Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Přestupný den 29. únor. Numeroložka: Jeho čísla nespolupracují

/
  • (profimedia)
    29. února 2016 ● 07:08

    Pondělí 29. února je výjimečný den. Jak by ne, vždyť 29. únor se objeví jen jednou za čtyři roky. Co přinese, jaké děti se dnes narodí? Numeroložka Lenka Suchardová odhaluje tajemství přestupného roku.

  • 1.

    Čím je zvláštní přestupný rok?

    Přestupné roky se pravidelně opakují ve čtyřech cyklech. V pondělí ukončujeme první polovinu, tedy druhý cyklus. Podobný tomu letošnímu byl rok 1980 a další bude následovat 2052.

     

    Je dobré ohlédnout se zpět, zavzpomínat, co vše jsme zažili, jak jsme k tomu přistupovali, jak jsme co řešili či neřešili. Vzít si ze všeho ponaučení, přehodnotit, přeskupit, případně odhodit, zrušit nebo naopak vzít větší zodpovědnost a vylepšit, změnit, zrealizovat….

     

    Na řadu přijdou všechny lidské potřeby – práce, povinnosti, peníze, vztahy, bydlení, zdraví, radosti….

     

    Vše musí projít inventurou. Další přestupný rok v roce 2020 nás vyzkouší, zdali jsme tímto úkolem prošli či nikoli. Buď budeme stát pevně nohama na zemi, anebo se zhroutíme. 

     

    Pondělí je ukazatel celého týdne, pondělkem se řídí chod následujících dní. Bohužel má tento den v sobě ne příliš pohodová, klidná a spolupracující čísla, to znamená, že se některé naše aktivity mohou být zbrzďovány, mohou být provázeny překážkami i nezdary. Nenechte se odradit, nejde-li vám něco od ruky, je možné, že byste měli celou situaci přehodnotit, vyčkat na lepší nápad nebo ideálnější čas. Nezatlačujte sami sebe do kouta, nezahánějte se do stresových momentů a všemu dopřejte dostatek prostoru, času, intuice, pocitů a logiky.

    Pondělí 29. února 2016 podle numerologie

    Pondělí je příliš přecitlivělé, otevřené všem emocionálním prožitkům, ale tím zranitelné a nestálé se sklony k destruktivnímu jednání a podceňování. Nenechávejte na nikom, aby vám organizoval dnešní den či budoucí léta. To platí i ve vztahu. Při práci si uchovejte zdravý rozum, nerozptylujte se žádnými citovými rozpory. Přepadne-li vás napětí či nervozita, odreagujte se – stačí např. pár dřepů, zadupat si či zařvat jako lev. Citlivěji vnímáme obrazy všedních i zázračných chvil, běžte na výstavu, podívejte se na film, přečtěte si napínavou knížku. Snažte se pochopit veškeré vnější signály, co vám ukazují a kam vás nasměrovávají. Téma se může objevit v nečekané maličkosti.  Možná tím přehodnotíte své plány do budoucna.

     

    Ráno a dopoledne může docházet k problémům v komunikaci a ve sdělování hlubších citů. Budete mít pocit, že nic není dokonalé a že musíte stále něco vylepšovat a napravovat. Odpoledne přeje sbližování, usmiřování a nacházení nových milých a upřímných lidí, přátel či potencionálních partnerů. Důvěřujte intuici. Vážná rozhodnutí proveďte až po důkladném promyšlení.

     

    Večer je citlivý a romantický, plný emocí, vyznání, sbližování, potřeb náklonnosti a opětované lásky, náruče, bezpečného a útulného domova. Cítíte-li potřebu, nejistotu či samotu, nebojte se požádat ostatní o pomoc, radu či společnost. Neutápějte se zbytečně v žalu, vzteku, alkoholu, intrikářství či v citovém lpění – to vše by vás na dlouho hluboce poznamenalo. Projevte své touhy, přání a sny, i kdyby to mělo být napsáno jen na papíře.

  • 2.

    Jaké budoou děti, narození 29: 2. 2016

    s
    s
    Autor: profimedia.cz

     

    Děti, narozené 29. února jsou tak trochu ošizené, vždyť mají narozeniny jen jedno za čtyři roky. Co čeká letošní novorozence?

    Budou hluboce citlivé, vnímavé, mírumilovné, vysoce zranitelné s nevyváženou a kolísavou psychikou, která často vyvolá nedorozumění v člověku samotném i vnějších událostech. Mohou být bázlivé, plačící a nespavé. Nesnesou jakýkoli stres, jejich nervový systém se tím dostane do naprostého zmatku. Tento chaos v nich vyvolá nějaký pohyb nebo činnost, který pak používají pro zklidnění, cucání prstu nebo pleny, mnutí očí apod. S těmito dětmi provádějte jakákoli cvičení s dýcháním, pod tlakem začnout dýchat jen z poloviny a rychle jako pes. Naučte je na flétnu, meditovat a v přírodě cvičit nebo za chůze pravidelně dýchat.

     

    Děti narozené 0- 6 hod.

    Prioritou pro ně budou jistoty, domov, rodina, pravidelnost, fyzický kontakt a splnění základních potřeb pro život, včetně vlastnění něčeho nebo někoho.

     

    Děti narozené 6-12 hod.

    Potřebují výzvy a zkušenosti. Budou fyzicky i mentálně silní, ve všem si udělají jasný plán a cíl. Často budou šokovat svým chováním i aktivitou. Zklidní se v přírodě.

     

    Děti narozené 12-18 hod.

    Potřeba společnosti lidí či zvířat a komunikace. Dobře se budou učit jazyky. Jsou velmi chytré s finančním myšlením a podnikatelským duchem, budou chtít dosáhnout vysokého postavení.

     

    Děti narozené 18-24 hod.

    Budou nejcitlivější ze všech a velice intuitivní, dopřejte jim na vše dostatek času a hlavně klid. Samy si určí kdy, a co chtějí jíst, kdy potřebují spát a s kým chtějí či nechtějí být.

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz