné mnohomužství, ale úspěch se nemusí vždy měřit jen množstvím partnerů.

  • 12.

    Ryby

    ...
    ...
    Autor: iStock
    Možná budete ještě tak trochu za oponou nebo nebudete ostře vnímat realitu, ale na druhou stranu vás nikdo neoklame, nezklame a nikdo vás nezradí. Dostanete přesně to, co budete chtít.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz