Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ravenův horoskop na listopad: Panny čeká trocha zmatku, Raci si listopad užijí

/
  • Raven Argoni, astrolog a čaroděj.
    Raven Argoni, astrolog a čaroděj. (archiv)
    2. listopadu 2021 ● 06:00

    Listopadovými mlhami vás jako každý měsíc provede čaroděj a mám Raven Argoni. A jaký bude listopad? Žádná hrůza nás podle horoskopu nečeká. 

  • 1.

    Beran

    Beran
    Z celkových konstelací pro Berany na listopad 2021 vyplývá, že je čeká celkem klidný měsíc, kdy budou v první řadě řešit svoje partnerské záležitosti a problémy a teprve potom práci, finance a zdraví. V podstatě by se dalo říct, že je čekají spíše dobré zprávy a novinky než jakékoliv jobovky. Zdraví bude fungovat, práce se jeví jako stabilní, objeví se i určitá možnost pracovní kariéry, pouze záležitosti, které se týkají spojení sexu a partnerství mohou občas trochu zaskřípat.

  • 2.

    Býk

    Býk
    Vše, co se bude v listopadu projevovat v ekologické blízkosti Býků, souvisí a bude souviset s životními plány a důležitými rozhodnutími. Přímo uprostřed znamení Býka je Uran, planeta života, která z hlediska osudu zdůzarňuje, neboli akcentuje všechno, co se souvisí s osudem většiny Býků. Můžeme tedy očekávat, že se Býci budou rozhodovat (a bude jim to umožněno), jestli se mají stěhovat nebo jestli si mají hledat jinou práci, popřípadě jinou manželku nebo manžela. Děti si ponechají svoje, pokud nějaké mají.

  • 3.

    Blíženci

    Blíženci
    Zatím stále ještě patří Blíženci ke znamením, která jsou tak trochu problematická, protože uprostřed Blíženců se zpupně rozvaluje Černá Luna, což naštěstí není žádná planeta, ale znamení smůly, chaosu a nepořádku. Obvykle je vliv Černé Luny cítit prakticky ve všech oblastech života, ale není to zase až tak fatální, aby se postižený člověk musel cítit jako bezmocná oběť. Když budete na všechno, co děláte, dávat větší pozor, abyste nedělali žádné zbytečnosti, Černá Luna se začne chovat jako kdyby ani nebyla.

  • 4.

    Rak

    Rak
    Veselé a jak se bodře říká, přímo vysmáté znamení je v současné době Rak, což bude platit pro celý listopad 2021. Vše, co se dotýká hmotného zabezpečení, zdraví a lásky bude fungovat ku spokojenosti všech přítomných Raků. Nečekáme v této oblasti žádné chmurné zprávy, týkající se třeba propouštění z práce nebo nějakého úrazu, pádu lanovky, popřípadě srážky autobusů. Samozřejmě může mít na pocit račího životního štěstí vliv zloba a závist lidí z okolí, ale to už nemluvíme přímo o astrologicky daném osudu, ale spíše o schopnosti účinně se bránit.

  • 5.

    Lev

    Lev
    Určitě jste si všimli, že Lev je silné znamení nebo je za silné znamení obecně pokládán, ale co se ví už poměrně málo, je to, že lví síla se z astrologického hlediska projevuje především v létě. V listopadu, který je prakticky předposledním podzimním měsícem, se síla, zdatnost, udatnost a částečně také agresivita astro - Lvů už tolik neprojevuje. Pokud se Lev bude v listopadu věnovat obchodu, podnikání, popřípadě manažerské práci, bude úspěšný. V případě, že jeho hlavní zdroj příjmů je práce řemeslná nebo umělecká, může mít pocit, že zlehka ztrácí půdu pod nohama. Později se to opět vyrovná.

  • 6.

    Panna

    Panna
    Pozor na zmatky, které se mohou poměrně snadno vloudit do vašeho života. Pokud jste ve své existenci zmítáni chaotickým vlivem astrologických konstelací, je možné, že v současné době budete muset dokončit nebo vyřešit několik záležitostí, které jste v minulosti "nakousli", ale ještě jste je "nedotlačili" ke zdárnému konci. Dobrá zpráva je, že právě nyní, v listopadu, s vámi budou všichni rádi spolupracovat, takže se vám podaří většinu stávajících problémů zdárně vyřešit.

