Ta o tomto znamení, které patří k ohnivému živlu a je známé právě svojí intenzivní energií, hned na úvod říká: „Berani jsou úžasní lidé, kteří když jsou aktivní a jdou si za svým, tak dosahují velkých úspěchů.

Práce a finance

To je i důvod, proč Berani tak často podnikají a bývají v tom velmi úspěšní. Pevně si jdou za svým cílem a až ho dosáhnou, hned mají vymyšlený další. Mezi další důvody patří i to, že nad sebou málokdy snesou nadřízeného a často nebývají oblíbení ani v pracovním kolektivu. A to právě pro svoje nadšení, průbojnost, cílevědomost a vymýšlení stále nových aktivit.

Pozor by si  Berani měli dát na své finance. Hlavně během první poloviny života, kdy mohou procházet finanční krizí,“ varuje astroložka Boháčová.

Láska a duchovno

Podobně jako v práci to mají i v lásce, kterou, aniž by chtěli, také berou za svůj cíl, který tak rádi zdolávají. Zamilovaný Beran je pozorný a romantický milenec. Umí velice milovat, ale také, svojí urputností a odhodláním, může druhého ranit, aniž by přitom chtěl. Berani jsou plní životní energie a mají velice blízko k ezoterice a duchovnu. Mezi jejich oblíbené barvy patří červená.