Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Povídá si doma vaše dítě s neznámým pánem? Budou se vám hodit způsoby, jak vymítat duchy

/
  • Způsoby na vymýtání ducha
    Způsoby na vymýtání ducha (iStock)
    11. dubna 2023 ● 06:00

    Děti do pěti let bývají citlivější na neznámé entity, které s vámi sdílí domácnost. Možná, že jste doposud neměli ani tušení, že máte doma ducha. Najednou vám ale váš potomek začal vyprávět, jak si každý večer v posteli povídá s cizím pánem? Možná, že jde jen o výplody dětské fantazie. Pokud se ale tento scénář už delší dobu opakuje, nevyplácí se ho brát na lehkou váhu. Jak poznat, že už je třeba mít se na pozoru, a co podle ezoteriků pomáhá s vymítáním nevítaných návštěvníků?

  • 1.

    Neznámý pán si chce hrát…

    Způsoby na vymýtání ducha
    Způsoby na vymýtání ducha
    Autor: iStock

     

    Ptáte se, jak poznáte, že vaše dítě skutečně vidí ducha? I když může jít o pouhé výmysly, obvykle se nevyplácí brát poznámky potomka na lehkou váhu. Že to myslí vážně, můžete rozpoznat z určitých signálů, jako že pokaždé říká vaše dítě totéž, někdy se může bát spát ve svém pokoji o samotě nebo se v noci budit a plakat ze spaní. Jestliže jsou jeho historky vždy až podezřele stejné, zpozorněte. Znovu opakuje, že si ten pán v klobouku sedl na pravém rohu postele a chce si s ním hrát? Někdy se ho bojí, protože nechce odejít? Slyšíte, jak potomek v pokoji s někým mluví, i když tam s ním nikdo další není? Mějte se na pozoru. Mohlo by jít skutečně o nezvaného hosta.

     

    Co strašidelného zachytilo video z dětského pokoje? Podívejte se:

    Video
    Video se připravuje ...
    Strašidelné video z dětského pokoje: Zatáhl pod postel holčičku duch? • TikTok

  • 2.

    Opakujte vymítací hesla

    Způsoby na vymýtání ducha

     

    V případě, že vám nahání strach nevítaný host v domácnosti, zkuste nejprve opakovat některá vymítací hesla. Zapalte svíčku či vonnou tyčinku a opakujte věty typu: „Odejdi z našeho domu a najdi klid.“ Pokud to nezabere, zkuste se ducha zeptat na důvod návštěvy, buďte laskaví a vysvětlete mu, proč by měl odejít.

     

  • 3.

    Sůl na sebe váže negativní energii

    Způsoby na vymýtání ducha

     

    Známým odpuzovačem všech energií a duchů je sůl. Funguje jako prostředek očišťující energii domácnosti, kterou do sebe vstřebává, od všeho zlého. Váš dům vám pomůže zbavit všech nadpřirozených bytostí. Stačí sůl nasypat do několika misek a umístit je do všech rohů místností, případně také na parapet, aby se duchové nemohli do domu vrátit. Misky dejte pryč až ve chvíli, kdy si budete jisti, že už se u vás nedějí žádné záhadné události, a začnete se doma opět cítit lépe.

     

  • 4.

    Bílá svíce ducha odhalí

    Způsoby na vymýtání ducha

     

    Další způsob, jak vymítat neživé bytosti z domácnosti, je pomocí bílé svíčky. Zapalte ji, projděte s ní celý byt a sledujte, kde vám její plamen naznačí, že je nejvíc energie. V daném místě se můžete chvíli zdržet a opatrně promluvit k neznámé nevítané entitě. Dejte pozor, abyste ducha nijak neurazili. Vlídně ho poproste, aby z vašeho domu odešel. Pokud jde o „hodný“ přízrak, který se na vás přišel jen podívat, je šance, že vaše prosby vyslyší.

     

  • 5.

    Pozvěte si na pomoc odborníka

    Způsoby na vymýtání ducha

     

    V případě, že jste vyzkoušeli všechny možné ochranné rituály a nic nepomáhá, je na čase vyhledat pomoc zkušenějšího odborníka. Ezoterika, médium či lovce paranormálních jevů. Senzibilové dokážou více než ostatní lidé vycítit všechny energie v domácnosti a rozpoznat, zda jsou negativní, či neškodné. Znají také více způsobů, jak dům očistit od všeho zlého, případně rozpoznají také nebezpečné bytosti a poradí vám, jak dále postupovat. Většinou zvládnou provést i složitější rituály, na které laici samotní nestačí...

     

Autor: Tereza Brožová

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz