Sůl zahání nemoci

Máte teplotu? Bolí vás v krku a necítíte se ve své kůži? Udělejte si očistnou proceduru, která využívá síly soli. 

Očistu podnikněte kompletní i s vlasy, protože negativní energie se může skrývat i v nich. Jak postupovat?

Osprchujte se teplou vodou, póry se tak otevřou, a místo mýdla použijte mořskou sůl (funguje na principu peelingu – stará kůže se sloupe… póry se čistí), potom celé tělo opláchněte chladnější vodou, aby se póry uzavřely.

Osušte se a místo tělového krému použijte za studena lisovaný olej, ideální je, pokud si v oleji už předem necháte louhovat levanduli nebo šalvěj.
Po koupeli si malé množství oleje vmasírujte do těla i do vlasů.

Sůl nad zlato

Sůl se v magii a léčitelství používá velice často, jejím hlavním využitím je očista a ochrana. Hodí se nejen na očistu těla, ale také například bytu nebo domu od negativní energie.
Nejčastěji se doporučuje nasypat sůl do rohů místnosti a druhý den, potom co do sebe nasákne negativní energii, ji zase zamést. Je však také možné místnost vytřít solným roztokem nebo jím umýt okna.

Sůl je taky možné před očistou těla i domu „zaklít“. Stačí ji vzít do dlaní a představovat si, jak sůl nasává všechno zlé jako houba a po ní zůstává očištěný prostor.

Přivolává i lásku

Smíchejte odpovídající množství soli se sušenými růžovými plátky a nechte v dóze alespoň přes noc. Potom každý den nasypte o půlnoci nebo za úsvitu – to je čas změny, transformace – špetku soli před své dveře a myslete přitom na toho, koho chcete přivolat. Po čtrnácti dnech by se měl u vašich dveří objevit.