Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Arianin láskoskop na červenec: Střelci chtějí v lásce experimentovat

/
  • ...
    ... (profimedia)
    7. července 2020 ● 10:21

    Čarodějka Ariana Argoni se ve věcech lásky vyzná. Potká vás v červenci flirt, nebo se opravdu "zabouchnete"? 

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Do vztahů nejednoho Berana vstoupí politika, jinými slovy je možné, že se celá řada Beranů nebude moct sejít nebo potkat se svou sladkou polovičkou, protože v cestě bude buď nějaký předpis, týkající se všeobecné virózy nebo nějaké nařízení ohledně nečekané karantény.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všechno, co Býci ohledně vztahů udělají a řeknou, budou myslet naprosto vážně, takže, pokud vám Býk vyzná lásku nebu bude chtít vztah až za hrob, tak s ním raději nikam nechoďte úplně beze svědků.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Mohou se projevit jako tvorové s krátkou nebo slabší pamětí, snadno se stane, že Blíženec něco slíbí a hned na to zapomene, jako kdyby nic neřekl. Ve vztazích to občas může vést k informačnímu zmatku, tak pozor na to.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Milé a přívětivé znamení, co řekne, to udělá, Raci se budou ve vztazích projevovat jako stabilní jedinci, na které je v každé situaci plné spolehnutí. Pokud se sejdou dva Raci, tak je asi nikdo od sebe nedostane.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U většiny Lvů se projeví něco jako touha po minulosti, jak už to kdosi kdysi řekl, škoda, že se nedá žít v minulosti, zvláště, když byla pěkná nebo jsou na ni pěkné vzpomínky. Ale nic vám přece nebrání se komukoliv z minulosti ozvat.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Pozor, může se snadno objevit nějaká nová známost, ale stejně by nebylo moc výhodné, snažit se "vyměnit" partnera nebo partnerku za jinou bytost. Jinými slovy, může v partnerství nastat menší či větší krize, ale všechno se opět urovná.

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bude znát nejistota ve vztazích, Váhy si dlouho nebudou jisté, jestli partner, kterého si právě zvolily, je ten pravý, jestli by jim skutečně neslušel někdo jiný. Může to vést i k menším či větším neshodám v partnerství.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Bude to tento měsíc jedno z nejčilejších znamení, snadno se může stát, že Štír rychle vymění partnera nebo partnerku a než se všichni vzpamatují, tak se rychle vrátí opět k původnímu partnerovi či partnerce.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    U Střelců se několikrát za sebou projeví snaha experimentovat na poli partnerství a sexuality. Nesmí vás proto zaskočit, když typický Střelec přijde s nějakým zvláštním nebo neobvyklým nápadem, ale nemusíte hned nadávat, zkuste nejdříve rozumně diskutovat.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Skoro všichni Kozorozi rádi spojují partnerství s prací, popřípadě s podnikáním nebo s jakoukoliv společnou snahou vydělávat peníze. Červenec nebude výjimkou. Nejlepší samozřejmě bude, když se sejdou dva Kozorozi na jednom pracovišti.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Všichni vodnáři se budou snažit uspokojit své partnery a partnerky, budou pilní, milí, vlídní a pozorní, prostě je asi nebudete poznávat. Nejlepší samozřejmě bude, když je necháte, ať se snaží, nebudete toho litovat.

  • 12.

    Ryby


    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com
    Jako vždy, budou dost pomalé, nesmíte po nich chtít žádné bleskurychlé výkony, ale na druhou stranu budou spolehlivé a pro své partnery a partnerky se budou snažit snést modré z nebe. Nebo i z vody, podle toho, jak jim to zrovna půjde.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz