„Člověk narozený ve znamení Býka dostal do života důležitý úkol. Tím úkolem je vybudovat střechu nad hlavou, pevnou půdu pod nohami a dosáhnout na úspěch, který se týká vlastnění,“ říká astroložka Martina Boháčová 

Práce

Pracovně se Býci uplatní ve všech oblastech, kde je potřeba důslednost. Toto znamení nemá příliš rádo změny, naopak Býci rádi pracují na tom, co je jisté, protože právě stabilita je pro ně důležitý pojem.

Peníze

„Po finanční stránce jsou velmi opatrní a zodpovědní a mnoho lidí je proto považuje za příliš šetrné,“ vysvětluje astroložka. Jsou to opravdu dobří hospodáři, kteří jen tak za něco nebo za někoho neutrácejí peníze. Pokud ale už přijde na řadu utrácení, neváhají si připlatit za kvalitní věci.

Láska

To samé platí pro toto zemské znamení i pokud jde o lásku. Podle astroložky Boháčové ale ve chvíli, kdy milují a na druhém člověku jim opravdu záleží, jsou schopní se doslova rozdat. A kdo se k Býkům nejvíce hodí, s kým si bude toto znamení rozumět a jak to má se sexem? Klikněte na články níže a dozvíte se to.