  • 7.

    Váhy

    Váhy
    Relativně největším problémem, kterým se budete muset zabývat bude v listopadu práce, zaměstnání, finance, podnikání, otázka uspokojivého hmotného zabezpečení a také práceschopnost. V případě, že máte po svém boku někoho, kdo s vámi sdílí dobré i zlé, vyřešíte prakticky cokoliv a nic vás v dalším postupu nezastaví. Pokud budete muset bojovat za svou lepší budoucnost pouze samy za sebe, tak to budete mít o trochu těžší. Zdárného konce se dočkáte, ale přijde trochu později.

  • 8.

    Štír

    Štír
    Čtvrtý listopad připadá na Nov ve Štíru, to znamená, že se ve vašem znamení v listopadu spojuje Slunce a Měsíc a navíc se v blízkosti vyskytuje Mars a Merkur, všechno jsou to krásná znamení toho, že můžete využít symfonie astrologických vesmírných konstelací k vykonání účinných rituálů na podporu práce, práceschopnosti a dosažení všech myslitelných úspěchů na poli podnikání. Proto bude nejlepší soustředit se hlavně na svou kariéru a pracovní postup. A samozřejmě i finanční postup.

  • 9.

    Střelec

    Střelec
     I v případě, že jste se již delší dobu (marně) pokoušeli zhubnout, popřípadě si zvýšit či zlepšit kondici, bude pro vás listopad 2021 jak stvořený ke cvičením a meditacím, popřípadě přímo cvičením, spojeným s relaxačními a meditačními technikami. V každém roce je vždycky určité období, které je nejlepší pro zahájení tréninku a pro vás je to právě nyní. V listopadu. Stejně tak nastává nyní doba, kdy bude dobré vyřídit, domluvit a urovnat všechny případné nesrovnalosti v rodinném kruhu. To, co se děje mimo rodinu, zatím moc neřešte.

  • 10.

    Kozoroh

    kozoroh
    Měli byste si během letošního listopadu koupit něco nového, protože podle současných konstelací a podle toho, co a jak vám přejí hvězdy se vám podaří zakoupit výrobek, který se vám nezačne hned druhý den rozpadat pod rukama, popřípadě (pokud se rozpadat bude) se nechá ještě opravit, čili se dá mluvit o určitém osudovém štěstí, které u vás bude stát při pořizování nové věci. V tom je samozřejmě implicitně zahrnuta i rada, kdy začít nakupovat na Ježíška. Raději už během listopadu, jinak se radostné překvapení nad vánočním dárkem může změnit v překvapení, jak rychle rostou ceny.

  • 11.

    Vodnář

    Vodnář
     Saturn a Jupiter působí na toto znamení v tom smyslu, že většina Vodnářů začne toužit po nějaké důrazné změně k lepšímu, ať už to bude v pracovní oblasti nebo doma, popřípadě v oblasti zdravotní a pracovní. Je celkem dost pravděpodobné, že Vodnáře mile překvapí nové pracovní nabídky, které během listopadu přijdou, ale pozor, může se tak stát i docela nenápadně, stejně jako přijdou nové nabídky v oblasti sexu a užité erotiky, jde pouze a jen o to, si jich zavčas všimnout. Kolikrát se stane, že něco předpovíme do budoucnosti, ono se to skutečně stane a dotyčný, kterého se to týká, si toho vůbec nevšimne.

  • 12.

    Ryby

    Ryby
     I nadále jsou Ryby ponejvíce, často až nápadně ovládané Neptunem, planetou inspirace a šestého smyslu. U toho šestého smyslu je docela zajímavé, že každý má svůj vlastní šestý smysl a u každého může ten jeho šestý smysl pracovat trochu jinak, než pracují ostatní šesté smysly u zbývající části populace. Jinými slovy se šestý smysl nemusí se svými logickými úvahami vždy trefovat do černého, ale v případě, když máte ve svém znamení planetu Neptun, tak vidíte do budoucnosti, jak z otevřeného okna na ulici. Toho by měly všechny Ryby během listopadu využít, protože jsme se dostali do situace, kdy je na budoucnost zvědavý prakticky každý.

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz